- 18 Aralık 2010
- 177
- 8
- 296
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #14.221
Maşallah ... Artık sona geldin. Hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına inşallah...
alah seniCanım Allah iyiliğini versin. Ben de kayınvalidene sen dedin sandım. Okulda baktım birara. Çok güldüm. Hatta arkadaşlara da anlattım yazdığını. Kaynana muhabbeti yapıyorlardı o sıra. Onlar da güldüler.
canım hiç korkma inan senin yerinde olmak isteyen çok kişi var ben kormuyorum çünkü mükafatın büyük unutma kardeşimhuu huu güzel hatunlar nasılsınız iyisiniz umarım hepiniz
paşam serklajını olmuşsun işallah sonuna kadar gidersin sağlıkla
duru bebeğimize Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin sağlıkla inş.
çok gerileri okuyamadım walla daha gelişmeler varsada bilemiyorum kusura bakmayın ...
ben iyiyim canlarım artık haftalık olarak gidiyorum kontrole.. miniğimin suyu biraz az gibiymiş.. oyüzden haftalık gidiyoruz işte.. bide herhafta NST ye bağlanıyorum.. gümbür gümbür maşşallah kızıma.. ayın 30 unda dikişim alınacak.. sonrası Allah'a kalmış .. nezaman gelirse artık.. olması gereken çoğu şeyi hazır .. bi gelse ahhhhçok heyecan var tabi..
zaman yaklaştıkça bende doğum korkusu başladı kızlar önceden korkmazdım hiç ama artık çok tırsıyorum..
hepimiz rabbimin uygun gördüğü zamanda işallah evlatlarımızı alırız kucağımıza hayırlısıyla..
canım başın sagolsun rabbim bunun acısını göstermesin işşallah kardeşim sen her gittiginde rahiö ölçümü degişiyormuyduki:26::26:merak ettim cevaplarsan sevinirimBana 24. haftada vermişlerdi belli bir zamanı var mı bilmiyorum.İnşallah hepimiz sonuna kadar gideriz canım...
Allah razı olsun canım.Ben erken doğumdan kaybetmedim.Böbrek yetmezliği vardı doğuştan.Gerçi 32. haftada aldılar mecburen riskli deyip ama bebeğim solunum cihazına bile bağlanmamıştı ciğerleri çok güçlüydü.1 yaşında kaybettik teyzesi.6 yıl oldu acısı hala dün gibi.İlk defa bebek denedik oğlumdan sonra bunda aynı acıları yaşamayız inşallah.Rapor alıyorum canım evdeyim doğuma kadar.Hastaneye 10 günde bir kontrole gidiyorum bi aksilik olmazsa.24. haftada hastaneye yatmıştım o zamandır kullanıyorum bu ilaçları.Sizde kasılma yok sanırım ama.Nidilat kasılma için verilen bir ilaç.
kokoş kokoşCanım bende değişen hiç bişey yok biraz önce eve geldim, biraz sonra saçlarımı boyatmaya gidiyorum çok beyazım çıktı son dönemde biraz gençleşeyim geliym.Ağrının azalmasına sevindim canım ağrıması çok kötüdür bilirim..Buz olayınıda dene yine çok ağrın olursa işe yarıyor canımm.
Ben çıkıyorummsonra yine gelirimm
kızımda ssancım var dedim önleyici ilaçverirn dedim nts ye bağladılar sancı cıkmadımüdale etmediler sonra bağırmaya başlayınca doğuma aldılar cünkü artık rahim acılmıştı
canım rahim boyu eger uzarsa yataga çakılı kalırım bebemcnm yatarsan ilaçlarını düzenli alırsan azda olsa uzama oluyor...dikkat et tatlım hiç bi iş yapma sakın..
ya pruloton iğne dedi yada progeston200 dedi, dedim iğneden korkmam hangisini derseniz kullanırım dedim. o da progeston 200 verdi.
