- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #7.581
güldenaz bugün sabah 09.15 itibariyle dikişim alındı.. masaya yatıp kalkmam 5-6 dakika ancak sürdü daha fazla değil inan.. dikişin alındığı hiç hissetmedim gerçekten sadece işleme başlarken vajinaya birşey takıp ağzını sabitliyolarya o canımı yaktı sadece çok heyecanladım o anda birde ama korktuğumuz kadar değil emin ol, çok çabuk bitiyor birde işlemden sonra bir parça gazlı bez koyuyor tampon gibi o biraz rahatsız etti, eve gidince çıkarabilirsin dedi bir parça kanama olur normal dedi bezde biraz vardı o kadar şu anda rahatım, ama psikolojik olarak dikişim yokya ani bir hareket yapsam doğurucakmışım gibi hissediyorum kendimi, dikiş psikolojik olarak güvende veriyormuş bana sanki öyle geldi..
sonuçta çok şükür dikiş maceramız bitmiş oldu..inşallah doğumda hayırlısıyla çabucak ve kolaylıkla olur geçer..Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..
canım benim cevabın için çok teşekkür ederim.içime su serptinbenim doktorum dikişlerim alındıktan sonra bir saat yürüttürüp açılmam var mı diye bakacağını söyledi .inşallah doğumun da bu kadar kolay olur.hadi bakalım kim önce doğuracak
Bu arada Güldenaz sana da hayırlı doğumlar diliyorum Yaren ve senin güzel haberlerini en kısa zamanda almak dileğiyle...
merhaba kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, inşallah yakın zamanda doğumdan gelincede iyi haberler veririm buradan, hala endişelerim var doğuma kadar da devam edecek gibi, uykularım çok düzensiz uzun zamandır, geceleri uyuyamıyorum sürekli kafamda doğum sorunsuz geçsin, bebeğim sağlıklı olsun düşüncesi dolaşıyor insanın elinde değil..
bide fusborcuğumu düşünüyorum inşallah oda çok iyi olsun diye dua ediyorum, inşallah zor dünleri sağsalim atlatıcaksın, sıkıntılar çok zor, yatmak çok zor, Allah sabrını versin canım benim..
Canım, Almina da cevaplayacaktır. Ben geçmişte işime yarayacak şeylerinot etmeye çalıştım. İlacın adı dulcolax. Almina kapsüllerden, sabah ve akşam yemekten önce 2 tane aldığını yazmış. Not etmiştim. İnşallah işe yarar. Bana kayısı yemek çok işe yaramıştı.
Canımcım o kadar korkuyorumki anlatamama 26. hahtaya gelsem rahatlayacam sınır olduğu için, dua edin ne olur.Dualarınıza ihtiyacım var.
Canımcım merhaba keşke önceki sayfaları okurken, mesaj geldiğinde uyarı gelse mesajlarını sonradan görüyorum canısı, ilaç ismi için teşekkürler tekrar demire başladım o ilaç beni tuvalete çıkartıyordu bakalım ne olucak.
amin canım inşallah. Ayy ne güzel dikişlerde alınmış. Rabbim doğum yaptım demeyide nasip etsin canım.Canım bebekle ilgili şeyleri nasıl aldınız? sen dışarı çıktınmı yoksa başkası mı aldı?
Canımcım o kadar korkuyorumki anlatamama 26. hahtaya gelsem rahatlayacam sınır olduğu için, dua edin ne olur.Dualarınıza ihtiyacım var.
