- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.821
msedacım benim 3. gebeliğim olduğu için kasılmayı ayırdedebiliyorum. seninki bebeğin hareketi gibi görünüyor. 3-4 saniye içinde geçiyorsa hiç sorun değil. gerçek kasılma özellikle karnın alt kısmında toplanma gibi hissedilen 10-15 saniye ve daha fazla süren, 10-15 dakkikada bir tekrarlayan genellikle ağrılı sertleşmeler..ama bazen gaz da geçici sertleşmelere sebep oluyor..mesela benim bugün misafirim vardı ve yediğim baklagil çok gaz yapmıştı. çıkarana kadar karnım taş gibiydi çkıkarınca rahatladı..afedersin biraz fazla gaz muhabbeti yaptım ama birbirimizin halinden anlarız ne de olsa.
:=)aynı dert bndede var canım hamilelik önceside vardı zaten yediğim herşey gaz yapıo malesef ve dediğin gibi oda sertleşme yapıo...bide ben bişeyi merak etim neden preparı burdaki arkadaşlar serum şeklnde alıolar bana doktorum böle bişey sölemedi hiç,... gerek varmı acaba her dikiş uygulanana çok merak etim ve tedirgin oldum(
bu arada bebişlerin çok ama çok tatlı maşallah onlaraaaaaa.........
inşallah birgün bana da koymak nasip olur...bir zamanlar göbüşünü görürdük şimdi bebişlerini ne tuhaf:))))))))))))
merhaba arkadaşlar 3 hafta önce 20 haftalık ikiz bebeklerimi rahim açıklığı nedeniyle kaybettim ilk gebeliğimdi bi dahaki hamileliğimde dikiş atılması gerektiğin söyledi doktorum.hala çok üzgünüm herkes unuttu sanki,ama ben hala ilk günkü gibiyim her sabah uyandığımda elim karnıma gidiyor içim sızlıyor sizler anlayabilirsiniz sanırım...
ayşecim ya bişi daha sorcam...tü,p bebek doktorum biz dikişini attık hastanede kalmana gerek yok...orda sana yapabilecekleri farklı bişi yok diyo...evde de bakıcı tuttuk hergün geliyo...
diğer doktorum yatıralım kendini güvende hissedersin diyo...
hastane de stresli biliyosun iyi beslenemem de..senin fikrin ne...şu an bi sıkıntı yok ama...
Canım geçen sene ben de seninle hemen hemen aynı haftalarda kaybettim ikizlerimi..yeniden hamile kaldım..şu an kardeşleri kucağımda..12-13 haftalıkken rahim ağzını diktirdim..hamileliğimin %80 i hastanede geçti...erken doğum oldu,14 gün küvezde kaldılar..şu an her şey yolunda.inşallah meleklerin sana kardeşlerini yollarlar en kısa zamanda.....
çok çok başın sağolsun....
allah sabır versin canım...inşallah tekrar anne olursun sağlıkla...
Allah sağlıklı sıhhatli güzel bir ömür nasip etsin bebişlerine seni çok fazla bekletmeden gelmişler ne güzel..benimki o kadar çabuk olmayabilir tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım yine aynı süreç çokk gözümde büyüyor ama napalım kısmetleri ne zamansa o zaman gelcekler.iyi dileklerin için çookk teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?