- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.201
melek81 mrb.. 26 haftalıkken doktorum erken doğum riskimin olduğunu ve rahim uzunluğunun 2.5 cm olduğunu söylemişti. o kadar kötü hissettim ki kendimi, bebeğim için çok endişelendim.. sonra forumu okumaya başladım.. özellikle de senin durumun ilgimi çekti.. ben okumaya başladığımda sen çoktan doğum yapmıştın.. ben umutla, ne kadar dayandığını görmek için okudum.. ve senin yazdıkların bana umut verdi.. şimdi şükürler olsun 35. haftamızdayız.. burdaki arkadaşların hepsine çok teşekkür ediyorum.. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
sana da bebeğini güle güle büyütmeyi nasip etsin..
çook teşekkür ederim :)Merhaba Pınarcığım kaderimiz aynıymış. Serklaj içinde geç bir hafta.. benim de 26.haftada ortaya çıkmıştı aynı şekilde 2,5 cm idi bir kaç hafta sonra 0 dı yani açılma olsa doğum başlardı. Doktor artık rahim ağzı boyunu alamıyorum demişti. Ama bak ben 35+6 da doğuma gittim seninde zamanın gelmiş olabilir.. Gerçi ben kalktım ayağa onun etkisi büyük. Sen biraz daha dayan.
Kolay doğumların olsun.
Benimde başıma geldiğinde bende en baştan okumuştum büyük ümit oluyor gerçekten.
Kolay doğumların olsun
:arkadaşlar dün doktor kontrolüm vardı.nst ye girdim sancı yakalayamadık.daha sonra doktorum dikişlerimi kontrol etti.çok şükür iyi ve rahim boyunada ii dediprepar ve magnezyuma sonuna kadar devam edicem.bu arada vajinamda mantar çıktı.fitil verdi doktorum.yaren sen nasılsın ?evde annen yada kim var yardım eden;benim annem her gün gelemiyor ve evde bi de oğlum .zor geçiyor günlerim .şu tehliikeli haftaları bi atlatsak .edacım bilgilendirdiğin için çok teşekkürler.inan hep dönüp dönüp forumdaki başarıyla doğumunu sserklajlı yapanları okuyorum.tiwiks kelebek hidennisko ve diğerleri.doktorum karısının iki hamielliğindede serklaj yapmış ve 39.haftada doğurtmuş.
fusborcum international da tahir aslan a gidiyorum. ilk iki doğumumda da tahir beye gitmiştim.gerçekten kısmeti varsa çocuğumu zamanında doğururum diyorum artık.dün rüyamda yine 24. haftada doğurduğumu gördüm bebeğim kan gölü içinde yerdeydi .bakıtyorum yerler kan içinde ve içinde bebeğim biri alıyor ve bebek yaşıyor deyip hemen hastaneye gidiyoruz. ah uyandım nasıl korkmuşum anlatamam.sesime oğlum uyandı yanıma geldi.allahım böyle imtihanlarla sınav etmesin hiç birimizi.
benim dikişlerimi sezaryanden sonra ameliyat masasındayken aldılar...
:arkadaşlar dün doktor kontrolüm vardı.nst ye girdim sancı yakalayamadık.daha sonra doktorum dikişlerimi kontrol etti.çok şükür iyi ve rahim boyunada ii dediprepar ve magnezyuma sonuna kadar devam edicem.bu arada vajinamda mantar çıktı.fitil verdi doktorum.yaren sen nasılsın ?evde annen yada kim var yardım eden;benim annem her gün gelemiyor ve evde bi de oğlum .zor geçiyor günlerim .şu tehliikeli haftaları bi atlatsak .edacım bilgilendirdiğin için çok teşekkürler.inan hep dönüp dönüp forumdaki başarıyla doğumunu sserklajlı yapanları okuyorum.tiwiks kelebek hidennisko ve diğerleri.doktorum karısının iki hamielliğindede serklaj yapmış ve 39.haftada doğurtmuş.
Arkadaşım merhaba, bişey sorucam daha çok erken biliyorum ama, hep merak ettim ve ihtiyacım yok diye soramadımda ,hani sizler hamileyken allta çizelge koyuyordunuz ya işte ben onu nasıl yapacağımı bilemiyorum arkadaşım, birde artık şu kötü içerik yazısından kurtulmak istiyorum aradım aradım nerden değiştirileceğini bulamadım:kedi: Nasıl yapmışım zamanında bilemiyorum ,tabi o zamanlar bebeğimi yeni kaybetmiştim o can havliyle girişlerimi yapmıştım,yardımcı olurmusun arkadaşım.
selam arkadaşlar hepiniz iysinizdir umarımgerçi ara ara giripokuyororum ama...Neyse size bişey sorcam belki bilgisi olan vardır bendebbugün çok şükür 26. haftayı bitirdim.beni hatırlayan arkadaşlar vardır sanıyorum.ben magnezyum diasporal kullanıyodum ama doktorum yeni bi magnezyum ilacıyla değiştirdi onu adı magvital günde bir kere suyla toz şeklinde ama reçetede hamile kategorisi B diyo pek içime sinmedi ilacı duyan yada ullanan varmı aranızda merak ediyorum.
selam arkadaşlar hepiniz iysinizdir umarımgerçi ara ara giripokuyororum ama...Neyse size bişey sorcam belki bilgisi olan vardır bendebbugün çok şükür 26. haftayı bitirdim.beni hatırlayan arkadaşlar vardır sanıyorum.ben magnezyum diasporal kullanıyodum ama doktorum yeni bi magnezyum ilacıyla değiştirdi onu adı magvital günde bir kere suyla toz şeklinde ama reçetede hamile kategorisi B diyo pek içime sinmedi ilacı duyan yada ullanan varmı aranızda merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?