- 29 Nisan 2010
- 3.716
- 3.304
- 698
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #14.201
Bana 24. haftada vermişlerdi belli bir zamanı var mı bilmiyorum.İnşallah hepimiz sonuna kadar gideriz canım...
Allah razı olsun canım.Ben erken doğumdan kaybetmedim.Böbrek yetmezliği vardı doğuştan.Gerçi 32. haftada aldılar mecburen riskli deyip ama bebeğim solunum cihazına bile bağlanmamıştı ciğerleri çok güçlüydü.1 yaşında kaybettik teyzesi.6 yıl oldu acısı hala dün gibi.İlk defa bebek denedik oğlumdan sonra bunda aynı acıları yaşamayız inşallah.Rapor alıyorum canım evdeyim doğuma kadar.Hastaneye 10 günde bir kontrole gidiyorum bi aksilik olmazsa.24. haftada hastaneye yatmıştım o zamandır kullanıyorum bu ilaçları.Sizde kasılma yok sanırım ama.Nidilat kasılma için verilen bir ilaç.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim..dün 2 de taburcu olduk gripten dolayı öksürdükçe dikişlerim yanıyo birde henüz sütüm gelmedi ama duru emiyor istekli maşallah..3150gr 50cm doğdu hep sizde dua ettim hala ediyorum çok güzel allaım aşık olduk ona resmen..şimdilik çıkıyorum sonra gene gelirim...
Bana 24. haftada vermişlerdi belli bir zamanı var mı bilmiyorum.İnşallah hepimiz sonuna kadar gideriz canım...
Allah razı olsun canım.Ben erken doğumdan kaybetmedim.Böbrek yetmezliği vardı doğuştan.Gerçi 32. haftada aldılar mecburen riskli deyip ama bebeğim solunum cihazına bile bağlanmamıştı ciğerleri çok güçlüydü.1 yaşında kaybettik teyzesi.6 yıl oldu acısı hala dün gibi.İlk defa bebek denedik oğlumdan sonra bunda aynı acıları yaşamayız inşallah.Rapor alıyorum canım evdeyim doğuma kadar.Hastaneye 10 günde bir kontrole gidiyorum bi aksilik olmazsa.24. haftada hastaneye yatmıştım o zamandır kullanıyorum bu ilaçları.Sizde kasılma yok sanırım ama.Nidilat kasılma için verilen bir ilaç.
Gamzecim,başağrın devam ediyor mu? nasıl oldun canımm..Hamileyken benimde çok ağrıyordu,bir tülbentle yandan sıkıca bağlıyordumm iyi geliyordu bana..Yaprak dökümündeki hayri'ye gibiağrıyınca dene istersenn canımm belki işe yarar..ayrıca bir parça buz alıp işaret parmağınla işaret parmağının arasına alıp sıkı sıkı tut inan çok fayda ediyor..Geçmiş olsun canımm
Gamzecim,başağrın devam ediyor mu? nasıl oldun canımm..Hamileyken benimde çok ağrıyordu,bir tülbentle yandan sıkıca bağlıyordumm iyi geliyordu bana..Yaprak dökümündeki hayri'ye gibiağrıyınca dene istersenn canımm belki işe yarar..ayrıca bir parça buz alıp işaret parmağınla işaret parmağının arasına alıp sıkı sıkı tut inan çok fayda ediyor..Geçmiş olsun canımm
halen ağrıyor ama şiddetli değil allaha şükür.. sağol canım ilgin içinbende tülbent bağladım sıkı sıkı iyi geldi stresda yapıyor galiba arada cıkmam lazım dışarıya ama eşimin işleri cok yoğun cıkamıyorum tekde o arabayla gezdiriyordu beni sen nasılsın neler yapıyosun??
