evet aslında hamile kalabilmek de çok güzel ama sonu böyle olunca artık cesaretimde kırılıyor.çünkü 16.haftalıkken birini birinide 20 de sayılır kaybettim .böyle olunca sığmayıp düşüyor olabilir dedi doktorlar. çünkü o kadar tahlilden sonra yine de bişey bulamadılar. Yücel beye gitmek istiyorum ama ameliyat derse diye korkuyorum. iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.sende ümidini kaybette yarım rahimli olup bebeği olan çok kişi var ben çok okudum Allah sana da nasip eder stres yapma.hamile kalmayı stres geciktirebiliyor...
inan yaklaşık bir sene oldu bu yarım rahim olayını öğreneli ilk duyduğumda dünyam başıma yıkılmıştı ama şimdi pek de umursamıyorum ne yapalım kısmet demekki böyle olması gerekiyormuş karıncaya can veren rabbim inşallah bizlerinde yüzünü güldürecek bu günümüze şükür.. inşallah bundan sonrası iyi olacaktır canım benim..inşallah hepimizin gönlünden geçenler kabul olsun..
parasını düşünecek durumda değilim aslında güzel sonuçlar alsak yeter. ben 3 yıldır o kadar çok para harcadım ki gitmediğim doktor kalmadı buralarda ama netice yok .bu ayın sonunda adetim geçince yücel beye de gidelim diyoruz eşimle . inşalllah hayırlısı olur. senin yarım rahim olduğunu bilmedenmi rahim genişletmeyi yaptı sana yücel bey.ben bilseydim olmazdım dedin ya ondan soruyorum...
canım sen de endişe etme bak ameliyatının üstünden çok zaman geçmemiş daha hamile kalamadım diye sıkıntı yapma. Hamile olunca bana da haber vet tatlım ya .güzel haberlerinle ben de mutlu olurum. sen istanbulda mısın canım? ben istanbulda değilim yücel beye gideceğim ama uzak olduğu içinde tereddüt ediyorum çünkü hamileliklerimde ben sürekli yatarak geçiriyorum yani hamileliklerde gitmem mümkün değil. istanbulda olsaydım daha kolay olurdu..gerçekten bu işlerde çok para gidiyor valla rabbim yardım etsin hepimize..birde diyorsun ya çok dr a gittim her kafadan bir ses çıkıyor işte insan daha çok bunalıyor artık kısmet ama git bencede bakalım ben geçen şubatta gitmiştim haziran da ameliyat oldum temmuzdada spiral çıkartıldı..muayene o zaman 250 tl idi..ameliyatım da 3500 tl ye oldu..ama yücel bey çok ilgili çok tatlı ben çok sevdim..hüsamettin bey var yanında ameliyatlara beraber giriyorlar o da çok iyi bir dr..
canım sen de endişe etme bak ameliyatının üstünden çok zaman geçmemiş daha hamile kalamadım diye sıkıntı yapma. Hamile olunca bana da haber vet tatlım ya .güzel haberlerinle ben de mutlu olurum. sen istanbulda mısın canım? ben istanbulda değilim yücel beye gideceğim ama uzak olduğu içinde tereddüt ediyorum çünkü hamileliklerimde ben sürekli yatarak geçiriyorum yani hamileliklerde gitmem mümkün değil. istanbulda olsaydım daha kolay olurdu..
