- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.601
Cnm nasil gidiyor bebis nasil sen naslsin3.ayda 15dknarkozla atiliyor dikis.cikinci agri oluyor agri kesici veriyorlar adet sancisi gibi.ilk bebegimi kaybettim.ikinci saglikli dogdu suan 19haftalik ucuncuye hamileyim.kotu zamanlari atlattim sukur
Cnm nasil gidiyor bebis nasil sen naslsin
Bakma sen cnm yaaa o testleri n cogu hatali cikiyor. Bi arkadasinda oyle idi ayrintlisi iyi cikti. Moralini yuksek tut. Hayrli haberlerle gel ins.Tabi cnm 3.ayda dikisiniz yapilacak sezaryen yaparsaniz dogumda dikis alinacak.uusuk oldugunuz icin bisey anlamicaksiniz zaten.normal dogumdada oncesinde aliyor dikisi.yalniz artik her hamilelikte 3.ayda dikilecek
Valla sorma uclu testimde afp yuksek cikmis dok.aradi yarin ayrintili ultrasona gircez.psikolojim bitik durumda.sorun varsa gebeligi sonlandirmaya kadar gidecek galiba nette oyle yaziyor.sen nasilsin?
Bakma sen cnm yaaa o testleri n cogu hatali cikiyor. Bi arkadasinda oyle idi ayrintlisi iyi cikti. Moralini yuksek tut. Hayrli haberlerle gel ins.
Bugun ogrendim kizmissss:) hayrli bi sekilde kucagna alirsin ins. Ben ikili uclu yapmadim.istemedim yani... ins biseyi yoktur seninkinindeBunda sinir 2imis.benim sonucum 1.36 anlamadim doktorumu neyse yarina kadar beklicez.benim ufaklik erkek cikip sasirtti bizi seninki gosterdimi cinsiyetini
Bende seningibiyim 3 bebeyimi kaybetim rahim azi yetmezligi var yasim 32 alah bilir olcakmi ama ben yurttan bir bebek alcam acilarim dinmiyorerhaba ben 14 haftalık bir düşük yaptım bulantılarım dışında 10. haftada az bir kanamam oldu doktora gittik acile üniversite hastanesinebirsey cıkmadı olur dediler ertesi gun yine özel doktora gittim baktı sorun yok dedi.progesteron verdi.geidim 13.haftada ikili test sonucu gittiğimde biraz sarımsı sümük tarzı akıntım olduğunu söyledim ilk gebelğim olur dedi eve geldik.tam bir hafta olmamıstı o gun cok iyiydim bulantımda yokdu.uykum vardı erkeenden yattım .gece 2 de karın agrısıyla uyandım lavobaya gittim.kanamam oldu yeniden üniversite hastansinin aciline gittik.beni ilk alttan muayenenye aldılar biri baktı diğerini çağırdı o bakarken bişeyoldu u kesen vajınaya taşmış patladı dediler.sunı sancı verdiler birgün sonrada dştü bebek sonrada kürtaj yaptılar.sebebini çok merak ediyorum servikal yetmelik dedi biri öyle olabilir mi testler hormnlar herşey normaldi.çok üzüldük hırpalandık.30 yaşındayum terar ne zaman olur?ray olabiir mi
Rahim ağzı kisaligin varsa neden dikiş atmadilar anlayamadım ilk gebeligin mi dinlenerek ilerlemesini engellersin bu şekilde uzadiginı hiç duymadım rahim boyu 5cm bir uzunluk ve T selinde kapalı açılmaya başladığında tekrar kapanma şansı yok benim ilk gebeligim ikizdi sürekli yattım wc bile yatakda 27mm di en son 1 hafta içinde açılmış 4cm açiklikla serklaj yapıldı 2 hafta daha dayanabildi ve erken dogumla yavrularimizi kaybettim sonrasında 2.5 ay sonra tekrar gebe kaldım ve bununla 14. Haftada 40mm ölçülen rahim ağzıma dikiş atıldı ilk zamanlar sıkıntı yoktu 24. Haftamda 14mm düştü rahim ağzım ve suan 28. Hafta min içindeyim bilmiyorum. Ne duRumda cmtsi doktora gtcm hayırlısı Rabbim bize onları bagislayacaksa bagislayacak yoksa ne yaparsan yap olmuyor nasip canım sen yinede dinlen kendine dikkat et enfeksiyon olmasınMerhaba sevgili hamileler.bana gecen hafta rahim agzi yetmezligi teshisi konuldu.2.6 cm cikti.cok degil ama dinlen dediler.crinone jel verdiler.9 gun kullandim.bugun yeniden olcum yapildi.3.5 cm dediler.cok iyi aynen devam dediler.bu sekilde artis olabilir mi kafamiz cok karisti yatdimci olur musunuz
