- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.501
Masallah ya xok guzel benimde 12.haftada atildi yani gecen hafta. Doktor mu surekli yat diyordu peki? Bu donem calismiyorum ama ikinci donem okul basliyor calismam sakincali olur degilmi ? Heyet raporuna devam etmek istiyorum cok korkuyorum. Bi kaybim var...Sağol canm grursün inş. kurallara uyduğun zamn tabiki başta Allahın iznyle gelirsn bu gnlere benim 13.haftada atildi dikişim tam 4 ay yattim 32.haftadan itibaren ayaga kalkmaya basladim son ayimda tamamen kalktim ama tabiki gdicegm yere arabayla gdiyorm öyle ama inan nasl geçicek derken arkama dnüp baktigim zamn çok çabuk geçmiş diyorum.şükür son 1 haftam kaldi haftaya sezeryan olucam inş rabbim hepimize gstersin evlatlarimizi
Masallah ya xok guzel benimde 12.haftada atildi yani gecen hafta. Doktor mu surekli yat diyordu peki? Bu donem calismiyorum ama ikinci donem okul basliyor calismam sakincali olur degilmi ? Heyet raporuna devam etmek istiyorum cok korkuyorum. Bi kaybim var...
Dediklerine cok dikkat edecegim dogru soyluyorsun. Cok cok tsk ederim. Allah cocugunu sana bagislasin. Hayrli geceler diliyorum:)Valla dktorlara kalsan normal hayatna dön diyen bile oluyo belli bi süre snr sen kendi dktrn oluyosun.bna da kmisi yat diodu kimisi gerk yk dedi ama bende önceden bi kaybim olunca hep yattim yemegi ble yan dnüp yedim haftada 1 5dk ayakta ilik duş aldim şukur bunda hiç sıkıntm olmadi bi tek bebek hareketlerni aşagida hissediyodum o kadar bence rapor al hiç gtme çünki kısalma oludkça yatmak ble fayda etmez oluyo kendini hiç yormicaksin ve akintiyada çok dikkat etmen gerekli fazlalaştigi zamn rengi kokusu nrmal olsa ble acilma belirtsi oluyo hemen dktrnla grüş ayda bi idrar ve kan tahlili ver başkada bsey yapmana gerk kalmiyo
Allah sana ve bebeklerine acil sifalar versin arkadasim pozitif dusun ins hersey cok guzel olur. Ins meleklerin bjraz daha sabrederde vaktinde gelirler. Rabbine sigin.. serklaj var miydi sende peki?Slm arkadaslar ben yine hastanedeyim 30 haftaligim ikizlere ve rahim agzi boyum 16 mm olmus sancilarim ve kasilmalarim cok fazlaydi bi gun boyunca magnezyum serum verdiler sancilarim gecmedi ama hafifledi ben cok korkuyorum 30 haftalik bebekler dogarsa bisey olurmu
Cunku doktorun bana dedigi eger bu magnezyum sancilari durdurmazsa baska bisey yapamayiz kisalma olursa hemen sezeryana aliriz sancilarim hala var
Dualarinizi bekliyorum hic olmazsa 32 diyordum simdide 31 bitirsek diyorum
Bugun yarin gibi hosediyorum ama insallah yanilirim dualarimin hurmetone rabbim hayirlisiyla biraz daha musade eder insallah
Dualarinizda banada yer verin lutfen
Aminn canim saolasin pozitif olmaya calisiyorumda her sanci geldiginde dogal olarak en kotusu aklima geliyorAllah sana ve bebeklerine acil sifalar versin arkadasim pozitif dusun ins hersey cok guzel olur. Ins meleklerin bjraz daha sabrederde vaktinde gelirler. Rabbine sigin.. serklaj var miydi sende peki?
Aminnn sifa salavati sifa ayetleri var internetten bulda oku allah vesile eder ins:)Aminn canim saolasin pozitif olmaya calisiyorumda her sanci geldiginde dogal olarak en kotusu aklima geliyor
Yok canim serklaj yapmadilar ikizlerde serklaj riskli dedi hem burdaki hem turkiyedeki doktor benim rahim agzi boyu surekli degisti bi uzadi bi kisaldi ben hamileligimin basindan beri uzaniyorum ama bu 16 mm simdiye kadar en kisasi sancilarim gecse belki idare edebilor 2 3 hafta daha onlar gecmiyo iste
Allah buyuktur vardir onun bildigi ne eylerse guzel eyleyen odur insallah benimde sevincimi doya doya yasamami nasip eder
canım dikiş atıldığında rahim ağzı kaç cm di bn 22+1deyim rahim ağzı 29 mm .doktor dikişten filan bahsetmiyor.senin nasıl oldu rica etsem yazarmısınkızlar ben 23. haftamda serklaj oldum. şimdi 27 bitmek üzere iyiyiz çok şükür. şimdi yazdıklarınıza göz attım da kasılma önleyici ilaçlar progestan falan kullananlar varmış. bana doktorum hiçbişi vermedi hepiniz kullanıyo musunzu??
Slm arkadaslar ben yine hastanedeyim 30 haftaligim ikizlere ve rahim agzi boyum 16 mm olmus sancilarim ve kasilmalarim cok fazlaydi bi gun boyunca magnezyum serum verdiler sancilarim gecmedi ama hafifledi ben cok korkuyorum 30 haftalik bebekler dogarsa bisey olurmu
Cunku doktorun bana dedigi eger bu magnezyum sancilari durdurmazsa baska bisey yapamayiz kisalma olursa hemen sezeryana aliriz sancilarim hala var
Dualarinizi bekliyorum hic olmazsa 32 diyordum simdide 31 bitirsek diyorum
Bugun yarin gibi hosediyorum ama insallah yanilirim dualarimin hurmetone rabbim hayirlisiyla biraz daha musade eder insallah
Dualarinizda banada yer verin lutfen
Saglikli dogsunda kiz erkek kimin umrunda ki.hayirlisi olsunKapadi bacaklari göstermedi cinsiyeti bebissss. Ama cok tatliydi:)
Ins haber veririm :) hayirli aksamlar[/QUOTE]Hayirlisi olsun bende merak ettim dok.donunce haberinizi bekliyorum.annelere farketmiyor zaten hep meraktan catliyoruz.
Amin aminnn. Bacaklari kapali die kiz olabilir dediii. 10.Haftada da cikinti var erkek gibi demisti her hafta değişiyor:)) dedigin gibi hic farketmez saglikli olsun kiii herseyi iyiydi maşallahSaglikli dogsunda kiz erkek kimin umrunda ki.hayirlisi olsun
Benimki 17 mldicanım dikiş atıldığında rahim ağzı kaç cm di bn 22+1deyim rahim ağzı 29 mm .doktor dikişten filan bahsetmiyor.senin nasıl oldu rica etsem yazarmısın
evet doktorumda öyle diyor ama bnm ray da kısalma oluyor 4cm sen buraya kadar düştü. ve alt tarafa doğru ağrılarım oluyor korkuyorum. Rabbim evlatlarimizi sagsalim kulağımıza,almayı nasip eder insaAllahBenimki 17 mldiqqqqqq . 25mlin altı tehlikeli diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?