- 25 Temmuz 2013
- 13.335
- 54.404
- 798
- Konu Sahibi Artemissisipi
-
Dikey kesi olduğunu bilmiyordum evet daha zor olacaktır.Annem gecirdi. onunki biraz daha komplike idi, yumurtalik tupler rahim ve bagirsak Zari alindi. Ameliyat sirasinda biyopsi ile ameliyat sekillendi oyle olmasi gerekiyordu. Annem rahat durmadigi icin biraz agri cekti doktor da onaylamisti hizli beslenmeye basladi oda agir geldi. En onemlisi beslenmenizi yavas ilerletmeniz. Ama 1 hafta da gozle gorulur sekilde toparlandi tam toparlamasi 1 ayi buldu. Sezeryandan daha farkli cunku dikey kesi oluyor bildiğim kadari ile baska bir teyzem de oyle olmustu. Ilk etapta destek sart yemek konusu en onemlisi bagirsak uzun sure disarida kaldigi icin Karin icine yerlesmesi ve rahatlamasi zaman aliyor. Cok gecmis olsun simdiden..
Teşekkür ederim.Bilgim yok sadece geçmiş olsun demek istedim
Dikey kesi olduğunu bilmiyordum evet daha zor olacaktır.
Toparlanma süreci benim için önemli, elimden gelen dikkati gösteririm bu sebeple.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim Bibi. Ben daha çok bebeğim bu süreçte çok ağlar mı, çabuk toparlayabilir miyim kafasındayım yoksa yemişim rahmi.Bir bilgim yok ama rahim alındı hersey bitti gözüyle bakma çok geçmiş olsun
Henüz ameliyatı yapacak doktorla görüşmedim. Bebeğimi hazırlayıp bir iki güne görüşeceğim.Cok gecmis olsun. En doğru bilgiyi doktorunuz verir ama benim duyduklarim hep dikey kesi
Annemin tek yolu ameliyatti hatta grip oldu o surede bile vakit kaybetmisiz
Yemek destegi aldiktan sonra 1 hafta icinde toparlarsiniz insallah ama tabi zamana ihtiyaciniz var. Kac gun yatis dedi 3 4 diye dusunuyorum
Bol bol yuruyus yapin bagirsaklar yerlessin
İnşallah, teşekkür ederim.Bilgim yok ama inşallah en kolay şekilde atlatırsın.
Benim yatay canım sezeryan dikişimin olduğu yerde. Her doktor farklı yapıyor veya senin durumuna göre şekilleniyor.Dikey kesi olduğunu bilmiyordum evet daha zor olacaktır.
Toparlanma süreci benim için önemli, elimden gelen dikkati gösteririm bu sebeple.
Teşekkür ederim.
Özel mi devlet hastanesi miHenüz ameliyatı yapacak doktorla görüşmedim. Bebeğimi hazırlayıp bir iki güne görüşeceğim.
Teşekkür ederim. Konuşacağım. Yumurtalıkları almadıkları zaman da hormon kullanılması gerekiyor mu sormam lazım.40li yaşlarındaki arkadaşım çok hızlı toparladı, hiçbir şikayeti yok. Sadece bu ameliyattan sonra kullanması gereken hormon ilaçlarından birini temin edemiyor, şuan için piyasadan kaldırılmış. Climara forte. Doktorunuzla ameliyat sonrası hakkında da detaylıca konuşun mutlaka.
Bebeğime annem bakacak. Benim yanımda eşim kalır özel oda bulabilirsek yoksa akrabalardan birinden rica edeceğim sanırım. Bebeğimi biraz anneme alıştırmam lazım. Benden başkasında asla durmuyor ve morarana kadar ağlıyor.Canım öncelikle çok geçmiş olsun.
Ben yaklaşık 8 ay önce rahim ve sol yumurta mı aldırdım.
Kolay bir süreç demek isterdim ama kolay olmadı.Sezeryan gibi değil.Tabi bu herkes için farklı olabilir.
Bebeğine ve sana yardım edebilecek biri varsa hiç bekleme hemen ol.
Ama yalnız yapılacak bir şey değil.
Sormak istediklerin olursa yardımcı olabilirim.
Tıp Fakültesi Hastanesi'nde olacağım. Doğumumu yapan doktorla görüştük o bu ameliyatları yapmıyormuş, başka bir doktoru önerdi.Özel mi devlet hastanesi mi
Teşekkür ederim Malatya'dayım. Öncelik rahmi korumakmış ama mümkün değilse onu da alıyorlarmış. Benim bir de derin endometriozisim var. İçerdeki organlar birbirine yapışmış durumda yani. O yüzden kapalı ameliyat da zor.Ama tabii doktorla konuşacağım bunu da.Artemissisipi eğer İstanbul'daysan Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir muayene ol istersen. Oraya Sarıyerden bir genç kız gelmiş doktor tavsiyesi ile, onunda miyomları varmış ve kız miyomdan dolayı beklenmedik anlarda aşırı şiddetli ağrılar ve kanamalar yaşıyor ve olduğu yerden kalkamıyor kıvranıyor ve acillik oluyormuş. Daha 18 19 yaşlarındaydı. Onun sadece miyomlarını aldılar ve o da kapalı ameliyay oldu, karından kesi olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?