Rahim Anomalileri

tşk.ederim canım Allah razı olsun 8 haftam bitti canım cinsiyetleri henüz belli değil tabii ama hayırlsı olsun diyorum artık... çok çok geçmiş olsun canım sanada insan hem maddi hemde manevi yönden çok yıpranıyor bu süreçte zorlu yollardan geçiyoruz hepimiz inş. sende bebişine kavuşursun en kısa zamanda..
canım ben konya eurofertil tüp bebek merkezinde tedavi oldum ssk lıyım ama rapor çıkartmam için 2 aşılama yaptırmam gerekiyormuş bende 1 tane yaptırmıştım ikinci için hiç uğraşmadım rapor çıkartmadan tedavi oldum... ilaç ve hastane toplam 4.200 falan tuttu belkide daha azdır... yapılan bütün testler tahliller herşey merkezde yapıldı hiç para ödemedik canım (genetik testlerde dahil olmak üzere ) hem doktorumdan hem çalışanlardan çok ama çok memnunun halende görüşüyoruz hepsiyle çok iyiler...ilk denememde tuttu zaten Allahım hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu dualrım sizlerle

demek konyadasın ben de kocaeli deyim Allah herzaman iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi tüp bebek artık bir ticaret halini de aldı hem maddi hem manevş güvenmek çok zor ama sizin gönlünüze göre vermiş rabbim umarım hayırlısıyla kucağınıza alırsınız...tek yumurta ikizi mi ?

canım ben iş nedenimden dolayı d.bakırdayım ailem konyada onun için orda yaptırdım...Allahım sizlerinde gönlüne göre verir inş... çift yumurta ikizi canım.. darısı sizlerin başına olsun inş..

...çok sevindirici bir haber... allahım hayırlısıyla kucağına almanıda sağlıklı büyütmenide nasip etsin.kesinlikle sana katılıyorum...vakit kaybedip yıpranmaya hiç gerek yok...

Dileklerine aynen katılıyorum...amin...

Rabbim yüzümüze baksın hayırlı haberlerle görüşmek üzere...

Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın en kısa zamanda herkese nasip etsin inş....

Kızlar neden kimse uğramıyor artık bu topiğe? Yeni haberler var mı hamiş olanlar yeni bi tedavi sürecine girenler vs..
Bende bi değişiklik yok tiroid için ilaç kullanıyorum geçen ay klomenle denedik gelişmedi yumurtalarım bu ay doğala bıraktık bundan sonra da bir süre ilaç kullanmadan doğal takip yaptıracağım bakalım yarın 12. günüm yumurtalarım büyümüş mü göreceğiz.Hakkımızda hayırlısı olsun..

ben de septum ameliyatı oldum ameliyattan sonraki ilk denemem bu ay bakalım neler olcak sat 5 ekim...

merhaba arkadaşlar ben de kısaca hikayemi anlatayım daha doğrusu yazmıştım ama hem topik hareketlensin hem de yeni gelen arkadaşlara da bilgi olsun.ben geçen sene hsg çektirdim ve bana uterus bicornis dediler sorun ameliyatla çözülür dediler.ben de üniversite hastanesine gittim lap ve hist. ameliyatı oldum ve bicornis değil septum olduğu ortaya çıktı ayrıca tüplerimin birinde tam tıkanıklık diğerinde hafif geçiş olduğu tespit edildi ve bunlar giderildi ancak 5 ay geçmesine rağmen hamile kalamadım ve artık tüp bebek için yeni tetkikler yapmaya başlandı onları toplar toplamaz hastaneye vereceğim dosyama eklenecek ve tüp kararı için gün saymaya başlayacağız inşallah...Allahım herkesin yardımcısı olsun ve tez vakit bebişlerimize kavuşalım inşallah...amin..

amin canım seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun gönlüne göre versin...

merhaba arkadaşlar. ben sizi uzun zamandan beri takip ediyordum. İlk defa yazıyorum. ben 2,5 ay önce 14 haftalık bebeğimi kaybettim. sebebide hem 5 cm lik miyom olması hemde rahimde perde olması. bu nedenle de bir hafta önce açık miyom ameliyatı ve histereskopi yapıldı. Ameliyatların başarılı geçtiğini söyledi dr um. ancak bana daa daha önce uterus bikornis denmişti. şimdiki doktorum rahim filminden sonra perde olduğunu söyledi. ameliyatta da perdenin bayağı bir kalın olduğunu söyledi. ben bundan önce doktor kurbanı oldum inanın. o yüzden iyi bir dr bulmak gerekir. şimdi iyileşme sürecindeyim. dr um 3-4 ay sonra tekrar bebek düşünmeye başlayabileceğimizi söyledi. hepimize Allah yardım etsin ....