Canım bende değişen hiç bişey yok biraz önce eve geldim, biraz sonra saçlarımı boyatmaya gidiyorum çok beyazım çıktı son dönemde biraz gençleşeyim geliym.Ağrının azalmasına sevindim canım ağrıması çok kötüdür bilirim..Buz olayınıda dene yine çok ağrın olursa işe yarıyor canımm.
Ben çıkıyorummsonra yine gelirimm
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim..dün 2 de taburcu olduk gripten dolayı öksürdükçe dikişlerim yanıyo birde henüz sütüm gelmedi ama duru emiyor istekli maşallah..3150gr 50cm doğdu hep sizde dua ettim hala ediyorum çok güzel allaım aşık olduk ona resmen..şimdilik çıkıyorum sonra gene gelirim...
benim doktorum pruloton yada progeston 200 dedi. bende farketmez deyince progeston200 verdi, acaba pruloton daha mı iyi? bilginiz var mı?
Bir de facebookta gurup kurmuş Almina. Nasıl katılınıyor ?
canım ben bülent bey var cok ilgili ve her aradığında sana bilgide veriyor ve sorularına cevap veriyor ben cok memnun kalmıştımorda olsam takibimide ona yaptırırdım dedim ya sana hediye aldım diye bülent beye almıştım allah allah istersen seyhan başkent hastanesini ara bilgi all durumunu anlat bakalım onlar ne diyecekler :26: inşallah gerek kalmaz tatlım her şey bebeklerimize ulaşmak için insan her gecen gün bebeğine daha cok yaklaşıyor öyle düşün havalar ısındı güzel bir temizlik yap alışveriş yap evin stilini değştir kafanı dagıt önce bak gör cok cabuk gecicek önemli olan senin,eşinin ve oğlunun sağlığı zamanla her şey yoluna giricek
tatlım sitede var fotosunuda koymuşSağ olasın canım. Biraz geç oldu cevaplamam. Zor buldum mesajını. Bülent beyin soyadı ne? Dediğin gibi kafamı dağıtmam lazım. Haftaya da cumaya okul arkadaşlarım gelecekmiş. Biraz oyalanırım temizlikle ama yağmurlu oluyor hava. Bu yüzden büyük temizliğe giremiyorum. Yoksa Herkül gibi güçlü hissediyorum kendimi. Bütün evi kaldırıp büyük temizlik yapmak istiyorum. Gaziantep gezisi de cumaya inşallah. Biraz kafa dağıtmak için iyi olacak... Yoksa 3 hafta zor geçer benim için. Başağrısı için Ender Saraç nane yağı yazmıştı. Sanırım masaj yapılıyordu. Araştır istersen...
tatlım sitede var fotosunuda koymuş
Yard.Do.Dr. Blent HAYDARDEDEOLU - Kadn Hastalklar ve Doum Ana Bilim Dal1
gez ben antepi cok beğenmiştim özellikle yemekleri nefisnane yağını araştırırım sağol..
huu huu güzel hatunlar nasılsınız iyisiniz umarım hepiniz
paşam serklajını olmuşsun işallah sonuna kadar gidersin sağlıkla
duru bebeğimize Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin sağlıkla inş.
çok gerileri okuyamadım walla daha gelişmeler varsada bilemiyorum kusura bakmayın ...
ben iyiyim canlarım artık haftalık olarak gidiyorum kontrole.. miniğimin suyu biraz az gibiymiş.. oyüzden haftalık gidiyoruz işte.. bide herhafta NST ye bağlanıyorum.. gümbür gümbür maşşallah kızıma.. ayın 30 unda dikişim alınacak.. sonrası Allah'a kalmış .. nezaman gelirse artık.. olması gereken çoğu şeyi hazır .. bi gelse ahhhhçok heyecan var tabi..
zaman yaklaştıkça bende doğum korkusu başladı kızlar önceden korkmazdım hiç ama artık çok tırsıyorum..
hepimiz rabbimin uygun gördüğü zamanda işallah evlatlarımızı alırız kucağımıza hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?