- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.241
Cnm tup bebek istemiyorum ben asilamada olursa olur olmassa birakicam artik cok yoruldum belki ilerleyen bi surecte belki yaza denerim bilmiyorumcanim tup bebek deneme imkann yokmu hani basari sansi daha cok ya.bende tup bebekle hamile kaldim dr aşılamada yapabilirz tupbebekte dedi ben sansim yuksek olsun die tupbebek dedim.
hakkinda hayrlisi olsun o zamn cnim benim..dinlen vucdun kendini toparlr hem.Cnm tup bebek istemiyorum ben asilamada olursa olur olmassa birakicam artik cok yoruldum belki ilerleyen bi surecte belki yaza denerim bilmiyorum
Cnm tup bebek istemiyorum ben asilamada olursa olur olmassa birakicam artik cok yoruldum belki ilerleyen bi surecte belki yaza denerim bilmiyorum
benım dıger ıkısı klomen çatlatma ıgnesıyle oldu cnm bunda asılamayla olur dıye dusunuyorum olmassa tup dusunmuyorum zaten gebelık surecım ınanılmaz zor olucak ıkıncı bebegım serklaja ragmen dustu artık cesaretlı degılım gebelık konusunda bu ay olursa yıne bıraz cesaretım var olmuycak olursa o da kalmıycak ben asıl gebelık surecınden korkuyorum yıne acılcak dusecek bu son ıste dualarınızı beklıyorum ınsallah tutunurMerhaba canım ben de aranıza yeni katıldım. Adrenalin arkadaşım tüp bebeğe bu kadar soğuk bakma lütfen ben de tüp bebekle altı aylık hamileyım. Bize doktor aşılama şansı bile vermedi bende de eşimde de sorun vardı. Senin aşılama ile oluyorsa tüp bebek ile Allahın izniyle kesin olur. Biraz kendini toparlamaya çalış ve tüp bebek düşün derim. Tabi ki karar senin. Tüp bebekte tedavi süreci biraz zor ama olsun uğraşmaya değer bence. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı çocuklar nasip eyler inşallah.
pekı surec nasıl bı anlatırısın bana neler yaptılar ne kadar harcadın başlangıcta ıstenen testler neler her ısteyen yaptırabılıor musabahruzgari59
Himmm 6000 cok fazlaymis su anda biz 2000 ev kredisi yaklasik 1000 kredi karti 1000 de ev kira mutfak yol giderlerimiz var ve gelirimiz 4500 falan ona para ayiramam maalesef olmasin asilama da tutmassa zaten tupe yonelmiycem ewet pkoyum bende sogan kuru iyi geliomus adetim duzenli olsun yeter artik cocuk da istemiyorumcanim bende pko vardi sendede var yanlis okumadysam dimi ve pkolular tupbebekte en sansli grup cunki bizim yumurta sayimiz cok fazla oluo buda kaliteli embryo sansmizi arttirio.ilkbasta adetn 3.gunu hormnlarna bakilio sonra rahim filmi cektiriosun buna gorede tedavi yontemi uygulanio adetinle birlikte tedaviye basliosun igneler var gonalf die gobekten vuruluo vuruldktan sonra dr kontrle cagirio yumurta boyutna bakio gelismne gore dozajini ayarlio ignenin yumurtalarn boyutu 18 19 20mm olunca catlama ignesi vuruluosun catlama ignesni vurundktan sonra onun saati var 32 saatti galiba 32 saat sonra opu dedikleri yumurta toplma islemi icin gun veriolar anestezi ile yumurtan toplanio ayni anda esindednde sperm alinio dolluyolar onu dollenmis yumurtlara embriuo denio emriyonn kalitesne gorede 2 3 4 yada 5.gun embriyosunu sana transfer ediolar transferde uyutmuolar cok aci hissetmiosun zaten norml muayne gibi ekrendada gosteriolar sana embryoyu kuyruklu yildz gibi ☺ sonra 12.gun test yapiosun tutup tutmadgni.maliyetne gelince her hastnn frkli tabi biz yumurta toplama ve transfer ucretine 3500tl verdik ilaclar pahali zaten canim 1500de ilaclara verdik.tabi tahlilleride hastnede yaptrdik arada kullandgn diger ilaclar var toplam 6000tl odedik.igneyi vurrken aglamstm ilk cok korkmstm ama hic acimio oyle cok zor degil yani.bide ben yumurta toplandi fazla toplandgi icin rahmm su toplmsti fazla yumurta toplmnnda bu riski var drum transferimi erteledi dollenen yumurtalri embriyolari dondurdular iki ay sonra transferim oldu dondurulmus embriyo ile hamile kaldim.Allah ikincyi norml uolla vermezse hastnede 5tane daha embryom var dondurulmus beklio.ikinciye karr verdgimzde okadar ilac falan kullanmma gerrk kalmicak sadece cozcekler embriyoyu ve transfer ediceklr maliyette dusuo bu sekilde hem.aklima geldgnce yazdm canim.
