Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
regretecim bebişim bile çok üzüldü haline seni düşünüyoruz.. bu teyze ne yapmış kendine diyor yavrum

Son düzenleme:
bu ne kız :18::18::18:
Allah iyiliğini versin nereye gittin sen kuaföre gittiğinden eminmisin
önceki halin daha güzeldi sanki:26:

bak doğuma kadar ben bu hale geleceğim kıl yumağı olucam

bu kuaför beni kandırdı sanırım .Yok canım ne yapsan buna benzemezsin benzeyemezsin değiştircem birazdan tamam hamilesiniz malum Allah korusun çok bakmayınn

bu kuaför beni kandırdı sanırım .Yok canım ne yapsan buna benzemezsin benzeyemezsin değiştircem birazdan tamam hamilesiniz malum Allah korusun çok bakmayınn

madem güzelleştin bugün güzel bişeyler koy yaşlıları koyma sakın. tahmin edebiliyorum sana şimdi bi havalar gelmiştir kendini iyi hissediyorsundur ruh halini yansıtsın

sbl cim senin dikişlerde ara sıra sızlıyomu arkadaşım merak ettim

canım dikişlerim sızlamıyor ama aşağı tarafım yani bacak aralarım ağrıyor.vücut doğuma hazırlandığı içinde bu bizim için normal bu haftalarda.benimde şu önümüzde sinirlerin fazla geçtiği kısım var ya orada sürekli cız cız birşeyler beynimi yiyor.sanırım kan akımı ama önceden bişey yoktu 15 gündür filan böyle.dr.sordum normal dedi geçiştirdi ama o neyse öyle beynimi yiyor kafaya iyice takmış durumdayım.[/QUOTE]
ah canım geçmiş olsun bebem ya dikişlerim agrıyo dedim annem eşim stresten olur sana öyle gelir dedi igne dokunulmuş gibi oluyo sızlama nedense dikişlermi yoksa zorluyo ne dersin
hade be ordan kokoş seni:92::92:
canım korkma elinden tutarım senin korkmazsınsenin dikişler sızladımı rahim boyun kaçtıbirde yatınca rahim boyunun uzama şansı varmı

canım korkma elinden tutarım senin korkmazsınsenin dikişler sızladımı rahim boyun kaçtıbirde yatınca rahim boyunun uzama şansı varmı

canım benim ilk serklaj yapıldığı zamanlarda sızlamadı sadece 1,5-2 ay önce yani 20 li haftalarda diyim tam hatırlamıyorum çünkü çok fazla baskı vardı bebekten dolayı aşırı bi baskı vardı o yüzden rahim yırtılabilir demişti bana ve sürekli istirahat verdi ondan önce çokta yatmıyodum yani hatırlarsanız rahim açıklığına falan bakıyodu tabi her kontrolde ama 46-44mm demişti üstüne basa basa sorduğum için daha sonraları söylemedi iyi dmişti sadece o yüzden ben yatınca uzarmı falan bilmiyorum yani ne desem yalan olur oda kötü olur sen en iyisi drunla konuş canım benim..

maşallah sıra size geliyor :18: allah sağlık kucağınıza almayı nasip etsin ddarısı bütün hamişlere isteyen herkese

canlarım bu arada anacımla eşim bugün emin önüne gittiler eşim kesme şekerime neler almışçok duygulandım hepsi çok şeker kız olucak diye annem diyoki herşeyi alası vardı zor tuttumrabbim sevgimizi işşallah kursagımızda koymasın işşallahrabbim gülenlerden eylesin aglayanlardan degil işşallah :97::97::97:bu arda serklajlılar sizlere sorun aranızda sızlayan varmı dikişi

kızlar merhabala r. günlerdir ancak geçmşi okuyabiliyorum. çok hızlısınız.

DURU BEBEK DOĞMUŞ. allahım ailesine bağışlasın. korusun kollasın....

paşam ve samyeli yi allahım biraz daha sınamış. ama iyiler sanırım. diğer tüm arkadaşlara da iyi gecelr diyip çıkıcam.

chnb ye;

tatlım pct yöntemi tüp bebek kadar masraflı bir işlem ve başarı şansı çok az. tüple berfaber 10 u bulur. yalnız türiye de ki her tüp bebek merkezi pct yapamaz. yaptırma. bu bambaşka bir işlem. döllendikten sonra embiryodan numune alınarak kontrol yaptırılıyor. ve yapılan bu işlemle embriyo zarar görüyor. bu nedenle standart işlemden daha az başarı var. sana tüp bebek pct yaptır diyen doktorun tüp bebekle alakalı bilgisi çok sınırlı sanırım. ayrıca sen neden tüp yaptırasın ki. senin gebeliklerinin sonlanma sebebi genetik mi çıktı. kromozom soruynu mu varda sana pct yi öneriyolar. pct mresela ailede ciddi kalıtsal hastalık varsa uygulanıyor. hasta bebek doğmasın diye. bunu da türkiye de eline gözüne bulaştırmadan yapabilen tek yer acıbadem istanbul tüp bebek. hatırladığım kadarıyla sonuçlarında bir sorun yoktu.erken doğum düşük vb. sorunların çözüm yöntemi tüp değildir. üstelik tüp bebek işlemi doğası gereği dogal hamilelikten daha riskli gebelikler oluşturu. daha sık takip gerektirir. VE EN ÖNEMİSİ TÜP YAPARIZ TUTAR DİYE BİRŞEY YOKTUR.bence kafanı bunlarla mesgul etme. senin böyle bir sorunun yok.

Gamze ye

canım sen nasıl oldun .yaramaz çıktı mı yukarılara sağlığın nasıl??söyle ona haber vermeden dışarı çıkmak yok. Hatta 36.haftaya kadar dışarı çımak için izinde yok. Artık duyabiliyolarmış.akıllı minikler onlar . Bunu sık sık tekrarlamak lazımmm...

Son düzenleme:
canım pazartesi gidicem rabbim izin verirse kendi doktoruma bakalım o ne dicek işşallah iyi şeyler derde içim rahatlar söz size benden burda halay çekicem ahanda böle

rabbim gerçektende sınıyo yardan yavrularımızı bagışlasın bizlere işşşallah

neyse ben çıkıyorum eşim kızıyoyatalım diyo sonra görüşürüz işşallah rabbim bebklerimizi korusun işşallah

ah canım geçmiş olsun bebem ya dikişlerim agrıyo dedim annem eşim stresten olur sana öyle gelir dedi igne dokunulmuş gibi oluyo sızlama nedense dikişlermi yoksa zorluyo ne dersin

canım ipin ucunu içerde uzun bıraktılarsa o değiyor olabilir ve sızı yapar.üzerine oturuyorsanda sızlayabilir.dr.a gidince güzelce söyle anlat bir kontrol etsinler.sen istirahatine bak.çokta kafaya takma.valla insan kendini dinleye dinleye kafayı yicez biz bu gidişle.yatmaktan başka işimizde olmadığına göre bence biz çok fazla kendimizi dinliyoruz.paranoyak olmazsak iyi kendimizi kontrol etmekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…