Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kizlar benim ufaklik 19 arti oldu.tekmeliyor arada o ani yakalayinca minicik cadirda yapiyor gayet belli yani.arada asagi vajinaya dogruda pitpitliyor.sizdede oluyormu

Kizlar benim ufaklik 19 arti oldu.tekmeliyor arada o ani yakalayinca minicik cadirda yapiyor gayet belli yani.arada asagi vajinaya dogruda pitpitliyor.sizdede oluyormu
Evet canım o haftalarda benimde öyle oluyordu sanki altından çıkacak gibi şimdi döndü benim bebeğim yukarıda hissediyorum tekmelerini

Evet canım o haftalarda benimde öyle oluyordu sanki altından çıkacak gibi şimdi döndü benim bebeğim yukarıda hissediyorum tekmelerini

Gobek altinada tekme atiyor beyimiz.tersmi donuyor ne yapiyorsa asagiyada tekme atiyor.her yonlu oynuyor icerde

Cnm oncelikle Rabbim sag salim kavusmayi nasip etsin inşallah. .Grup'ta ali Fuat sengorun hastalari var basarili bir doktor diye biliyorum ozgur deren tartisilmaz zaten isparta alanyaya yakinsa bende doktorumu tavsiye edebilirim.bende burdurdan ispartaya gidip geldim hep merduvendende indim ciktim ev bile tasidik mecbur kalinca yapacak bisey yok ama bence insanin evi gibiside yok[/QUOTE]
Yaşadıkların çok yorucu ve üzücü.Yaşadığın durum ve tedavisi hakkında pek bilgim yok.
Tavsiyem yaşadığın şehirde bir doktor bulman.Bu durumda eşinden ayrı kalmazsınız daha rahat edersin.
Rabbim bu kez bebeğini kucağına verdin insallah,rabbim yuzunu guldursun.
Rahat bir psikoloji senin için çok önemli,bunun içinde evinde olman önemli bence.Güzel haberlerini bekliyorum,özelden yazabilirsiniz.
İnşallah sen dogur ben hastaneye ziyarete grlicem

Ozel kent hastanesi prof.dr.namik demir.benim kadin dogum doktorlarim kendi cocuklarinda detayli ultrason icin ona gitmisler.ama ben randevu alamadim.cok yogunlar.ilk duydugumda arastirmistim.sitelerde cok metni var.bi arastir derim
Arkadaşım teşekkürler sen hangi dr gidiyorsun Namık demir,den memnun kalırsak aynı dr devam etmeyi düşünüyoruz.Ben Manisada yaşıyorum burada anlayan yok o yüzden bize en yakın İzmir dr tavsiyen için teşekkürler başka dr öğrenirseniz buraya lütfen yazın.

Rica ederim.ne demek.ben denizlideyim.bu nedenle dr.larim burada izmir 2 bucuk saat e ben iki haftada bir doktora gidiyorumdilayisiyla izmir bana pek uymadi

merhaba arkadaslar ben 32 haftalık hamileyim rahim ağzı yetmezliğinden dolayı 13, haftada serklaj oldum 9 haftadırda sürekli yatıyorum daha kac hafta daha yatmak gerekiyor

amin ins.dogumum önceki gebelikte27 haftalık bebek yasar die sezeryana alınmistım o yuzden sezeryan oldum .sana tavsiyem normal derse dktorun kabul et çünki ben 38 haftalık olmama rağmen kasılmalarımın acısını hiç duymadım yani açılma rahat olduğu için heralde nrmal dğumda kolay olrdu diyorum.ben kendi pimpirikliğimden gttk dktra ki doğum kasılmaların başlamıs dediler ne ağrım oldu ne ağrılı bi sancım

merhaba arkadaslar ben 32 haftalık hamileyim rahim ağzı yetmezliğinden dolayı 13, haftada serklaj oldum 9 haftadırda sürekli yatıyorum daha kac hafta daha yatmak gerekiyor
ben o haftalarda kalkmıştım artık ama bu seferde hamileliğin sonunda ağırlaştığım için yatmak iyi geliyodu yatıyodum yine

yanlış anlaşılmazsam somak istiyorum 27 haftada bebegin yasadımı ben suan 26 haftalıgım hergun ödüm kopuyo

Dikis sezeryanda alindi herhalde. Ben her hafta proluton igne oluyorum ve progestan 200mg. Bu ilaclar rahmi sertlestirdiginden normal doguma engel diye biliyorum yani oyle duydum. varmi boyle bişey yaaa.off düşün dusun insan kafayi yiyor. Sende kusura bakma canim bak herkes biseyler soruyor ne yapalim bizim gibi olup saglikli dogum yapmis olan birini görünce boyle oluveriyoruz:))

Tatlim senle haftamiz nerdeyse ayni. Sukurler olsun bende hissediyorum artikkkkkkkk tabi arada bie. Dun üst üste birkac tekme yedim cok mutlu oldum:) ama dedigin gibi bi iki defa vajinaya dogru cok yanma ve aci hissettim. Dikise vurdu diye tahmin ettim. ...

Donuyor heryere atiyor tekmeyi zibidi.asagi vurunca aci hissetmiyorum ben ama.daha cok toplaninca rahatsiz ediyor beni

Donuyor heryere atiyor tekmeyi zibidi.asagi vurunca aci hissetmiyorum ben ama.daha cok toplaninca rahatsiz ediyor beni
ben 13 haftada oldum dikişi şimdi nerdeyse 26 haftlaık hareketlerde agrı oluyo bebegin ayakları asagı basınca baskı hissediyorum doktorum normal dedi sizde tedirgin olmayın doktorumun tek önemsedigi tüm karnın kaya gibi olursa heman gel dedi çok şükür bişe yok crimone jel kullanıyorum progestnı bıraktım yerine baska bi ilaç verdi erken doğumu engelleyen bi ialçmış hayırlısı artık

Ins hayirlisi olur cnm. Allah biz i o kaya gibi kasilmalardan korusun. Aci demekki dikise baskidanmis. Doğru tahmin etmisim

Arkadaşlar kafam iyice karıştı bu DR işleri ne zormuş bi DR bulamadık bakıyorum yorumları okuyorum herkes DR undan memnun şaşırdım iyice okullar tatildeyken gidelim dedik ama DR bulup randevu alamadık bile.Önceki sayfalarda DR isimleri çıkıyordu şimdi bulamadım ilgilenen olursa sevinirim.Birde muayene ücretleri ne kadardır acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…