Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Bu arada Güldenaz sana da hayırlı doğumlar diliyorum Yaren ve senin güzel haberlerini en kısa zamanda almak dileğiyle...

canım benim cevabın için çok teşekkür ederim.içime su serptinbenim doktorum dikişlerim alındıktan sonra bir saat yürüttürüp açılmam var mı diye bakacağını söyledi .inşallah doğumun da bu kadar kolay olur.hadi bakalım kim önce doğuracak

güldenazcım sanada hayırlı doğumlar diliyorum..

Canımcım o kadar korkuyorumki anlatamama 26. hahtaya gelsem rahatlayacam sınır olduğu için, dua edin ne olur.Dualarınıza ihtiyacım var.

Canımcım merhaba keşke önceki sayfaları okurken, mesaj geldiğinde uyarı gelse mesajlarını sonradan görüyorum canısı, ilaç ismi için teşekkürler tekrar demire başladım o ilaç beni tuvalete çıkartıyordu bakalım ne olucak.

Hastanede misin, çıktın mı?

Sağlığın nasıl? Ne tedavi verdiler son olarak? Bir de geçmişte arkadaşlardan biri kalçasının altına yastık koyduğunu yazmıştı yerçekimine karşı belki daha iyidir. Dene istersen. Dualarımız seninle canım...

otuz ikinci haftaya kadar hiçbirşey almadım, annem 32. haftada aniden doğuma gideriz diye bir takım hastane çıkışı ve bir kalın battanıye aldı, hastane çantası hazırladım kendime birde onlarda zaten geçen gebeliğimde almıştım giymek nasip olmamıştı, gecelik çamaşır falan.. 34. haftada kontrole gidincede bir bebeciye girip beş altı takım zıbın aldım..eşimde o hafta gidip beşiğini ve şifonyerini aldı geçen hafta getirdiler..annemde yılbaşından sonra birkaç parça yelek falan ördü işimizi halledecek kadar birşeyler yaptık yani.. hayırlısıyla kırkımız çıktıktan sonra kendim dışarı çıkıp eksiklerimizi, ufalanları falan tamamlıycam artık..

dualarımız hep seninle, zaten hep aklımdasın canımcım, inşallah geçicek hayırlısıyla, moralini çok bozma çok zor ama bebeğini de üzme..gelişmelerden müsait oldukça kısa kısada olsa haberdar et bizi

canım merhaba inan her bilgisayarı açışımda doğum yaptınmı diye çizelgene bakıyorum ,bitti be canısı o güzelim yavrunun mis gibi kokusunu içine çek canım, bu arada bende cumartesi detaylı ultrasona giriyorum ama çok korkuyorum her girdiğim ultrasonda kötü şeyler oluyor halbuki bebeği görücem ama genede çok korkuyorum.Hep yatıyorum hala inşallah sonunu senin gibi yaşayabilirim canım.Ben 26 haftayı görsem çok rahatlıcam.

[/U]

,,

canım merhaba ben hala hastanedeyim, bilgisayara ara ara giriyorum zor oluyor girmesi, şu an sadece yatıyorum sürekli bana antibiyotik veriyorlar, hala sürgüye devam bunada alıştım be arkadaşım, ara ara kasıklarım ağrıyor çok korkuyorum devamı gelicek diye , bugün saçlarımı yıkadılar biraz rahatladım inşallh bu günler göz açıp kapayıncaya kadar geçer.

sibelcim sana bakmak için girmiştim bende gözlerime inanamadım
çok sevindim 38. haftadaymışsın
yazdıklarını okurken gözyaşlarıma hakim olamadım çok sevindim ve duygulandım
allah bizlerede nasip eder inşallah hamile kalıp senin haftalarına gelmeyi
inşallah allahın izniyle sağlıkla alacaksın yavrunu kollarına

stres yapma canım allahın izniyle inşallah sende sibelin haftalarını görürsün ve sağlıkla doğum yaparsın
allah yardımcın olsun

canım benim dualarımız seninle 26-30larıda görüceksin inşallah.evde yatmaktan daha zor eminim ama daha güvenli bir ortamdasın.bu günlerde gececek sağlıkla inşallah canım.

offffff sen anlattın ben heyecanlandım.hadi az kaldı.uykusuz günlere merhaba demeye.ama herseye değecek onun kokusu.sağsalim bir avazda inşAllah.

canım benim çok sağol, inşallah sende görücen içini karartma inanmak başarmanın yarısı hep inanmadıkmı bugüne kadar bak yirminci haftanda bitiyor cumartesi yirmibirin içinde olucan.. ultrasonda bu haftalarda değişiklikler olur..Rabbim ona canı verdi, sende mücadelene devam ettikçe senden güç olucak görüceksin..cumartesi iyi haberler vericeksin ben inanıyorum gerçekten..

canım yaaa.. seni gördüğüme çok sevindim uzun zamandır yoktun.. darısı sana artık, kendinden bahsetmiyorsun hiç tedavin varmı bu ara sen ne durumdasın?

eski dostlarım benim, bana bakmaya geliyosunuz böyle arada sizleri görünce dahada mutlu oluyorum, heyecan bende de dorukta valla moral oluyosunuz..iyiki varsınız kızlar sizleri çok seviyorummmm
altı aydır yatmaktan uykum gelmiyor valla minişimle geçireceğim uykusuz geceleri sabırsızlıkla bekliyorumm..sağlıcakla gelsin yeter

selam arkadaşlar yardım edebilirmisiniz lütfen..
ben 3 kez kan pıhtılaşması ve rahimde septum oluşundan 8 haftalıkken bebeklerimi kaybettim ve kürtaj oldum sonra histeroskopiyle septum alındı..şimdi hamileyim tekrar(allah her isteyene nasip etsin)fakat geçirdiğim operasyonlardan dolayı rahim ağzıma dikkat ediyorduk 4 hafta önce karından 2,4 vajinal 2.1 cm çıktı dr yatış,progestan ve su önerdi..bugün kontrolümde vajinal ve karından baskı yaparak 2.2cm şimdilik iyi ama yatışa devam dedi..endişem bebek büyüdükçe yatışın nekadar idare edebileceği,sadece yatarak olumlu sonuç alan varmı aranızda..inşallah rabbim hepimiz bebeklerini bize bağışlar cevabınız için şimdiden teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…