- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
inan bana ayni duygulari yasamis biri olarak hic korkma .bebegimin hareketlerini hissedinceye kadar hep korku hep stress acaba biseymi oldu.sonradan hic kafama takmadim Allah isterse dilerse olur dedim ve cok sukur su an 38 haftalik hamileyim ve erken dogum riskin bile olmadi.hic korkma tatlim simdi pismanim bebegimi bukadar strese soktugum icin.gerek yokmusteşekkür ederim canım benim rahmimdede sorun var şuan gebeyim 17 haftalık çok korkuyorum bebeğimin kalbi duracak diye 2 defada boş gebelik yaşadım senin gebeliğin nasıl gidiyor benim bebeğimde sol tarafda bu aralar bu aralar mide bulantım bir aksilik olmasından çok korkuyorum yarın konrolüm var ne olur bana dua edin Allah evlat isteyen herkese nasip etsin banada inşallah
çok sevindim senin adına benim tanım bikornis unikollis senin rahim anormalin neydi canım bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum başlarda kanamam oldu lekenme şeklinde hergünüm stres ve korkuyla geçiyor midem bulanmıyor 2 gündür korkudan doktora gidemiyorum olumsuz bişey söyler diye ne yapacam ben böyle eşimide strese sokuyorum kendimide karnım hiç çıkmamış kendimi hamile gibi hissetmiyorum umarım bişey yokturinan bana ayni duygulari yasamis biri olarak hic korkma .bebegimin hareketlerini hissedinceye kadar hep korku hep stress acaba biseymi oldu.sonradan hic kafama takmadim Allah isterse dilerse olur dedim ve cok sukur su an 38 haftalik hamileyim ve erken dogum riskin bile olmadi.hic korkma tatlim simdi pismanim bebegimi bukadar strese soktugum icin.gerek yokmus
ah tatlom sende kendimi goruyorum :) bana uterus bikornis dendi.bulantilar zaten 13 haftadan itibaren gecer benim 15 haftalikken bitmişdi.normal olanida bu 17 haftada bulanti olmazki.bebegimi ilk 16 haftada hissettim ama duzensizdi 2-3 gunde bir hatta tekme falan brkleme.kucuk hareketti net olarak 22den itibaren daha zamanin var.ikinci trimester hamileliyin en rahat donemi hamile gibi hissetmemen gayet normal.hamileligi kendine zehir etme benim gibi pişman olursun sonraçok sevindim senin adına benim tanım bikornis unikollis senin rahim anormalin neydi canım bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum başlarda kanamam oldu lekenme şeklinde hergünüm stres ve korkuyla geçiyor midem bulanmıyor 2 gündür korkudan doktora gidemiyorum olumsuz bişey söyler diye ne yapacam ben böyle eşimide strese sokuyorum kendimide karnım hiç çıkmamış kendimi hamile gibi hissetmiyorum umarım bişey yoktur
çok teşekkür ederim moral oldun bana hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah ben çalışıyorum bide küçük olduğu için raporda alamıyorum bakalım hayırlısı olsunah tatlom sende kendimi goruyorum :) bana uterus bikornis dendi.bulantilar zaten 13 haftadan itibaren gecer benim 15 haftalikken bitmişdi.normal olanida bu 17 haftada bulanti olmazki.bebegimi ilk 16 haftada hissettim ama duzensizdi 2-3 gunde bir hatta tekme falan brkleme.kucuk hareketti net olarak 22den itibaren daha zamanin var.ikinci trimester hamileliyin en rahat donemi hamile gibi hissetmemen gayet normal.hamileligi kendine zehir etme benim gibi pişman olursun sonra
Cnm merak ettim normal doğummu yaptınah tatlom sende kendimi goruyorum :) bana uterus bikornis dendi.bulantilar zaten 13 haftadan itibaren gecer benim 15 haftalikken bitmişdi.normal olanida bu 17 haftada bulanti olmazki.bebegimi ilk 16 haftada hissettim ama duzensizdi 2-3 gunde bir hatta tekme falan brkleme.kucuk hareketti net olarak 22den itibaren daha zamanin var.ikinci trimester hamileliyin en rahat donemi hamile gibi hissetmemen gayet normal.hamileligi kendine zehir etme benim gibi pişman olursun sonra
evet canim sorunsuz normal dogum yaptim Allahin izniyle cok sukurCnm merak ettim normal doğummu yaptın
merhaba arkadaşlar
kimseler yok mu artık, halbuki bu topik bana çok ümit vermişti
309 sayfanın tamamını okudum, kimler bikornis, kimler unikornis, kimler septum biliyorum diyeceğim de o kadar sayfayı okuyunca birbirne girdi biraz
şimdi ilk kez yazıyorum.
