Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ben bu sayfanin eskilerindenim 5000 li sayfalarda vardir dr listesi. benim dr m doc dr arda lembetti arastirin isterseniz. riskli gebelik dr si. tavsiye ederim. benim iki sekiz haftalik bir de rahim agzi yetmezliginde

ben bu sayfanin eskilerindenim 5000 li sayfalarda vardir dr listesi. benim dr m doc dr arda lembetti arastirin isterseniz. riskli gebelik dr si. tavsiye ederim. benim iki sekiz haftalik bir de rahim agzi yetmezliginde
25 haftalik kaybim vardi. son gebeligimde 12. haftalarin sonu 13. baslarinda 1.8 cm dustu. lsparoskopik abdominal serklajla karindan dort yerden kesi açıp serklaj yapildi. 36 arti 4 te dogum ysptim:))bu arada cok yeni arkadas gelmis allah zamanli dogumar nasip etsin.l

benim de dortlu testimde oyleydi down riski 10 da 1 di. ultrasonda bulgu cikmadi. 36 yasindaydim. insallah sorun yoktur.

Masallah
Allah bagislasin yavrunuzu. Ins bizde o gunleri goruruzzzz:) siz de sezaryenmi oldunuz dogum seklinize nasil karars verildi?

Hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz umarim.bisey olmaz merak etmeyim 5yasindada kizim var benim sorunsuz dogdu.ikinci dikisim bu benim

benim de dortlu testimde oyleydi down riski 10 da 1 di. ultrasonda bulgu cikmadi. 36 yasindaydim. insallah sorun yoktur.

Benim ikili ucludeki down sendromu ve kromozon bozukluklari coook dusuk risk cikti allahtan.afp de onemlidegil ayrintili ultrasonum temiz cikti cok ssukur.yas 34 benimde gec olmadan kizima kardes yapalim dedik rabbim verdi

Masallah
Allah bagislasin yavrunuzu. Ins bizde o gunleri goruruzzzz:) siz de sezaryenmi oldunuz dogum seklinize nasil karars verildi?
evet sezaryen oldum . benim 10.5 yasinda bir oglum daha var. onda sezaryen oldu. o yuzden sezaryen. bir de benim dikis seklimde olanlar mecburen sezaryen oluyor

Masallah
evet sezaryen oldum . benim 10.5 yasinda bir oglum daha var. onda sezaryen oldu. o yuzden sezaryen. bir de benim dikis seklimde olanlar mecburen sezaryen oluyor

Mrb kızlar 29 haftalik gebeyim 5 cm aciklikla hastaneye yattım serklaj im vardı ipi bulamadı lar düşürmusum ipi biliği kadariyla bu ip kesinlikle açılmaz anlayamadım bol bol dua ediyorum sizden de dua bekliyorum suan doğumu durdurdü lar ama her an bekliyoruz

Canim benim cok çok geçmiş olsun yaa inşallah hersey yolunda gider. O Kadar aciklik nasil olusmus yaaa ip nasil kaybolmus cok garipp. Allah sifa versin ins guzel sonuçlanır. Moralini yuksek tut üzülme sakin moral cok onemli. ... dua edeceğim haberdar et sende.

Canm ya Allahm sana bagislasin ins enfeksiyon mu vardi ? kaninda ondan dolayi ipin çürumustur belki benimde oyle olmustu .inş rabbim sana bagislar yavrunu saglikla

Enfeksiyon yoktu nasıl oldu anlamadım canım ya açıkık 6cm çıkmıştı tekrar 3cm gerilemiş nts sancı yok bakalım neler olacak Rabbim kuzumu bagislayacak insallah

Hiç sancı olmadı ip nasıl curudu düştü bilmiyorum tek teselim bebeğim iyi binlerce şükür

Cok sukur ins saglikli bi sekilde kucagina alirsin. Hala hastanede misin ciktin mi. Doktorlar ne diyorlar durumuna
Evet canım 4. Gün bugün hala hastanedeyim 3 gün yöğün bakımda kaldım çok şükür dün servise çıkabildim doktor bundan soNarlı süreç hastanede dedi bakalım hayirlisi

Sağolun arkadaşlar dün ultrasona girdim kuzum 1326gr olmuş rabbime çok şükür suan için bir sıkıntı yok açıklığı 3cm düştü 2 gündür bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…