Canim yaa dikis varken nasul kisalma oluyor muymussss ilk defa duyuyorym yani sifira duame ihtimali de mi var? Benimde suan 2.3cmRahim ağzı kisaligin varsa neden dikiş atmadilar anlayamadım ilk gebeligin mi dinlenerek ilerlemesini engellersin bu şekilde uzadiginı hiç duymadım rahim boyu 5cm bir uzunluk ve T selinde kapalı açılmaya başladığında tekrar kapanma şansı yok benim ilk gebeligim ikizdi sürekli yattım wc bile yatakda 27mm di en son 1 hafta içinde açılmış 4cm açiklikla serklaj yapıldı 2 hafta daha dayanabildi ve erken dogumla yavrularimizi kaybettim sonrasında 2.5 ay sonra tekrar gebe kaldım ve bununla 14. Haftada 40mm ölçülen rahim ağzıma dikiş atıldı ilk zamanlar sıkıntı yoktu 24. Haftamda 14mm düştü rahim ağzım ve suan 28. Hafta min içindeyim bilmiyorum. Ne duRumda cmtsi doktora gtcm hayırlısı Rabbim bize onları bagislayacaksa bagislayacak yoksa ne yaparsan yap olmuyor nasip canım sen yinede dinlen kendine dikkat et enfeksiyon olmasın
Basin sagolsun canim.benim ikinci gebelik.ikiz olacaklar insallah.haftasi ve serviks boyundan oturu dikissiz crinone jel ile deneyelim dediler.eger acilma devam ederse o zaman nidilata gececeklerdi.ama dinlenme ve jel sonucu uzunluk artmis dedi.benim tup bebek.ilk gebeligimde hic boyle birsey yasamamistim.nasipten oteye gidilmiyor.cok dogru soylemissin.rabbim hakkimizda hayirlisini verdin.insallah ctesi guzel bi deger olcer doktorun.sonucundan haberdar edersen sevinirim.kendine ve bebisine cok dikkatRahim ağzı kisaligin varsa neden dikiş atmadilar anlayamadım ilk gebeligin mi dinlenerek ilerlemesini engellersin bu şekilde uzadiginı hiç duymadım rahim boyu 5cm bir uzunluk ve T selinde kapalı açılmaya başladığında tekrar kapanma şansı yok benim ilk gebeligim ikizdi sürekli yattım wc bile yatakda 27mm di en son 1 hafta içinde açılmış 4cm açiklikla serklaj yapıldı 2 hafta daha dayanabildi ve erken dogumla yavrularimizi kaybettim sonrasında 2.5 ay sonra tekrar gebe kaldım ve bununla 14. Haftada 40mm ölçülen rahim ağzıma dikiş atıldı ilk zamanlar sıkıntı yoktu 24. Haftamda 14mm düştü rahim ağzım ve suan 28. Hafta min içindeyim bilmiyorum. Ne duRumda cmtsi doktora gtcm hayırlısı Rabbim bize onları bagislayacaksa bagislayacak yoksa ne yaparsan yap olmuyor nasip canım sen yinede dinlen kendine dikkat et enfeksiyon olmasın
Rahim boyu boşa sadece rahim agzina dikiş koyuyorlar rahim boyu kisalabiliyor benimki T seklinden V ye dönmüştü 3 hafta önce ve kısalmış ti benim kızım asagida dediğim gibi nasip den ötesi yok Rabbim herseyin hayirising versin insallahCanim yaa dikis varken nasul kisalma oluyor muymussss ilk defa duyuyorym yani sifira duame ihtimali de mi var? Benimde suan 2.3cm
