Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

merhaba kızlar nasılsınız
sbl1980 canım ne güzel yazmışsın ağlaya ağlaya okudum hormonlardanmı sürekli yatmaktanmı oluyor çok duygusallaştım zaten sulu gözüm artık hiç dayanamıyorum

Çok sağ olasın canım. Seni tebrik ediyorum bu kadar bilginden dolayı. İçimi rahatlattın. Biz bu son hamileliğime eşim çok yorgun olduğu dönemde hamile kaldım. Hatta ilişkiden sonra ne olduğunu bile anlamadı bundan bir şey çıkmaz dedi. Bbebek oluşmayınca da benim spermlerim kalitesiz olabilirdi o dönemde dedi. Peki genetikte sorun olursa ben ne yapacağım o zaman? Dediğin gibi ben kolay hamile kalabiliyorum en azından şimdiye kadar böyle oldu. Ama 4 hamilelikten yalnızca birini onu da zorla tamamladım. Niye oluyor böyle bir taraftan rahimağzı yetmezliğinin kendimce önlemlerini alıyorum bu sefer de düşük çıktı. Hayırlısı hakkımda ... Tekrara sağ ol...

Kızlar okulumda norm fazlası olmuştum ya. Tayin istemiştim. Tayinim çıkmış. Çalıştığım okul yürüyerek 10 dakika mesafedeydi, bu okul 25 30 dakika sürer. Çalıştığım okul ayarında bir okul en azından. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim...

Canım yeni okulun, yeni öğrencilerin hayırlı uğurlu olsun.Bence okul değiştirmen senin için iyi olur 25-30 dakika da çok fazla değil, , bazen farklılıklar insana güzel gelir, başta zorlanabilirsin belki ama zamanla bu okuluna da alışırsın.

Sağ ol canım. Ben malesef hiç bir okulda çok uzun çalışamadım. Eş durumu, tayin dönemi gelince daha iyi okul yazma ve bu sefer de norm sebebiyle hep birkaç sene çalışavildim. Burada da 1.5 yıldır çalışıyorum. Bakalım hayırlısı. Bu arada en uzun 3.5 sene bir okulda çalıştım.Şimdi 8. okulumu çalışacağım ve 12 yıllık öğretmenim...

Selam Kızlar,

canım tayinin hayırlı olsun hiç üzülme bir bakarsın o okulun daha iyidir.İyi arkadaşlar edinirsin..Herşeyde bir hayır vardırr..

Benimde bu sene 7 yılım bitti ve bende bir okulda en fazla 2 yıl çalıştım, bir sene memlekette ücretli, bir sene Diyarbakır Lice'de sözleşmeli, 4 sene Şırnak Cizre'de kadrolu çalıştım, Cizre'de de ilk birinci yılımda 4. sınıf, diğer sene 1. sınıf okuttum, sonra il içi istedim ve ilk defa bir sınıfı üst üste 2 yıl okutabildim, bu senede biliyosun zaten Antep'teyiz, ve bu sınıfımıda yarım dönem okutabildim, sonrası raporlar, heyetler falan... Öğretmenlikte malesef oluyor bu sıkıntılar. İnşallah yeni okulunu bu okulundan daha çok seversin...

Gamze doktor kontrolün nasıl geçti? Umarım herşey yolundadır, bende sanki bugün bebeişimi aşağıda hissediyorum ama sürekli yaıyorum, ve yukarı çıkar diye umut ediyorum, bizde yarın doktora gideceğiz ve inşallah iyi haberlerle döneceğiz.

slm kızlar biz geldik kusura bakmayın merek etmişsiniz bizi babamız bizi gezdirdi bide pijama aldım rahat giymek için bide hastanede felan yatıyoruz iyi oldu rahat oldu dr bebeğin durumu cok iyi dedi bebek biraz yukarı cıkmış zaten bu aylarda aşağıdaymış yavaş yavaş yukarı cıkıcakmış.. çiğergeliştiriçi iğneyi sordum 27 hafta da vurulacakmış tek doz dedi bazı calışmalarda daha önceki haftalarda vurulan (24 hafta) ve doz artışı bebeğin beynine zarar dedi ama riskin olursa mecbur daha önceki haftalarda vurulucakmışım :18: şeker yüklemesi yapıp tekrar gidicem yani 3 hafta sonra bide protein testi yaptı oda temiz cıktı bide beni nts ye bağladı hiç bir şey anlamadım :26: hiç nts ye bağlanan var mı?? değer kaç cıkması lazım :26: dr sancın yok dedi ama ben merak ediyorum bilgi veririseniz sevinirim..

hayırlısı olsun canım... belki bu okul daha iyi olur senin için.

o bazen bende de oluyor yaaa, aşağıda hissediyorum bende. bugün eşime hamile kilodu aldırdım. çok rahat geldi. göbeğimi tamamen sardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…