- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.641
Evet canım o haftalarda benimde öyle oluyordu sanki altından çıkacak gibi şimdi döndü benim bebeğim yukarıda hissediyorum tekmeleriniKizlar benim ufaklik 19 arti oldu.tekmeliyor arada o ani yakalayinca minicik cadirda yapiyor gayet belli yani.arada asagi vajinaya dogruda pitpitliyor.sizdede oluyormu
Evet canım o haftalarda benimde öyle oluyordu sanki altından çıkacak gibi şimdi döndü benim bebeğim yukarıda hissediyorum tekmelerini
[QUOTE="sahbamus, post: 38922385, member: 41598]nasıll başlayım 8 yılımı nasıl anlatayım sizlere..kısa ve öz geçicem... 4 defa hamilelik yaşadım.. rahimde perde sıkıntım vardı... 4 defada perde aldırdım.. önüne gelen pro perdeyi aldı... hemde en iyi profla... en sonkaybımda dikişliydim.. salak gibi yatmadım.. onun kurbanı oldum ve 20 haftamda kaybettim... son 3.ve 4. 20 haftalıktı zaten... sonra istanbul memoriale gittim... orda da bi güzel perdeyi aldılar.. ne bitmez perdeymiş... allah kahretmesin sizin gibi doktorları dedim... önüne gelen ameliyat etti.. ama en son arda lembete gittim femicalde..oda memorialde ameliyat etti perdeyi halletmiş ... ben görmedim artık rahmin içini..gayrı perde ameliyatıda olmam film de çektirmem.. işimi allaha bırakıcam artık... velasıl son gebeliğimde dikişli olmama rağpmen kaybttim ya 20 haftalıko da rahim ağzımın sol tarafını yırtmış...oh ne güzel... haa bide rahim dılında 2-3 miyom... küçük küçük.. bi tanesi çevresi kireçliymişde büyümezmiş artık felan... ama allahtan rahmin dışındalarmış.. velasıl
1-rahmim içi bana göre kanımca dört dörtlük bir alan değil
2-rahim ağzı sol tarafım yırtık
3-rahim dışında 2-3 miyom
ve ben tekrar hamileyim .... 6-7 haftalık dahas..keseyi gördümde kalp atışına daha gitmedim..10 gün sonragidicem işte.. alıştım nasılsa hamile kalmaya kaybetmeye...çocuğu kollarım arasında görmedende inanmıyorum artık...
en son ankarada özgür derene gittiğimde bana şöyle dedi... ankarada hacettepe riskli gebelik bölüm başkanı kendisi... Burdan tanıştığım birçok arkadaşım özgür derenin dikişiyle evlatlarını eline aldı.... ailem ankarada .. ama ben alanyadayım.. Ama ailem şimdiden kem küm ediyor.. üst katta oturuyolar her 15 günde bir doktora gittiğimde 4-5 kat merdiven inemem malum riskli... ve akrabalarım var asansörlü kem küm etmeye başladılar... anam bile diyorki eşyalı 1+1 ev tutsan alt katta.... merdiven inmekten kurtulursun... falan filan... bide kiramı vereyim..kocam da alanyada çalışacak benden uzak..o gelemiyor zaten yanıma... OOOOFFF...!!! ben bu işin içinden çıkamadım...
yoksa evimde mi yatsam alanyada... antalyada ALİ FUAT ŞENGÖR varmış..hiç gitmedim.. tabi hiç bir özelliği yokmuş ne doçent ne prof... sadece gönülden bağlıymış işine..ehir dışından milyonlarca hastası varmış... ona mı gitsem... dikiş attırıp ankarada özgür derene ali fuata mı gitsem.... KA
Yaşadıkların çok yorucu ve üzücü.Yaşadığın durum ve tedavisi hakkında pek bilgim yok.
Tavsiyem yaşadığın şehirde bir doktor bulman.Bu durumda eşinden ayrı kalmazsınız daha rahat edersin.
