- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #7.601
,,
canım merhaba ben hala hastanedeyim, bilgisayara ara ara giriyorum zor oluyor girmesi, şu an sadece yatıyorum sürekli bana antibiyotik veriyorlar, hala sürgüye devam bunada alıştım be arkadaşım, ara ara kasıklarım ağrıyor çok korkuyorum devamı gelicek diye , bugün saçlarımı yıkadılar biraz rahatladım inşallh bu günler göz açıp kapayıncaya kadar geçer.
selam arkadaşlar yardım edebilirmisiniz lütfen..
ben 3 kez kan pıhtılaşması ve rahimde septum oluşundan 8 haftalıkken bebeklerimi kaybettim ve kürtaj oldum sonra histeroskopiyle septum alındı..şimdi hamileyim tekrar(allah her isteyene nasip etsin)fakat geçirdiğim operasyonlardan dolayı rahim ağzıma dikkat ediyorduk 4 hafta önce karından 2,4 vajinal 2.1 cm çıktı dr yatış,progestan ve su önerdi..bugün kontrolümde vajinal ve karından baskı yaparak 2.2cm şimdilik iyi ama yatışa devam dedi..endişem bebek büyüdükçe yatışın nekadar idare edebileceği,sadece yatarak olumlu sonuç alan varmı aranızda..inşallah rabbim hepimiz bebeklerini bize bağışlar cevabınız için şimdiden teşekkürler..
ben 3 kez kan pıhtılaşması ve rahimde septum oluşundan 8 haftalıkken bebeklerimi kaybettim ve kürtaj oldum sonra histeroskopiyle septum alındı..şimdi hamileyim tekrar(allah her isteyene nasip etsin)fakat geçirdiğim operasyonlardan dolayı rahim ağzıma dikkat ediyorduk 4 hafta önce karından 2,4 vajinal 2.1 cm çıktı dr yatış,progestan ve su önerdi..bugün kontrolümde vajinal ve karından baskı yaparak 2.2cm şimdilik iyi ama yatışa devam dedi..endişem bebek büyüdükçe yatışın nekadar idare edebileceği,sadece yatarak olumlu sonuç alan varmı aranızda..inşallah rabbim hepimiz bebeklerini bize bağışlar cevabınız için şimdiden teşekkürler..
hoşgeldin arkadaşım...selam arkadaşlar yardım edebilirmisiniz lütfen..
canım hep dualarımızdasın....,,
canım merhaba ben hala hastanedeyim, bilgisayara ara ara giriyorum zor oluyor girmesi, şu an sadece yatıyorum sürekli bana antibiyotik veriyorlar, hala sürgüye devam bunada alıştım be arkadaşım, ara ara kasıklarım ağrıyor çok korkuyorum devamı gelicek diye , bugün saçlarımı yıkadılar biraz rahatladım inşallh bu günler göz açıp kapayıncaya kadar geçer.
bencede kesinlikle kotrol şart...canım 3 ay klomen kullanırken hiç doktorun yumurta takibi yapmayacak mı? eğer yapmayacaksa bence mutlaka yapması lazım. benim eski doktorum da bana 3 ay klomen verdi ve yumurta takibi yapmadı, yapmayınca bende ilk ay kist oluşmuş. 2. ve 3. aydaki klomende bu kisti büyütmüş ve kistim 9 cm. oldu. sonra yavaş yavaş 4 ayda eridi.. bence bi doktorunla konuş canım...
demek dikiş alımı bu kadar kolay....sevindim açıkcası...güldenaz bugün sabah 09.15 itibariyle dikişim alındı.. masaya yatıp kalkmam 5-6 dakika ancak sürdü daha fazla değil inan.. dikişin alındığı hiç hissetmedim gerçekten sadece işleme başlarken vajinaya birşey takıp ağzını sabitliyolarya o canımı yaktı sadece çok heyecanladım o anda birde ama korktuğumuz kadar değil emin ol, çok çabuk bitiyor birde işlemden sonra bir parça gazlı bez koyuyor tampon gibi o biraz rahatsız etti, eve gidince çıkarabilirsin dedi bir parça kanama olur normal dedi bezde biraz vardı o kadar şu anda rahatım, ama psikolojik olarak dikişim yokya ani bir hareket yapsam doğurucakmışım gibi hissediyorum kendimi, dikiş psikolojik olarak güvende veriyormuş bana sanki öyle geldi..
sonuçta çok şükür dikiş maceramız bitmiş oldu..inşallah doğumda hayırlısıyla çabucak ve kolaylıkla olur geçer..Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..
sağol canım iyiyim...Fadik, nasılsın?
