- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.261
26 dıılım cnm 30 oldum :)himm sevindim daha gencsin canim bu asilmyida yaptr insallh olur olmazsada biraz dinlen kafani dinle vucdn dinlensn devam et.bende 26 yasindyom simdi.iste kafaya koysakta Allah ol demedkten sonra olmuo pkolu olupta norml yolla hamile kalan cok.umudnu yitrme yinede canim benim
anladm canim ona dedim zaten gencsn die 30da cok yasli sayilmazsn simdi cigu kiz 30unda evlenio yani uzulme yasim gecti die.26 dıılım cnm 30 oldum :)
ayy benım kemık yasım 30 beyin yasım coktan gırdı menopozaanladm canim ona dedim zaten gencsn die 30da cok yasli sayilmazsn simdi cigu kiz 30unda evlenio yani uzulme yasim gecti die.
kizz ne guldrdun beni yaa ☺☺☺ayy benım kemık yasım 30 beyin yasım coktan gırdı menopoza
GÜL BACIM GÜL O ZAMAN SANA GÜZEL Bİ HABER VERIYIM DR ADETIN SOKULURSE AŞILAMA YAPICAZ DEMİŞTİ DUN DE SAÇMA SAPAN Bİ ADET OLDUM BI SILIOM PECETEYE SAATLER GECIYO DAHA YOK ŞÜKÜR Kİ BU SABAH İYİCE SÖKULDU ADETIM YANI AŞILAMA İÇİN GİDEBİLİRM ARTIK :)kizz ne guldrdun beni yaa ☺☺☺
Insallah canim benim bu sefer hersey guzel olsun senn icin.GÜL BACIM GÜL O ZAMAN SANA GÜZEL Bİ HABER VERIYIM DR ADETIN SOKULURSE AŞILAMA YAPICAZ DEMİŞTİ DUN DE SAÇMA SAPAN Bİ ADET OLDUM BI SILIOM PECETEYE SAATLER GECIYO DAHA YOK ŞÜKÜR Kİ BU SABAH İYİCE SÖKULDU ADETIM YANI AŞILAMA İÇİN GİDEBİLİRM ARTIK :)
Canim kasik agrisi sende onemli druna hemen soyle beni.de belim kopuyo yhaaa ayakta duracak halim yokInsallah canim benim bu sefer hersey guzel olsun senn icin.
yatmktan belim agridi o trfa don bu trfa don yok olmuo hertarafm agrio yaa Allahim yardmcmz olsun.birazda kasiklarmda agri var heralde buyuyo ya bebis genislio ondan diorum.
4 cm super bence 2.5 un alti tehlikeliKizlar bi sorum olacak 13.haftada rahim agzi boyum 4 cm cikti doktor normal dedi . Daha onceki 21 haftalik kaybimi biliyor. 3 e duserse serklaj yapariz dedi .. sizce 4 cm nasil cok korkuyorum
Canim kasik agrisi sende onemli druna hemen soyle beni.de belim kopuyo yhaaa ayakta duracak halim yok
cznım enfeksıon ıhtımalıne karsı yapıolar en ufagından baslarsa dogum baslar cnmyaa bide bisey merak ediorum kan degerlerin iyi demisti dr ama hala antibiyotik igne vuruolar bana bebege bu antibyotgn zarri olmaz demi.olsa dr vurrmuki
himm anladim canim saol.ayy Allah korusun.cznım enfeksıon ıhtımalıne karsı yapıolar en ufagından baslarsa dogum baslar cnm
Cnm benden iki buyuk parca dustu engel olur mu ki asilamaya tam temizlenecek mi acaba kimyasal gecirmisim bu aradahimm anladim canim saol.ayy Allah korusun.
canim inan aşılmyla ilgili cok bilgim yok yanlis hatrlamiosam kimysal gebelkte kese olmadgi icin kendikignden temizlenio o.Cnm benden iki buyuk parca dustu engel olur mu ki asilamaya tam temizlenecek mi acaba kimyasal gecirmisim bu arada
aman olmasında zaten o parçalar dusunce rahatladım belım kopuyodu agrıdancanim inan aşılmyla ilgili cok bilgim yok yanlis hatrlamiosam kimysal gebelkte kese olmadgi icin kendikignden temizlenio o.
Arkadaslar rahim agzi boyunda kisalma olmusken tekrar uzama olurmu
canimm nasilsin napiosun.bende hastanedeyim drum cikarmadi cunki cocuk tam dikisin uzerine kafayi yerlestrmis en ufacik bi zorlamada dikisleri acar dogumu basltr dedi evde dogmasi riskini goze alamadm iste oyle.aman olmasında zaten o parçalar dusunce rahatladım belım kopuyodu agrıdan
Aman cnm dur orda ve sukret kafasi orda benimki ayaklarini dayadi da kesesini patlatti ben iyiyim cnm kontrole gittim bir sorun yok icim tertemiz asilama tedavisine basladik hayirlisiylacanimm nasilsin napiosun.bende hastanedeyim drum cikarmadi cunki cocuk tam dikisin uzerine kafayi yerlestrmis en ufacik bi zorlamada dikisleri acar dogumu basltr dedi evde dogmasi riskini goze alamadm iste oyle.
Canim benimde carsamba 19 ile 20 mm arasi cikti hastaneye girdim ertesi gun baktilar 26 mm dediler bugunde 30 mm dediler inaniyimmi simdi ben bunlaraEvt canm benimkisi 3.5cm di yatmam sayesinde bi haftada ustelik 4 e cikti ama korkumdan yinede kalkmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?