Rabbim bu kez bebeğini kucağına verdin insallah,rabbim yuzunu guldursun.
Rahat bir psikoloji senin için çok önemli,bunun içinde evinde olman önemli bence.Güzel haberlerini bekliyorum,özelden yazabilirsiniz.
İnşallah sen dogur ben hastaneye ziyarete grlicem
Cnm oncelikle Rabbim sag salim kavusmayi nasip etsin inşallah. .Grup'ta ali Fuat sengorun hastalari var basarili bir doktor diye biliyorum ozgur deren tartisilmaz zaten isparta alanyaya yakinsa bende doktorumu tavsiye edebilirim.bende burdurdan ispartaya gidip geldim hep merduvendende indim ciktim ev bile tasidik mecbur kalinca yapacak bisey yok ama bence insanin evi gibiside yok[/QUOTE][QUOTE="sahbamus, post: 38922385, member: 41598]nasıll başlayım 8 yılımı nasıl anlatayım sizlere..kısa ve öz geçicem... 4 defa hamilelik yaşadım.. rahimde perde sıkıntım vardı... 4 defada perde aldırdım.. önüne gelen pro perdeyi aldı... hemde en iyi profla... en sonkaybımda dikişliydim.. salak gibi yatmadım.. onun kurbanı oldum ve 20 haftamda kaybettim... son 3.ve 4. 20 haftalıktı zaten... sonra istanbul memoriale gittim... orda da bi güzel perdeyi aldılar.. ne bitmez perdeymiş... allah kahretmesin sizin gibi doktorları dedim... önüne gelen ameliyat etti.. ama en son arda lembete gittim femicalde..oda memorialde ameliyat etti perdeyi halletmiş ... ben görmedim artık rahmin içini..gayrı perde ameliyatıda olmam film de çektirmem.. işimi allaha bırakıcam artık... velasıl son gebeliğimde dikişli olmama rağpmen kaybttim ya 20 haftalıko da rahim ağzımın sol tarafını yırtmış...oh ne güzel... haa bide rahim dılında 2-3 miyom... küçük küçük.. bi tanesi çevresi kireçliymişde büyümezmiş artık felan... ama allahtan rahmin dışındalarmış.. velasıl
1-rahmim içi bana göre kanımca dört dörtlük bir alan değil
2-rahim ağzı sol tarafım yırtık
3-rahim dışında 2-3 miyom
ve ben tekrar hamileyim .... 6-7 haftalık dahas..keseyi gördümde kalp atışına daha gitmedim..10 gün sonragidicem işte.. alıştım nasılsa hamile kalmaya kaybetmeye...çocuğu kollarım arasında görmedende inanmıyorum artık...
en son ankarada özgür derene gittiğimde bana şöyle dedi... ankarada hacettepe riskli gebelik bölüm başkanı kendisi... Burdan tanıştığım birçok arkadaşım özgür derenin dikişiyle evlatlarını eline aldı.... ailem ankarada .. ama ben alanyadayım.. Ama ailem şimdiden kem küm ediyor.. üst katta oturuyolar her 15 günde bir doktora gittiğimde 4-5 kat merdiven inemem malum riskli... ve akrabalarım var asansörlü kem küm etmeye başladılar... anam bile diyorki eşyalı 1+1 ev tutsan alt katta.... merdiven inmekten kurtulursun... falan filan... bide kiramı vereyim..kocam da alanyada çalışacak benden uzak..o gelemiyor zaten yanıma... OOOOFFF...!!! ben bu işin içinden çıkamadım...
yoksa evimde mi yatsam alanyada... antalyada ALİ FUAT ŞENGÖR varmış..hiç gitmedim.. tabi hiç bir özelliği yokmuş ne doçent ne prof... sadece gönülden bağlıymış işine..ehir dışından milyonlarca hastası varmış... ona mı gitsem... dikiş attırıp ankarada özgür derene ali fuata mı gitsem.... KAFAM ÇOK KARIŞIK BAYANLAR !