inşallah canım hep duyuyoruz bizim gibilerin de sağlıklı çocukları olduğunu Allah bize de sağlıklı ,hayırlı evlatlar versin inşaalah. ben Adanadayım. Uzak yani istanbul ama gideceğim artık ne yapayım. gelişmeler olursa seni merakta bırakmam canım. Sen de haber ver .evet çok da zaman geçmedi ama hayırlısı tabiki de bende yumurta takibine başladım bakalım hayırlısı inş vesile olur..evet ben istanbul dayım canım sen istanbul da değilsen evet zor olur yakın şehirlerdeysen günü birlik de gelebilirsin ama uzaktaysan zor tabiki de..evet hamileliklerde bizim gibiler maalesef yatarak geçiriyorlar inş bu defa rahat ve sağlıklı bir gebeliğin olur hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın..bak benim o anlattığım arkadaşımın vardı ya forumda o da çift rahimliydi onun dr unun hastası varmış çift rahimli kadın da dans hocasıymış sanırsam 9 ay karnında bebeğini taşımış ve de dans da yapmış hiç yatmamış sağlıklı bir şekildede doğumunu yapmış yani rabbim istedikten sonra herşey oluyor hayırlısıyla rabbim bizlerede nasip etsin..tabiki haber veririm ama sende bana haber ver bende merak ederim seni..senin için de çok dua edicem arkadaşım hakkımızda hayırlısı olur inşallah...
gerçekten bu işlerde çok para gidiyor valla rabbim yardım etsin hepimize..birde diyorsun ya çok dr a gittim her kafadan bir ses çıkıyor işte insan daha çok bunalıyor artık kısmet ama git bencede bakalım ben geçen şubatta gitmiştim haziran da ameliyat oldum temmuzdada spiral çıkartıldı..muayene o zaman 250 tl idi..ameliyatım da 3500 tl ye oldu..ama yücel bey çok ilgili çok tatlı ben çok sevdim..hüsamettin bey var yanında ameliyatlara beraber giriyorlar o da çok iyi bir dr..
Merhaba kingpin .nasılsın canım?ben haftaya yücel beye gitmek için randevu alacaktım aslında ama eşimin çalışması gerekiyor diye ertelemek zorunda kaldım.sen neler yaptın?
sana da merhaba canım iyidir canım valla sen nasılsın..olsun geç olsun da güç olmasın bunda da bir hayır vardır müsait olunca gidersiniz yücel beye..inşallah hayırlı haberler alırsın canım..ben de yumurta takibi yaptırıyorum bu ay klomen içtim ilk defa bugün 11. günümdü dr kontrole çağırmıştı ama maalesef sağ tarafta 16-15 mm iki yumurta oluşmuş güzel ama benim tüpüm solda olduğu için şansım bu ay daha da azmış artık hayırlısı ne yapalım belki bir mucize olur..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah senin için dua ediyorum canım benim rabbim yardımcımız olsun inşallah..
olsun hayatım umudunu kaybetme bu ay olmazsa gelecek ay.önümüzdeki maçlara bakacaz artık yapcak bişey yok :)sen de benim aklımdasın canım inşallah sabırla hamilelik haberini almayı bekliyorum senin de dediğin gibi biraz bekletiyor bu bebişler bizi ama ne yapalım sağlıklı ,hayırlı iuzun ömürlü olsunlar da bu günler de geçer inşallah.
zaten hep önümüzdeki maçlara bakıyoruz canım benim)) umudumu yitirmiyorum evet azimliyim ) bu ay incir kürü de yapıyorum bakalım hayırlısı artık herşey nasip kısmet..çok teşekkür ederim canım aminn amin inşallah sen ben ve bizim gibi kimler varsa bebek hasreti çeken rabbim bebeklerimize tez zamanda kavuştursun inşallah..sağlıklı hayırlı evlat olsunlar ve bizlerde sağlıkla büyütelim onları inşallah ama bizimkiler daha doğmadan nazlı çıktılar ))
evet hem de ne nazlı çıktılar keratalar:))incir kürünü nasıl yapıyorsun canım ya ben hiç bilmem kür falan . anlatırsan ben de denerim.
merhabalar arkadaşlar.. 15 aylık evliyim ve korunuyorum.. rahmimde zaman zaman ortaya çıkan adet sancısı şeklinde hafif kasılmalar vardı bu şikayetle doktoruma gittim. doktorum vajinal ultrason yaptı ve bölmeli rahmim olabileceğini, sağ yumurtalığımı net göremediğini söyleyerek hsg önerdi. sizce hsg çektirmelimiyim?
rahim kalp şeklindemi yani, benimki öyleydi ameliyat oldum bu tip rahimlerde tutunma zor oluyor demişti doktorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?