Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
uff canım yaa sorma benım asılama ıptal sadece klomenle yumurta yapan yumurtalıklarım bu ay cevap vermedı maalesef yumurtam gelısmedı sen naapıosun canım hastanedemısın hala
yaaa uzuldm simdi neyse bakalim biraz vuccdn dinlensin canim sıkma canini.hastanedeyim hala evet şimdilik bi sıkinti yok adalatı kesti drum bende carpinti ve bas agrisi yapti bende bide iki gundr bebeginde kalp atisi 125lere dustu adalat yapiomus oyle iki gundur kesti onu simdi bebegin kalp atisi 145lere cikti yenide 1750 grm olmus canim boyle iste.

maşallah canım rabbım sana bagıslıyacak bebegını kucagına alacaksın yalnız bak lutfen stres yapma hem erken dogumu tetıkler hem de dogumdan sonra dunyan zından olur senın stresın bebege gecıo ve cokkkk ama cokkk huysuz bı bebek olur cıkar canından bezdırır bakalım canım yhaa lutfen benım ıcın dua et rabbım bana sabır versın mut
laka hamıle kalıcam ben asılamam olsaydı bu ayda kalırdım yha adet olunca druma gıtcem konuscaz ne yapalım dıye karar verıcez bu ay ıgne verır muhtemelen yıne sonuc alamassak vucudumu dınlendırıcem artık

hic stresim yok hani artik cok kucuk falan die stres yapiodum en azindan o yok canim Bende inaniorum Allahm bagislicak insallah sadece artik yatmktn sıkldm o ksdar onada dayancam artik napalim o saglikli olsunda.ediyorum canim ediyorum.insallah sennde olcak rabbim yuznu guldrcek insallah Allahim duami icimdeki melegin duasi saysin sanada tez vakktte nasip etsin cani .

Kızlar bende iki gun once serklaj oldum hafif agrilarim var doktorum adalat verdi 3 gun sonra kullanmyi birak dedi ama ilaci birakinca bisey olur mu sizce

Aminnnn cnm insallah kabul olur duan hemen kabul olsun

Kızlar bende iki gun once serklaj oldum hafif agrilarim var doktorum adalat verdi 3 gun sonra kullanmyi birak dedi ama ilaci birakinca bisey olur mu sizce
canim ben adalati iki gundr icmiorum drum kesti çünki bende carpinti yapmya basladi bide bebegin kalp atısnda etkiliomus plesentaya kan akimi yavasldgi icin kesti drum ikacsiz takip ediyo simdi.bisey olcak olsa birak demezdi heralde ya.

canim ben adalati iki gundr icmiorum drum kesti çünki bende carpinti yapmya basladi bide bebegin kalp atısnda etkiliomus plesentaya kan akimi yavasldgi icin kesti drum ikacsiz takip ediyo simdi.bisey olcak olsa birak demezdi heralde ya.
Slm canm masallah senin bebis baya buyumus rabbim 40.haftaya ulasmanida nasip etsin insallah. Sen adalati kacinci haftadan kacinci haftaya kadar kullandin ? Ya bide serklajdan sonra kanamam flan olmadi ama arada hafif sanci oluyo ve bu durum beni cok korkutuyo. Sanci keseyi patlatir mi acaba diye

canim ben 26.haftada rahimn acikmasla acil serklaj oldum dr basari sansmz %10 dedi insallah bu dikis 3 hafta tutr bebegi dedi 5hafta oldu iste dikise ama benim oglum dikisi 10 gun sonra muayneye geldgmde gordu dr acmis dikisi su keseside sarkmisti o actgi yerden simdi ortada kucuk bi dikis var o tutuo benmkini 25 gundr hastnde yatiorum 20 gundr kullaniodum adalati canm dikisten sonra vermedi bana dikis acildktan sonra verdi 3 gundr icmiorum ama kasilmalrm oluo duzensiz ve kisa dr gunde 5kere duzensiz kasilmlar norml dedi her hamilede olur o dedi canm.ama adalat bana i geliodu kasilmm ve gerginlik yoktu dur bakalim soylicem bugun dra tekrrdan.artik benmki su kesesni ne zam patlatti o zaman dogum kismetse canim.cok sukur bu haftalra geldik.

