- 29 Nisan 2010
- 3.716
- 3.304
- 698
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #14.281
Mooncum caım nasılsın görüşmeyeli[/
cnm iyi olmaya çalışıyorum yaaa sen nasılsın kuzumm.yarın dr a gidicem.hem pko ya baktırıcam hemde doğum kontrol hapını bırakmak istedimi söylicem.bakalım ne dicek?bide gitmişken rahim ağzınada baktırıyım diyorum ,hamile değilkenki ölçüsünü merak ediyorum..yaaa benim tam genital gölgenin sağında arka tarafıma doğru kocaamaaann bi çiban çıkmış.çok canım yanıyo,oturamıyorum,yürüyemiyorum.yarın onuda göstercem dr a..bakalım yeni hamilelik fikrine ne dicek dr
CANIM İŞŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN DUALARIM SENİNLE UNUTMAMooncum caım nasılsın görüşmeyeli[/
cnm iyi olmaya çalışıyorum yaaa sen nasılsın kuzumm.yarın dr a gidicem.hem pko ya baktırıcam hemde doğum kontrol hapını bırakmak istedimi söylicem.bakalım ne dicek?bide gitmişken rahim ağzınada baktırıyım diyorum ,hamile değilkenki ölçüsünü merak ediyorum..yaaa benim tam genital gölgenin sağında arka tarafıma doğru kocaamaaann bi çiban çıkmış.çok canım yanıyo,oturamıyorum,yürüyemiyorum.yarın onuda göstercem dr a..bakalım yeni hamilelik fikrine ne dicek dr
merhaba kızlarnasılsınız
sbl1980 canım ne güzel yazmışsın ağlaya ağlaya okudumhormonlardanmı sürekli yatmaktanmı oluyor çok duygusallaştım zaten sulu gözüm artık hiç dayanamıyorum
İYİYİZDE GAMZE GELMEDİ NEDENSE SABAHTAN BERİ BEKLİYORUM HATUNU BİR GELSİN GÖSTERİCEM ONA BENBENİ MERAKTA BIRAKMAK NEYMİŞ GÖRSÜN TELİNİDE KAYBETTİM SABAHTAN BERİ BAKMADIGIM YER KALMADI
CANIM İŞŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN DUALARIM SENİNLE UNUTMA
İYİYİZDE GAMZE GELMEDİ NEDENSE SABAHTAN BERİ BEKLİYORUM HATUNU BİR GELSİN GÖSTERİCEM ONA BENBENİ MERAKTA BIRAKMAK NEYMİŞ GÖRSÜN TELİNİDE KAYBETTİM SABAHTAN BERİ BAKMADIGIM YER KALMADI
ağrın sızın yoktur inşallah.yatıyomusun kim bakıyo sana şimdi?
evet okudum dr a gitceni yazmış ama belki girmeye vakti olmamıştır..kötü bişey olmaz allah ın izniyle..
merhaba kızlarnasılsınız
sbl1980 canım ne güzel yazmışsın ağlaya ağlaya okudumhormonlardanmı sürekli yatmaktanmı oluyor çok duygusallaştım zaten sulu gözüm artık hiç dayanamıyorum
ağrın sızın yoktur inşallah.yatıyomusun kim bakıyo sana şimdi?
evet okudum dr a gitceni yazmış ama belki girmeye vakti olmamıştır..kötü bişey olmaz allah ın izniyle..
canım az dilkşlerim acıyo diyorumda ablamada dedim delü dedi ne dikişi benimde aferdersin dogum kanalım sızlıyodu oglanda dedi enfeksiyon çıkmış fitil vs vermiş doktor sana öyle geliyo paranoya yapma diye bir güzel fırça yidimanecim 1 haftadır bende yarın gidicek malesef sonra tek kalıcam kaynanam benim buruya gelmiş dün annesi memlekete gitmişti onu selevatlamaya dün öylen gelmiş sen şimdi merak ettin demi oraya geldimi gelmedi yazık diyorum çok yazık haberini aldım ama ne çare kızım iyi olsunda gerisi boş ömürüm annecin seni çok seviyo ha kızım dişini sık 40 hafta bak sana ne ciciler alıcam ben bir eşim birde karnımdaki ömürüm birde yaradanım var yanımda gerisi yok allah yardımcım olsun tek temennim pazartesi güzel haberler alıp sizi sevindirmek ben çıkıyorum sabahtan beri bekledim gelmedi bu hatun eşim annem evde giremem haberiniz olsun
canım az dilkşlerim acıyo diyorumda ablamada dedim delü dedi ne dikişi benimde aferdersin dogum kanalım sızlıyodu oglanda dedi enfeksiyon çıkmış fitil vs vermiş doktor sana öyle geliyo paranoya yapma diye bir güzel fırça yidimanecim 1 haftadır bende yarın gidicek malesef sonra tek kalıcam kaynanam benim buruya gelmiş dün annesi memlekete gitmişti onu selevatlamaya dün öylen gelmiş sen şimdi merak ettin demi oraya geldimi gelmedi yazık diyorum çok yazık haberini aldım ama ne çare kızım iyi olsunda gerisi boş ömürüm annecin seni çok seviyo ha kızım dişini sık 40 hafta bak sana ne ciciler alıcam ben bir eşim birde karnımdaki ömürüm birde yaradanım var yanımda gerisi yok allah yardımcım olsun tek temennim pazartesi güzel haberler alıp sizi sevindirmek ben çıkıyorum sabahtan beri bekledim gelmedi bu hatun eşim annem evde giremem haberiniz olsun
cnm iyi hatırlıyorum benimde çok sızlıyordu.hele azcık ayakta dursam acıyordu.birde 6. aydan sonra bebek baskı yaptıkça dahada sızlıyor kontrolüne bişey kalmamışçdr una sorarsın .büyük ihtimalle normal dicektir.
