Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
alah seni ne komik hatunum ben inan çok sevindim gülmenize düşünsene o lafı eşimin annesine dicem amanındüşünüyüm bir nasıl oluyo dur yarım gelicek deniyim bakalım ne yapcek
canım hiç korkma inan senin yerinde olmak isteyen çok kişi var ben kormuyorum çünkü mükafatın büyük unutma kardeşimdikişleri alıncada anlamıyosın bile acımıyo aman diyim sen güçlü safinazsın unutma:78::78::78::78:ha gayret emeklerinin sonuna geldin çok duygulandım ben ya rahim 3 cm di 2 cm oldu ben ne yapıcam biri bana bir umut verse ama nerdepsikolojikmi bilmem dikiş yerlerim sızlıyo sanki helede bugün çok korktum ya ben ne yapıcam ya
canım başın sagolsun rabbim bunun acısını göstermesin işşallah kardeşim sen her gittiginde rahiö ölçümü degişiyormuyduki:26::26:merak ettim cevaplarsan sevinirim
kokoş kokoşbeni neden aramadın bugünküstüm sana alıştır dur aramazaten hormonlar tavan yapmış benim motive olmam lazım len

regrete regrete regretekokoş seni bir afillisinden resim çekte görek nanaktan öpte görek nanaktan öpte görek:76::76::76::76::76:
kızımda ssancım var dedim önleyici ilaçverirn dedim nts ye bağladılar sancı cıkmadı müdale etmediler sonra bağırmaya başlayınca doğuma aldılar cünkü artık rahim acılmıştı
allah onları nasıl biliyosa öyle yapsın işşallah güzel haberlerini bekliyom bebikim kaç gibi burda olursun
cnm yatarsan ilaçlarını düzenli alırsan azda olsa uzama oluyor...dikkat et tatlım hiç bi iş yapma sakın..
canım rahim boyu eger uzarsa yataga çakılı kalırım bebem
ya pruloton iğne dedi yada progeston200 dedi, dedim iğneden korkmam hangisini derseniz kullanırım dedim. o da progeston 200 verdi.

allah yardımcımız olsun canım senin 1cm açıgın var benim rahim 2 cm kısalıgı var ne yapcez kız biz

gündüz sana cevap yazmıştım kız geldi biyerlere değdi bütün yazdıklarım silindi.sonre tekrar yazamadım iğne olmaya gittim.kusuruma bakma.

sbl cim senin dikişlerde ara sıra sızlıyomu arkadaşım merak ettim[/QUOTE]

canım dikişlerim sızlamıyor ama aşağı tarafım yani bacak aralarım ağrıyor.vücut doğuma hazırlandığı içinde bu bizim için normal bu haftalarda.benimde şu önümüzde sinirlerin fazla geçtiği kısım var ya orada sürekli cız cız birşeyler beynimi yiyor.sanırım kan akımı ama önceden bişey yoktu 15 gündür filan böyle.dr.sordum normal dedi geçiştirdi ama o neyse öyle beynimi yiyor kafaya iyice takmış durumdayım.

gel bakim sen şöle oh be öptümm .Canım bütün gün çalıştımm başımı kaşıycak vaktim yoktu akşam kuaföre gittim sonra yemek yaptımm şimdi girebildim kokoş mu dedin sen bana bakim al bakim sana 3 ayda bikere gidiyorum kuaföre ben hiç kokoş deilim canımm ama bugün 5 yaş gençleştim böle oldum aynı

Tubişş nasılım canımm süslendim de bugün biraz beni beğeniyormusun .Avrupa yakasındaki gaffur gibi sordıum.Sen nasılsın tatlımm

Tubişş nasılım canımm süslendim de bugün biraz beni beğeniyormusun .Avrupa yakasındaki gaffur gibi sordıum.Sen nasılsın tatlımm

vallahi canım eminim çok güzel olmuşsundur zaten güzelsinde.. şu profil resmini gördükce ne yalan söyliyim hiç beğenesim gelmiyor
iyiyim bende kendimce güzelleşmeye çalışıyorum wc'ye kalktıkca gidip çıkan kaşlarımdan 1-2tane alıyorum 3günde bitiririm herhalde nasıl

Son düzenleme:

Canım bu gidişinle doğuma afet olcann.Profil resmimi beğenmiyomusun tatlımm yaşlılığım o benim canımm ama.Profili değiştirme zamanım geldi sanırımm kociş de yok ama aman sblrlmsn

Canım bu gidişinle doğuma afet olcann.Profil resmimi beğenmiyomusun tatlımm yaşlılığım o benim canımm ama.Profili değiştirme zamanım geldi sanırımm kociş de yok ama aman sblrlmsn

afetmi bilmiyorum artık ne hale geleceğim son haftalarda ayaklanmayı umut ederek şimdilik böyle avutuyorum kendimi valla en kötü ihtimal hastaneye kuaför çağırmayı bile düşünüyorum
şşiittt sakın kimseyle samimi olma kocan yok kır dizini otur
beğeniyorum canımda ne bileyim yani sen daha güzelsin

ahh canım benim çok saol walla dr söyledi anlattı baya dikişler alınırken acımıycak diye ama ne bileyim işte .. canım benim güçlü olmak lazım başka napalım ben en çok ağrış sancı çektiğim zaman bile aklıma kötü bişey getirmedim gerçekten inandım çünkü kızımın benden daha güçlü olduğuna tabi serklajın %90 işe yaramasınında rahatlığı oldu ama kendi kendini motive etmen lazım şahsen yatmayı hiç sevmiyorum duramıyorum yatarak asıl yattığım zaman psikolojim bozuluyo annem,babam, eşim etrafımda dolandıkça iyice kafayı yiyorum bunalıyorum diye diye zaman geçti işte bundan sonra hiç korkum yok Allahın izniyle bişiycikler olmaz kızıma.. biraz ayakta durunca yada oturunca akşama doğru ceremesini çekiyorum ama napiyim canım olsun okadar .. aslında bu sancılar yüzünden doğumdan korkmaya başladım zaten ufff neyse sen kendine dikkat et canım moralini yüksek tut çok korktuğundada dr ara herşey istediğin gibi olacak merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…