- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.141
dikiş atılacak dediğine göre rahim ağzı yetmezliğin varmış kanamam olmasıda normal rahimle oynandığı için
neden kimse bana yardımcı olmuyor arkadaşlarmafoldumben
sevtun ben 25. haftada yaptım doğumumu.5 gün yaşadı doğumhanede bebek ölü dediler bi havluya sarıp götürdüler bir kaç saat sonra yaşıyor küvezde dediler .canım bebeğim o küçücük haliyle abisinin aynısıydı hiç gözümün önünden gitmiyor .yaren ben serklajımı international hospital da yaptırdım doktorum da orada.ismi tahir aslan.yaren sana bi sorum var bana doktorum elevit ve gyno dışında ilaç vermedi ve evde dolaşabileceğimi söyledi senin içtiğin ilaçlar neler sen sürekli yatıyormusun
bende aynı ilaçları kullandım ama eleviti bayramdan sonra kestim, birde ben ayrıca kan sulandırıcı alıyorum ecopirin diye, pco lu olduğum için glucopace alıyorum, haftada birde proluton depot adında bir iğne yaptırıyorum ..evin içinde yemek tuvalet ihtiyaçları haricinde fazla hareket etmiyorum bazen oturuyorum ama genelde uzanıyorum belimi yormamak için ve hiçbir iş yapmıyorum yemekte dahil annem veya kayınvaliden kalıyor yanımda..
bende 13. haftada serklaj yaptırdım.serklaj yaptıran bazı arkadaşlar ayda bir kez yapılan iğnelerden antibiyotiklerden ve kasılma önleyici ilaçlardan bahsetmiş. bana bunların hiçbiri verilmedi. herkes kullanıyromu bunları..kullanmadan sonuca ulaşan varmı aranızda. ben sadece serklaj sonrası hafif bir enfeksiyon olduğu için vajinal fitil kullandım..ve sürekli yatıyorum wc harici.allah hepimize sağlıklı bebekler nasib etsin. birdahaa acı yaşatmasın. bende 2 düşük yaptım öncesinde.bu 3. gebeliğim.
çoğumuz öyle yaptık..haftada1 veya 2 kez proluton depot iğne ve nidilat kullandım ..
igneleri sigorta karşılıyomu arkadaşım ne kadarlıkken başlanıyo igneye merak ettim doktorun istegiyle yapılıyo demi o igne bide kalp ritmını bozoyomu kımı ılaçlar arkadaşın bırı ritım bozuyo dedide merak ettimolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
evet canım ssk karşılıyor ama zaten 4 tl ..hiç zararı yok..kalp ritmim gayet iyi :))
prepar o kalp ritmini hızlandıran..
ben panik hastasıyımda canım kalp ritmim çok hızlanınca nöbet geçiriyorum korku nöbeti yani ondan sordum cevapladıgın sorular için sag olasın devamlı yatıyomusun sen yoksa iş filan yapıyomusun mesela oturmak evde gezmek gibi filan bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım doktoruna söylemen lazım bu durumunu muhakkak..
şu an ikizlerime bakıyorum..pek iş yapamıyorum..eşim gelince yapıyor..
hamileyken hep yatıyordum..sadece wc ye kalkıyordum...hamileliğimin çoğu da hastanede yatarak geçmişti..
anca eşim gelince hafta sonları çıkıyoruz..2 sıpa ile tek başına dışarı çıkmak,gezmek mümkün değil...
kız zilli ! aynı şeyleri 10 kere yazdırıyorsun ..:)ALAHIM SAGLIK VERSİN BEBEKLERİNE CANIM TEZ ZAMANDA BANADA NASİP ETSİN İNAN UYKUSUZLUGUDA RAZIYIM ÇOK HASTERİM EVLADA ÇOK SENİN NORMALMI OLMUŞTU BİDE MERAK ETTİM AÇIKLIK VARDI SENDE DEMİ ALLAHIM İŞİ İŞTE NASIL TASIDI O RRAHİM DEMİ ALLAH YARDIMCIN OLSUN :Saruboceq::Saruboceq:
kız zilli ! aynı şeyleri 10 kere yazdırıyorsun ..:)
mesajlarımı oku :) opuyorumnanaktan
.....
kız zilli ! aynı şeyleri 10 kere yazdırıyorsun ..:)
mesajlarımı oku :) opuyorumnanaktan
.....
kızlar konuyu buraya yazıyorum çünkü hepiniz suan doğum yapmısınızdır inşallah.tecrübelerinizi beninle paylaşmanızı diliyorum.ilk bebeğim bugün 17+6 günümdeyim.15 gün önce karın ağrısıyla doktoruma gittim.belimde çok ağrıyorsu o ara ve kasıklarımda.resmen ikibüklüm yürüyordum.doktor bana zayıfım diye evelit multıvıtamın vede magnesıum dıasporan verdı suya atıp içiyorum.magnesıumu sabah aksam olmak üzere 2 kez içiyordum.ilaçlarım bitti 2 gün önce doktoruma tekrar gıttım evelıt devam magnesyumuda günde bırtaneya düşürdü karın agrılarımın durdugunu söyledikten sonra.bunu bana erken doguma sebepmı verdı dıye düşünüyorum şimdi..benım karın agrısı sandıgım aslında kasılmalarmıymış..bana 1 ay sonra kontrole gel dedı.ben o zmana kadar bu rısklı dönemı kendımmı atlatıcam.rahım agzı ölçümü falan demedı bana hiç.benmı ona diyim napıyım bılmıyorum zaten paniğim sizlerinde bu yazıları okuduktan sonra iyice karnım agrımaya basladı.
kızlar geçen hafta çarşamba günü idrar test yaptırdım çıkmamştı cuma günüde kan tahlili yaptırdım değeri 508 çıktı veeeeeeeee hamileymişimmmmmmmmmmmm,Allahım çok korkuyorum aynı şeyler başıma gelicek diye ,Memorial hastanesinden randevu aldım ,benim rahim ağzı yetmezliği teşhisim orda konulmuştu, 1 kasıma randevu verdiler o zaman ben 7 hatalık olucam ,kalp atışı falan o zaman belli olurmuş, heyecanlıyım bir o kadarda korkuyorum , keseye bakmak için çağırmadılar açıkcası şaşırdım neyse 1 kasımı zor bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?