- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.161
Çok tebrik ederim canım :) Muhakkak serklajı yaptır,geciktirme..Ne kadar erken olursa koruyuculuğu o kadar artıyor..12+2 de yaptırmıştım ben..
kızlar geçen hafta çarşamba günü idrar test yaptırdım çıkmamştı cuma günüde kan tahlili yaptırdım değeri 508 çıktı veeeeeeeee hamileymişimmmmmmmmmmmm,Allahım çok korkuyorum aynı şeyler başıma gelicek diye ,Memorial hastanesinden randevu aldım ,benim rahim ağzı yetmezliği teşhisim orda konulmuştu, 1 kasıma randevu verdiler o zaman ben 7 hatalık olucam ,kalp atışı falan o zaman belli olurmuş, heyecanlıyım bir o kadarda korkuyorum , keseye bakmak için çağırmadılar açıkcası şaşırdım neyse 1 kasımı zor bekliyorum.
kızlar bende 22 haftalık serklajlı hamileyim daha öncede yazmıştım bu gün hafif bel ağrısı ve kasılmam olduğu için doktora gittim nst de hafif kasılma çıktı bana en başından beri kullanmak istediğim prepar ve magnezyumu verdi doktorum. korkuyorum acaaba kasılmalar normal mi geçer mi lütfen yardım edin geçen sefer ki hamileliğimde de 24. haftada kasılmalarla gittim ve bebeğimi kaybettim şimdi serklajım var serklaja zarar vermesinden de korkuyorum.
Arkadaşım mutlaka yaptırıcam, zaten oradaki doktor bana sizin ikinci gebeliğinizde niye dikiş atılmadıki, sizin böyle bir düşük geçmişiniz varsa mutlaka dikiş atılması gerekir demişti, şimdi telefonla bana B12 vitamini ve progeston (vajinadan jel) verdiler çünkü 2 gebeliğimde de 7 haftalık civarında kanamam olduğunu söyledim önlem amaçlı kullanıyorum, lütfen burda beni yanlız bırakmayın canım inan sizler benim için bir tesellisiniz Allah hakkımda hayırlısını versin.
gözün aydın canımmmm...Allah tamamına erdirir inşallah herşey gönlünce olsun canımopuyorumnanaktan
Amin canım..o jeller pek yeterli gelmiyor..günlük yapılan progynex iğneler daha etkili..ayrıca ilk haftalarda proluton depotu haftada 2 kez yaptırıyordum ben..
SLM KIZLAR NASILSINIZ OHHH BEBISLER BUYUYOR MASALLAH ONLARA NE ZORLUKLA GELDILER KESKE BENIM DIKISIMDE TUTSAYDI KAYRA BATINIM BENIMLE OLSAYDI AMA NASIP KISMET ISTE OZAMAN COK SIKILIYORDUM YATMAKTAN HERSEYDEN NEFRET EDIYORDUM AMA SIMDI HAMILE KLASAMDA 9 AY YATIYIM HIC KALMIYIM DIYORUM AMA MALESEF HAMILE ARKADASLAR LUTFEN DUA EYLEYIN BIZLER ICIN MUCIZEM BULSUN BENI
YAGMURCANIN MUCIZESI GIBI BENIDE BULSUN:akannehir:sinifsinif:
ben tüm hamileliğim boyunca yattım tatlım..%80 i hastanede geri kalan kısmı evde yatarak geçti..sosyal hayatım 0 dı..tek bir odada yattım aylarca....doğru dürüst yıkanmadan ,sadece wc ye giderek..wc nin yasak olduğu zamanlar da vardı..
Canımcım çok teşekkür ederim, daha yolun çok başındayım , bakalım zaman neler gösterecek, bu arada sen dikişten sonra yatıyormusun canım?
EVETT BENDE BILIRIM NEDEMEK OLDUGUNU BENI BURDA ESKILER IYI TANIR EDA SALIHA YAGMURCAN VE ADINI YAZAMADIGIM ESKILERDEN HERKES 6 AY BOYUNCA HEP YATTIM 13.HAFTAMDA DIKISIM ATILDI 1 AY HIC CIKMADAN HASTANEDE YATTIM AMA OLMAYINCA OLMUYOR MALESEF İNŞALLAH TEKRAR HAMILE KALIRIM AYNI SEYLERI YASAMAYA HAZIRIM BUKEZ YENICEM BU HASTALIGI VE ALICAM KUCAGIMA SAGSALIM:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:
yarencim ilerleyen zamanlarda proluton depot yeterli gelmiyor..
ek olarak ne kullanmıştın canım..:uhm:
beni de bilir eskiler...benim de kaybım var...inşallah sağlıkla hamile kalıp kucağına sağlıkla alırsın canım....ciğer geliştirici iğneyi yaptırmayı ihmal etme..ilk zamanlar proluton depotu haftada 2 defa yaptırdım,ara ara nidilat kullandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?