- Konu Sahibi hidennisko
-
- #14.241
bu ne kız :18::18::18:
Allah iyiliğini versin nereye gittin sen kuaföre gittiğinden eminmisin
önceki halin daha güzeldi sanki:26:
bak doğuma kadar ben bu hale geleceğim kıl yumağı olucam
regretecim bebişim bile çok üzüldü haline seni düşünüyoruz.. bu teyze ne yapmış kendine diyor yavrum
bu kuaför beni kandırdı sanırım .Yok canım ne yapsan buna benzemezsin benzeyemezsin değiştircem birazdan tamam hamilesiniz malum Allah korusun çok bakmayınn
Bayıldım avatarınabebişin buna benzesin çok tatlııı
sbl cim senin dikişlerde ara sıra sızlıyomu arkadaşım merak ettim
hade be ordan kokoş senigel bakim sen şöle oh be öptümm .Canım bütün gün çalıştımm başımı kaşıycak vaktim yoktu akşam kuaföre gittim sonra yemek yaptımm şimdi girebildim kokoş mu dedin sen bana bakim al bakim sana 3 ayda bikere gidiyorum kuaföre ben hiç kokoş deilim canımm ama bugün 5 yaş gençleştim böle oldum aynı
canım korkma elinden tutarım senin korkmazsınahh canım benim çok saol walla dr söyledi anlattı baya dikişler alınırken acımıycak diye ama ne bileyim işte .. canım benim güçlü olmak lazım başka napalım ben en çok ağrış sancı çektiğim zaman bile aklıma kötü bişey getirmedim gerçekten inandım çünkü kızımın benden daha güçlü olduğuna tabi serklajın %90 işe yaramasınında rahatlığı oldu ama kendi kendini motive etmen lazım şahsen yatmayı hiç sevmiyorum duramıyorum yatarak asıl yattığım zaman psikolojim bozuluyo annem,babam, eşim etrafımda dolandıkça iyice kafayı yiyorum bunalıyorum diye diye zaman geçti işte bundan sonra hiç korkum yok Allahın izniyle bişiycikler olmaz kızıma.. biraz ayakta durunca yada oturunca akşama doğru ceremesini çekiyorum ama napiyim canım olsun okadar .. aslında bu sancılar yüzünden doğumdan korkmaya başladım zaten ufff neyse sen kendine dikkat et canım moralini yüksek tut çok korktuğundada dr ara herşey istediğin gibi olacak merak etme
canım korkma elinden tutarım senin korkmazsınsenin dikişler sızladımı rahim boyun kaçtı birde yatınca rahim boyunun uzama şansı varmı
huu huu güzel hatunlar nasılsınız iyisiniz umarım hepiniz
paşam serklajını olmuşsun işallah sonuna kadar gidersin sağlıkla
duru bebeğimize Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin sağlıkla inş.
çok gerileri okuyamadım walla daha gelişmeler varsada bilemiyorum kusura bakmayın ...
ben iyiyim canlarım artık haftalık olarak gidiyorum kontrole.. miniğimin suyu biraz az gibiymiş.. oyüzden haftalık gidiyoruz işte.. bide herhafta NST ye bağlanıyorum.. gümbür gümbür maşşallah kızıma.. ayın 30 unda dikişim alınacak.. sonrası Allah'a kalmış .. nezaman gelirse artık.. olması gereken çoğu şeyi hazır .. bi gelse ahhhhçok heyecan var tabi..
zaman yaklaştıkça bende doğum korkusu başladı kızlar önceden korkmazdım hiç ama artık çok tırsıyorum..
hepimiz rabbimin uygun gördüğü zamanda işallah evlatlarımızı alırız kucağımıza hayırlısıyla..