Senin ve bebisinin adina sevindim canim umarim daha fazla dayanir dikisin. Adalat icmedigim zaman bendede kasilma ve sertlik oluyo bakalim ne olacak. Bir daha ayni aciyi yasamak istemiyorum

Ustelik sadece 10 gun rapor verdi doktorum. 10 gun sonra kontrolde yeniden rapor yazacak mi bilmiyorum. Bu durumda ise nasil gidicem o korkuda var malesef

Kese kolay kolay patlamaz benim kesem 4 gun on dakikada bir kasilmam oluyodu ve siddetli oluyodu o kasilmalara ragmen 4 gunde patladi korkma bisey olmaz

Herkese merhaba bu benim 2inci gebeligim, 4 aralikta serklaj olcam.. İlkinde 3 bucuk aylikken olmustum rahim agzi incelmesi yuzunden, bunda gec oldu 24. haftadayim. Allahim insallah zamaninda bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder....

Kese kolay kolay patlamaz benim kesem 4 gun on dakikada bir kasilmam oluyodu ve siddetli oluyodu o kasilmalara ragmen 4 gunde patladi korkma bisey olmaz
Serklaj var miydi o zaman canim . Nasil patladi. Benim ilk gebeligimde hic sıkıntı yoktu. 21.haftamda aksam 8 gibi hafif sancım oldu.haftasonuydu yarn giderm doktora dedim gece siddetlendi ve lavaboya gittigimde bi iki damla kan geldi ve kese asagiya sarkti vajinamdan cikti ve patladi. Senin nasil ol

Herkese merhaba bu benim 2inci gebeligim, 4 aralikta serklaj olcam.. İlkinde 3 bucuk aylikken olmustum rahim agzi incelmesi yuzunden, bunda gec oldu 24. haftadayim. Allahim insallah zamaninda bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder....
Amin canim Allah yardmcımz olsun hepimizin.ilk bebegin kac haftalik dogdu serklajdan sonra hep yattin mi bi anlatsan

benım ılkı senınkı gıbı oldu ıkıncısınde serklaj vardı serklaj yuzunden çok fazla acı cektım bebek dikişe basıyordu sureklı basa basa patlattı

Amin canim Allah yardmcımz olsun hepimizin.ilk bebegin kac haftalik dogdu serklajdan sonra hep yattin mi bi anlatsan

İlk bebegim dikis alindiktan 1 hafta sonra dogdu, 39. haftayi gecmişti, gayet saglikli cok sukur. Dikisler alindi 2 gun sonra kontrole gittim 2 cm acıklık vardı hıc sancim yokken ve doktor dediki iyiki serklaj yapilmis ben olsam bende yapardim dedi.. Serklaj dikisini alan doktor baska bir doktordu. Serklajdan sonra hayir yatmadim ama yorulmuyordum da cok dikkat ettik..

Genelde ilk gebelikte serklaj yapmiyorlar daha dpgrjsu cogu doktor rahim agzi yetmezliginin farkina bile varamiyor. Senin naisl farkettiler dikis attilar ilk gebeliginde canim. Daha oncesinde kaybin var miydi

Birde serklajdan sonra hangi ilaclari kullanmistin

Birde serklajdan sonra hangi ilaclari kullanmistin

Merhabalar hepimiz kader ortağıyiz sanırım. Bende 18 ve 20 haftalık bebeklerimi kaybettim. Şimdi tekrar hamileyim 13 haftalık ken serklaj yapıldı. Şuan 19 haftalık hamileyiM ve doktor iyiki dikişi atmisiz dedi . Şuan rahim boyu 1.5 cm düşmüş dikiş tutuyormus resmen. Çok korkuyorum dikiş açılacak diye. Benim durumumda olup dikiş acilanlar varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…