- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
- 248
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.221
Kuzum çok şükür yaramazda sende iyisin çok sevindimmm... İkinizide öpüyorummmmbende cok seviniyorum yavrumm biraz daha dursun da yatiyorum simdilik hastnede canm bakalim bi sikinti olmadi
Canim 9 da kan versem 11 de cikar yalniz size kotu haber vermek istemiyorum negatif cikarsa hicbisey yazmam biz burda hicbisey olmamis gibi konusmaya devam edelim pozitifse yazarim canlariminsallah insallah canjm benim yukselmistrde sende buyutrsn yatark bizim gibi ☺☺☺ hemen yaz buraya tammi sonucu alinca sabah bakicam ben merak ederim .
ayy ins.pozitif haberni aliriz.yoksa norml konusalim tamm ☺Canim 9 da kan versem 11 de cikar yalniz size kotu haber vermek istemiyorum negatif cikarsa hicbisey yazmam biz burda hicbisey olmamis gibi konusmaya devam edelim pozitifse yazarim canlarim
bizde seni opuyoruz ☺ iiyiz canm simdilik gelmedi daha gelmedgi hergne sukrediorum bi gun bi gundr die.sende dinlen bol bol haa ☺Kuzum çok şükür yaramazda sende iyisin çok sevindimmm... İkinizide öpüyorummmm
canım sana nıdılat mı verıolar prepar mı hangısıbizde seni opuyoruz ☺ iiyiz canm simdilik gelmedi daha gelmedgi hergne sukrediorum bi gun bi gundr die.sende dinlen bol bol haa ☺
ewet cnm negatıfse aynen bole konusmaya devam edelımayy ins.pozitif haberni aliriz.yoksa norml konusalim tamm ☺
Canim 9 da kan versem 11 de cikar yalniz size kotu haber vermek istemiyorum negatif cikarsa hicbisey yazmam biz burda hicbisey olmamis gibi konusmaya devam edelim pozitifse yazarim canlarim
bizde seni opuyoruz ☺ iiyiz canm simdilik gelmedi daha gelmedgi hergne sukrediorum bi gun bi gundr die.sende dinlen bol bol haa ☺
İnşallah gününüzü doldurucaksınız böyle böyle kuzumm... Hersey çok güzel olacak dualarım sizinleeeebizde seni opuyoruz ☺ iiyiz canm simdilik gelmedi daha gelmedgi hergne sukrediorum bi gun bi gundr die.sende dinlen bol bol haa ☺
canim adalat veriolar bana eve gonderdigi zaman rectye yazmmsti hastnede verio sadece icmeden once surekli tansiynmu olcup veriolar ilaci ondan heralde ama bu sefer cikarrsa dicem yaz onuda bana evdede iceyim.canım sana nıdılat mı verıolar prepar mı hangısı
Canım inşallah pozitif haberini bekliyoruz. Hep birlikte kutlama yaparız burda.
Çok sevindim cnm bebeğinle iyi olmanıza, Allah devamını getirsin inşallah, sağlıkla.
Ben de bugün tekrar kontrole gittim, pazar günü yatış yapcaklar fakülteye parça kalmış içimde onu alcaklarmış. Geçen sefer söylememişti dr. kendiliğinden atarsın diye bekledim atamamışsın, almak zorundayız yoksa kanaman durmaz dedi. Baya canım sıkıldı, basit bir operasyon dedi ama doğum yaptığım yere gideceğim yine. Aynı şeyleri tekrar yaşayacağım sanki. Doğumhane, ordaki dr.lar, odalar
Cnm her geçen gün sizin adınıza çok seviniyorum. Bizlere umut oluyorsunuz.evdekilere bile hergün senden havadis veriyorum.rabbimden umut kesilmemesi gerektiğini gosteriyoramin insallah canm benm guzel dilegin icin.Allahim sanada sabir versin insallah kolay degildr yasadklarin Allah birdaha gostermesn insallah sana ve kimseye..ama canmnida cok sikma inan benm iki bucuk haftada saclarmda beyaz cikti sikintidan guclu olmaliyiz napalim Allahm hayrlisini versin rabbim.
Cnm her geçen gün sizin adınıza çok seviniyorum. Bizlere umut oluyorsunuz.evdekilere bile hergün senden havadis veriyorum.rabbimden umut kesilmemesi gerektiğini gosteriyor
yaaaa moral bozma dicemde insann ici biraz burkuluo yani ne dicemide bilmedmki valla sadece Allahim birazn once versin bi evlat sana kucagn dolsun insallah canim..Kizlar olumsuz haber vermiycm demistim ama maalesef adet oldum cok uzuldum desem yalan olur napiiim artik alistim
Soyleyecek bisey yok cnm simdu umutla asilama surecine hazirlanmamiz lazimyaaaa moral bozma dicemde insann ici biraz burkuluo yani ne dicemide bilmedmki valla sadece Allahim birazn once versin bi evlat sana kucagn dolsun insallah canim..
Evet haklısın cnm herzaman için önümüze bakmalıyızSoyleyecek bisey yok cnm simdu umutla asilama surecine hazirlanmamiz lazim
Yani ben pek arkama bakmam geride kaldiEvet haklısın cnm herzaman için önümüze bakmalıyız
canim tup bebek deneme imkann yokmu hani basari sansi daha cok ya.bende tup bebekle hamile kaldim dr aşılamada yapabilirz tupbebekte dedi ben sansim yuksek olsun die tupbebek dedim.Soyleyecek bisey yok cnm simdu umutla asilama surecine hazirlanmamiz lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?