canım malesef rahim filmiyle pek anlaşılamıyor.aynı durum bende de vardı.perde kalın olunca görüntü yanıltabiliyormuş,yani pek doktorlarla da alakalı değil.ben üniversite hastanesinde bile gösterdim filmimi oradaki asistanlarr bile ikiye bölündü bicornis ve septum diye.yani filme bakılarak net birşey söylemek pek mümkün olmuyormuş,sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle..

canım ben doktoruma güvendim ve histeroskopi oldum doktorum septum olduğunu doğruladı. anacak bayağı kalınmş. daha önceki doktorum hiç film çekmeden bikornis diyip hamile kalmama izin vermişti. ama sonuç bebeğimi kaybettim. İnşallah hepmiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız..

ben test yaptım (kanda) negatif bakalım bu ay yumurta takibi yapayım diyorum daha çok zaman kaybetmek istemiyorum...

arkadaşlar sorum olcaktı size cvp verirseniz sevinirim ben kimyasal gebelik geçirdim ve arkasından tüp bebek yaptırım ama ilkinde tutmadı şimdi dondurulmuşlarım var ama ondan önce tutmama yada kimyasal gebelik geçirmiş olmam rahimde sorun olduğunu gösterirmi bana sulu ulturason yapılmadı sadece hsg çekildi soru çıkmadı acaba sulu ulturason yaptırmam gerekirmi teşekkürler

sulu ultrasonun ne olduğunu bilmiyorum ama hsg de de sıvı veriiyor zaten rahime ??? ve hsg tanı da daha mantıklı gibi geliyor.ama süphem var diyorsan kesinlikle ofis tipi histeroskopi çeken yerler var yani kamerayla rahmi inceliyorlar en iyisi bu olur senin için ...sağlıkla kal.

mrb ben kendi deneyimimi yazayım benim ilk ultrasonumda polip çıktı. daha sonra hsg çekdiricekdim tese yöntemiyle çocuk sahibii olucağımız için doktorlar hsg çekmiyelim dedi 2.ultrasonum temiz çıktı ben tüp bebek uygulamsına başlıcaım için korktum polip olunca düşük tehlikesi oluyor diye tekrar ultrasona girdim bu seferki sulu ultrasondu ve yine temiz çıktı )))) ama bildiğim kadarıyla hsg en güvenilir olanı tüplerin tıkalıysa açılıyor yapışıklıklar açılıyor polip miyom gözüküyor....sulu ultrasonda daha çok poliplere bakılıyor bildiğim kadarıyla....ofis tipi kameraylada baktırabilirsin. doktor gerekirse bakarız dedi kameraylada

merhabalar bende çarşamba günü histeroskopi yaptıracağım polip var alıcaklar ondan sonra 3.kez tüp bebeğe başlıyacağım.
bu işlemden ne kadar sonra tüp bebeğe başlanıyor mesela ertesi ay başlanıyormu bilginiz varsa paylaşırmısınız..

arkadaşlar bana unicorn uterus(yarım rahim ) teşhisi koydular etlik zübeyde hanımda aşılama tedavisi verdiler regl ol 3, gün gel dediler fakat ben o ay hamile kaldım 2yıl öncede hamile kalmıştım ve bebeğimi 2,5 aylıkken kaybettim gelişemiyormuş bu son düşüğümdede biyolojik yani yumurtlamanın son günü olduğunu söylediler keseyi göremeden değerlerim düştü .ve bu aşamalardan sonra bugün özel bir polikinliğe gittim ve bana oradaki uzm. doktor 'yaşın genç daha dene derim .ama senin sonun ya taşıyıcı anne bulman lazım yada evlatlık alman lazım olmayan rahminin yarısını yaratamayız bu allahtan dedi'tabi ben bunları duyunca yıkıldım .çok zor bir dönemdeyim birde bana bir uzman önerdi genetik üzerine araştırma yapıyormuş onada gittim hemen tabi iki gözüm iki çeşme bu arada oda bana bir çok şaçma ama kesin olmayan şey söyledi hepside tedavi değil araştırma konularıydı önerdiği en son şeyde 'rahmini dikeriz 'oldu ve ben ona şöyle bir soru sordum peki benim rahmimi dikerseniz saten bebek içeride gelişemiyor ve ölüyor dışarı atıyor kendini peki dikili rahimden kendini atamayan çocuk beni zehirlemiyecek mi veya bana zarar vermiyecek mi benim yorum ve mantığımla bana verdiği cevap şöle oldu'evet bu seferde öyle olucak'bu nasıl bir uzm. anlamadım ve ank. tekmiş öneren öyle dedi arkadaşlar uzun oldu ama içimi ağlıyarak döktüm ben normal yoldan hamile kalbiliyorum fakat bebek düşüyor bu konuda deneyimi veya bilgisi olan varsa acil cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…