Hakkında hayırlısı olur inşallah bol bol dua et bende ediçen sana bakalım 2 gün kaldı doktor neler soyleyecek bu arada hangi sehirdesinBasin sagolsun canim.benim ikinci gebelik.ikiz olacaklar insallah.haftasi ve serviks boyundan oturu dikissiz crinone jel ile deneyelim dediler.eger acilma devam ederse o zaman nidilata gececeklerdi.ama dinlenme ve jel sonucu uzunluk artmis dedi.benim tup bebek.ilk gebeligimde hic boyle birsey yasamamistim.nasipten oteye gidilmiyor.cok dogru soylemissin.rabbim hakkimizda hayirlisini verdin.insallah ctesi guzel bi deger olcer doktorun.sonucundan haberdar edersen sevinirim.kendine ve bebisine cok dikkat
Anladim cnm ins hepimizinki guzel sonuclanir hic kisalmaz. Senin boyu kac pekiRahim boyu boşa sadece rahim agzina dikiş koyuyorlar rahim boyu kisalabiliyor benimki T seklinden V ye dönmüştü 3 hafta önce ve kısalmış ti benim kızım asagida dediğim gibi nasip den ötesi yok Rabbim herseyin hayirising versin insallah
Amin canim.hepimizin hakkinds hayirlisi olsun.ben bugun baska bir doktora daha gittim.o da 3.2 olctu.aynen devam dedi.insallah senden de guzel haberler gelecek.denizlideyum benHakkında hayırlısı olur inşallah bol bol dua et bende ediçen sana bakalım 2 gün kaldı doktor neler soyleyecek bu arada hangi sehirdesin
Tatlim merhaba burada yazmak bana kismet oldu.bak ben bugun dr.a gittim vajinal ultrasonla bakti.ki kisalma vardi bende biliyosun.ultrason aletini dusun ben fitil kullaniyorum nereden baksan 8 cm dir.yani demek o ki 3 cm veya 1.5 cm olabilecegini bunu hissedebilecegini dusunmuyorum. Enfeksiyon tam gecmediyse onun yuzunden olabilir diye dusundum.yoksa rahim boyu kisalmasini sen fiziken farkedemezsin.Hanimlar merhaba
sizlere bisey danismak istiyorum. Ilk gebeligim ve bu tecrubesizlikle bir de ikiz olunca sikintilar artti. Sizden yardim istiyorum
Ozellikle iki gundur ama bugun daha kotuyum. Cok ozur dileyerek yaziyorum.Ben heraksam progestan kullaniyorum. Normalde progestani atiyorum 3 cm iceri itebiliyorsam iki gundur 1.5 cm itebiliyorum sanki daha devami yok gibi. Karnimdaki sertlikten dolayi 2 hafta once gittim bisey cikmadi rahim agzi 4 cm demisti. Ama bu surecte idrar yolu enfeksiyonu filan oldum. Antibiyotik kullandim. Bugun de ciddi degisik agrilarim var. Ama simdi acilmis olabilirmi acildigi icin keseler yakinlastigi icin mi ilac daha gitmiyor acaba. Belki sacma ama simdi farkettim iyice. Yasadiniz mi boyle bisey. Bu acilma anlasilabilir bisey mi
canim evet bilmez miyim seni sen guzel haberler alinca seviniyorum . Kisalmasini acilmasini anlamam da eger acildiysa e keseler yaklastiysa diye korktum. Hani dihor ya erken dogum belirtilerinde kesenin disari sarkmasi filan diye. Aman ne bileyim. Cok zor degisik bir durumTatlim merhaba burada yazmak bana kismet oldu.bak ben bugun dr.a gittim vajinal ultrasonla bakti.ki kisalma vardi bende biliyosun.ultrason aletini dusun ben fitil kullaniyorum nereden baksan 8 cm dir.yani demek o ki 3 cm veya 1.5 cm olabilecegini bunu hissedebilecegini dusunmuyorum. Enfeksiyon tam gecmediyse onun yuzunden olabilir diye dusundum.yoksa rahim boyu kisalmasini sen fiziken farkedemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?