canım hayırlı olsun öncelikle.inşallah bebeğin sıkıca tutunur ve hiç bırakmaz seni.
rahat ol ama.doktorun gerekeni yapmış zaten.bu tür pıhtılaşmalarda doktorlar kan sulandırıcı iğne veriyorlar.seninki de vermiş.inşallah işe yarar.canım bildiklerimi yukarıda paylaşmaya çalıştım.bunun dışında bişey sorarsan bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım.
yine bu sitede "kan pıhtılaşması yüzünden düşük yaşayanların paylaşım alanı" diye bir topik var.arada ben de giriyorum.sen de bir bak istersen.faydalı çok şey yazıyor.
tarnsfer sonucunu bize mutlaka bildir canımm..
kızlar moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.ve bebeğim erkekmiş..
kromozom anomalisi olsaydı hiç üzülmeyecektim.ama şimdi çok kötüyüm.yıllar sonra bulduğum sapasağlam bebeğimi kaybettim.
kızlar moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.ve bebeğim erkekmiş..
kromozom anomalisi olsaydı hiç üzülmeyecektim.ama şimdi çok kötüyüm.yıllar sonra bulduğum sapasağlam bebeğimi kaybettim.
Merhabalar arkadaşlar..nasılsınız herkes iyidir umarım..beni sorarsanız yarın dr randevum var hem 32.haftada çalışabilir raporumu alcam hemde genel kontrolüm olcak.bakalım inş.herşey iyidir.
Zeyhat iyi olmana çok sevindim..uykusuz günler başladı tabii olsun sağlık olsun..doğumunla ilgili detyalarıda çok merak ediyorum cnm vaktin olursa yaz benim için) malum bende sona yaklaşıyorum.gerçi daha belli değil doğum şekli filan ama ben senide merak ediyorum..
Papatyacım üzülme dünyada herşeye birşeyler vesile işte artık nedenine niçinine takılma bence bundan sonra herşey güzel olcak inşallah..moralini bozma sakın olurmu ..
ayy canım benim ya..girdigim gibi şok oldum..bebegini kaybettin demek(( nolur çok yıpratma kendini..biliyorum kolay degil...Allah sabır versin ((
papatya çok üzüldüm biliyorum acın büyük ama ne olur daha çok yıpratma kendini inşallah 2. bebeğinde bunları yaşamayacaksın artık nedeni biliniyor tedavin yapılacak bir kere kaldın gör bak gene hamile kalacaksın
Merhabalar arkadaşlar..nasılsınız herkes iyidir umarım..beni sorarsanız yarın dr randevum var hem 32.haftada çalışabilir raporumu alcam hemde genel kontrolüm olcak.bakalım inş.herşey iyidir.
Zeyhat iyi olmana çok sevindim..uykusuz günler başladı tabii olsun sağlık olsun..doğumunla ilgili detyalarıda çok merak ediyorum cnm vaktin olursa yaz benim için) malum bende sona yaklaşıyorum.gerçi daha belli değil doğum şekli filan ama ben senide merak ediyorum..
Papatyacım üzülme dünyada herşeye birşeyler vesile işte artık nedenine niçinine takılma bence bundan sonra herşey güzel olcak inşallah..moralini bozma sakın olurmu ..
canım üzüntünü paylaşıyorum... çok yazık... şu kan pıhtılaşması önceden tespit ediliyor, neden doktorlar bunu testleri daha önce yapmıyor... ille bir düşük yaşadıktan sonra yaptırıyorlar... sanki o bebeğe sahip olmak bu kadar kolay..........
canım aslında üzülmemen gerek çünkü anomalili olsaydı diğerinde de olma ihtimali çok yüksek olacaktı,en azından ne olduğunu öğrendin pıhtılaşma sorununu ilaçlarla halledilir bilindikten sonra..canını sıkma herşey olacağına varıyor....
ben süt sıtması diye bişey olmuşum internetten baktım endi teşhisimi kendim koydum sol göğsüm şişiyor patlayacak gibi yatarken özellikle sanki taş var içinde aşağı çekiyor yan pozisyonda dehşet bir ağrısı var. O ağrımaya başaldıktan sonra çok üşüyoum düşünün üstüme atlet uzun kollu kalın badi yün hırka ve battaniye alınca ancak ısınıyorum allah vermsin çok kötü bişey zangır zangır titriyorum
sende sona yaklaşmuışsın canım artık zaman daha çabuk geçer bende hikayemi yazaam ama biraz uzun ve detaylı olacaağı için sakin bir kafayla yazmak istiyorum artık okumaktan sıkılırsın :
ben süt sıtması diye bişey olmuşum internetten baktım endi teşhisimi kendim koydum sol göğsüm şişiyor patlayacak gibi yatarken özellikle sanki taş var içinde aşağı çekiyor yan pozisyonda dehşet bir ağrısı var. O ağrımaya başaldıktan sonra çok üşüyoum düşünün üstüme atlet uzun kollu kalın badi yün hırka ve battaniye alınca ancak ısınıyorum allah vermsin çok kötü bişey zangır zangır titriyorum
papatya bizde pıhtılaşma sorunu var ama hamile kalınca kanamada başlıyor benim 2 düşükte kanamayla başladı şimdi biz hamile kalınca kan sulandırıcı kulanacağızmı kullanmayacakmıyız sence...bence bebekte kan akışı düzenli olmadığı içinde beslenemiyor ve kanama yapıyor tabi bu benim teorim senin dr un ne dedi hamile kaldığında ilaç kullandıracakmıymış?ay bizim de neçok şeyimiz çıkıyor araştırdıkça birşeyimizi çıkarıyoruz ortaya bence biz azimli kadınlarız..........................
zeyhat nacizane fikrim bir kurban kesmen yönünde,başından hiç sıkıntı eksik olmadı belaları savar hem bebeğinede kavuştun bir şükür niyetiyle canım benim....tabi bizimde eksik olmuyor bende bir doğursam hemen kesmeyi düşünüyorum..................allah kaza bela vermesin tabi cümle kardeşlerimize bizede...
Evet cnm yaklaşıyorum dediğin gibi çabuk ilerliyo sanki..hayırlısı..Yok cnm ben hiiiiçç sıkılmam sen yazabildiğin kadar detaylı anlat..)
Bende duymuştum bu süt sıtması olayını ama tam bilmiyordum..cnm bi dr una sorsaydın keşke belki püf noktası veya geçiren bişeyler vardır bu durumu..doğumdan sonra şu emzirme konusu benide endişelendiriyo ..bakalım hayırlısı artık..inşallah bi sıkıntı yaşamam..
canım benim pıhtılaşma sorunum önceden belliydi ama gebeliğimde sürekli lekelenme ve ara kanamalarım old.için dr kan sulandırıcının sakıncalı olacağını söyledi.yani istememeize rağmen sulandırıcı kullanamadık.kısmet değilmiş demekki..çok sağol canım..
kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum..a.s.
iyiki varsınız..
yazdıklarınızı okuyunca biraz kendime geliyorum ve toparlanıyorum yeniden..
son zamanlarda kromozom anomalisi olduğuna iyice inandırmıştım kendimi..teselli işte..
belki de bu yüzden böyle yıkıcı ve şok edici oldu beni..
daha iyi olacağım inşallah allahın izniyle..
çok geçmiş olsun canım..ilk kez duydum böyle bir rahatsızlığı..ay zeyhatcım hep böyle ilginç ilginç şeyler buluyor bizi farkındaysan..rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?