- 23 Nisan 2014
- 1.268
- 1.327
- 248
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.701
bn yatmadım normal işime gittim geldim doğumda kesin sezeryan olcak belli oldusürekli yatiyor muydunuz peki? Bide sezeryan mi oldunuz?
Peki neden sezeryan olacaksiniz? Doktor mu karar verdi sizmibn yatmadım normal işime gittim geldim doğumda kesin sezeryan olcak belli oldu
Cok sagol insaAllah bizde o gunlere gelebiliriz sen hemen hamile kalmissin masallah ben alti ay sonra hamile kalabildim. Sen dogum yapacagin zaman agrin cok varmiydi. Birde bende diger dogumdan sonra ortaya cikan vajinal mantar var bunyenin zayiflamasiyla ortaya cikti. Bu mantar hamilelikte tedavi edilirmi edilmezsede dikis atilirmi bu sekilde onu merak ediyorum doktor kontrolune haftaya baslayacagim[/QUOTE][QUOTE="minikkus82, post: 39290989, member: 6163]merhaba bende mayıs ayında 6 aylık bebeğimi ray dan kaybettim simdi 8 bucuk aylık hamileyim cok sükürbana 13. haftada dikis atıldı ve 23.haftada rahimde hunilesme basladığı icin doktor sürzayiflamasiylaimdi bu ünleri ggördük sükür benim sana tavsiyem sürekli dinlen ne sormak istersen cvplarım ben cok zor günler gecirdim cünki zor zmanlar bunlar
su anda 10 haftadır yatıyorum yemeğimi bile yatarak yiyorum doktorum hala dısarı cıkmama izin vermiyor sezeryan olcamsürekli yatiyor muydunuz peki? Bide sezeryan mi oldunuz?
3 gün endol fitil verdi onu kullandım proluton depot iğnemi haftada bir yaptırırdım 5 günde bir yaptır iki defalığına dedi bir sıkıntı yasamadım ben kolay bir ameliyat korkmayın sakınBirde serklajdan sonra ilac kullaniyomusun dogum sancilarini durdurmak icin
Mrb canım evet bugün 12. Gün ve ben hala hastanedeyim benim çamaşırim çok islanmiyordu ben idrar kaciriyormusum bebeğin suyu değilmiş acilma olduğu için yatiriyorlar bugün 30+1 olduk Rabbimin izniyle çok şükürCanim hala hastanede misin allah sifa versin. Suan benim akinti yok gibi yani camasirda bile gözükmüyor. Sadece hafif islaklik hissediyorum vajinada. Seninde mi ayni böyleydi ki? Ben baaka bi doktora gittimde bebgin suyu iyi dedi, bilemiyorum yinede guvenemiyorum. ..
Rahim ağzı yetmezliğinde sancisiz doğum değil sadece belli bir açıklığa kadar sancı hissetmiyorsun sonrası tabiki de sancılı doğum yapıyorsun ben iki gece çektim o sanciyiKizlar merhaba bende yeni katildim araniza hepimiz bebislerimizi saglicakla kucagimiza aliriz insallah. Bende alti ay once bey aylik bebegimi erken dogumla kaybettim simdi cok sukur yeniden hamileyim. Daha yeni oldugu icin doktor kontrolune baslamadim insallah haftayagidicem artik. Benim size sormak istedigim sey rahim agzi yetmezliginde sancisiz dogum oluyormus ama ben uc gun sanci cektim oyle dogurdum acaba banada dikis atilicakmi. Tabi bunun en saglikli cevabini doktorumdan alicam ama daha once boyle sancili bir sekilde erken dogum yapipta rahim agzi yetmezligi teshisi konulan varmii
Hmmm anladil sagol canim cevabin icin.Rahim ağzı yetmezliğinde sancisiz doğum değil sadece belli bir açıklığa kadar sancı hissetmiyorsun sonrası tabiki de sancılı doğum yapıyorsun ben iki gece çektim o sanciyi
İnsallh oyle olur bazen serklaj dogumu baslatiyormus Allah korusun bebislerimizi.3 gün endol fitil verdi onu kullandım proluton depot iğnemi haftada bir yaptırırdım 5 günde bir yaptır iki defalığına dedi bir sıkıntı yasamadım ben kolay bir ameliyat korkmayın sakın
doktorun kararı erken gelme durumu var bebegın strese girebilirmiş o yuzden 36.hftada sezeryan yapıcakPeki neden sezeryan olacaksiniz? Doktor mu karar verdi sizmi
Allah sifa versin tatlim. 30 oldun maaallah darisi 35eeMrb canım evet bugün 12. Gün ve ben hala hastanedeyim benim çamaşırim çok islanmiyordu ben idrar kaciriyormusum bebeğin suyu değilmiş acilma olduğu için yatiriyorlar bugün 30+1 olduk Rabbimin izniyle çok şükür
Allah sifa versin.Doktor mu karar verdi cnm Sezeryana? Soruyorumda genelde dikis atilanlar hep sezeryan genelde.su anda 10 haftadır yatıyorum yemeğimi bile yatarak yiyorum doktorum hala dısarı cıkmama izin vermiyor sezeryan olcam
Anladim tskler. 1 gun daha bitti şükür:)doktorum normal istermisin diye sormadı bile sorsaydıda cvp hayır olurdu zaten ilk bebeğimi normal yaptım tövbe ettim cok canın acıyor bakalım sezaryen nasıl bişey
böyle kıymetli bebekleri pek riske atmıyorlar sezaryenmle alıyorlar
Ben bile simdiden gun sayiyorum bu aylar nasil gecer bilmem. İnsallah cok zorlanmayizAnladim tskler. 1 gun daha bitti şükür:)
Insallah canim. Allah bize bu bebislerri nasip etti ya nekadar sukretsek azzzz.Ben bile simdiden gun sayiyorum bu aylar nasil gecer bilmem. İnsallah cok zorlanmayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?