- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.681
canim tebrikler,Allahim yardim etsin yavrularina biran once toparlansinlar ve kucagina gelsinler.Solunum gibi bir sorunu olmamalari cok guzel,ignelerin faydasi olsa gerek.Kac kilo dogdular bebislerin,ne zaman yanina verecekler acaba? Firsatin oldugunda ve kendini daha iyi hissettiginde yaz bize yine.
zeyhat da dogurmus olmali,insallah en kisa zamanda onun da guzel haberlerini aliriz
evet doğum yapmıştır alllahın izni ile darısı başımıza sağ salim bizlerde vakitlice bir doğum yapsak valla şöyleee bir ohhhhhhhhh çekicem ağrım sancım sıkıntım olduğu zaman ay uy doğuruyormuyum daha erken deyip duruyorum psikolojim bozuluyor valla son zamanlar daha zormuş ama nankörlük etmek istemiyorum önemli olan bu haftalara yüce mevlamın izniyle gelmiş olmak bile insanı rahatlatıyor aslında
canım anneler diyarına hoş geldin allah analı babalı büyütsün bende merak ediyordum.tebrik ederim.bebişlerinin iyi olmasına .çok sevindin ne oldu kasılmlarınmı yağunlaştıda girdin doğuma.Merhaba arkadaşlar,ayın 2 sinde spinal anestezi ile dünyaya geldi yavrularım..biri dr gözetiminde,diğeri yanımdaydı..Ama daha sonra ikisinin de erken doğum nedeniyle 1 hafta kadar gözetim altında tutulmaları istendi..solunum vs sorunları yok..ancak yeterli ememiyorlar henüz..Onları kucağıma alacağım zamanı sabırsızlıkla bekliyorum..Dikiş yerlerim çok acıyor..Daha fazla ayrıntı yazmak isterdim ama gerçekten çok zor sezaryan sonrası pc ye oturmak..Hepinizi çok öpüyorum...
Çok sağolun arkadaşlar..
Kızım 1.780,oğlum 1.650 kg civarı doğmuşlar..
kızm 42 cm,oğlum 41 cm...
arkadaşlar merhaba,
ne güzel 32, 33. haftalara gelmişsiniz, benim şu an ilk hedefim 28 bbakalım onu atlatsak 32, o da olsa 35 mutlu son diyor zaten doktor. ben birkaç gündür kabız olmuştum, bugün de mecburen zorlandım ve ıkınmak zorunda kaldım ama çok tedirgin oldum. doktorun en önemli tembihi kabız olmamam yönündeydi çünkü. siz de kabızlık sorunu çekiyormusunuz? ne gibi tedbirler alıyorsunuz? bir kez kabızlık ve ıkınmadan birşey (açılma kısalma vs) olmaz inşallah, offf herşeyden tedigrin oluyorumm.
arkadaşlar merhaba,
ne güzel 32, 33. haftalara gelmişsiniz, benim şu an ilk hedefim 28 bbakalım onu atlatsak 32, o da olsa 35 mutlu son diyor zaten doktor. ben birkaç gündür kabız olmuştum, bugün de mecburen zorlandım ve ıkınmak zorunda kaldım ama çok tedirgin oldum. doktorun en önemli tembihi kabız olmamam yönündeydi çünkü. siz de kabızlık sorunu çekiyormusunuz? ne gibi tedbirler alıyorsunuz? bir kez kabızlık ve ıkınmadan birşey (açılma kısalma vs) olmaz inşallah, offf herşeyden tedigrin oluyorumm.
kızlar çok teşekkür ederim, yaşadığım tedirginliği anlatamam dün, umarım bir kereden birşey olmamıştır. bakalım salı günü kontrolümüz var, sonuçlar iyi çıksa bari. sizlerin kaçıncı haftada doğum hedefleniyor, normal doğum mu yapacaksınız? bizlerin normal doğum yapması çok kolay oluyormuş, rahim açıldığı için.
kızlar çok teşekkür ederim, yaşadığım tedirginliği anlatamam dün, umarım bir kereden birşey olmamıştır. bakalım salı günü kontrolümüz var, sonuçlar iyi çıksa bari. sizlerin kaçıncı haftada doğum hedefleniyor, normal doğum mu yapacaksınız? bizlerin normal doğum yapması çok kolay oluyormuş, rahim açıldığı için.
merhaba arkadaşlar çarşamba günü doğum yaptım ancak bugün geldik eve
salı gecesi preeklampsi başlamış allahtan sabah doğuma alacaktı dr
bebek 38 haftalık doğmsasına rağmen yoğun bakıma girdi arkasından başka sıkıntılar
doğum sonrası tansiyonum iyice fırladı dil altı ve tansiyon haplarıyla düştü
şuan çok garip duygular yaşıyorum eve gelip yatağıma uzanınca sinirlerim boşaldı artık ben o yatakta ne gözyaşalrı döktüm ne sıkıntılar çektim
bi ara detayları yazarım
arkadaşlar merhaba,
ne güzel 32, 33. haftalara gelmişsiniz, benim şu an ilk hedefim 28 bbakalım onu atlatsak 32, o da olsa 35 mutlu son diyor zaten doktor. ben birkaç gündür kabız olmuştum, bugün de mecburen zorlandım ve ıkınmak zorunda kaldım ama çok tedirgin oldum. doktorun en önemli tembihi kabız olmamam yönündeydi çünkü. siz de kabızlık sorunu çekiyormusunuz? ne gibi tedbirler alıyorsunuz? bir kez kabızlık ve ıkınmadan birşey (açılma kısalma vs) olmaz inşallah, offf herşeyden tedigrin oluyorumm.[/QUOT
canım işallah sende biizm haftalarımıza geliceksin sabırlı ol ama sana yazmıştım sakın kendini yorma bol bol dinlen
kabız 2-3 gün geçince tuvalete cıkamaktır ama eyer sende benim gibiolduysan oda kötüdür ben hep sıkıntılı vıktım tuvalete hiç mülayim olduğumu hatırlamıyprum onun yüzüznden bağsur oldum sana tavsiyem ben şimdi bol bol sebze meyve lifli gıdalar tüketiyorum .en iyiler ise bol bol kayısı ve işin sonu zeytinyagı küçük bir kaseye dök 1 tatlı kaşığı kadar içine az kekik dök her sabah kahvaltında ekmeğini içine ban cok mutlu olcaksın .birde sakın su içmemezlik yapma ben günde 3 lt su içiyorum.bir daha sakın ıkınma cookkk riskli canımkaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar çarşamba günü doğum yaptım ancak bugün geldik eve
salı gecesi preeklampsi başlamış allahtan sabah doğuma alacaktı dr
bebek 38 haftalık doğmsasına rağmen yoğun bakıma girdi arkasından başka sıkıntılar
doğum sonrası tansiyonum iyice fırladı dil altı ve tansiyon haplarıyla düştü
şuan çok garip duygular yaşıyorum eve gelip yatağıma uzanınca sinirlerim boşaldı artık ben o yatakta ne gözyaşalrı döktüm ne sıkıntılar çektim
bi ara detayları yazarım
ayşe çınarlı gözün aydın olsun canım inşallah bebeklerin bir an önce sağlığına kavuşur evlerine dönerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?