- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.061
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.ben 25/3 te 30/5 te 2şer 2 doz celestone iğne yapıldım. şuan 33/3 teyim drum yine 2 doz celestone iğne yaptırdı zararı olur mu bukadar çok yaptırmanın diye de korkularım var bu konuda bilgisi olan var mı
dikişten sonra benimde hafif lekelenmem olmuştu
ama 1 haftadan fazla sürerse bence doktoruna bir danış
yarencim banyoyu çok dikkatli yap arkadaşım
ben ılık nerdeyse soğuk suyla çabucak yapardım
saçımı da yatarak yıkatırdım
gerçi abarttığımı düşünüyodu doktorum
son günlerde de sırf denemek için hareketi abartmıştım
hiç bir şey olmadı
ama.......
canım başın sağolsun allah yardımcın olsun bende melek annesiyim bende daha sebep araştırılıyor o yzden serklajı bilmiyorum ama tekrar hamile kalacaksan önce moralini yüksek tutucaksın doktorlar 1 yada 2 adaet oluncaya kadar beklememi istedi benimki tabi normal doğum bide pisikolojin normal olarak bozuk önce bunu atlatman lazım yoka tekrar başa dönersin her şeyin başı sabır inşallah en kıza zamanda bebeişini kollarına alırsın...merhaba arkadaşlar ben bir ara yazmıştım buruya belki beni hatırlayan vardın neyse geçelim ben 20 haftalık bebegimi kaybettim 7 senedir olmadı ne yaptıysam kendiliginden hamile kaldım ama ikinci oglumda 18 hafta yasadı doktoruma dedim açıklık var dikilicek adam dikemem açıklık yok dikersem iltaap kapar dei çok dedim ama beni kimse dinlemedi hep ara ara kanamam oldu gittim acile açıklık yok dediler kanamam oldu gittim doktora bebegin kesesi dışarı çıkmış dediler çok agladım gelen doktor dedi neden diktirmedin dediler bende doktorum dikmedi dedim yattım 1 gece dogurmadım sabah her şey yolundaydı çok sevindik ailece profösörler geldi sabahları geziyolarya viziteye kendi doktorumda var tabi adamların yanında dediler sen niye diktirmedin dediler benim doktor atladı rahim boyu iyi açıklık yok diye onlarda kızdılar öyle şey olurmu diye dikicektin dediler adam korktu eşime serklaja gönderdi malesef yarı yolda aradık dedim bebek geliyo diye dogum yaptım malesef size soruyorum bu nasıl bişey serklaj merak ettim kaç tele nerde satılıyo benimgibi bebekleri ölen arkadaşlar 2 bebeklerini ne zaman düşündünüz bana yardım edin ne olur fındıkzadede varmış bir handad 120 dolarmış bu şey tel gibi bişeymi parası ne kadar nasıl oluyo bu olay acı oluyomu nasıl diktiriliyo devamlı sırt üstümü yatılıyo hiç aourulmuyomu iş filan yapılmıyomu bide çok srodum ama eltime çok kızdım dedi bizim burda biri vardı 4 aylıkken diktirdi odara yattı hiç kalkmadı kadın dogurdu dei kafayı yicam allah rızası için bana biri yardım etsin 22 eylülde dogum yaptım çok özgünün ben 2 bebegi ne zaman vesile olsakta iyi olur şimdiden allah razı olsun cevap yazan arkadaşlaradan:teselli:
merhaba arkadaşlar ben bir ara yazmıştım buruya belki beni hatırlayan vardın neyse geçelim ben 20 haftalık bebegimi kaybettim 7 senedir olmadı ne yaptıysam kendiliginden hamile kaldım ama ikinci oglumda 18 hafta yasadı doktoruma dedim açıklık var dikilicek adam dikemem açıklık yok dikersem iltaap kapar dei çok dedim ama beni kimse dinlemedi hep ara ara kanamam oldu gittim acile açıklık yok dediler kanamam oldu gittim doktora bebegin kesesi dışarı çıkmış dediler çok agladım gelen doktor dedi neden diktirmedin dediler bende doktorum dikmedi dedim yattım 1 gece dogurmadım sabah her şey yolundaydı çok sevindik ailece profösörler geldi sabahları geziyolarya viziteye kendi doktorumda var tabi adamların yanında dediler sen niye diktirmedin dediler benim doktor atladı rahim boyu iyi açıklık yok diye onlarda kızdılar öyle şey olurmu diye dikicektin dediler adam korktu eşime serklaja gönderdi malesef yarı yolda aradık dedim bebek geliyo diye dogum yaptım malesef size soruyorum bu nasıl bişey serklaj merak ettim kaç tele nerde satılıyo benimgibi bebekleri ölen arkadaşlar 2 bebeklerini ne zaman düşündünüz bana yardım edin ne olur fındıkzadede varmış bir handad 120 dolarmış bu şey tel gibi bişeymi parası ne kadar nasıl oluyo bu olay acı oluyomu nasıl diktiriliyo devamlı sırt üstümü yatılıyo hiç aourulmuyomu iş filan yapılmıyomu bide çok srodum ama eltime çok kızdım dedi bizim burda biri vardı 4 aylıkken diktirdi odara yattı hiç kalkmadı kadın dogurdu dei kafayı yicam allah rızası için bana biri yardım etsin 22 eylülde dogum yaptım çok özgünün ben 2 bebegi ne zaman vesile olsakta iyi olur şimdiden allah razı olsun cevap yazan arkadaşlaradan:teselli:
ah canım o dr beceriksizin tekiymiş de ondan saçmalamış iltihap olur diye...
