- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.641
sagol canzi,yer yatagi yapti esim,yine de hemen fadasi olmaz diyorlar ama yapacak bir sey yok.Gunlerdir 5 er dk uyku ve uyaniklik arasi gidip geliyorum.Otururken agrim azaldigi icin daha cok oturarak duruyorum,doktor da gerekirse oturarark uyu dedi ama ne mumkun.Siz siz olun yattiginiz yere dikkat edin,fena bir durummus gercekten.
kıyamam canım yaaa gerçekten çok zzorr ağrılar bende 2 gündür mide ağrısını sırtıma doğru yaşıyorum dehşet bir ağrıı gelip geçici ama girince çok kötü oluyorumm birde sıcak basması oluyor ellerim ayaklarım kulaklarıma bir anda ateş basıyor valla elleyince buz gibi içten gelen bir ateş valla son üç ay daha sıkıntılı bir durumda geçiyormuş birde yaza denk gelince daha zor olacak bize ama olsun içimizdeki varlık dünyalara bedellll her derde deva içimizde kıpırdadıkça dert sıkıntı hafifleyiveriyor
kıyamam canım yaaa gerçekten çok zzorr ağrılar bende 2 gündür mide ağrısını sırtıma doğru yaşıyorum dehşet bir ağrıı gelip geçici ama girince çok kötü oluyorumm birde sıcak basması oluyor ellerim ayaklarım kulaklarıma bir anda ateş basıyor valla elleyince buz gibi içten gelen bir ateş valla son üç ay daha sıkıntılı bir durumda geçiyormuş birde yaza denk gelince daha zor olacak bize ama olsun içimizdeki varlık dünyalara bedellll her derde deva içimizde kıpırdadıkça dert sıkıntı hafifleyiveriyor
sofika havalı yataklar var bu ürekli yatanlar için medikalcilerde satılır sanırım onlardan denedinmi hiç belki faydasını görürsün inşallah zaman su gibi akıp geçerde bugünleri tebessümle hatırlarsın
tebrik ederim arkadaşım allah analı babalı büyütsün darısı tüm benim gibi olan arkadaşlarıma ve bana ...23. hafta da rahim ağzımın 2,50mm olduğunu öğrendik doktorum istersen başka profösörlerede görün ama bu aydan sonra serklaj doğumu tetikleyebilir demişti istirahet ve hareket kısıtlılığıyla 40+3e kadar geldim son ölçümde 2,00 mm bile düşmüştü 7. ayımda rahim ağzı 4 cm açılmıştı hastalığın avantajıyla 2 saatte doğurdum oğlumu normal oldu ve çok kolay oldu dilerim sizde sorunsuz doğumlar gerçekleştirirsiiniz
kizlar dun gece hic uyuyamadim ben,belim felc oldu sanki,5 dk sizamadim bile oyle bir agri.Ondan onceki gece de cok az uyuyabilmistim zaten.Norologa gittik bugun,dogumdan once pek bir sey yapamayiz dedi,ilac vericem ama kullanman taraftari degilim,sadece krem kullanabilirsin onun zarari yok dedi.Butun tahlil ve tedavi dogum sonrasi olucak,simdilik dayanmak zorundasin dedi.Bu agrinin sebebi yatak olabilir dedi,cunku cok uzun sure yatiyoruz,incitmis de olabilirsin dedi.Bundan sonra da mumkun oldugu kadar az hareket edeceksin dedi ve bir iki ekzersiz verdi evde yapabilmem icin.Insallah bu gece uyuyabilirim,durup dururken bi de bu agri cikti cok yorgunum( Ben raziyim bebegim yeter ki iyi olsun,sag saglim gelsin kucagima insallah.[/QUOT
az kaldı canım dayan biraz cok zor dur bel ağrısı bilirim bende hamileliğimim başında vardı ama ayakta kalmaktan dı şimdi yatıyorum çok şükür bir şey yok .yattığın yeri değiştimeyi denesene
DEBA[/QUOTE .!.:az kaldı canım dayan biraz cok zor dur bel ağrısı bilirim bende hamileliğimim başında vardı ama ayakta kalmaktan dı şimdi yatıyorum çok şükür bir şey yok .yattığın yeri değiştimeyi denesene
arkadaşlar cumartesi 31+2 de dr gittim bebeklerimin biri 1490 diğeri 147o olmuş ama dr um 10 günlük bir ilerleme olmuş dedi biz 14 gün öce gitmiştik
2 hafta sonra siz görücem doppler yapabilirim cıkacak sonuca göre bebekleri alabilirim dedi.ne olabilir dedik şekerden yada damarlarda ka n akışında sorun olmuş olabilir dedi.tabi benimde canım sıkıldı sofika nın sorununa benzer bir sorun olabilir bu gün aradım acil bebekleri almanız söz konusu olurmu diye o soru işareti dedi yani 2 hafta sonra giderken hazırlıklı gideceğim.ben gittiğimde 33 artılarda olucaklar işallah sorun olmaz bebeklerimde hep soru işareti var ama allah verdi gerisi de ona kalmış yapabilirim.
