Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
insallah insallah canjm benim yukselmistrde sende buyutrsn yatark bizim gibi ☺☺☺ hemen yaz buraya tammi sonucu alinca sabah bakicam ben merak ederim .
Canim 9 da kan versem 11 de cikar yalniz size kotu haber vermek istemiyorum negatif cikarsa hicbisey yazmam biz burda hicbisey olmamis gibi konusmaya devam edelim pozitifse yazarim canlarim

Canim 9 da kan versem 11 de cikar yalniz size kotu haber vermek istemiyorum negatif cikarsa hicbisey yazmam biz burda hicbisey olmamis gibi konusmaya devam edelim pozitifse yazarim canlarim

Canım inşallah pozitif haberini bekliyoruz. Hep birlikte kutlama yaparız burda.

bizde seni opuyoruz ☺ iiyiz canm simdilik gelmedi daha gelmedgi hergne sukrediorum bi gun bi gundr die.sende dinlen bol bol haa ☺

Çok sevindim cnm bebeğinle iyi olmanıza, Allah devamını getirsin inşallah, sağlıkla.

Ben de bugün tekrar kontrole gittim, pazar günü yatış yapcaklar fakülteye parça kalmış içimde onu alcaklarmış. Geçen sefer söylememişti dr. kendiliğinden atarsın diye bekledim atamamışsın, almak zorundayız yoksa kanaman durmaz dedi. Baya canım sıkıldı, basit bir operasyon dedi ama doğum yaptığım yere gideceğim yine. Aynı şeyleri tekrar yaşayacağım sanki. Doğumhane, ordaki dr.lar, odalar

amin insallah canm benm guzel dilegin icin.Allahim sanada sabir versin insallah kolay degildr yasadklarin Allah birdaha gostermesn insallah sana ve kimseye..ama canmnida cok sikma inan benm iki bucuk haftada saclarmda beyaz cikti sikintidan guclu olmaliyiz napalim Allahm hayrlisini versin rabbim.

Cnm her geçen gün sizin adınıza çok seviniyorum. Bizlere umut oluyorsunuz.evdekilere bile hergün senden havadis veriyorum.rabbimden umut kesilmemesi gerektiğini gosteriyor

Kizlar olumsuz haber vermiycm demistim ama maalesef adet oldum cok uzuldum desem yalan olur napiiim artik alistim

Cnm ama yinede bir kan ver gel.ben bu hamileligimde kanamam oldu adet oldum sandım dr dediği için kan verdim olumlu sonuç çıktı. Yinede sen bir git kan ver istersen

Ama sonuç olumsuzsa da üzülme cnm.tekrar tedavı olursun. Ben kızıma 3.tup bebek denememde hamile kaldım. Bunada öyle doğumdan sonraki 3. Denememde hamile kaldım yani toplamda 6 kez denedim. Seninki sanırım aşılama. Zor biliyorum vakit geçtikçe hayatından gidiyor gibi görüyorsun. Ne yapalım arkadaş ım bızım de sınavımız böyleymiş. En azından tedavi olabiliyorsun. 6 tup bebek denememde de o kadar umutsuz kişilerle tanıştım. Tedavi olmak için geliyorlar eşinden teseyle bile hiç Sperm çıkmıyor yada kendisinin yumurtası hiç gelismiyor. O anda elindeki umudu bile kaybediyorlar ve ömür boyu bunu hayal bile edemiyor.dusuk yapsam bile hamile kalıyım yeterki o duyguyu yaşayım diyenler bile var.o yüzden bizim yapabileceğim iz şükür, dua ve sabır etmek

Cnm her geçen gün sizin adınıza çok seviniyorum. Bizlere umut oluyorsunuz.evdekilere bile hergün senden havadis veriyorum.rabbimden umut kesilmemesi gerektiğini gosteriyor

ayy canimm saolasin ya bizden bahsediosin demek sevindim simdi insallah biraz daha direnir minik oglum.dr bugun basarilarnn devamni dilerim savasci bi oglun olcak dio rabbim neylerse guzel eyler vardr bi bildgi canm.insallah guzl olur hersey hepimiz icin.Allahtan ümidi kesersek nasil yasayalimki o en sevdgi kullarni denermis hep sinavi gecrz basari ile insallah canim.

Kizlar olumsuz haber vermiycm demistim ama maalesef adet oldum cok uzuldum desem yalan olur napiiim artik alistim
yaaaa moral bozma dicemde insann ici biraz burkuluo yani ne dicemide bilmedmki valla sadece Allahim birazn once versin bi evlat sana kucagn dolsun insallah canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…