Canımcım merhaba keşke önceki sayfaları okurken, mesaj geldiğinde uyarı gelse mesajlarını sonradan görüyorum canısı, ilaç ismi için teşekkürler tekrar demire başladım o ilaç beni tuvalete çıkartıyordu bakalım ne olucak.
sağol canım..inşallah darısı sana bizden sonra sıra sana geliyor..fusborcuğumu bende çok merak ediyorum inşallah iyi olucak oda, birde özlemi düşünüyorum oda hastanede iyidir inşallah.. hepimiz emeklerimizin karşılığını alıcaz inşallah..Rabbim dileyen hiçbir kadının kucağını boş koymasın, içindede bizleri inşallah..
birde geçen birisi isimlerimizi bilmediğimizi yazmış, benimkini yazayım (sibel)..:)))))
,,Sağlığın nasıl? Ne tedavi verdiler son olarak? Bir de geçmişte arkadaşlardan biri kalçasının altına yastık koyduğunu yazmıştı yerçekimine karşı belki daha iyidir. Dene istersen. Dualarımız seninle canım...
güldenaz bugün sabah 09.15 itibariyle dikişim alındı.. masaya yatıp kalkmam 5-6 dakika ancak sürdü daha fazla değil inan.. dikişin alındığı hiç hissetmedim gerçekten sadece işleme başlarken vajinaya birşey takıp ağzını sabitliyolarya o canımı yaktı sadece çok heyecanladım o anda birde ama korktuğumuz kadar değil emin ol, çok çabuk bitiyor birde işlemden sonra bir parça gazlı bez koyuyor tampon gibi o biraz rahatsız etti, eve gidince çıkarabilirsin dedi bir parça kanama olur normal dedi bezde biraz vardı o kadar şu anda rahatım, ama psikolojik olarak dikişim yokya ani bir hareket yapsam doğurucakmışım gibi hissediyorum kendimi, dikiş psikolojik olarak güvende veriyormuş bana sanki öyle geldi..
sonuçta çok şükür dikiş maceramız bitmiş oldu..inşallah doğumda hayırlısıyla çabucak ve kolaylıkla olur geçer..Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..
,,
canım merhaba ben hala hastanedeyim, bilgisayara ara ara giriyorum zor oluyor girmesi, şu an sadece yatıyorum sürekli bana antibiyotik veriyorlar, hala sürgüye devam bunada alıştım be arkadaşım, ara ara kasıklarım ağrıyor çok korkuyorum devamı gelicek diye , bugün saçlarımı yıkadılar biraz rahatladım inşallh bu günler göz açıp kapayıncaya kadar geçer.
canım benim dualarımız seninle 26-30larıda görüceksin inşallah.evde yatmaktan daha zor eminim ama daha güvenli bir ortamdasın.bu günlerde gececek sağlıkla inşallah canım.,,
canım merhaba ben hala hastanedeyim, bilgisayara ara ara giriyorum zor oluyor girmesi, şu an sadece yatıyorum sürekli bana antibiyotik veriyorlar, hala sürgüye devam bunada alıştım be arkadaşım, ara ara kasıklarım ağrıyor çok korkuyorum devamı gelicek diye , bugün saçlarımı yıkadılar biraz rahatladım inşallh bu günler göz açıp kapayıncaya kadar geçer.
canım merhaba inan her bilgisayarı açışımda doğum yaptınmı diye çizelgene bakıyorum ,bitti be canısı o güzelim yavrunun mis gibi kokusunu içine çek canım, bu arada bende cumartesi detaylı ultrasona giriyorum ama çok korkuyorum her girdiğim ultrasonda kötü şeyler oluyor halbuki bebeği görücem ama genede çok korkuyorum.Hep yatıyorum hala inşallah sonunu senin gibi yaşayabilirim canım.Ben 26 haftayı görsem çok rahatlıcam.
[/U]
sibelcim sana bakmak için girmiştim bende gözlerime inanamadım
çok sevindim 38. haftadaymışsın
yazdıklarını okurken gözyaşlarıma hakim olamadım çok sevindim ve duygulandım
allah bizlerede nasip eder inşallah hamile kalıp senin haftalarına gelmeyi
inşallah allahın izniyle sağlıkla alacaksın yavrunu kollarına
canım benim dualarımız seninle 26-30larıda görüceksin inşallah.evde yatmaktan daha zor eminim ama daha güvenli bir ortamdasın.bu günlerde gececek sağlıkla inşallah canım.
offffff sen anlattın ben heyecanlandım.hadi az kaldı.uykusuz günlere merhaba demeye.ama herseye değecek onun kokusu.sağsalim bir avazda inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?