himm anladim canim benim tabi butce onemli sana nasil uygunsa tabi bizde kredi cekip yaptrdik.onun borcu bitti simdi hastne masrflari ama parayi buluruz oglum iyi olsunda.ben o sogan kurunude denedim ama bende hic bi faydasi olmadi canim.Himmm 6000 cok fazlaymis su anda biz 2000 ev kredisi yaklasik 1000 kredi karti 1000 de ev kira mutfak yol giderlerimiz var ve gelirimiz 4500 falan ona para ayiramam maalesef olmasin asilama da tutmassa zaten tupe yonelmiycem ewet pkoyum bende sogan kuru iyi geliomus adetim duzenli olsun yeter artik cocuk da istemiyorum
para bı yerde onemlı degılde ben bahane edıyorum kredı cekerız bızde ama sanırım denemıycem o yolu burda kımseye guvenmıyorum ıstanbul ankrada olsam hıc dusunmem yazın belkı ıstanbula gıderım abımın evı var orda transferden sonra ilişkıye falan gırmıosun dı mı yanı orda yapamayız oyle bıseyhimm anladim canim benim tabi butce onemli sana nasil uygunsa tabi bizde kredi cekip yaptrdik.onun borcu bitti simdi hastne masrflari ama parayi buluruz oglum iyi olsunda.ben o sogan kurunude denedim ama bende hic bi faydasi olmadi canim.
nerde yasiosun canim senki.yok iliski yasak canim ilk iki 3 ayda yasak zaten tutarsa.para bı yerde onemlı degılde ben bahane edıyorum kredı cekerız bızde ama sanırım denemıycem o yolu burda kımseye guvenmıyorum ıstanbul ankrada olsam hıc dusunmem yazın belkı ıstanbula gıderım abımın evı var orda transferden sonra ilişkıye falan gırmıosun dı mı yanı orda yapamayız oyle bısey
hımm ıyı o zaman yazın ıstanbulda yaptırırz o zamana kadar olmassa ama yazın da tasınıcaz evımıze eşyaları komple yenı alcaz yıne para ayıramam oraya pufff neyse bakalım inşallah aşılamada tutarnerde yasiosun canim senki.yok iliski yasak canim ilk iki 3 ayda yasak zaten tutarsa.
tokatta yasıyorum cnm dogru durust dr bıle yok ıkıncı bebegımın sebebı dr oldu zaten 17 mm rahım agzı kalana kadar bekledı 16.haftada dusugum olmasına ragmen bı kere bıle rahım agzına bakmak gelmedı aklına malınnerde yasiosun canim senki.yok iliski yasak canim ilk iki 3 ayda yasak zaten tutarsa.
cok uzuldum yaa iste dr var dr var insallah asilamda tutrda gerek kLmaz.tokatta yasıyorum cnm dogru durust dr bıle yok ıkıncı bebegımın sebebı dr oldu zaten 17 mm rahım agzı kalana kadar bekledı 16.haftada dusugum olmasına ragmen bı kere bıle rahım agzına bakmak gelmedı aklına malın
ya canım demekkı rabbım ömur vermıs senınkıne benımkıne vermemıs bunlar sebep işte dunya hayatında nasıbı yokmus ne dıyelım yha boyle cok yoruldum yhaa kendılıgınden olmuyo olsada dusuyo ben napcam yalvarıyorum artık su cocuk ıstegını al içimden dıye ne kadar ıstemıyorum desemde bı turlu vazgecemıyorum ha bır ay daha ha bır ay daha ama artık cıdden son daha ılerıye gıtmıycemcok uzuldum yaa iste dr var dr var insallah asilamda tutrda gerek kLmaz.
