- 24 Mayıs 2011
- 83
- 25
- 98
- 36
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.621
Çok sevindim canım inşallah yarın gidicem bakalım bende ankaradan doktorum zekai tahir burak dan hoca çok değerli ve gerçekten bu işin uzmanı bir doktor onu tanıdığım icin çok mutluyum Rabbime binlerce sukurAmin canim.hepimizin hakkinds hayirlisi olsun.ben bugun baska bir doktora daha gittim.o da 3.2 olctu.aynen devam dedi.insallah senden de guzel haberler gelecek.denizlideyum ben
Inşallah kisalma olmaz canım benim en son 14mm di yarın gidicem doktora ölçüm yapar ne diyecek bakalım hayırlısı Rabbim denAnladim cnm ins hepimizinki guzel sonuclanir hic kisalmaz. Senin boyu kac peki
Amin hayirlisi bakalim bnde gidecegim bugun:)Inşallah kisalma olmaz canım benim en son 14mm di yarın gidicem doktora ölçüm yapar ne diyecek bakalım hayırlısı Rabbim den
Kesinlikle cok zor ve degisik bir durum.ama pozitif dusunmekte fayda var.sende olumlu dusun.tamam ikizlerimizi belki erken alacagiz buna kendimi alistiriyorum ben.ama hep diyorum sizi 32.haftadan once birakmayacagim merak etmeyin.insallah onlarda beni dinler.canim evet bilmez miyim seni sen guzel haberler alinca seviniyorum . Kisalmasini acilmasini anlamam da eger acildiysa e keseler yaklastiysa diye korktum. Hani dihor ya erken dogum belirtilerinde kesenin disari sarkmasi filan diye. Aman ne bileyim. Cok zor degisik bir durum
Yarin gidecem ins. KontroleKesinlikle cok zor ve degisik bir durum.ama pozitif dusunmekte fayda var.sende olumlu dusun.tamam ikizlerimizi belki erken alacagiz buna kendimi alistiriyorum ben.ama hep diyorum sizi 32.haftadan once birakmayacagim merak etmeyin.insallah onlarda beni dinler.
O zaman yarin guzel haberlerini bekliyorum.dr.sor bakalim en dogrusunu ogrenelim sevinelimIns. Canim ben de oyle soyluyorum hatta 36 lardan bahsediyorum da iste bilemedim. Bazen cok ozledim sizi bjran once kucagima almak istiyorum diyorum. Sonra da sanki beni dinleyeceklermis gibi saka saka sakin erken gelmeyin ben beklerim diyorum. Anliyorlarsa simdiden dengesiz bir annemiz var galiba diyecekler.
Afedersin bana vajinamin sekli dokusu farkli geliyor iki gundur. O korkuttu bugun dunku agrilarim yok.
Yarin gidecem ins. Kontrole
Hadi masallah.cok sevindim.bende bakip duruyordum bi haber var mi diye.aynen yatisa devam di mi?dikkat etmen gereken birsey var miymisMrb arkadaşlar bugün gittim doktora 27+6 günlük kızım 1100gr olmuş çok şükür hersey normal gözüküyor servikal kanal Y şeklinde 16mmi dedi kapaliymis çok şükür rabbime hersey güzel gidiyor dedi doktor hepimizin sonuna kadar böyle gitmesi umuduyla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder inşallah
Mrb arkadaşlar bugün gittim doktora 27+6 günlük kızım 1100gr olmuş çok şükür hersey normal gözüküyor servikal kanal Y şeklinde 16mmi dedi kapaliymis çok şükür rabbime hersey güzel gidiyor dedi doktor hepimizin sonuna kadar böyle gitmesi umuduyla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder inşallah
41 kere Maşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.Sağlıklı sıhhatli olurlar inşallah uzun huzur dolu bir ömür diliyorum.Rabbim bizlerede evlatlar nasip etsin kısa zamanda inşallahHadi masallah.cok sevindim.bende bakip duruyordum bi haber var mi diye.aynen yatisa devam di mi?dikkat etmen gereken birsey var miymis