Arkadaşım teşekkürler sen hangi dr gidiyorsun Namık demir,den memnun kalırsak aynı dr devam etmeyi düşünüyoruz.Ben Manisada yaşıyorum burada anlayan yok o yüzden bize en yakın İzmir dr tavsiyen için teşekkürler başka dr öğrenirseniz buraya lütfen yazın.Ozel kent hastanesi prof.dr.namik demir.benim kadin dogum doktorlarim kendi cocuklarinda detayli ultrason icin ona gitmisler.ama ben randevu alamadim.cok yogunlar.ilk duydugumda arastirmistim.sitelerde cok metni var.bi arastir derim
Rica ederim.ne demek.ben denizlideyim.bu nedenle dr.larim burada izmir 2 bucuk saat e ben iki haftada bir doktora gidiyorumdilayisiyla izmir bana pek uymadiArkadaşım teşekkürler sen hangi dr gidiyorsun Namık demir,den memnun kalırsak aynı dr devam etmeyi düşünüyoruz.Ben Manisada yaşıyorum burada anlayan yok o yüzden bize en yakın İzmir dr tavsiyen için teşekkürler başka dr öğrenirseniz buraya lütfen yazın.
amin ins.dogumum önceki gebelikte27 haftalık bebek yasar die sezeryana alınmistım o yuzden sezeryan oldum .sana tavsiyem normal derse dktorun kabul et çünki ben 38 haftalık olmama rağmen kasılmalarımın acısını hiç duymadım yani açılma rahat olduğu için heralde nrmal dğumda kolay olrdu diyorum.ben kendi pimpirikliğimden gttk dktra ki doğum kasılmaların başlamıs dediler ne ağrım oldu ne ağrılı bi sancımM
Masallah ya cok sevindim. Okuyunca acaba bende o günleri görecek miyim diyorum. Yemin ederim duygularima tercuman oldun sanki. 12.haftada dikis atildi simdi her adımımi korkatak atiyorum. Allah kimseye bu aciyi yasaatmasin. Allah kizini da sana bagislsin tabi benim kizimi da bana:) sana sorsormak istedifim dogum seklin nasıl oldu nasil karar versin? Ben dikisten korktugum icin sezeryanmi olsam sie düşünüyorum. Cevap verirsen cok sevinirim. Cok tedirginim.
ben o haftalarda kalkmıştım artık ama bu seferde hamileliğin sonunda ağırlaştığım için yatmak iyi geliyodu yatıyodum yinemerhaba arkadaslar ben 32 haftalık hamileyim rahim ağzı yetmezliğinden dolayı 13, haftada serklaj oldum 9 haftadırda sürekli yatıyorum daha kac hafta daha yatmak gerekiyor
dısarı cıkmısmıydınız yoksa evin icinde mi dolastınızben o haftalarda kalkmıştım artık ama bu seferde hamileliğin sonunda ağırlaştığım için yatmak iyi geliyodu yatıyodum yine
dışarı arabayla çıkıyodum ama yürüme mesafesi olan yerlere gtmyodum hiç. kendini yormadan çıkabilirsn ben bebeğim için mağzalara çıktım bi tekdısarı cıkmısmıydınız yoksa evin icinde mi dolastınız
yanlış anlaşılmazsam somak istiyorum 27 haftada bebegin yasadımı ben suan 26 haftalıgım hergun ödüm kopuyoamin ins.dogumum önceki gebelikte27 haftalık bebek yasar die sezeryana alınmistım o yuzden sezeryan oldum .sana tavsiyem normal derse dktorun kabul et çünki ben 38 haftalık olmama rağmen kasılmalarımın acısını hiç duymadım yani açılma rahat olduğu için heralde nrmal dğumda kolay olrdu diyorum.ben kendi pimpirikliğimden gttk dktra ki doğum kasılmaların başlamıs dediler ne ağrım oldu ne ağrılı bi sancım