önlem amaçlı serklaj için açılma olması beklenmeden serklaj yapılır..12+2 de yaptırmıştım 2. hamileliğimde...istanbul da prf . dr Yücel Karaman bu konuda en iyilerinden...benim serklajımı İzmir de Prf dr Namık Demir yapmıştı...
canım başın sağolsun allah yardımcın olsun bende melek annesiyim bende daha sebep araştırılıyor o yzden serklajı bilmiyorum ama tekrar hamile kalacaksan önce moralini yüksek tutucaksın doktorlar 1 yada 2 adaet oluncaya kadar beklememi istedi benimki tabi normal doğum bide pisikolojin normal olarak bozuk önce bunu atlatman lazım yoka tekrar başa dönersin her şeyin başı sabır inşallah en kıza zamanda bebeişini kollarına alırsın...
canım serklaj ameliyatı oluyorsun,alınan bir şey değil..rahim ağzın dikiliyor..istanbuldan çok arkadaş var onlar yardımcı olurlar..istanbulun neresinde canım o dedigin doktor bu serklaj çokmu kötü bişey nasıl oluyo anlatırmısın bide nerden aldınız kaç tl merak ettim canım bilgilendirirsen çok sevinirim olumunekankayizsmile
işşallah canım çok dedim dik diye dinlemedi beni açıklık yok dedi başka doktora gidelim dedim eşim ve annesini öyle kandırdıki ben deyincede diktirelim diye beni dinlemediler eşim çok pişman ben böyle bişey olucagını bilseydim diktirmezmiydim dedi doktor kapalı rahimi dikersek iltaap kapar dedi eşim ona kandı adamı parçalıcaktı az kalsın davacı olucaz işşallah doktor diye boşuna okumuş allah havale ettim o doktoru buranın öteki tarafıda var demi bacımsenağlamasenağlama
işşallah canım çok dedim dik diye dinlemedi beni açıklık yok dedi başka doktora gidelim dedim eşim ve annesini öyle kandırdıki ben deyincede diktirelim diye beni dinlemediler eşim çok pişman ben böyle bişey olucagını bilseydim diktirmezmiydim dedi doktor kapalı rahimi dikersek iltaap kapar dedi eşim ona kandı adamı parçalıcaktı az kalsın davacı olucaz işşallah doktor diye boşuna okumuş allah havale ettim o doktoru buranın öteki tarafıda var demi bacımsenağlamasenağlama
Canım burada çoğumuz melek annesiyiz ve çoğumuzun rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybı var..ben de 18 haftalık ikzilerimi normal yolla doğurmuştum.canlı doğmuşlardı..tek doktora bağlı kalma..imkanın varsa özelde ol serklaj ameliyatını..Yücel Karaman brüksel kadın sağlığı merkezinin doktoru ve her ameliyatını dvd ye çekecek kadar kendine güvenen,usta bir doktor...o doktoru da muhakkak dava edin..allah razı olsun arkadaşlar doktor bir yere göndermiş eşime al diye tel gibi bişeymiş zaten o şey normal ip gibi bişey degilmiş incecik tel gibi bişeymiş netten arştırdım tel gibi bişey gördüm canım hastanede buluna bişey degildi sigortada bulunmuyo dışardan alınıyomuş o doktor fındıkzadede bir yer varmış han gibi ordan alınıcakmış doktor dedi sonuçlarını 13 ekimde alıcam belli olursa kesin açıklık elimde delillerim olsun dava edicem tazminat davası hemde kazanırsam hayır kurumuna bagışlıcam ama herzamanki gibi tereyagı gibi üste çıkıcak acaba nasıl rahat yatıyo üzüldüm onamı yanıyım tansiyonum çıktı onamı yanıyım sütlerim boşa gitti onamı yanıyım:a015: bebegmi normal yolla dogurdum afedersiniz sevire seyire öldü onamı yanıyım içim yanıyo içim çok üzülüyorum 22 eylülde kaybettim ama halen içim yanıyo bebegimi çok özledim tekme vuruşlarını kurtaramadım çok çabaladım ama içimde tutamadım bide gerizelalı doktor bana demezmi rahimim hastalıklıymış bir aydan sonra bebegi atıyomuş çok kırıldım eşimle kaynımı zor zapdettim ah garip eşim saçları beyazladı bir günde üzüntüden bana şöyle istanbuldan iyi bir doktor lazım yardım eden olursa sevinirim canlarım:1hug:
çok üzüldüm arkadaşım yaşadıklarına.benim açılma 12+4 te farkedildi. 13 te serklaj işlemi uygulandı.öncesinde 16 haftalık 2 düşüğüm var. fakat benim tek sorun rahim değil,kan pıhtılaşması sorunu da var, rahim yapısında bozukluk ta var. benim serklaj sonrası ara ara lekelenmelerim hala devam diyor. 2 hjafat oldu neredeyse dr um vücudun dikişe tepki verdiğini söylüyor.enfeksiyon oluşmuş. şimdi fitil kullanıyorum vajinal yoldan ve sürekli yatıyorum.allah birdaha acı yaşatmasın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?