Maşallah cnm cok sevindim allah hayirla ssonuclandirsin:)Mrb arkadaşlar bugün gittim doktora 27+6 günlük kızım 1100gr olmuş çok şükür hersey normal gözüküyor servikal kanal Y şeklinde 16mmi dedi kapaliymis çok şükür rabbime hersey güzel gidiyor dedi doktor hepimizin sonuna kadar böyle gitmesi umuduyla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder inşallah
Günlük 1 saat yürüyüş diğer kalan kısımda yatıp dinlen çok bol su iç kesinlikle kilo almayacaksin dediHadi masallah.cok sevindim.bende bakip duruyordum bi haber var mi diye.aynen yatisa devam di mi?dikkat etmen gereken birsey var miymis
Masallah ya cok sevindim. Okuyunca acaba bende o günleri görecek miyim diyorum. Yemin ederim duygularima tercuman oldun sanki. 12.haftada dikis atildi simdi her adımımi korkatak atiyorum. Allah kimseye bu aciyi yasaatmasin. Allah kizini da sana bagislsin tabi benim kizimi da bana:) sana sorsormak istedifim dogum seklin nasıl oldu nasil karar versin? Ben dikisten korktugum icin sezeryanmi olsam sie düşünüyorum. Cevap verirsen cok sevinirim. Cok tedirginim.Mrb herkese benim buradaki maceram 3 yil önce baslamişti.21 haftalikken muayne sirasinda 2 cm açilmam olduğunu öğrenmiştim o anda şoka girmişim ve oldugum yere bayilmişim .hemen acil dikiş dediler bana şaka gibi geliyodu ne ağrim vardi nede sancim hiçbrsey hissetmiyordm ve tam 1 ay yatmama ragmen bebegim 27 haftalikken dünyaya geldi yavrum 3 gun yasayabildi.allah kimseye evlat acisi göstermesin.bu acidan sonra 2 yil kadar bekledik ve tekrar hamile kaldim bunda 13.haftamda atildi dikiş tam 5 ay hiç kalkmadan yattim hep üstelik rahim boyum 4cm oldugu halde hep tedirginlikler korkular yasadim ya buda erken dogarsa die bebegimi belli bi sure hep asagida hissettim korka korka adim attim hep ama rabbime sukurler olsun 38 haftalikken kucagima aldim.sizlerde gorun ins .sakin olumsuz düsunmeyin .bende cok endiselerle bu gunu buldum sizlerde gelirsiniz .bu rahatsizligin takibi onemli kontrol altinda olunca hiç korkulacak bisey olmuyo .şimdi kizim 1 aylik Allahim herkese tattirsin ins
Amin cnm benim.Güzel dualarınız için teşekkürler Rabbim herkese tattirsin yokluğunu gostermesin evlatlarimizin inşallah
Ozel kent hastanesi prof.dr.namik demir.benim kadin dogum doktorlarim kendi cocuklarinda detayli ultrason icin ona gitmisler.ama ben randevu alamadim.cok yogunlar.ilk duydugumda arastirmistim.sitelerde cok metni var.bi arastir derimMerhaba arkadaşlar uzun zamandır katılamamıştım.Yeni arkadaşlar gelmiş kader arkadaşları hoş geldiniz inşallah bütün hamileler sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucaklarına alırlar.Bebeği olmayanlara ALLAH tez zamanda hayırlı evlat versin.Artık eski arkadaşlar biraz ara vermişler olsun bu site herkese açık.Arkadaşlar benim sizden bir ricam olacak ben İzmir,de işinin ehli bir perinatolog dr arıyorum giden ve memnun kalan varsa yazarsa çok sevinirim.Çünkü birsürü dr var ama hepside iyi anlamıyor bizler artık işimizi riske atmamalıyız takdir ALLAHA kalmış buraya yazarsanız çok memnun olurum ALLAHA emanet olun kucak dolusu sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?