Dikis sezeryanda alindi herhalde. Ben her hafta proluton igne oluyorum ve progestan 200mg. Bu ilaclar rahmi sertlestirdiginden normal doguma engel diye biliyorum yani oyle duydum. varmi boyle bişey yaaa.off düşün dusun insan kafayi yiyor. Sende kusura bakma canim bak herkes biseyler soruyor ne yapalim bizim gibi olup saglikli dogum yapmis olan birini görünce boyle oluveriyoruz:))amin ins.dogumum önceki gebelikte27 haftalık bebek yasar die sezeryana alınmistım o yuzden sezeryan oldum .sana tavsiyem normal derse dktorun kabul et çünki ben 38 haftalık olmama rağmen kasılmalarımın acısını hiç duymadım yani açılma rahat olduğu için heralde nrmal dğumda kolay olrdu diyorum.ben kendi pimpirikliğimden gttk dktra ki doğum kasılmaların başlamıs dediler ne ağrım oldu ne ağrılı bi sancım
Tatlim senle haftamiz nerdeyse ayni. Sukurler olsun bende hissediyorum artikkkkkkkk tabi arada bie. Dun üst üste birkac tekme yedim cok mutlu oldum:) ama dedigin gibi bi iki defa vajinaya dogru cok yanma ve aci hissettim. Dikise vurdu diye tahmin ettim. ...Kizlar benim ufaklik 19 arti oldu.tekmeliyor arada o ani yakalayinca minicik cadirda yapiyor gayet belli yani.arada asagi vajinaya dogruda pitpitliyor.sizdede oluyormu
Tatlim senle haftamiz nerdeyse ayni. Sukurler olsun bende hissediyorum artikkkkkkkk tabi arada bie. Dun üst üste birkac tekme yedim cok mutlu oldum:) ama dedigin gibi bi iki defa vajinaya dogru cok yanma ve aci hissettim. Dikise vurdu diye tahmin ettim. ...
Tatlim senle haftamiz nerdeyse ayni. Sukurler olsun bende hissediyorum artikkkkkkkk tabi arada bie. Dun üst üste birkac tekme yedim cok mutlu oldum:) ama dedigin gibi bi iki defa vajinaya dogru cok yanma ve aci hissettim. Dikise vurdu diye tahmin ettim. ...
ben 13 haftada oldum dikişi şimdi nerdeyse 26 haftlaık hareketlerde agrı oluyo bebegin ayakları asagı basınca baskı hissediyorum doktorum normal dedi sizde tedirgin olmayın doktorumun tek önemsedigi tüm karnın kaya gibi olursa heman gel dedi çok şükür bişe yok crimone jel kullanıyorum progestnı bıraktım yerine baska bi ilaç verdi erken doğumu engelleyen bi ialçmış hayırlısı artıkDonuyor heryere atiyor tekmeyi zibidi.asagi vurunca aci hissetmiyorum ben ama.daha cok toplaninca rahatsiz ediyor beni
Ins hayirlisi olur cnm. Allah biz i o kaya gibi kasilmalardan korusun. Aci demekki dikise baskidanmis. Doğru tahmin etmisimben 13 haftada oldum dikişi şimdi nerdeyse 26 haftlaık hareketlerde agrı oluyo bebegin ayakları asagı basınca baskı hissediyorum doktorum normal dedi sizde tedirgin olmayın doktorumun tek önemsedigi tüm karnın kaya gibi olursa heman gel dedi çok şükür bişe yok crimone jel kullanıyorum progestnı bıraktım yerine baska bi ilaç verdi erken doğumu engelleyen bi ialçmış hayırlısı artık
Ne guzel bi duygudur bu:) sukurler olsun. Ama babamiz hala hissedemedi malesef:)Donuyor heryere atiyor tekmeyi zibidi.asagi vurunca aci hissetmiyorum ben ama.daha cok toplaninca rahatsiz ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?