tatlım neden bir hemşire yada sağlık calışanıyla anlaşmıyorsun her gün mü gidiyorsun iğne ye :26: sen 4 katta oturuyorsun birde merdiven bizler için yasak tatlım bence birini bulun bu dönemler bizim için cok riskli sen pruloton mu yada kan sulandırıcı için mi gidiyorsun iğneye :26: hiç komşularınızdan vurabilen yok mu?? araştır bence benim kardeşim öğrenmişti iğneyi o yapardı hepimize emininm cevrende de vardır[/QUOTE
clexane kendim yapıyorum hergün.prolutonu yaptırmaya gittim.hafta dediğin geçiyor.bugün sabah annemlerin aile hekiminin ebesi geldi.gebeleri yazıyormuş.iğnem var yaparmısınız dedim yapmadı.dr.olması lazımmış.ben köyde tek çalışıyorum ve reçetesi olduktan sonra iğneleri yapıyorum.çok sinir oldum ama ne yapayım.evin yakınında özel hastane var iğneleri orada yaptırıyodum gittim zor geldim dedim durumu anlattım eve gelirmisiniz dedim gelicekler.çevrede iğne yapan yok.evde eşime öğretmiştim yaptırıyordum.
ee eşine yaptır olmazsa :26: sen annenlerde klıyordun :97: hastaneden gelmeleride iyi olur bizim minikler nazlı tatlım
maşallah sıra size geliyor :18: allah sağlık kucağınıza almayı nasip etsinddarısı bütün hamişlere isteyen herkese
ee eşine yaptır olmazsa :26: sen annenlerde klıyordun :97: hastaneden gelmeleride iyi olur bizim minikler nazlı tatlım
eşim bergamada çalışıyor canım.hafta sonları geliyor görev olmazsa tabi.burada olduğunda o yapıyor zaten.
çok teşekkür ederim amiinnn işallah herkes hamile olsun herkes doğursun heryer bebek olsun
canım pazartesi gidicem rabbim izin verirse kendi doktoruma bakalım o ne dicek işşallah iyi şeyler derde içim rahatlar söz size benden burda halay çekicem ahanda bölecanım benim ilk serklaj yapıldığı zamanlarda sızlamadı sadece 1,5-2 ay önce yani 20 li haftalarda diyim tam hatırlamıyorum çünkü çok fazla baskı vardı bebekten dolayı aşırı bi baskı vardı o yüzden rahim yırtılabilir demişti bana ve sürekli istirahat verdi ondan önce çokta yatmıyodum yani hatırlarsanız rahim açıklığına falan bakıyodu tabi her kontrolde ama 46-44mm demişti üstüne basa basa sorduğum için daha sonraları söylemedi iyi dmişti sadece o yüzden ben yatınca uzarmı falan bilmiyorum yani ne desem yalan olur oda kötü olur sen en iyisi drunla konuş canım benim..
kızlar merhabala r. günlerdir ancak geçmşi okuyabiliyorum. çok hızlısınız.
DURU BEBEK DOĞMUŞ. allahım ailesine bağışlasın. korusun kollasın....
paşam ve samyeli yi allahım biraz daha sınamış. ama iyiler sanırım. diğer tüm arkadaşlara da iyi gecelr diyip çıkıcam.
chnb ye;
tatlım pct yöntemi tüp bebek kadar masraflı bir işlem ve başarı şansı çok az. tüple berfaber 10 u bulur. yalnız türiye de ki her tüp bebek merkezi pct yapamaz. yaptırma. bu bambaşka bir işlem. döllendikten sonra embiryodan numune alınarak kontrol yaptırılıyor. ve yapılan bu işlemle embriyo zarar görüyor. bu nedenle standart işlemden daha az başarı var. sana tüp bebek pct yaptır diyen doktorun tüp bebekle alakalı bilgisi çok sınırlı sanırım. ayrıca sen neden tüp yaptırasın ki. senin gebeliklerinin sonlanma sebebi genetik mi çıktı. kromozom soruynu mu varda sana pct yi öneriyolar. pct mresela ailede ciddi kalıtsal hastalık varsa uygulanıyor. hasta bebek doğmasın diye. bunu da türkiye de eline gözüne bulaştırmadan yapabilen tek yer acıbadem istanbul tüp bebek. hatırladığım kadarıyla sonuçlarında bir sorun yoktu.erken doğum düşük vb. sorunların çözüm yöntemi tüp değildir. üstelik tüp bebek işlemi doğası gereği dogal hamilelikten daha riskli gebelikler oluşturu. daha sık takip gerektirir. VE EN ÖNEMİSİ TÜP YAPARIZ TUTAR DİYE BİRŞEY YOKTUR.bence kafanı bunlarla mesgul etme. senin böyle bir sorunun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?