Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kizlar 21.haftalik kaybim vardi. Doktor 13.haftamda alttan olctu serviks boyu 4 cm serklaja gerek yok dedi. Suan 15 haftalik oldum hafif sanci giriyo arada doktor normal diyo ama cok korkuyorum siz ne durumdasinz
Bence surekli takipte olmalisin ewet su an gerek olmayabilir ama ya acilirsa yine magnezyum ve progestan icior musun

Ben de iki erken dogumdan sonra tani koydular cnm 12 haftalikken alttan bakmasi gerekiyor aslinda
o günleri görürsem 12. haftada hatırlatayım dr.uma da baksın cnm çok sağol bu değerli bilgi için.Burda okudukça herşeyden korkar oldum ya olursa diye..Allah yardımcımız olsun

o günleri görürsem 12. haftada hatırlatayım dr.uma da baksın cnm çok sağol bu değerli bilgi için.Burda okudukça herşeyden korkar oldum ya olursa diye..Allah yardımcımız olsun
Korkma cnm ama tedaviyle oldu bebegin onlem amacli baktir karindan da olculebiliyor cunku tedavide kullanilan ilaclar yetmezlige sebep olabiliyor ama bu cok nadir bi durum herkesde olmuyor

Bence surekli takipte olmalisin ewet su an gerek olmayabilir ama ya acilirsa yine magnezyum ve progestan icior musun
Doktor gynoferon diye bi demir ilaci ve elevit verdi hamileligin ilk basinda progestan vermiycek misiniz diye sordugumda gerek yok kanaman olursa veririz herseyin fazlasi zarar dedi ilac verme taraftari degil hic

Kasık agrim var diye sordugumda olur gebelikte diyor . Doktorum perinatoloji uzmani iyi bi doktor bir yanim guveniyor bir yanim guvenmiyor napcagimi bilmiyorum

Korkma cnm ama tedaviyle oldu bebegin onlem amacli baktir karindan da olculebiliyor cunku tedavide kullanilan ilaclar yetmezlige sebep olabiliyor ama bu cok nadir bi durum herkesde olmuyor
ÇArş. kalp atışı için gidicem inşallah cnm.O kadar kolay bişeyse söyliyeyimm dr.a ona da bakıversin inşallah.Ne diycem peki?Rahim ağzı yetmezliği olabilir mi diye bakabilir misinizi mi diyeyim?

ÇArş. kalp atışı için gidicem inşallah cnm.O kadar kolay bişeyse söyliyeyimm dr.a ona da bakıversin inşallah.Ne diycem peki?Rahim ağzı yetmezliği olabilir mi diye bakabilir misinizi mi diyeyim?
Tabi soyle rahim agzini olcer misiniz de karindan olcum pek guvenli olmasa da fikir verebilir

Doktor gynoferon diye bi demir ilaci ve elevit verdi hamileligin ilk basinda progestan vermiycek misiniz diye sordugumda gerek yok kanaman olursa veririz herseyin fazlasi zarar dedi ilac verme taraftari degil hic
Benim dr da aynisini dedi progestani kesti iki hafta sonra rahimagzim 17 mm ye dustu

mrb bnimde 18 haftalık düşüğüm olduğu için serklaj yapıldı 13. haftamda şimdi tek korkum iltihap kapmak inş olmaz antibiyotik kullandım haricinde ne yapmalıyım

mrb bnimde 18 haftalık düşüğüm olduğu için serklaj yapıldı 13. haftamda şimdi tek korkum iltihap kapmak inş olmaz antibiyotik kullandım haricinde ne yapmalıyım

Hayrli olsn Rabbim gününde sağlıkla kucağına almayi nasp etsin.istiraht yapman gerek hic bi is yapma.banyoyu 5 dk ayakta yap ki enfeksiyon kapmayasn haftada 1 yap.lavaboyu mumkunse klozet kulln yoksa bile seyyar klozet aldir .muaynelerde idrar kan tahlili iste mutlaka senin bi şikayetin olmsda enfeksyn cikabilio .bide enfksyndan bu kadar korkma ne yaprsan yap mutlka enfksyn kapiyosun dikis oldugu için tetikliyo sadece tedavi edilmezse tehlikeli oluyo bendede her muaynemde cikiyodu ama cok şükür dikişe zarari olmadi.bide akintiya cok onem ver eger yatarsan akintin hic olmuyo .akintinda cogalma flan oldugnda muhakkak dktrnu ara dikise en buyuk tehlike bence acilmanin belirtsi olabilio .ins dikkt edersen yatarak gecirirsen gününde alirsin yavrunu

inş şu sıralar akıntım var arada geliyo mantar olmuşum antibiyotıklerden dolayı

kacıncı haftada oldun bi aksilik yasadınmı bn 13. haftada oldum cok yeni

kacıncı haftada oldun bi aksilik yasadınmı bn 13. haftada oldum cok yeni

Ben daha önce 27 haftlik erkn dogum yaptim bebegm 3 gun yasadi.bundada 13 haftada dikiş atilmisti.ufak tefek sıkıntı harici bi sorunum olmadi şükür dikkat edince Allahimin izniyle inş günümüzde dogum nasp olur

Ben daha önce 27 haftlik erkn dogum yaptim bebegm 3 gun yasadi.bundada 13 haftada dikiş atilmisti.ufak tefek sıkıntı harici bi sorunum olmadi şükür dikkat edince Allahimin izniyle inş günümüzde dogum nasp olur
inş az kalmış dogumuna arada kasık agrısı olmasa keske hala düşükten çok korkuyorum bnımde 18 haftalık düşügüm var

inş az kalmış dogumuna arada kasık agrısı olmasa keske hala düşükten çok korkuyorum bnımde 18 haftalık düşügüm var

Bende senin gbiydim 27.haftayi bi gecsem diye bakiyodum beklemek cok zor yatmakta ama suan dönüp baktigim zamn ne cabuk geçmiş diyorum kendi kendime hersey geciyo yetrki saglikla dogsunlar.simdide bende kuvoze grmesin die dua ediyorum yatagima geldigim zamn o güzel sesini duyayim kokusunu icime cekeyim istiyorum .seninde korkularin gecer ins

inş rabbim o günlri nasip eder ben sürekli yatmıcam calışıyorum inş sorun yasamam sende saglıkla kucagına alırsın

inş rabbim o günlri nasip eder ben sürekli yatmıcam calışıyorum inş sorun yasamam sende saglıkla kucagına alırsın

Rahim boyun kaç ki eğer calismaya mecbur degilsen bence calismasan iyi olur.riske atma derim .maalesef istiraht gerekli bu rahatsizlikta dktrlar normal yasantina donebilirsin dio ama sonrsinda tehlikeye griyo

Rahim boyun kaç ki eğer calismaya mecbur degilsen bence calismasan iyi olur.riske atma derim .maalesef istiraht gerekli bu rahatsizlikta dktrlar normal yasantina donebilirsin dio ama sonrsinda tehlikeye griyo
Memurum canim bnim serklaj onlem amacli yapildi kese aşağıya yerlesik oldugundan

canim napiosun naptin aşılama isini.pek girmiosun artik buralara galiba.
uff canım yaa sorma benım asılama ıptal sadece klomenle yumurta yapan yumurtalıklarım bu ay cevap vermedı maalesef yumurtam gelısmedı sen naapıosun canım hastanedemısın hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…