Rahim Anomalileri

Cnm senin hamileliğin nasıl geçti iyimizin

desteğin için t.ederim lavinya bende yaptırma kararı aldım inşallah sonuçta hayırlı olur bol bol dua ediyorm durumu kabullenmekte zorlanıyorum sadece

Merhaba benim rahimde ustten centikli arkuat seklinde sol tupumde kivrimli 1 dis gebelik var soldan ondan sonra normal gebelik kızım suan 8 aylık kuzenin de kalp seklinde onun 3 düşük var son igne kullandi kan sulandirici suan oglu 2 aylık umidinizi kaybetmeyin

benim de bikornuat rahim dendi ve tüplerim normalden kıvrımlıymış hiç gebelik oluşmadı çok üzülüyorum drlar net bişey dmiyor biri diyor tüplerin açık önemli değil kıvrım biri bilemem laporoskopi lazım diyor napmalıyım

pamukperenses arkadaşım bende histereskopi oldum ama laparoskopiyi doktorum yapmadı gerek duymadım dedi.bence yaptır ki önünü daha rahat görebilesin için rahat etsin... Peki tüplerin normalden fazla kıvrımlı olduğunu nasıl görmüşler hsg yaptırmış olmalısın...bence ona takılma benimde rahmim seninki gibi bikornuat sorun rahimde tüplerde değil canım...

bende laparaskopi olacam önce karar veremedim ... sonuçta dr bunu gerekli gördüğü için yapacaktır sadece yapan dr tecrübeli olsun

Yarı rahimli olmak sağlıklı bir gebelik geçirilmesine engel değil arkadaşlar içiniz rahatlatsın diye özellikle belirtmek istiyorum, gerçi ben farkında da değildim. Ilk aylar hiç kanamam olmadı sadece 4.ayda bi gün çok yol yürümüştüm ve 4.aya girmenin rahatlığıyla eşimle yakınlaştık sabahına kanamam oldu Drum 3 gün yatmamı söyledi sonra kesinlikle kanamam olmadı ama sonradan çocukta gelmedi :)) 40 hafta gecti mecburen sezaryen oldum dr.um o zaman rahmin farklı dedi ama o zaman önemsemedim. Ablamda çift rahim var oda maşallah zamanında doğurdu. Rahmi normal olup düşük yapan aylarca hamileliğini yatakta geçirende var, yarım rahimle ikiz doğuranda var o yüzden olumsuz düşünmemek lazım ama şu bir gerçek hamile kalınca dikkat etmek lazım

bebeginizi kaç aylık dogurdunuz acaba erken doğum olmadı deil mi

Cnm aynı durumu yaşıyorum kanamalarım yeni geçti ..sen doğum yaptınmı

ben de sizlere umut olmak isterim kızlar çünkü şu aralar benim de umuda ihtiyacım var. Bicornis rahimliyim ben ilk gebeligim 5 aylık erken doğumlardan sonlandı belki de tedbirsizliktendi bilemiyorum ikinci gebeliğim ise yatarak ama sıkıntısız 38. Haftada sağlıklı bi bebekle noktalandı şükürler olsun. Kızım 3 yaşında ve yeniden hamileyim hersey normal giderken dün kanamam oldu ve hastanede kaldım bugün ciktim peçeteye kan gelmeye devam ediyor canım sıkkın ve bekliyorum...

Cnm inş sıkıntın geçer çabuk ..bende bikornisim korkuyorum baya ..hepmi yatmıştın kızında başından beri ?11haftalığım bende endişeliyim ,başından beri arada kanamalarım oldu ..3haftadır şükür iyiyim

Evet canım öğrendiğim andan itibaren hep yatmistim ve iğne olmuştum sürekli bunda doktor kanama olursa iğneye başla dedi nitekim oldu progestan kullaniyorum bi de fitil şeklinde ama kanama canımı sıktı açıkçası. Olmaz diye bişey yok ama çok şükür kızım sağlıklı sadece biraz yatarak dikkat ederek geçirmek gerekiyor ben bunda yatmadim çalışıyorum çünkü ama rapor alicam doğuma kadar anladım şakası yokmuş

benimde rahmim bikornis ullikornıs çok üzgünüm 2 tane bebek kaybettim ne yapacam bilemiyorum benimkilerde kalp atışı olmuyordu hiç

Cnm sendlerde rahim anamolisimi var

Cnm hamileliğin nasıl geçti merak ettim

Cnm ham
Ikizler, bence perde veya Y sekli rahim dedikleri. Fakat birkac iyi doktorla gorusup, kendince bir konsultasyon yapsan, bir gorus daha alsan en dogrusu olur bence. Benim ters rahmi olan bir arkadasim dogum yapmisti.
ileliğin nasıl geçti ,merak ettım ..bnde bikornis rahimliyim ve inan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…