arkadaşlar cumartesi 31+2 de dr gittim bebeklerimin biri 1490 diğeri 147o olmuş ama dr um 10 günlük bir ilerleme olmuş dedi biz 14 gün öce gitmiştik
2 hafta sonra siz görücem doppler yapabilirim cıkacak sonuca göre bebekleri alabilirim dedi.ne olabilir dedik şekerden yada damarlarda ka n akışında sorun olmuş olabilir dedi.tabi benimde canım sıkıldı sofika nın sorununa benzer bir sorun olabilir bu gün aradım acil bebekleri almanız söz konusu olurmu diye o soru işareti dedi yani 2 hafta sonra giderken hazırlıklı gideceğim.ben gittiğimde 33 artılarda olucaklar işallah sorun olmaz bebeklerimde hep soru işareti var ama allah verdi gerisi de ona kalmış yapabilirim.
Bu arada poliklinikteki doktoruma da ugramstim sabah,kalbini dinleyelim dedi,10 dakika ara tara karnimda aletle duyulmadi hic bir sey,hem hemsire korktu hem benim aklim gitti.Doktor geldi sakinles tansiyonun yukseldi diye,sen bu telasla daha cok sanci yapacaksin kendine dedi ama nasil telas etmeyim,daha once aleti karnima koyar koymaz gunbur gumbur duyarken,dusunun 10 dk alet gobegimde geziyor ve tik yok.Allahim sen koru yarabbim ne buyuk caresizlik,Allahtan sonra duyduk biraz rahatladim,daha sonra dogumu yaptircak doktora gidince de tonlarini zor duyma sebebi suyunun fazla olmasi dedi,telas etmeyeceksin dedi.
Bu arada kordonun cozulmesi icin de dirsek ve dizler yere gelecek sekilde(hayvanlar gibi) gobegi sarkitarak gun icinde bir kac defa 15 er dk duracaksin ki bebek donebilsin rahatca dedi.Tek tarafina yatma,1 saatte bir pozsiyon degistir dedi.Poliklinikte gebeligimin takibini yapan bu doktor bu hafta sonuna kadar hastaneye yatircam seni dedi cunku kasilmaalrin siddetli ve serklaj rahmini yirtacak diye korkuyorum dedi ama hastanedi doktorumla gorusunce(serklajimi o yapti,dogumu da Allah izin verirse o yapacak) bugun,hastanede sana yapabilecegim bir sey yok,dediklerimi uygula,10 gun sonra bir daha goruselim dedi.Anlamdim bende,hastanede olsam sanki daha sakin olurdum gozetim altinda,niye bu doktor almak istemiyor beni
gunaydin kizlar,bir hafta sonra ilk defa butun gece rahat bir uyku uyudum,doktorumun verdigi fitil cok iyi geldi.Allahim ne buyuk nimet,insallah bebegimle ilgili tahliller de iyi cikar ve hersey yoluna girer.
arkadaşlar sizler dikiş öncesi süreçte, ilk 3 ayda yani rahim sıkılaştırıcı birşeyler progesteran falan kullandınız mı? ben henüz 7 haftalık hamileyim folik asitten başka birşey kullanmıyorum merak ettim.
arkadaşlar sizler dikiş öncesi süreçte, ilk 3 ayda yani rahim sıkılaştırıcı birşeyler progesteran falan kullandınız mı? ben henüz 7 haftalık hamileyim folik asitten başka birşey kullanmıyorum merak ettim.
ben magnezyuma basamistim dikisten 1 hafta kadar once,ondan sonra da hic ara vermeden hatta arttirarak devam ettim.
ben magnesıuma dikişten 2 hafta sonra başladım ve halan devam ediyorum şu zamanlar bir geçsede rahatlasak canım yaaa son zamanlar hiç geçmiyormuş bana çok zor geliyor evden dışarıda çıkmayınca daha da zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?