benm tupbebek drum tuttktan sonra birakmistim cok yogndu cok sira beklioduk sonradan gittigm drda cok iyimis Allah razi olsun acikligi kolay kolay farkedemzms cogu dr farketti muaynede dikis olcak ama ben bu riski alamm bu konuda trakyann en iyisi eski drun dedi ben yaparim ama riske atamm dedi bu drumu aradi durmu anlatti hemn dikis atti drum once Allah tabi sonra drumzn uzmanligi ile bebegim iki bucuk haftdr benmle cidde dr cok onemli ben acile devlete gitmstm akinti cok olunca o salak dr anlamdi mesela eger o gun o anlasydi cok acilmadan atilckti belki dikis.ama bunada sukur.bende corluda oturuorum
bende ayni senn gibiydim 1,5 sene kendilgnden olmadi o olmayan her ay umitlendim acaba bu ay oldmu kaldmmi hamile die o 1,5 sene cok uzun bi zamn degil aslinda ama bana 15 sene gibi geldi esimde kiyamadi gozyasima yaptrdik.canim yaşın kac sakincasi yoksa nekadr oldu evleneli.insallah cankm tez zamnda dilegn gerceklsir.ben drum rahm acilms cocuk simdi dogrsa yasamaz dediginde yikilmstm resmn sonra dikis atldi eve geldim eşime dedimki bidaha hicbiseyi olsun die zorlayip ugrasmicam vardr Allahn bi bildgi bvermiosa cok yiprandm tedavi suresnce ve hamilelgmde hep diken ustndeydm bisey oldmu olcakmi die eger ogluma bisey olursa dedim bidaha zorlamm olursa kendilgnden olsun evliligmden bisey anlamdm rabbim hayrlisni versin dedim.insallah sende bidaha yasamzsn da kucagna alirsin.ya canım demekkı rabbım ömur vermıs senınkıne benımkıne vermemıs bunlar sebep işte dunya hayatında nasıbı yokmus ne dıyelım yha boyle cok yoruldum yhaa kendılıgınden olmuyo olsada dusuyo ben napcam yalvarıyorum artık su cocuk ıstegını al içimden dıye ne kadar ıstemıyorum desemde bı turlu vazgecemıyorum ha bır ay daha ha bır ay daha ama artık cıdden son daha ılerıye gıtmıycem
26 da evlendım 30 oldum artık hıc korunmadım hep tedavı tedavı perısan oldum artık ıstemıyorum yhaa sanırım gercekten ıstemıyorum bıseyı kafama koydummu yapmadan duramam şu aşılamayıda sırf onun için yaptırıcam kı bakalım nasip olacakmıbende ayni senn gibiydim 1,5 sene kendilgnden olmadi o olmayan her ay umitlendim acaba bu ay oldmu kaldmmi hamile die o 1,5 sene cok uzun bi zamn degil aslinda ama bana 15 sene gibi geldi esimde kiyamadi gozyasima yaptrdik.canim yaşın kac sakincasi yoksa nekadr oldu evleneli.
himm sevindim daha gencsin canim bu asilmyida yaptr insallh olur olmazsada biraz dinlen kafani dinle vucdn dinlensn devam et.bende 26 yasindyom simdi.iste kafaya koysakta Allah ol demedkten sonra olmuo pkolu olupta norml yolla hamile kalan cok.umudnu yitrme yinede canim benim26 da evlendım 30 oldum artık hıc korunmadım hep tedavı tedavı perısan oldum artık ıstemıyorum yhaa sanırım gercekten ıstemıyorum bıseyı kafama koydummu yapmadan duramam şu aşılamayıda sırf onun için yaptırıcam kı bakalım nasip olacakmı
bılmıyorumkı bakalım olacakmı dıger ıkısı çatlatma iğnesı ıle olmustu asılamaya gerek kalmamıstı sımdı nıye olmuyo anlamadımCanim doktor problemi bizde de var. Ben de sivasta yaşıyorum adam akıllı bi doktor burda da yok. Tedaviyi Kayseride gördüm ordaki doktorum çok iyiydi. Aşılama ile hamile kalabilmen çok güzel bişey. Adam gibi takibini yapacak bi doktor bulursun da inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?