- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
bende çok araştırdım. kendi doktorum zaten donduracağız dedi. gerek yok lüzumsuz anesteziye dedi. ayrıca yakma işlemi sonradan da ağrılı oluyor.. annemin doktoruna danıştık aile dostumuz kendisi aynı zamanda. yakma işlemi mi kaldı bu devirde dondurun dedi...
Ayni durumdayız canım.yaranin büyüklüğü hakkında birşey demedi mı?ilacsiz geçmez bence ama yara kucukse ilaçla geçiyormuş küçük değilse dondurma ya da yakma.yani ben dün doktoru aradım sordum ilaçları kullan gel iltihap kurusun dondurcaz dediMerhaba kızlar bende de rahim agzı yarası çıktı.smear testlim temiz çıktı.ancak doktor bana ne ilaç verdi ne fitil.ve başka doktora da gitmeye cesaret edemşuyorum çünkü muayene yapılırken inanılmaz canım yanıyor.acana kendiliğinden geçmez mi bu Bebekde düşünuyoruz
Merhaba kızlar bende de rahim agzı yarası çıktı.smear testlim temiz çıktı.ancak doktor bana ne ilaç verdi ne fitil.ve başka doktora da gitmeye cesaret edemşuyorum çünkü muayene yapılırken inanılmaz canım yanıyor.acana kendiliğinden geçmez mi bu Bebekde düşünuyoruz
çok acılı mı?bende yaktırdım uyuşturmadan ve uyutmadan maalesef işlem ortasında kendiliğimden bayıldım
valla acımadı desem yalan olur et yanarya dumanları bile gördüm o yüzden bayıldım zaten ,normalde acıya dayanıklıyımdır buna dayanamadım,işlem sonrası sıkıntım yoktu işe gittim hattaçok acılı mı?
doktor bana sedasyon verecekmiş yarın
peki sonrasında iyileşme döneminiz nasıldı?
valla acımadı desem yalan olur et yanarya dumanları bile gördüm o yüzden bayıldım zaten ,normalde acıya dayanıklıyımdır buna dayanamadım,işlem sonrası sıkıntım yoktu işe gittim hatta
Yani ilaçla geçecegını zamnetmıyorum dedi genede vereyim dedi ama eczaneye gittiğimde yazmamiş bile.özel hastane olduğundan insanın aklına herşy gelıyor. Dondurma yaptıgında daha fazla para kazancak sonuçta aman bilmıyorum ya ne zormuş kadın olmakAyni durumdayız canım.yaranin büyüklüğü hakkında birşey demedi mı?ilacsiz geçmez bence ama yara kucukse ilaçla geçiyormuş küçük değilse dondurma ya da yakma.yani ben dün doktoru aradım sordum ilaçları kullan gel iltihap kurusun dondurcaz dedi
Devlet hastanesi mi özel hastanese mi tedavi oldunuz acabavalla acımadı desem yalan olur et yanarya dumanları bile gördüm o yüzden bayıldım zaten ,normalde acıya dayanıklıyımdır buna dayanamadım,işlem sonrası sıkıntım yoktu işe gittim hatta
Devlet hastanesi mi özel hastanese mi tedavi oldunuz acaba
Anladım canım çok geçmiş olsunözelde cnm
Anladım canım çok geçmiş olsun
Mecbur bide tedavi olucaz o zaman.fiyatı ne kadardı yaktırmanın acabateşekkürler sizede yalnız ilaçla tedavi olmuyormuş onu söyleyim bendeçok araştırdım ,kuzu kuzu gittim
Yani ilaçla geçecegını zamnetmıyorum dedi genede vereyim dedi ama eczaneye gittiğimde yazmamiş bile.özel hastane olduğundan insanın aklına herşy gelıyor. Dondurma yaptıgında daha fazla para kazancak sonuçta aman bilmıyorum ya ne zormuş kadın olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?