zeyhat'a teşekkür ediyorum kapanınca topiği tekrar açmış, hatta kapanmadan önce ilk açan kişi selinda_ da sağolsun. güzel bişeye vesile oldunuz, rahim anomalisi yaşayan kadınlar burada paylaştılar herşeyi. şuan aktif değilsiniz bu mesajı belki okuyamayacaksınız ama bebişlerinizle uğraştığınız için aktif olamamanız kadar umut verici bişey yok zaten bizler için..
ve şu an burayı okuyanlara sesleniyorum, evet evet senmuhtemelen hepimiz başımıza böyle bir özel durum geldiği için okuyoruz zaten bu satırları.. başlık bir zamanlar çok aktifmiş, birbirlerine çok destek olmuşlar arkadaşlar. ve pek çoğu rahim şekilleri ne olursa olsun kuzucuklarını kucaklarına almışlar. herşeyden önce -elbette- nasip, sonra tedavi ve çabaları ama bi taraftan bence burada birbirlerine verdikleri destek de etkili olmuştur bunda. şimdi bizler tekrar öykülerimizle, tedavi süreçlerimizle, birbirimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışsak güzel olmaz mı
Cnm ii ki bu konuyu aktiflestirdin valla çok ii oldu
Benimde sorunum rahimde... bebişlerim tutanamiyorkaç defa histeroskopi oldum sayısını bilmiyorum... Şimdiki Dr um da 4. Yü olacağım... benim sorunum yapışıklık doğuştan olan bişey degil kürtajdan kaynaklı...
Bazen kendimi okadar çaresiz hissediyorum ki.. Çarşamba günü neler duyacağım bakalım. .
Transfer olabilmek bile bi şansmis tabi dogru bir transferse.
Bana 3 kez boşuna yapılmış
Şimdi beklemedeyim bakalım Dr um en ii hale getirmeye çalışıyor sağolsun...
Senin durumun ne....
geçmiş olsun akgUvercin. Sende rahim anomalisi değil de, yapışıklık mı var yani sadece. Yarınmış randevun, inşallah güzel şeyler duyarsın, moralin yükselir. Allah gönlüne göre versin
Bana bikornis uterus dendi. 13-14. hafta gibi düşük yaşadım, özelde devam ettiğim hekim ameliyat olmam gerektiğini, düşüğün rahim şeklinden kaynaklandığını söyledi. Fakat ben sadece onun görüşüyle kalmak istemedim, 3 profesöre daha gittim 3'ü de "hayırrahminden kaynaklı değil" deyince ameliyatı rafa kaldırdım. Normal deneyeceğim tekrardan, inşallah her şey çok sağlıklı, güzel ve hayırlı gelişir
bikornis olup hamile olan arkadaşlar, nasılsınız? aldınız mı sağlıcakla bebişleri kucağınıza
inşallah :)bu konuda eskiden aktif olan arkadaşlardan var sağlıklı bir şekilde doğum yapmış olan, darısı başına :)
Cnm geçmiş olsun... inş bu sefer bebeğine kavusursun...
Eet bende rahim anomalisi yok yapışıklık var...
Sevineyim mi uzuleyimmi bilemiyorum...
Yıllardır bununla mücadele ediyorum..
Ama hiç bi Dr şimdiki Dr um kadar ugrasmamisti....
Herşey nasip tabiki...
Umarim sende bi an once kavusursun bebeğine...
Cnm merak ettim normal doğummu yaptın
canım geçtiğimiz çarşamba doktora gidecektin sanırım, nasıl geçti ?
herrrrşey iyi gider umarım.
ferideei ben de seni merak ettim sen nasılsın,
sağlıcakla almışsın sanırım kucağına başka bi konuda farkettim. normal sezaryen hangisi oldu? hayırlı olsunbebişin sağlıkla huzurla büyüsün inşallah.
öncesinde olmuş muydu peki düşüğün, senin de rahmin bikornis, y şeklindeydi okuduklarımdan hatırladığım[/QUiyi dileklerin icin cok sagol cnm ,
Evet normal dogum yaptum devlet hastanesinde ebeler dogurttu
bnm 3.5 yil hic olmadi ,dusuk yada bska bisiy,sonra kendiliginden oldu ,evet rahmim bikornis ,r am ayrik ama bnm derin bir y seklinde
Rabbim sizede versin ins,bnm kizim3 aylik oldu
Hay allah alinti k ayamadim tam ,yukardaki msjimi genislet cnm orda kalmis msj :)ferideei ben de seni merak ettim sen nasılsın,
sağlıcakla almışsın sanırım kucağına başka bi konuda farkettim. normal sezaryen hangisi oldu? hayırlı olsunbebişin sağlıkla huzurla büyüsün inşallah.
öncesinde olmuş muydu peki düşüğün, senin de rahmin bikornis, y şeklindeydi okuduklarımdan hatırladığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?