- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.541
Ayy sezeryan aninda aliniyosa cok guzel sevindim. Tsk cvp icinnnn
Dogru onlarda varr. Ya sonda dikis zamanida takilmistida acitmadi sanki cikarirlarkenn.Once dogumun oluyo dikis vs.sonra aliyor doktor dikisi.hicbisey hissetmiyosun keske hersey dikis alinma gibi olsa.uyusukluk gecince sezeryan yeri acisi derdindeyim bende.hadi yuru diyecekler bir sure sonra.zorlamisti beni ilkinde.en cokta o sondayi cikardilar ya aglicaktim valla ayrilmak istemedim cok rahatti sonda varken
Dogru onlarda varr. Ya sonda dikis zamanida takilmistida acitmadi sanki cikarirlarkenn.
Gecmis 9lsun.. kac haftalik oldu senin simdiiIkinci dikisim bu bana dikiste sonda takilmadi..dogumda takilmisti hic hissetmedim ne takilirken ne cikarken.uzulmustum vc ye nasil gidecem zirt pirt diye.serum takiliydi hala cunku
16 arti 5 benimki daha.uyarin cinsiyetini ogrenicez ins.seninki kac oldumehtapmhtpdaha.st: 38686417 .!.:Gecmis 9lsun.. kac haftalik oldu senin simdii
Masallah :)Sata gore 15+6 ultrosona gore 13+4 olmasi lazim. Benimde 3 gun sonra kontrol. Bakalimm o zaaman 14 haftalik olurr. Ins ogreniriz cinsiyetleri canim:)16 arti 5 benimki daha.uyarin cinsiyetini ogrenicez ins.seninki kac oldu
Pardon 14+4 ultrasona gore yanlis yazdm:) 10 g7n geriligimiz var gec dollenmeden dolayiMasallah :)Sata gore 15+6 ultrosona gore 13+4 olmasi lazim. Benimde 3 gun sonra kontrol. Bakalimm o zaaman 14 haftalik olurr. Ins ogreniriz cinsiyetleri canim:)
Masallah :)Sata gore 15+6 ultrosona gore 13+4 olmasi lazim. Benimde 3 gun sonra kontrol. Bakalimm o zaaman 14 haftalik olurr. Ins ogreniriz cinsiyetleri canim:)
Evet benim de gec yumurtlama olmus. Simdiki gidisimde ins benimkide ayni gunu yakalar bakalim. Bende ck meraktayim daa onceki hamilelegimde 11.haftada erkek oldugu gozukmustu ama bu sakliyodu hala. Kiz diye tahmin etti doktor. Ama bacaklar kapali dedi belli de degil deemisti. Benimdd icimden gecen kiz. Bakalim.hicccccc farketmiyo ilkim olacagi icin. Ama insan merak ediyo dedigin gibi:)Gec yumurtlamami olmus sende.bendede 12haftada 1hafta geri gorunuyordu sonra duzeldi.satla ultrason ayni cikiyor.catladim meraktan bende ogrenseydim.annemde hayirdir istedigin kizmi erkekmi diyorda hic oyle bisey hissetmiyorum su olsun bu olsun diye.onceki hamileliklerimle ayni hersey bulanti vs ordan yol cikarak kiz diyorum ben.
Evet benim de gec yumurtlama olmus. Simdiki gidisimde ins benimkide ayni gunu yakalar bakalim. Bende ck meraktayim daa onceki hamilelegimde 11.haftada erkek oldugu gozukmustu ama bu sakliyodu hala. Kiz diye tahmin etti doktor. Ama bacaklar kapali dedi belli de degil deemisti. Benimdd icimden gecen kiz. Bakalim.hicccccc farketmiyo ilkim olacagi icin. Ama insan merak ediyo dedigin gibi:)
Olur tabi olur allahin izniylee:)Ne zaman esimle ben cumle kursak kizlarimiz cikiyor agzimizdan.allahim diyorum bazen bu ikinci bi tane kizim var zaten ama kizlarim diyebilecekmiyim aceba.ikisini yan yana gormek kismet olurmu.
Olur tabi olur allahin izniylee:)
Aynen benimde aklima geliyo ama dusunmemek lazim dusununce uzuluyo insan uzulunce karnimizdakine yazik:) ins bundan sonra hersey guzel olur. Ya bisey sorcam senin dikis lerde agri oluyormuHamilesin korkuyosun doguyor korkuyosun krese okula gidiyor aklin onda.anne olmak ne zor ve guzel biseymis meger.insan ilk kaybettigini hic unutmuyor ama.5yildir kizimi uyuturken kaybettigim kizimi hep dusundum yasasa kime benzerdi bizle olsa nasil olurdu.offf neyse yarina odaklanayim ben:))
Aynen benimde aklima geliyo ama dusunmemek lazim dusununce uzuluyo insan uzulunce karnimizdakine yazik:) ins bundan sonra hersey guzel olur. Ya bisey sorcam senin dikis lerde agri oluyormu
Ayni seninki gibi iste ayakta durunca bide sirt ustu uzanip ayaklarimi uzatinca hissediyorum dikisleri. Bi de bacak arasinda acayipppp agri var. Doktora soyledimde. Cok oturunca agriyo die. Ona gore oturup kalkacaksin diyo. Bi de uzanmana gerek yok dio. Ne bileyim bana asiri rahat geldi. Ben yine uzaniyorum valla. Annemlerdeyim cogu zaman.Agri gibi degilde gun gectikce bebek buyuyor arada ustten baski hissediyorum hafif.agri ikisindede hissetmedim ama annem bende kaliyor hic bisey yapmiyorum.arada ayakta cok kaliyosan oladabilir zorlamamak gerek.kafana takiliyorsa ara bir doktoruna sor icin rahatlasin
Ayni seninki gibi iste ayakta durunca bide sirt ustu uzanip ayaklarimi uzatinca hissediyorum dikisleri. Bi de bacak arasinda acayipppp agri var. Doktora soyledimde. Cok oturunca agriyo die. Ona gore oturup kalkacaksin diyo. Bi de uzanmana gerek yok dio. Ne bileyim bana asiri rahat geldi. Ben yine uzaniyorum valla. Annemlerdeyim cogu zaman.
Allah sana ve bebegine sifa versinnBen 35+1 de doğum yaptım rahim kısalığı nedeniyledoktorum hiç kalkmadan yatacaksın dedi, ama az az kalktım ondan bile pişmanım şuanda bebeğim premature olarak doğdu maalesef, şuanda onun çabası içindeyim.
Acimiyosa cok guzel..peki seninki neden sezeryan esnasinda alinmadida sonra alindiiii?
benim doktor sezeryan olanlarda hep doğumdan sonra aldıgını söyledi canım.sebebini de o telaşla hiç sormak aklıma gelmedi :) bir de güveniyordum doktoruma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?