- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.101
Medyada Biz canım şurayı okusana
canım benim bu dedigin doktor izmirdemi allahım yardımcın olsun şimdi gebelik varmıydı merake ettim yazdıysan kusura bakma bu aralar kafam yerinde degil canım ne kadara maloldu sana canımolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canım bu doktor nerde muhit olarak fiyatı çok pahalımı çok soru soruyorum ama kusura bakma 2 kayıp yasadım biliyosun bebegin ne kadarlık şimdiolumunekankayizsmile
Canım benim serklajımı izmir de dr namık demir yaptı ancak eğer istanbulda olsaydım yücel beye yaptıracaktım..yücel bey benim histeroskopi ameliyatımı yapmıştı..ne kadara yaptığını bilmiyorum 2-3 milyar vardır sanırım..adam her yaptığı ameliyatı dvd ye çekip hastasına verecek kadar kendine güvenen süper bir doktor..
Geçen sene ben de ikizlerimi 18 haftalık doğurmuştum hem de kendi doğum günümde..yaşasalardı 1 yaşında olucaklardı..eşimle mezara gömdük 2 kardeşi..arasıra gideriz yavru meleklerimin mezarına..şimdi kardeşleri 4 aylık oldular..2 hamileliğim de tüp bebekti..yaşım 37..rahimde bir sürü sorun da vardı üstelik..
varsın doğuma dek yat ne olucak yeterki sağlıkla dünyaya gelsinler..Rahim filmini neden istiyorlar anlamadım? sen zaten hamile kalıyorsun doğal yolla veya tedaviyle değil mi ? eğer hamile kalmanda sorun yoksa rahim filmi için boşa para verme..ama 11-12 haftalık olursan hamileliğinde muhakkak diktir...
Canım benim serklajımı izmir de dr namık demir yaptı ancak eğer istanbulda olsaydım yücel beye yaptıracaktım..yücel bey benim histeroskopi ameliyatımı yapmıştı..ne kadara yaptığını bilmiyorum 2-3 milyar vardır sanırım..adam her yaptığı ameliyatı dvd ye çekip hastasına verecek kadar kendine güvenen süper bir doktor..
Geçen sene ben de ikizlerimi 18 haftalık doğurmuştum hem de kendi doğum günümde..yaşasalardı 1 yaşında olucaklardı..eşimle mezara gömdük 2 kardeşi..arasıra gideriz yavru meleklerimin mezarına..şimdi kardeşleri 4 aylık oldular..2 hamileliğim de tüp bebekti..yaşım 37..rahimde bir sürü sorun da vardı üstelik..
varsın doğuma dek yat ne olucak yeterki sağlıkla dünyaya gelsinler..Rahim filmini neden istiyorlar anlamadım? sen zaten hamile kalıyorsun doğal yolla veya tedaviyle değil mi ? eğer hamile kalmanda sorun yoksa rahim filmi için boşa para verme..ama 11-12 haftalık olursan hamileliğinde muhakkak diktir...
canım rahim filminde rahim açıklığına ,rahim uzunluğuna bakılmaz,tüplerin açık olup olmadığına bakılır eğer hamilelik oluşmuyorsa..rahim boyu uzunluğu hamileyken ölçülür.. seni kandırmalarına izin verme...rahim filmi çekicek paranı alıcak besbelli..hamile kalıyorsun sen...canım benim rahim filminde rahimde bir sorun olursa çıkıyomuş yanı eksiklik filan dedi doktor bana öle dedi bende 22 eylülde dogurdum inana kaç gündür o site senin bu site benim geiyorum allahtan ama ben bir daha acı çekmek istemiyorum allahımın izniyle
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
patoloji sonuçlarım geldi kızlar bebekte bişey yokmuş bogularak ölmüş malesef erken dogdugu için nefes alamamış salı günü gidicem muayeneye çagırdı doktor açıklıktan şüpheleniyo doktor bebegim pisi pisine gitti anlıcagınız okadar dedim dik diye dikmedi eşimde o doktora güvendi bebegim öldü allah nasıl billiyosa öyle yapsın o doktoru ne deyimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
rahim ağzı yetmezliğinde rahim kasılarak ölü veya canlı olarak dışarı atar bebekleri.. benimkiler de canlı doğmuşlardı 18. haftada...