canım yaaa.. seni gördüğüme çok sevindim uzun zamandır yoktun.. darısı sana artık, kendinden bahsetmiyorsun hiç tedavin varmı bu ara sen ne durumdasın?
kızlar bu gün dikişlerimin alınması için doktora gittim.dikişlerim çok geride olduğu için doktorum dikişlerimi alamadı.anestezi altında uyutarak alıcakkmış.anne olmak bizim gibiler için ne kadar zormuş
kızlar bu gün dikişlerimin alınması için doktora gittim.dikişlerim çok geride olduğu için doktorum dikişlerimi alamadı.anestezi altında uyutarak alıcakkmış.anne olmak bizim gibiler için ne kadar zormuş
yarencim sen şimdi doğumu bekliyorsun dimi canım? doktor son gittiğinde rahimağzı boyunu ölçtümü kaçtı canım?
kızlar herkese çok selam
çok sık giremiyorum sayfalar birikiyor :)
yarencimm sana inanamıyorum. çok mutlu oldum senin adına. demek sonunda geldi beklediğimiz an :) kolay bir doğum diliyorum.. dikişin alınması olayını ben de çok merak ediyordum çok sağol arkadaşım bizi aydınlattın.. güldenazın da yarın alınacak galiba dikişi inşallah o da kolay olur böyle.. ben dikiş alınınca kısa sürede doğum başlar diye duymuştum ama bi doktor da bazen de bebek gününü dolduruncaya kadar gelmiyor demişti... artık hayırlısı ikinize devalla ben o güne gelmişim gibi oldum arkadaşlar
fusborcum sen de iyisin umarım.. ben de hastanede ve sonra evde yatarken hep umutsuzdum. hep 26'ya bi gelsem diyordum... hayal gibi geliyordu.. pek inanmıyordum açıkçası gelecğime... bi ara her hafta kötü gitti. hatta eşim "artık kaybedicez bebeği" demiş kendi kendine. ama sonra bebek büyüyünce yukarı doğru çıktı galiba baskı bayaa azaldı. oysa ben büyüyünce baskı artar sanmıştım tam tersi oldu.. inşallah canım senin de yakında geçicek hepsi... bi de canım ben kabızlığa karşı su içiyorum bol bol. rahim kasılmalarını engelliyormuş zaten su. doktorum günde en az 3 litre su içeceksin diyor. o kabızlığı da tamamen çözüyor... aklında olsun canım.
nuray_dyn arkadaşım sen nasılsın? nasıl gidiyor? ben biraz ağırlaşmaya başladım. rahim ağzı da biraz kısaldı yine bu hafta.. ama doktor iyi dedi.. inşallah şimdiki hedefim 34 haftayı doldurmak. zaten 34 bitince hiç korkmayacağım artık :)
sevtuncum biliyosun ben nidilat kullanmıştım bende baya çarpıntı yaptı ama hemen değil 3 ay kullandıktan sonra etkisi çok ağırlaştı. doktorum bıraktırdı ilacı. kendiimi o kadar kötü hissettim ki kardiyoloğa da gittim.. o da korkma bu ilacı ben kullansam bende de olur dedi. zaten hamile olmak bile çarpıntı yapar dedi. sonuçta ilaç baya çarpıntı yaptı ama yine de mecbur kalsam kullanırım canım. sen de doktor gözetiminde kullanırsın korkma canım.. hem bazı kişilere hiçbişey yapmıyormuş..
sağol canım, sende bayağı ilerlemişsin 32. haftayı görmüşsün, hayırlısıyla benim haftama gelirsin canım merak etme..
evet canım ne zamandır fazla bakamıyorum nete burayada sana bakmaya geliyorum :)
ben geçen ay aşılama yaptırdım canım
bütün tahliller falan çok iyi çıktı ama olmadı maalesef
nasip değilmiş
son 2 yılda acayip kilo aldım şimdilik bebek tedavilerine ara verdik
yardım alarak kilo veriyorum kiloları atınca daha rahat hamile kalacağım inş.
birde sonrasında yatmak daha kolay olacak
arka sayfaları okuyamadım normal doğum yapacaksın dimi canım
yaren canım sende akıntı oldumu benim oluyor biraz endişeleniyorum kontrolüm ayın 15inde(yoks bu normalmi?
bende akıntı oluyordu ama aşırı değil birde doktor akıntın renkli ve kokulu değilse endişelenme diyordu, gebelikte beyaz veya açık sarı kokusuz akıntı çok normalmiş zaten canım.. benimkide öyleydi..çok fazla olduğunu düşünüyorsan veya şüphelendiriyorsa doktorunu ara haberdar et yinede canım..için rahat eder en azından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?