- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.521
Allah ana babalı büyütsün,hayırlı evlat olsun ınş.Kizlar ben doğum yaptim.rabbim sizlerede hayrli evlatlar nasip etsin minnoş kizim yanimda şükür .sizler içinde dua ettim
Allah anali babali buyutsun darisi basimiza inssss:) bisey sorcam dikis varmiydi varsa nasil alindi. Acidi miiiiKizlar ben doğum yaptim.rabbim sizlerede hayrli evlatlar nasip etsin minnoş kizim yanimda şükür .sizler içinde dua ettim
Ben ilk hamilelikte istedigimi yaptim.ibu ikinci dok.birliktelik haricinde kisitlamadi beniKuzenim bu operasyonu yaptırdı.Doktor calisabilirsin demiş.Bana riskli geldi.Sizlere doktorların tavsiyesi ne oldu ?
Gozun aydin canim hos gelmis minnosun amin canim darisi bizim basimiza insAllahKizlar ben doğum yaptim.rabbim sizlerede hayrli evlatlar nasip etsin minnoş kizim yanimda şükür .sizler içinde dua ettim
Çalışanlar var canım doktorun muane edip riskli görüp gormemesine bağlı. Doktor bana yatmana gerek yok çok fazla ayakta durma demişti 2 saatten fazla ayakta durma demişti. Ben hep yattım. Şimdi sıkıldım yatmaktan iki üç gündür ayaklanmistim dün kontrolüm vardı şimdi doktor diyor yatcaksin.. Bu zamana kadar yatmam a sevineyim mi uzuleyim mi şimdi.. her muanede kuzenine bakacaktir doktor ona göre çalışma diyecektir belkide doğuma kadar çalışır :/Kuzenim bu operasyonu yaptırdı.Doktor calisabilirsin demiş.Bana riskli geldi.Sizlere doktorların tavsiyesi ne oldu ?
Maşallah canim allah nazardan saklasin az kalmış melegini kucağına almaya.Çalışanlar var canım doktorun muane edip riskli görüp gormemesine bağlı. Doktor bana yatmana gerek yok çok fazla ayakta durma demişti 2 saatten fazla ayakta durma demişti. Ben hep yattım. Şimdi sıkıldım yatmaktan iki üç gündür ayaklanmistim dün kontrolüm vardı şimdi doktor diyor yatcaksin.. Bu zamana kadar yatmam a sevineyim mi uzuleyim mi şimdi.. her muanede kuzenine bakacaktir doktor ona göre çalışma diyecektir belkide doğuma kadar çalışır :/
Canim merhaba. Merak ettim doktor alttan mi muayenne ettii de yat dediÇalışanlar var canım doktorun muane edip riskli görüp gormemesine bağlı. Doktor bana yatmana gerek yok çok fazla ayakta durma demişti 2 saatten fazla ayakta durma demişti. Ben hep yattım. Şimdi sıkıldım yatmaktan iki üç gündür ayaklanmistim dün kontrolüm vardı şimdi doktor diyor yatcaksin.. Bu zamana kadar yatmam a sevineyim mi uzuleyim mi şimdi.. her muanede kuzenine bakacaktir doktor ona göre çalışma diyecektir belkide doğuma kadar çalışır :/
benimkiler sezeryandan sonra hastaneden çıkmadan alınmıştı canım.acıyacak diye ço kkastım kendimi.. malum bir de sezeryan dikişlerim olunca ço kkorkmuştum.ama inan hiç hiç hissetmedim.doktor almış ne kadar sürer diyorum ben hala.. bak bakayım dedi.. bir baktım elinde tutuyor benim serklaj dikişlerini :)Kizlarrrr bilgisi olan varmi cok merak ediyorum lutfenn dikisler nasil alınıyor cok aciyor muuuu
canım süresi önemli kasılmaların.günde 1 kaç tane normal.. bir de benim karnım bitarafa toplanıp sertleşiyordu çok fazlaKızlar bişi sorcam aranızda daha önceki bebeklerini kaybedip bunda dikiş atılanlar var.umarım evlatlarınıza kavuşursunuz. Benim ilk hamileliğim ve 23. Haftada ultrasonla tespit edildi hunileşme.serklaj oldum.yaşayanlara rahim kasılmalarının nasıl olduğunu soracaktım.nette çok bilgi var ama anlayamıyorum yaşayan birinden hissini öğrnmk istiyorum. Bazen karnım toplanıp aşağıya doğru çekiliyomuş gibi hissediyorum.inşallah bebeğmn hareketidir diyorum.iki kez oldu bu akşam
Kizlarrrr bilgisi olan varmi cok merak ediyorum lutfenn dikisler nasil alınıyor cok aciyor muuuu
Rahat ol tamamen jel bende haftalardır kullanıyorum.bnide bi korku sardı su sıralar bn crınone diye bi progesteron jel kllanıyorum ismini yanlış yazmadıysam bi kac gundur su gıbı renksız akıntım oluyo ıslanıyo vajınam bi iki damla kdar korkum amnıyon sıvımmı geliyo yarın kontrolum var acaba jelden mi diyorum kullanınca arttı zatn ama işte tedırınlık bide tatil olunca gidemedım doktora yarın olaydı bi
inş canım kasılmalardan korkarken şimdide bu cıktı nezaman rahat olcam bilemiyorumRahat ol tamamen jel bende haftalardır kullanıyorum.
Ayy sezeryan aninda aliniyosa cok guzel sevindim. Tsk cvp icinnnnDogumda aliyor doktor hissetmiyosunuz bile.zaten uyusmus olacak sezeryanda alt kisim.bebegin cikisi kesik atmalari onlari hissetmiyosunuzki birak dikisi.
Acimiyosa cok guzel..peki seninki neden sezeryan esnasinda alinmadida sonra alindiiii??benimkiler sezeryandan sonra hastaneden çıkmadan alınmıştı canım.acıyacak diye ço kkastım kendimi.. malum bir de sezeryan dikişlerim olunca ço kkorkmuştum.ama inan hiç hiç hissetmedim.doktor almış ne kadar sürer diyorum ben hala.. bak bakayım dedi.. bir baktım elinde tutuyor benim serklaj dikişlerini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?