geldim canım nnetten araştırdım rahim filminde uzunluk olup olmadıgı beli oluyomuş eskiside işe yara dedi doktor kız benim bebegim neden bogularak ölmüş tanısı koymuşlar canlıydı kız hissetim dogum yaparak ondanmı diyosun yani akcıgerleri gelişmedigi için dogunca nefes alamıyo bebek ondan yani bebeklte bir sorun yok yanı doktorda düşüklerin genelinde olur demiş zaten açıklık görünmedigi için dikmedi eger açıklık olsaydı dikerdik demiş eşim demiş oda rahim agzı açıklıgından düşmüşte olabılır demiş bu demek oluyoki bebekte bir sorun yok bendemi var sorun demek salı günü çagırmış bakıcaz demiş bakalım ne dicek açıklı olmadıda merak ediyrom nasıl oldu açıldı düştümafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Histerosalpingografi ya da yaygın adıyla rahim filmi rahimin içi ve tüplerin durumunu değerlendirmeye olanak sağlayan bir rontgen tekniğidir.
alıntı..
senin dedigin yer çok pahalımı canım benim biraz bilgi verirmisin adam dalında uzmansa bulur buluşturur giderim sigorta geçerlimi merak ettim artık acı duymak istemiyorn iyi bir araştırılarmı beni tahlil sonuçlarını alıp giderim gerekirse arkadaşlıgın ve destegin için sag ol kardeşimolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
eşin doğru söylemiş..
canım rahim filminde rahim açıklığına ,rahim uzunluğuna bakılmaz,tüplerin açık olup olmadığına bakılır eğer hamilelik oluşmuyorsa..rahim boyu uzunluğu hamileyken ölçülür.. seni kandırmalarına izin verme...rahim filmi çekicek paranı alıcak besbelli..hamile kalıyorsun sen...
bende normal yolla hamile kalabiliyorum iki bebğimide kaybettim sanırım rahim ağzı yetmezliği yüzünden şimdi çapaya gidiyorum herşeyi araştırıyolar banada rahim filmi verdi çok gereklimi dedim rahimde şekil bozukluğu oluncada erken doğum oluyo bunu anlamamız için çekmen lazım dedi
canım benim ben doktora dedeim dogumu 3 marta yaptım temmusta altan baktı rahimde kıssalık var yanı yetmzlık var dedi 2 hamileliginde dikilicek yoksa kaybedersin bana dedi eşimde diktiririz dedi hatta hatırlıyorum çok aglamıştım rahimimi dikicekler diye mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben kötü bişey zannettim tedavi oldum kaç sene hamile kalamadım allahımın bir mucızesiydi oglum bana hamile kaldım gittim dedim böyle böyle önceden anlattım adama bana dedi hamile kalmadan nerden bilinicekmiş dedi sen hamile kalıcaksın öyle dedi hamile kaldım gittim dedim açıklıga bakıcakmısınız dedi 4 aylıkken bakılıyo ara sıra kanamam oldu ddi düşük riski var ondan yatıcan 2 kere sigortanın doktorları baktı acılde açıklık yok dedi bu doktorumda 15 hafta 4 günlüktü altımdan baktı ölçtü dedi normal dedim kanamam oluyo neden düşük riskin var yatıcan dedimafoldumbenmafoldumben yattım iş yapmadım inan dışarı çıkmadım temizlik yapmadım anlıcagın herşeyi yasaktı anladın sen onu:kedi::kedi: eşim okadr iyi bir insanki hiç kırmadı bebek gibi baktı bana en son cumartesi namazı kılıyım dedim aksamı baktım pembemsi kan geldi acıla gittim doktor dedi açıklık yok korkma yat dedi hiç kalkmadım su bile içmedimki bebgime zarar veririm tuvalete kalmayım diye içim yanıyo allahım nasıl bu acı analık böyle birşeymıiş canım ya eşim aradı dedi doktor bety böyle kanama 1 gün kesildi dedim diktirelim canım buragım gidicek dedim gene pazartesi gittik üsten ultrosonla baktı rahim kapalı boyu iyi dedi bende dedim doktor bey açıklı yoksa bu kan nerden gelişyo anı hareet yaptıysan kendini yorduysan ondan dedi zaten düşük riskin var dedi bende dikin ozaman dedim oda rahim kapalı dikersem enfeksiyon kapar rahim erken dogum olur dedi bende dedim başka doktora giderim dedim kızdım oda gidersen git herkez öle der dedi eşime dedim gidelim garibim dedi doktor ne dedi sen bırak dedim onun dedigini bak kanama oluyo bebge b,şey olur dedim tamam dedi gideicektık tam doktora kendimi acılıde dogum bölümümde buldum canım çok acıyo kardeşim bir bilsen neyi merak ediyorum biliyomusun gerçekten hamile kalmadan rahimin boyu ölçülüyomu ilk doktorn dedigi dogrumu kaç tane doktor acılde dedi 3 gebeliginde diktir dedi yalvarırım sesimi duyan varsa bu sorduguma cevap versin benim ilk gittigim doktormu yoksa benim tedaviye gittigim doktorun dedigi gibi hamilemi kalınca anlaşılıyo kafayı yicam sesimi duyan varsa allah rızası için cavep versin :Saruboceq::Saruboceq:mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?