Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kuzenim bu operasyonu yaptırdı.Doktor calisabilirsin demiş.Bana riskli geldi.Sizlere doktorların tavsiyesi ne oldu ?

Kuzenim bu operasyonu yaptırdı.Doktor calisabilirsin demiş.Bana riskli geldi.Sizlere doktorların tavsiyesi ne oldu ?
Çalışanlar var canım doktorun muane edip riskli görüp gormemesine bağlı. Doktor bana yatmana gerek yok çok fazla ayakta durma demişti 2 saatten fazla ayakta durma demişti. Ben hep yattım. Şimdi sıkıldım yatmaktan iki üç gündür ayaklanmistim dün kontrolüm vardı şimdi doktor diyor yatcaksin.. Bu zamana kadar yatmam a sevineyim mi uzuleyim mi şimdi.. her muanede kuzenine bakacaktir doktor ona göre çalışma diyecektir belkide doğuma kadar çalışır :/

Maşallah canim allah nazardan saklasin az kalmış melegini kucağına almaya.
Hem doktorun dediğini dinle yat bolbol kardeşinden biliyorum bebek dogunca uyumaya fırsat olmuyor :)

Canim merhaba. Merak ettim doktor alttan mi muayenne ettii de yat dedi

Kızlar bişi sorcam aranızda daha önceki bebeklerini kaybedip bunda dikiş atılanlar var.umarım evlatlarınıza kavuşursunuz. Benim ilk hamileliğim ve 23. Haftada ultrasonla tespit edildi hunileşme.serklaj oldum.yaşayanlara rahim kasılmalarının nasıl olduğunu soracaktım.nette çok bilgi var ama anlayamıyorum yaşayan birinden hissini öğrnmk istiyorum. Bazen karnım toplanıp aşağıya doğru çekiliyomuş gibi hissediyorum.inşallah bebeğmn hareketidir diyorum.iki kez oldu bu akşam

Kizlarrrr bilgisi olan varmi cok merak ediyorum lutfenn dikisler nasil alınıyor cok aciyor muuuu
benimkiler sezeryandan sonra hastaneden çıkmadan alınmıştı canım.acıyacak diye ço kkastım kendimi.. malum bir de sezeryan dikişlerim olunca ço kkorkmuştum.ama inan hiç hiç hissetmedim.doktor almış ne kadar sürer diyorum ben hala.. bak bakayım dedi.. bir baktım elinde tutuyor benim serklaj dikişlerini :)

canım süresi önemli kasılmaların.günde 1 kaç tane normal.. bir de benim karnım bitarafa toplanıp sertleşiyordu çok fazla

bnide bi korku sardı su sıralar bn crınone diye bi progesteron jel kllanıyorum ismini yanlış yazmadıysam bi kac gundur su gıbı renksız akıntım oluyo ıslanıyo vajınam bi iki damla kdar korkum amnıyon sıvımmı geliyo yarın kontrolum var acaba jelden mi diyorum kullanınca arttı zatn ama işte tedırınlık bide tatil olunca gidemedım doktora yarın olaydı bi

Rahat ol tamamen jel bende haftalardır kullanıyorum.

Beklemek zor ama ne yapalım başka caremiz yok zaman bişekilde geçiyor önemli olan kuzucuklarimiz sagsalim dogsunlar.biz şükür bugün 26 haftayı bitirdik darısı 30 lu Haftalara olur inşallah. En ufak bir ağrı da benimde moralim altüst oluyor seni anlıyorum bugün dr dan hayırlı haberlerle denersin inşallah

Acimiyosa cok guzel..peki seninki neden sezeryan esnasinda alinmadida sonra alindiiii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…