tatlım neden bir hemşire yada sağlık calışanıyla anlaşmıyorsun her gün mü gidiyorsun iğne ye :26: sen 4 katta oturuyorsun birde merdiven bizler için yasak tatlım bence birini bulun bu dönemler bizim için cok riskli sen pruloton mu yada kan sulandırıcı için mi gidiyorsun iğneye :26: hiç komşularınızdan vurabilen yok mu?? araştır bence benim kardeşim öğrenmişti iğneyi o yapardı hepimize emininm cevrende de vardır[/QUOTE
clexane kendim yapıyorum hergün.prolutonu yaptırmaya gittim.hafta dediğin geçiyor.bugün sabah annemlerin aile hekiminin ebesi geldi.gebeleri yazıyormuş.iğnem var yaparmısınız dedim yapmadı.dr.olması lazımmış.ben köyde tek çalışıyorum ve reçetesi olduktan sonra iğneleri yapıyorum.çok sinir oldum ama ne yapayım.evin yakınında özel hastane var iğneleri orada yaptırıyodum gittim zor geldim dedim durumu anlattım eve gelirmisiniz dedim gelicekler.çevrede iğne yapan yok.evde eşime öğretmiştim yaptırıyordum.
eh işte nasıl olsun herşeyi yaradana bıraktım bu arada ömürüm oynamaya yeni yeni başladıokadr güzel birduyguki özlemişim kapıyı bir kere çalıyo okadr abisi çok çalıyodu annecim iyiyim diyo rabbim işşallah saglıklı versin tek korkum rahim kısalırsa ne olur yemegi yatarak yiyorum soluma yatarak çok özledim sofrada yemegi ama katlanman lazım canım allahtan benim üstümde bir abla var o vuruyo igne sorun yok yani ama saglık ocagını arasana gelirler kadın dediki söyle sana sıra vermeyiz hemen yaparız dedi bakalım olmazsa buruya çagırıcam gelirlerse tabe
regrete regretekokoş seni bir afillisinden resim çekte görek nanaktan öpte görek nanaktan öpte görek:76::76::76::76::76:
allah yardımcımız olsun canım senin 1cm açıgın var benim rahim 2 cm kısalıgı var ne yapcez kız biz
Tubişşnasılım canımm süslendim de bugün biraz beni beğeniyormusun .Avrupa yakasındaki gaffur gibi sordıum .Sen nasılsın tatlımm
vallahi canım eminim çok güzel olmuşsundur zaten güzelsinde.. şu profil resmini gördükce ne yalan söyliyim hiç beğenesim gelmiyor
iyiyim bende kendimce güzelleşmeye çalışıyorumwc'ye kalktıkca gidip çıkan kaşlarımdan 1-2tane alıyorum 3günde bitiririm herhalde nasıl
regrete süslendinmi
sbl sen nasılsın canım?
Canım bu gidişinle doğuma afet olcann.Profil resmimi beğenmiyomusun tatlımm yaşlılığım o benim canımm ama.Profili değiştirme zamanım geldi sanırımm kociş de yok ama aman sblrlmsn
iyiyim tuubacığım sağol.sen nasılsın?
Tubişş hazırsan geliyor tatlım kuaföre gittikten sonraki halimm.Hazırım yazmanı bekliyorumm ondan sonra değiştircem
Tuba nasılımm
bende iyiyim canım yatıyorum pc olmasa ne yapardım bilmiyorum nasıl vakit geçirirdim :26:
canım hiç korkma inan senin yerinde olmak isteyen çok kişi var ben kormuyorum çünkü mükafatın büyük unutma kardeşimdikişleri alıncada anlamıyosın bile acımıyo aman diyim sen güçlü safinazsın unutma:78::78::78::78:ha gayret emeklerinin sonuna geldin çok duygulandım ben ya rahim 3 cm di 2 cm oldu ben ne yapıcam biri bana bir umut verse ama nerde psikolojikmi bilmem dikiş yerlerim sızlıyo sanki helede bugün çok korktum ya ben ne yapıcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?