- 16 Ağustos 2011
- 305
- 2
- 68
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.361
Genelde ilk gebelikte serklaj yapmiyorlar daha dpgrjsu cogu doktor rahim agzi yetmezliginin farkina bile varamiyor. Senin naisl farkettiler dikis attilar ilk gebeliginde canim. Daha oncesinde kaybin var miydi
Birde serklajdan sonra hangi ilaclari kullanmistin
Cok gecmis olsun canim insallah saglikcakla kucagimiza alacagiz bebislerimizi bende bunu cok mrrak ediyorum insallah yoktur bende zaman zaman bebegimi dikislerimin ustunde hissediyorum Allah'a emanet bebegim korusun minnaciklarimizi insallah[/QUOTE][QUOgeçmiş olsoniCanim inşallah sagst: 38108451, member: 642231"]Merhabalar hepimiz kader ortağıyiz sanırım.Bende 18 ve 20 haftalık bebeklerimi kaybettim. Şimdi tekrar hamileyim 13 haftalık ken serklaj yapıldı. Şuan 19 haftalık hamileyiM ve doktor iyiki dikişi atmisiz dedi . Şuan rahim boyu 1.5 cm düşmüş dikiş tutuyormus resmen. Çok korkuyorum dikiş açılacak diye. Benim durumumda olup dikiş acilanlar varmı
[QUOgeçmiş olsoniCanim inşallah sagst: 38108451, member: 642231"]Merhabalar hepimiz kader ortağıyiz sanırım.Bende 18 ve 20 haftalık bebeklerimi kaybettim. Şimdi tekrar hamileyim 13 haftalık ken serklaj yapıldı. Şuan 19 haftalık hamileyiM ve doktor iyiki dikişi atmisiz dedi . Şuan rahim boyu 1.5 cm düşmüş dikiş tutuyormus resmen. Çok korkuyorum dikiş açılacak diye. Benim durumumda olup dikiş acilanlar varmı
[QUOgeçmiş olsoniCanim inşallah sagst: 38108451, member: 642231"]Merhabalar hepimiz kader ortağıyiz sanırım.Bende 18 ve 20 haftalık bebeklerimi kaybettim. Şimdi tekrar hamileyim 13 haftalık ken serklaj yapıldı. Şuan 19 haftalık hamileyiM ve doktor iyiki dikişi atmisiz dedi . Şuan rahim boyu 1.5 cm düşmüş dikiş tutuyormus resmen. Çok korkuyorum dikiş açılacak diye. Benim durumumda olup dikiş acilanlar varmı
Doktorum rahat sürekli yatma haftasonları aksamlari çık bi dolas çay kahve için esinle diyor. Ben genelde uzaniyorum ama evdeyim yani . Sancim yok hiç bir şikayet im yok. Tek sıkıntım dikiş tutarmi 40. Haftaya kadar bebeğisende serklajlimisin ?
Ayağa kalkiyo musun canm nie kisalma olmuş .enfeksyna flan dikkt ediomusun .korkma canm rabbim ol dediyse dunyaya gelicektir inş .burda daha once 2 cm Açılmasi olupta lavaboya bile kalkmadan kucağına alanlar olmştu bebegini .dmekki çok dik
Sen doktorlari bu knuda dinleme işte bnada kimi hiç kalkmiycan kimide günlük hayatna dnebilirsin diyo .bence hiç kalkmadn yatman gerek yksa daha da kisalir malesf bu rahtszlikta yatmk gerekiyo.evt benmde 13.hafta dikiş atilmişti ve atldiktan snra kalkmadan yemegi bile yan yatp uzanrk yedim .tam 5 ay yattm simdilerde kalkip ev içinde dolaşiyorm .malesef bide açilma oldugunda sanci flan hissedemysun ne oluyosa bi anda oluyo o yzden çok dikkt et derim
Biz doktora son girişiminde ayağını sokmustu oraya . Doktor yaramaz çocuk falan dedi sonra diğer ayağını da soktu. Ne zaman acı hissetsem artık ondan olduğu nu düşünüyorum. Dualarim tüm annelere.. Bu tedirginlik le yaşamak gerçekten çok zor. 4 ay daha sabır diliyorumCok gecmis olsun caninşallah o kadar zglikcakla kucagimiza alacagiz bebislerimizi bende bunu cok mrrak ediyorum insallah yoktur bende zaman zaman bebegimi dikislerimin ustunde hissediyorum Allah'a emanet bebegim korusun minnaciklarimizi insallah
Ben yszmadim bi karisiklik olmus ama nasip bilemem bi arkadaş yazmis ama kim olduğunuhhatırlayamiyorum gece okudum da nasil ben yazmisim gibi gösteriliyor ?????Ayağa kalkiyo musun canm nie kisalma olmuş .enfeksyna flan dikkt ediomusun .korkma canm rabbim ol dediyse dunyaya gelicektir inş .burda daha once 2 cm Açılmasi olupta lavaboya bile kalkmadan kucağına alanlar olmştu bebegini .dmekki çok dik
Sen doktorlari bu knuda dinleme işte bnada kimi hiç kalkmiycan kimide günlük hayatna dnebilirsin diyo .bence hiç kalkmadn yatman gerek yksa daha da kisalir malesf bu rahtszlikta yatmk gerekiyo.evt benmde 13.hafta dikiş atilmişti ve atldiktan snra kalkmadan yemegi bile yan yatp uzanrk yedim .tam 5 ay yattm simdilerde kalkip ev içinde dolaşiyorm .malesef bide açilma oldugunda sanci flan hissedemysun ne oluyosa bi anda oluyo o yzden çok dikkt et derim
