Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
26 dıılım cnm 30 oldum :)

kizz ne guldrdun beni yaa ☺☺☺
GÜL BACIM GÜL O ZAMAN SANA GÜZEL Bİ HABER VERIYIM DR ADETIN SOKULURSE AŞILAMA YAPICAZ DEMİŞTİ DUN DE SAÇMA SAPAN Bİ ADET OLDUM BI SILIOM PECETEYE SAATLER GECIYO DAHA YOK ŞÜKÜR Kİ BU SABAH İYİCE SÖKULDU ADETIM YANI AŞILAMA İÇİN GİDEBİLİRM ARTIK :)

Insallah canim benim bu sefer hersey guzel olsun senn icin.
yatmktan belim agridi o trfa don bu trfa don yok olmuo hertarafm agrio yaa Allahim yardmcmz olsun.birazda kasiklarmda agri var heralde buyuyo ya bebis genislio ondan diorum.

Insallah canim benim bu sefer hersey guzel olsun senn icin.
yatmktan belim agridi o trfa don bu trfa don yok olmuo hertarafm agrio yaa Allahim yardmcmz olsun.birazda kasiklarmda agri var heralde buyuyo ya bebis genislio ondan diorum.
Canim kasik agrisi sende onemli druna hemen soyle beni.de belim kopuyo yhaaa ayakta duracak halim yok

Kizlar bi sorum olacak 13.haftada rahim agzi boyum 4 cm cikti doktor normal dedi . Daha onceki 21 haftalik kaybimi biliyor. 3 e duserse serklaj yapariz dedi .. sizce 4 cm nasil cok korkuyorum

Kizlar bi sorum olacak 13.haftada rahim agzi boyum 4 cm cikti doktor normal dedi . Daha onceki 21 haftalik kaybimi biliyor. 3 e duserse serklaj yapariz dedi .. sizce 4 cm nasil cok korkuyorum
4 cm super bence 2.5 un alti tehlikeli

aman olmasında zaten o parçalar dusunce rahatladım belım kopuyodu agrıdan
canimm nasilsin napiosun.bende hastanedeyim drum cikarmadi cunki cocuk tam dikisin uzerine kafayi yerlestrmis en ufacik bi zorlamada dikisleri acar dogumu basltr dedi evde dogmasi riskini goze alamadm iste oyle.

canimm nasilsin napiosun.bende hastanedeyim drum cikarmadi cunki cocuk tam dikisin uzerine kafayi yerlestrmis en ufacik bi zorlamada dikisleri acar dogumu basltr dedi evde dogmasi riskini goze alamadm iste oyle.
Aman cnm dur orda ve sukret kafasi orda benimki ayaklarini dayadi da kesesini patlatti ben iyiyim cnm kontrole gittim bir sorun yok icim tertemiz asilama tedavisine basladik hayirlisiyla

Evt canm benimkisi 3.5cm di yatmam sayesinde bi haftada ustelik 4 e cikti ama korkumdan yinede kalkmadim
Canim benimde carsamba 19 ile 20 mm arasi cikti hastaneye girdim ertesi gun baktilar 26 mm dediler bugunde 30 mm dediler inaniyimmi simdi ben bunlara
Burdaki doktorlara pek guvenim yokta ondan diyorum
Bugun ilaclari kestiler carsambayada boyle uzun olursa cikaracaklarmi beni
Bide hunilesme ne canim nasil gorunuyor ultrasonda sanki ben degisik bisey gordum eger hunilesme varsa riski cokmu yuksek yani rahim agzi kisaligindan daha cokmu onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…