- 5 Aralık 2014
- 4
- 1
- 88
- 39
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.381
Kaç haftalik hamilesin? İlerleyen haftalarda bebek aşağıya doğru inmeye başladığı için sadece dikiş tutuyormus bol bol dinlen ayakta çok kalmazsan birşey olmazArkadaşlar serklajdan sonra açılma oldumu sizde . Bi de arada dikişler de acı hissi normalmi ben ayakta duyduğumda acıyor dikişler ama doktor bebek çıkmak sitede baş aşağı baskı yapardı öyle bişey yok dedi . Şuan sadece dikiş tutuyormus bebeği normalmi acaba hepimizde sadece dikiş mi tutuyor açılacak diye odum patlıyor
İnânirmisin her iki dogumdanda korkuyorum biliyorum ki normal en rahati cabuk toparlaniyorsun vs. Ama cesaret edebilirmiyim bilemiyorum o yüzden korkuyorum Canim bisey daha soracam affedersin bazen sabahları daha cok geceleri kasiklarimda dolgunluk agirlik siskinlik hissediyorum sizdede varmiydi boyle bisey yoksa anormal bi durummu var anlamadim bu ay sonu randevum var Dr ma o zaman soracam yalniz Dr um her muayenede dikuslerimi kontrol ediyor herşey yolunda diyo Canim kusura bakma buaralar korkularim had safhada 20. Haftamdayim ilk kaybim 22-23 haftalikti 4haftami atlatirsam rahatlayacam hep kendimi dinliyorum kontrol ediyorum aklim gidiyor valla Allahim sen yardim et bizlere inşallah bende sizin gibi görürüm 36 haftayi
İyi günler herkese. Bende 15 haftalık hamileyim gecen hafta serklaj yapıldı dun biraz gördüm kendimi kanamam oldu. Çok şükür bebegimde dikislerde iyimis ama simdi korkuyorum ya birşey olursa diye. Hep yatmamiz mi gerekiyor acaba. Serklaj sonrası nasıl olacak yardımlarınızı bekliyorum
Kaç haftalik hamilesin? İlerleyen haftalarda bebek aşağıya doğru inmeye başladığı için sadece dikiş tutuyormus bol bol dinlen ayakta çok kalmazsan birşey olmaz
Benimde boyunda kısalma yoktu ama açılma vardı ondan serklaj oldum. Bende artik yürümeye korkar oldum valla. Ben daha tekme aşamasına gelemedim gelirim inşallah. :))Cevap için teşekkürler :) 19 haftalık hamileyim Martin son haftası alınacak dikişler. Doktorum rahat ama suan rahim boyu 1 buçuk cm miş. Korkuyorum. Her dakka korkuyorum. Ins allah bizlere bağışlar bebeklerimizi. Oglum benden daha güçlü resmen.her dakika ben burdayım iyiyim diyor tekmeleriyle. Allahım yardimcimiz olsun..
Merhaba 23bkasimda 37+0 da suyum geldi ve hasta gittik sabah 11bebdek bekledim kasilma vardi ama acilma olmamisti kasilmalari da hem hussetmedim 11.30 da oğlum seseryanla dünyaya geldi serklaj ipide seseryan sirasinda alindi ccok yattim serklajdan sonra yyemeği bile yatrigim yerden yedim 4 buçuk ay yaz sicaginda yattim yalniz Dr kontrolü ve WC için kalktim 30 da biraz 32.haftada iyice ayaklandim ne zzamanki nidilati ve progestan i kestim suyum geldi :) sezeryandan sonra dioksite biraz enfeksiyon oldu akinti agrim çoktu yeni yeni toparlandigim için ancak yazabildim Rabbim bize nasip etti tüm isteyenlere de nasip etsin insallah
gecmisnoksun canmnsenin durumunda olan metal 41 var ve bebegini 34.haftada kucakladinski istirahatle girunce yazar mutlaka hatta serviksi bi ara sifirlanmis yalniznwc kalk yemegini bile yattigin yerden ye progestan nidilat kullanmani onerieim dr kontroluyle[/QUOTE]Ge
[QUOTE="anonimery aye, post: 38108451, member: 642231"bebeğini3lar hepimiz kader ortağıyiz sanırım.Bende 18 ve 20 haftalık bebeklerimi kaybettim. Şimdi tekrar hamileyim 13 haftalık ken serklaj yapıldı. Şuan 19 haftalık hamileyiM ve doktor iyiki dikişi atmisiz dedi . Şuan rahim boyu 1.5 cm düşmüş dikiş tutuyormus resmen. Çok korkuyorum dikiş açılacak diye. Benim durumumda olup dikiş acilanlar varmı
Benimde boyunda kısalma yoktu ama açılma vardı ondan serklaj oldum. Bende artik yürümeye korkar oldum valla. Ben daha tekme aşamasına gelemedim gelirim inşallah. :))
geçmiş olsun..Umarım iyi geçmiştir ve sorunsuz 38 leri görürsün..Ben dun serklaj oldum arkadaslar