Masallahin var arkadasim saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim inşallah darisi basima aminnn inşallah halen yatiyormusun doğumun nasil olacak bebisini benim gibi dikislerinin üstünde hissediyormusun ayrıca Dr um dikislerimin 37. Haftasında alacagini söyledi ama nazil doğumyapacagimi konusmadikAyağa kalkiyo . sun canm nie kisalma olmuş .enfeksyna flan dikkt ediomusun .korkma canm rabbim ol dediyse dunyaya gelicektir inş .burda daha once 2 cm Açılmasi olupta lavaboya bile kalkmadan kucağına alanlar olmştu bebegini .dmekki çok dikkt etmn gerekiyo senin
Masallahin var arkadasim saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim inşallah darisi basima aminnn inşallah halen yatiyormusun doğumun nasil olacak bebisini benim gibi dikislerinin üstünde hissediyormusun ayrıca Dr um dikislerimin 37. Haftasında alacagini söyledi ama nazil doğumyapacagimi konusmadik
Evet ilk iki bebekte hiç bişey anlamamistim. Yatıyorum işte. Elden gelen bu sadece 6. Ayı görsem daha bi rahatlicam. Senin maşallah az kalmis emeklerinin karşılığını almaya :) :) inşallah doğumunda çok kolay oluur
İnânirmisin her iki dogumdanda korkuyorum biliyorum ki normal en rahati cabuk toparlaniyorsun vs. Ama cesaret edebilirmiyim bilemiyorum o yüzden korkuyorum Canim bisey daha soracam affedersin bazen sabahları daha cok geceleri kasiklarimda dolgunluk agirlik siskinlik hissediyorum sizdede varmiydi boyle bisey yoksa anormal bi durummu var anlamadim bu ay sonu randevum var Dr ma o zaman soracam yalniz Dr um her muayenede dikuslerimi kontrol ediyor herşey yolunda diyo Canim kusura bakma buaralar korkularim had safhada 20. Haftamdayim ilk kaybim 22-23 haftalikti 4haftami atlatirsam rahatlayacam hep kendimi dinliyorum kontrol ediyorum aklim gidiyor valla Allahim sen yardim et bizlere inşallah bende sizin gibi görürüm 36 haftayiSenden alinti yapmişim o yuzden sen yazmiş gbi oldu .evt halen yatyorum ama bu seferde keyfimden çünki iyce ağirlastim bu sefrde oturmak zor oluyo ama eskisi gbi yatmyorum .istedigm yere arabyla gdibilyrm öyle.belli bi süre hep aşagida hissettim snrasinda bebek buyudukce kendine yer bulamaz olunca idrar torbamin üzerine baski yapiydu ön tarafa dgru o zamn raht hissetmye basladim.senin dgumun nrmal olcak o zamn benimde nrmal olsaydi haftaya alincakti dikişlerim ama önceden sezeryan oldgum icin sezeryn yaprken alicam dio dktrum
insallah bende gorurrm senin gibi bu haftayi.senn masallah tehkn gecmis benim iki arkdsmd 35 haftlik dogum yaptlar kuveze almadilar ikisnde solnmnda problm yoksa almiolar canim.benim 26.haftda atilan dikisimn kosesindn acilmis kucuk bi dikis tutuomus su keseside gorunuo o aciln yerden dedi drum 25 gundr bu sekilde yatiorum dikisim 10 gun dayandi malsef bide agirlastm sirtim cok agrio Allahm yardm etsin insallah hepmze insallah iki hafta dha durur essek oglum.Senden alinti yapmişim o yuzden sen yazmiş gbi oldu .evt halen yatyorum ama bu seferde keyfimden çünki iyce ağirlastim bu sefrde oturmak zor oluyo ama eskisi gbi yatmyorum .istedigm yere arabyla gdibilyrm öyle.belli bi süre hep aşagida hissettim snrasinda bebek buyudukce kendine yer bulamaz olunca idrar torbamin üzerine baski yapiydu ön tarafa dgru o zamn raht hissetmye basladim.senin dgumun nrmal olcak o zamn benimde nrmal olsaydi haftaya alincakti dikişlerim ama önceden sezeryan oldgum icin sezeryn yaprken alicam dio dktrum
Icini rahat tut bende 15 haftalik hamileyken dikis atıldı 1 hafta sonra kanamam oldu çok korktum kesin kaybedecegim diye.sukurler olsun birsey çıkmadı şuanda 22.haftadayiz inşallah hersey yolunda gidecek sagsalim kuzucuklari kucagımıza alacağızİyi günler herkese. Bende 15 haftalık hamileyim gecen hafta serklaj yapıldı dun biraz gördüm kendimi kanamam oldu. Çok şükür bebegimde dikislerde iyimis ama simdi korkuyorum ya birşey olursa diye. Hep yatmamiz mi gerekiyor acaba. Serklaj sonrası nasıl olacak yardımlarınızı bekliyorum
Ay inşallah sağ salim alalım bebislerimizi. Sağlığın yerindedir inşallah seninde çalışıyor musun? Rapor mu aldinIcini rahat tut bende 15 haftalik hamileyken dikis atıldı 1 hafta sonra kanamam oldu çok korktum kesin kaybedecegim diye.sukurler olsun birsey çıkmadı şuanda 22.haftadayiz inşallah hersey yolunda gidecek sagsalim kuzucuklari kucagımıza alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?