boşver yaa geömesse gelmesin tek sen iyi ol yeter.zaten eşinde yardımcı oluyomuş,annen gidincede kendin hafiften yaparsın yemeğini...dr a sor hafif işleri yapabilirmiyim diye,hiç kalkma derse kalkmassın tabide.özellikle sor arada dolaşabilirmiyim..vs..diye..
benimde altta çıkan çıbanmı nedir çok acıyor bende çıkıcam az sonra oturamıyorum yaa offf((
tatlım senin doğmuş kocaman bir oğlun var ya ne genetik sorunu. pct uygulanan çiftlerin tüp bebekte bile 6-7 denemesinde pozitif sonucu olmuyor da o nedenle pct yapılıyor. pct neden döllenemiyor sorusunun cevabı. döllenmiş fakat gelişimi neden devam etmiyor sorusunun cevabı sadece yüce yaradan da . özellikle erken kayıplarda. 10 haftadan önceki kayıpların neredeyse hepsi bi şekilde bölünme sorunu yaşayan embiryolardır.
eşine gelince. adamın psikolojisini bozma bak. erkekler için bu çok önemli bir konu. ben ilk sperm analizimizin sonucu üzreine tez yazabilecek bilgi birikimini edinirken eşime sadece "bizim bebeğimiz kolay olamayacak " dedim. "neden" dedi. "değerlerimiz öyle söylüyor" dedim. eşimi çok severim kıyamadım üzmeye.
bak şimdi 3 günlük cinsel perhiz sonrası sabahtan bir tüp bebek merkezi kliğininde numune verecek. ama öyle her merkez olmaz. mutlaka embriyologu bulunmalı ve deneyimli olmalı. çünkü bu test tekniğin yanında, görsel görünenin yorumlanmasını kapsıyor. bu nedenle embriyolg bu işin temel taşı. yalnız daha önceden test yaptırmak istediğinizi bildirin ve randevu alın. orda sabahları çok insan olmaması sebebiyle eşin daha rahat eder. sakın evden götürme gibi birşey yapmayın. çünkü numunenın sıvılaşma süresi bile ölçülüyor. evden geldiğinde çok sağlıklı olmuyor. vucuda yapışık taşınması lazım sıcaklık için falan.
burada kontrol edilen 3 önemli şey var
1: hareket
2: sayı
3: morfoloji( kesinlikle krugere göre ölçülecek)
biz infertil çiftlerin ya biri ya bi kaçı yada hepsi sorunlu olduğu için hamilelik oluşmuyor. yanı hareketsiz olduğu için 6 saatlik bu yolculuğu yapamıyor. sayıları az olduğu için savaşı kazanamıyor. yada yamuk yumuk iki kafalı 2 kuyruklu kafası yok kuyruğu yok gibi morfoloji sıkıntıları oluyor.
ve erkek infertilitesinin çözümü yok. yani hiçbir hap besin takviyesi umut dışında birşey sağlamaz.
her istediğinde o ay hamile kalabilen bir insan olarak sizde bunun olma ihtimali bile yok.
kafanda genetikle alakalı bir sorun olursa istanbul da ki amerikan hastanesi, acıbadem, jinemed tip bebek merkezinde sen ve eşine pct den önce ileri testler yaptırabilirsin. ama bak bu tüp bebek işi çok soyguncunun olduğu bir dünya.
sizler-bizler rahim uzunluğumuz ölçülebilecekken ölçmeyen ve gerekli tedbirleri almayan doktorlrdan yakınıyoruz. kusuru olan ( mesela biz) hastaların karşılarına ne yama yam doktorlar çıkıyor bir bilseniz. çünkü bu işin tüm tetkik ve tedavileri neredeyse özelde yapılıyor.
kolay gelsin. bence siz böyle bir çift değilsiniz. kafanı takma bunlara.
Kızlar okulumda norm fazlası olmuştum ya. Tayin istemiştim. Tayinim çıkmış. Çalıştığım okul yürüyerek 10 dakika mesafedeydi, bu okul 25 30 dakika sürer. Çalıştığım okul ayarında bir okul en azından. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim...
Canım yeni okulun, yeni öğrencilerin hayırlı uğurlu olsun.Bence okul değiştirmen senin için iyi olur 25-30 dakika da çok fazla değil, , bazen farklılıklar insana güzel gelir, başta zorlanabilirsin belki ama zamanla bu okuluna da alışırsın.
Kızlar okulumda norm fazlası olmuştum ya. Tayin istemiştim. Tayinim çıkmış. Çalıştığım okul yürüyerek 10 dakika mesafedeydi, bu okul 25 30 dakika sürer. Çalıştığım okul ayarında bir okul en azından. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim...
Sağ ol canım. Ben malesef hiç bir okulda çok uzun çalışamadım. Eş durumu, tayin dönemi gelince daha iyi okul yazma ve bu sefer de norm sebebiyle hep birkaç sene çalışavildim. Burada da 1.5 yıldır çalışıyorum. Bakalım hayırlısı. Bu arada en uzun 3.5 sene bir okulda çalıştım.Şimdi 8. okulumu çalışacağım ve 12 yıllık öğretmenim...
Selam Kızlar,
canım tayinin hayırlı olsun hiç üzülme bir bakarsın o okulun daha iyidir.İyi arkadaşlar edinirsin..Herşeyde bir hayır vardırr..
Gamze doktor kontrolün nasıl geçti? Umarım herşey yolundadır, bende sanki bugün bebeişimi aşağıda hissediyorum ama sürekli yaıyorum, ve yukarı çıkar diye umut ediyorum, bizde yarın doktora gideceğiz ve inşallah iyi haberlerle döneceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?