Papatyacığım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.Gözlerim doldu.Bende 1 sene önce 4.5 aylık bebeğimi düşürdüm.İnan bana seni çok iyi anlıyorum.Allah bir daha yaşatmasın.İnşallah tez zamanda tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde hamileliğini tamamlayıp bebeğini kucağına alırsın canım bunu canı gönülden istiyorum.İnsan o süreci tamamlamadan bebeğini kaybedince büyük bir boşluğa düşüyor.Ben hemen hamile kalmak istedim sanki hamile kalınca acım biraz hafifleyecekti.Ama hala hamile kalamadım.Allah her şeyin hayırlısını versin.Hepimiz için:Saruboceq::teselli:
papatya daha iyisindir inşallah sağlığına dikkatet canım güzel haberler bekliyoruz senden.zeyhatda bebeğine kavuşmuştur koklayıp duruyordur herhalde.allahım o ğüzellikleri isteyen herkeze yaşatsın.
merhaba arkadaşlar çarşamba günü doğum yaptım ancak bugün geldik eve
salı gecesi preeklampsi başlamış allahtan sabah doğuma alacaktı dr
bebek 38 haftalık doğmsasına rağmen yoğun bakıma girdi arkasından başka sıkıntılar
doğum sonrası tansiyonum iyice fırladı dil altı ve tansiyon haplarıyla düştü
şuan çok garip duygular yaşıyorum eve gelip yatağıma uzanınca sinirlerim boşaldı artık ben o yatakta ne gözyaşalrı döktüm ne sıkıntılar çektim
bi ara detayları yazarım
bebek 38 haftalık doğmsasına rağmen yoğun bakıma girdi arkasından başka sıkıntılar
şuan çok garip duygular yaşıyorum eve gelip yatağıma uzanınca sinirlerim boşaldı artık ben o yatakta ne gözyaşalrı döktüm ne sıkıntılar çektim
bi ara detayları yazarım
Zeyhat gözün aydın çok sevindim..bebişin nasıl sen nasıl oldun? ara ara bizlere haber ver..artık bütün sıkıntılar bitti işte bundan sonra inşallah mutlu tatlı günler yaşayacaksın oğluşunla birlikte..doğumla ve sonrası ile ilgili detayları bizlerlede paylaş bi ara..tekrar gözün aydın cnm :)))
sier senin hamilleliğin nasıl geçiyor, problemsiz geçiyor değilmi?progestan kullanıyormusun?kaç haftalık oldun?dr lar septum ameliyatı sonrası usg da farkları bariz görüyorlarmı?ben kontrole gideicem de korkuyorum septum tamaamen alınmamışsa diye sen yaşamıştın ya...sier ben ilaç 1 paket kullandım hormon ilacını yeterli olmaz diye onada korkuyorum...yani hep birşeylerden korkar oldum...
Merhaba ceydan.hamileliğim şükür iyi gidiyor cnm 30 haftalık olduk gibi artık..ben septumdan sonra yumurta rezervlerimde azalma filan deyince dr um biliyosun yumurta takibi yapılmıştı ilk kez ve onun için yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi kullanmıştım o ay.sonrasında hamile kalınca dr um bu tip yardımcı yöntemlerden sonra düşük riskinin normalden fazla olmaası nedeniyle bana 3 ay boyunca kullanacağım (3 günde 1) pruloton depot adlı iğne (yani progestan hormonu) vermişti..bunları kullandım bitirdim şükürki herhangi bir sorun olmadan bugünlere gelebildik bildiğin gibi..
septum ameliyatından sonra özellikle vajinal usg de görüyolar cnm durumları..merak etme o konuda.benim septumum aşağı doğru derin bir septum olduğu için dr iiki kerede almanın uygun olacağını belirtmişti.sanırım rahimde delinme,veya başka bir risk oluşmasın diye ameliyat esnasında.ama diğer türlü hafif septumlar bir kerede hallediliyor cnm..sen hiç endişe etme..dr lar zaten ameliyat sonrası gerekli açıklamaları yapıyolar ve devamındaki rutin kontrollerde..
Bahsettiğin 1 paket ilaç sanırım ameliyat sonrası kullandığın cyclo progynova isimli hormon ilacı..bana dr 2 kutu kullanmamı istemişti.dr un sana 1 paket dediyse yeterlidir cnm.belki senin durumun benimki kadar değildir.yada yaş yumurtlamalar ameliyatın içeriği yani septumun sekli filanda etkili olabilir belki bu durumlarda.o yüzden sen dr un a güven..her gittiğinde detaylı durumun hakkında konuş sor cnm..merak etme bundan sonra inş.hakkında herşey daha kolay ve daha güzel olacak..
bi ara detayları yazarım
sağol yardımların için sier inan içim rahatladı..yarın dr a gidicem bakalım durumum nasıl...birde dr ağzından dinleyelim...canım bukadar yaşadıklarına inat normal doğum yaparsın sağlıkla inşallah...bebişe iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?