Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
vvuslat senin acın daha bi başka ...1 yaşına kadar görmüşsün,sevmiş ,koklamışsın..bende gördüm ama 2 gün yaşadı benim kuzum..albümde resimlerini gördümde bebeğinin...dicek bişey bulamıyorum yaa çok etkilendim.Allah sana on kat daha fazla sabır versin..bebeğin sağlıkla gelsin inşallah..

cok üzüldüm canım yaa başın sağolsun...kaybın büyük meleğin cennette sende melek annesisin cok üzüldüm..rabbim kızına uzun ömürler versin.. biz de sürekli evdeyiz arada serum için hastanede yatıyoruz bazen de evde serum yiyorum inşallah sağlıkla hamileliğimzi atlatırz..

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsünn.Bizim içinde sev,kokla.Zaman bulabildikçe yaz canım Taze Anne çok öpüyorum seni

Bazınız sağolsun Allah bir daha evlat acısı yaşatmasın,1 yaşında yazınca çok üzüldüm ben 17 haftalık hamileyken kaybettim yüzünü görmeden ne kadar üzüldüm..üzülülüyorum,senin için çok daha zor Allah sabır versin bu bebğine uzun sağlıklı ömür versin inşallahh.

Gamzecim,başağrın devam ediyor mu? nasıl oldun canımm..Hamileyken benimde çok ağrıyordu,bir tülbentle yandan sıkıca bağlıyordumm iyi geliyordu bana..Yaprak dökümündeki hayri'ye gibi ağrıyınca dene istersenn canımm belki işe yarar..ayrıca bir parça buz alıp işaret parmağınla işaret parmağının arasına alıp sıkı sıkı tut inan çok fayda ediyor..Geçmiş olsun canımm

İşaret parmağınla baş parmağının arası demek istedim

halen ağrıyor ama şiddetli değil allaha şükür.. sağol canım ilgin için bende tülbent bağladım sıkı sıkı iyi geldi stresda yapıyor galiba arada cıkmam lazım dışarıya ama eşimin işleri cok yoğun cıkamıyorum tekde o arabayla gezdiriyordu beni sen nasılsın neler yapıyosun??

Canım bende değişen hiç bişey yok biraz önce eve geldim, biraz sonra saçlarımı boyatmaya gidiyorum çok beyazım çıktı son dönemde biraz gençleşeyim geliym .Ağrının azalmasına sevindim canım ağrıması çok kötüdür bilirim..Buz olayınıda dene yine çok ağrın olursa işe yarıyor canımm.

Ben çıkıyorumm sonra yine gelirimm

ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum Tarihi Bebeğin Adı Serklaj
derinsss Kız &Erkek 23.12.2010 Baris-Ecrin VAR
Edamecrin Kız 2010 Gözde VAR
yaren Kız 20.02.2011 Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Tatlışoğlu Kız 03.03.2011 İlke VAR
Nuray Kız 20.03.2011 Özge VAR
Şafak Kız VAR
Ayer82 Erkek 21.04.2011 VAR
Özlem Kız 02.05.2011 Deniz VAR
Eylem Kız 16.05.2011 Duru YOK

HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen Doğum Tarih Serklaj
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay Kız 06.08.2011 Var
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
sbl1980 Kız 11.09.2011 Var ..
Samyeli Erkek 22.09.2011 Var..
minimini Kız 25.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 Şuan yok..
melekceren Erkek 12.10.2011 Var..
elza81 Erkek 15.10.2011 Yok ..
Paşam 31.10.2011 Var.
Crameren 04.11.2011 Var..
tuubaaoz 13.11.2011 Var..
ceylinirem 19.12.2011 Şuan yok.

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Regrete yaz sonu :97:
jorjet :97:
BerMel yaz :97:

DURUCUM TEKRAR TEBRİK EDERİM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN

tamam tatlım güzelleş gel bakalım benimde beyazlar cıktı bende yaşlandım doğumdan sonra inşallah bende boyatırım .. görüşürüz

canım başın sağolsun, senin acın daha zor,allah sabır versin.Rabbim bu bebeğini sana bağışlasın.