Amiiiin insallah hepimize Canim tam olarak şişkinlik agirlik vajinamda hissediyorum kalkarken yürürken zorlaniyorum neden boyle oluyor anlamıyorum ilkinde ise metroyla gidip geliyordum 10 dk yürüyordum onda yanma agri oluyordu agirlik tam üstündeydi sürünerek yürüyordum simdi doğuma kadar raporluyum hep yatiyorum arada bi yemek yapiyorum onun dişinda başka hic bir is yapmiyorum insallah Rabbim bu kez sağ salim bebeğimi bize bagislar inşallah eşim de bende umutluyuz Rabbim guldursun yuzumuzu hepimizi daimainsallah he ost: 38155558 .!.:Inan ikiside zor ama sonrasinda bebisine müdahele edbilmk için nrmal dgum daha iyidir diyorum.nrmal dgumdan snra agrin sizin kalmiyo ama sezeryan öyle olmuyo işte.evet ben bu gne kadar ayağa kalktigimda ble yuruyemiyodum sitresten kızım hep çikicak gbi oluyodu ama sen ynede çok rahtsizlik hssedersen dktrunla grüş.Rabbyapmiyorum yardimcsi olsu
Coooook sevindim Allahim saglikla anali babali büyütmeyi nasip etsin inşallah sansi bahti güzel olsun bebisinin ben ve arkadaslarda sizin gibi güzel haberlerveririz bburadan Allahim banada nasip etsin inşallah yavrumu kucagima alip mis mis kokusunu içime çekmeyi dua et banada CanimMerhaba 23bkasimda 37+0 da suyum geldi ve hasta gittik sabah 11bebdek bekledim kasilma vardi ama acilma olmamisti kasilmalari da hem hussetmedim 11.30 da oğlum seseryanla dünyaya geldi serklaj ipide seseryan sirasinda alindi ccok yattim serklajdan sonra yyemeği bile yatrigim yerden yedim 4 buçuk ay yaz sicaginda yattim yalniz Dr kontrolü ve WC için kalktim 30 da biraz 32.haftada iyice ayaklandim ne zzamanki nidilati ve progestan i kestim suyum geldi :) sezeryandan sonra dioksite biraz enfeksiyon oldu akinti agrim çoktu yeni yeni toparlandigim için ancak yazabildim Rabbim bize nasip etti tüm isteyenlere de nasip etsin insallah
Rapor aldım ilk haftalar sadece wc ve yemek için kalktım 2 haftadır dr dediği için oturuyorum arada evin içinde dolaşıyorum ama hiç bir iş yapmıyorum ailem geldi sağolsunlar. Ilk haftalar çok korkuyordum.simdi stres yapmamaya çalışıyorum. Tevekkül den başka yapacak birsey yok.sabır ve dua yla günlerim geçiyor. 1.sinifa giden kızım var oda ilgi bekliyor bazen çaresiz kalıyorum ama Bunada şükür. Sonuçta bebeğimiz hala bizimleAy inşallah sağ salim alalım bebislerimizi. Sağlığın yerindedir inşallah seninde çalışıyor musun? Rapor mu aldin
Rapor aldım ilk haftalar sadece wc ve yemek için kalktım 2 haftadır dr dediği için oturuyorum arada evin içinde dolaşıyorum ama hiç bir iş yapmıyorum ailem geldi sağolsunlar. Ilk haftalar çok korkuyordum.simdi stres yapmamaya çalışıyorum. Tevekkül den başka yapacak birsey yok.sabır ve dua yla günlerim geçiyor. 1.sinifa giden kızım var oda ilgi bekliyor bazen çaresiz kalıyorum ama Bunada şükür. Sonuçta bebeğimiz hala bizimle
geçmiş olsun..Umarım iyi geçmiştir ve sorunsuz 38 leri görürsün..
Gecmis olsun Canim kaç haftsliksin inşallahsaglikla kucagimiza aldigimiz ggünleri giruruz[/QUOTE]Geçmiş olsun Canim kaç haftalik="nergis67, post: 38157868, member: 313735"]Ben dun serklaj oldum arkadaslar
bence eğer ne yapılabileceği konusunda hiçbir şey söylemediyse,mutlaka başka bir doktora daha görünmelisiniz.. ben oğlumda 13. haftada serklaj olmuştum. daha önceden 1 erken doğum kaybım vardı.ileri haftalarda da serklaj yapılabiliyor.Merhaba.bn araniza yeni katildim. Serklaj olan ve olacak olan bütün anne adaylarina şifalar diliyorum insaAllah bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz. Bn 19+3gunluk hamileyim bugün doktor rahim agzi uzunluğunu 3cm ölçtü. Sınırda filan dedi ilacta vermedi. Gecen ay 4cm di. Sizce ne yapmaliyim doktor değiştirmeli miyim. Ve bu uzunluk risklimi.bu haftadan sonra gerekirse serklaj uygulanabilir mi bana önerebileceğiniz İst anadolu yakasinda doktor varmi? Çok soru sordum kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?