Maşallah Duru ve sana canım. Zamanla çoğalır sütün inşallah... Ağlamaya başladı mı? Ben oğlumu hatırladım da. Sabah 7 gibi doğmuştu. Gece o kadar ağladıki hemşireler sesine dayanamayıp paranox s fitil koymuşlardı hemen. ÖÇok şükür normal doğum sancısı çektiğimden herhalde sütüm hemen gelmişti. Bol sıvı, uyku, mutluluk sütün ilacı...

benim doktorum pruloton yada progeston 200 dedi. bende farketmez deyince progeston200 verdi, acaba pruloton daha mı iyi? bilginiz var mı?

Canım geçen seneki hamileliğimde proluton depotu bir hafta her gün olmuştum, o ara crinone jel de kullanmıştım. Lekem kesilince haftada bir oldum bir süre.

Çok geçmiş olsun, başın sağ olsun. Gerçekten zor. Serklajın var mı? Önceki bebeğinde kasılma filan olmuş muydu? Nasıl bu hamileleğinde hunileşme farkedildi?

Canım Allah iyiliğini versin. Ben de kayınvalidene sen dedin sandım. Okulda baktım birara. Çok güldüm. Hatta arkadaşlara da anlattım yazdığını. Kaynana muhabbeti yapıyorlardı o sıra. Onlar da güldüler.

Bir de facebookta gurup kurmuş Almina. Nasıl katılınıyor ?

evet canım almina bir döndü pir döndü her alanda bizimle bilgilerini paylaşıyor sağolsun face'yede taşıdı bizi arama yaptığında bulabiliyordun ama almina sonra bilgilerimize kimse ulaşmasın diye grubu gizledi sen ona özelden bilgini ver o seni ekler

Sağ olasın canım. Biraz geç oldu cevaplamam. Zor buldum mesajını. Bülent beyin soyadı ne? Dediğin gibi kafamı dağıtmam lazım. Haftaya da cumaya okul arkadaşlarım gelecekmiş. Biraz oyalanırım temizlikle ama yağmurlu oluyor hava. Bu yüzden büyük temizliğe giremiyorum. Yoksa Herkül gibi güçlü hissediyorum kendimi. Bütün evi kaldırıp büyük temizlik yapmak istiyorum. Gaziantep gezisi de cumaya inşallah. Biraz kafa dağıtmak için iyi olacak... Yoksa 3 hafta zor geçer benim için. Başağrısı için Ender Saraç nane yağı yazmıştı. Sanırım masaj yapılıyordu. Araştır istersen...

tatlım sitede var fotosunuda koymuş
Yard.Do.Dr. Blent HAYDARDEDEOLU - Kadn Hastalklar ve Doum Ana Bilim Dal1
gez ben antepi cok beğenmiştim özellikle yemekleri nefis nane yağını araştırırım sağol..

huu huu güzel hatunlar nasılsınız iyisiniz umarım hepiniz

paşam serklajını olmuşsun işallah sonuna kadar gidersin sağlıkla

duru bebeğimize Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin sağlıkla inş.

çok gerileri okuyamadım walla daha gelişmeler varsada bilemiyorum kusura bakmayın ...

ben iyiyim canlarım artık haftalık olarak gidiyorum kontrole.. miniğimin suyu biraz az gibiymiş.. oyüzden haftalık gidiyoruz işte.. bide herhafta NST ye bağlanıyorum.. gümbür gümbür maşşallah kızıma.. ayın 30 unda dikişim alınacak.. sonrası Allah'a kalmış .. nezaman gelirse artık.. olması gereken çoğu şeyi hazır .. bi gelse ahhhh çok heyecan var tabi..

zaman yaklaştıkça bende doğum korkusu başladı kızlar önceden korkmazdım hiç ama artık çok tırsıyorum ..

hepimiz rabbimin uygun gördüğü zamanda işallah evlatlarımızı alırız kucağımıza hayırlısıyla..

Maşallah ... Artık sona geldin. Hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…