Rahim Anomalileri

ewet canım hamıleyım 20. haftadayız
çift rahım sorunu war bende de bebek sag tarafta karnım yamulup duruyo melegım sayesınde:=)

warmı rahımde sorun olup doguranlar zeyhatcımm
nerdesın ya küsmüyüzz

çift rahim olup sağlıklı doğuranlar var canım..
sen içini ferah tut..:teselli:
bak ne güzel 20.haftaya kadar gelmişsin..
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:
rahminin o tarafa yamulması normal ama canım zaten..
yarım rahimlerde ve çift rahimlerde böyle olabiliyor..
peki bişey sorucam canım..
rahmininin sol tarafında bebiş yok ya,o taraftan adet oluyor musun?

Arkadaşlar merhaba :) Rahim anamolileri beni kadınlar kulubu ile tanıştıran topik ve sayesinde de kendinden çok şey öğrendiğim, bana yol gösteren kendi sıkıntısını unutup bana moral veren ve kendisi için de günde en az beş vakit dua ettiğim arkadaşımı verdi.Burdan da ona sonsuz teşekkürler.ışte bu yüzden benim için çok önemli bir olayı ilk burda yazmak istedim.Hamileyim.3. aşılama sonucunda nihayet oldu.Betahcg 200.74.Gerçi hala diken üstündeyim.Kese,kalp atışı 12. hafta falan ama bunları düşünmek istemiyorum.Pozitif olacağım yani :) Bu arada ben unikorn uterusum ve eşimde de sorun vardı.ınşaallah umut olur bu yazdıklarım.Osetya sen de unikorn uterustun galiba.Hepiniz sevgiyle kalın.Topiğimiz bebek dolsun taşsın.Lütfen bana da dua eder misiniz?Cuma günü 2. testi yaptıracağım 2ye katlıyor mu diye?

ayyy..canım benim..
nasıl sevindim anlatamam..
kendim hamile kalmış gibi sevindimmm...:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
iyi şeyler düşünmeye çalış ki herşey iyi olsun..opuyorumnanaktan
evet canım seninle kaderimiz benziyor..
ben de unikorn uterusum ve eşimin spermlerinde de sayı ve harekette sorun var..
1.tüp bebek negatif sonuçlanmıştı..
önümüzdeki günlerde dondurulmuşlarla 2.tüp bebeğe başlıcaz inşallah..
Allahım hepimizin yüzünü güldürür,
sen de inşallah sorunsuz bir hamilelik,sorunsuz bir doğumla sağlıcakla bebişini kucağına alırsın..:Saruboceq::Saruboceq:
dualarım seninle olacak..
bu arada çok sevdiğin arkadşın kimki??
çok merak ettim..:1ninca::1ninca:
ya zeyhat ya aynur sanırsam..

Slm kızlar işlr çok yoğun giremiyorum, Akaşam evde bayılıyorum yorgunluktan :)

Sunways bende duymuştum bebek bir tarafa yerleştiği için böyle sıkıntılar oluyormuş. Osetyanın dediği gibi bir tarafta regl olurmuş diye duydum sende öylemi merak ettim şimdi :)

Mydaisy canım senin adına çok çok sevindim. Allaha şükür bu kez oldu. ınşallah cuma değerin 2 ye katlar. ıçin biraz daha rahatlar. Herşey gönlünce olsun. Dediğin gibi bebekler gelsin bol bol :))

Osetya iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım.ınşaallah sen de hemen verirsin bize hamilelik haberini.Dört gözle burda bekliyor olacağım.Özelden yazdım sana :)

Osetya senin kontrolün vardı nasıl geçti kanama için bişey dedimi dr?

Bende takip yaptırıyorum. 10 . gün yumurta 13 mm olmuştu. Birde yeni yumurta olmuş oda 12 mm olmuş. Yarın sabah gene bakacak dr. Bana biraz küçük gibi geliyor yarın reglin 13. günü ve hala klomen kullanıyorum.

Zeyhat teşekkür ederim iyi dileklerin için senin bebeğin de hemen gelir inşaallah.Zeyhat yumurtalar bence çok küçük değil.Moralini bozma.ıncir kürü içebiliyorsan onu dene bence.

osetyacımm sagol canımm
benım 6 haftalıkken bıde 8 haftalıkken cok yogun kanamalrım oldu 3 er gun hastanede serumlarla yattım
şükür iyiyim şimdi sol taraf takı rfahım kuculmus artık gorunmuyo kanamada yok aalaha sukur
cok korkmustum kanama olunca bebegımı kaybettım sanmıstım
adet olmuyorum ama cok agrılı gecıyo :CüvCüv:
uterus bıcornıs benımkı cıft rahımle yakın ama benımkı tamamen ıkı ayrı rahım

Zeyhat teşekkür ederim iyi dileklerin için senin bebeğin de hemen gelir inşaallah.Zeyhat yumurtalar bence çok küçük değil.Moralini bozma.İncir kürü içebiliyorsan onu dene bence.

İnşallah canım. Yarın büyük gün. İğnenein zamanı belli olacak. Ovitrelliyi ilk kez kullanacağım. Sen nerden yaptın iğneyi? Birde o iğneyi sonuna kadarmı batırıyoruz yoksa hafif girse yeterlimi? İğnenein ucu 3 cm falan sanırım.

Canım kızmı bebişin?

zeyhat ovitrelleyi göbekten yaptım ben sonuna kadarda batırıyorsun ama bana hiç zor gelmedi gerçi ben göbeğimden çok huylu olduğum için hep eşim yaptı iğneleri.ığnenin öyle aman aman bir acısı yok.Hele dün betahcg için gittiğim hastanedeki laborantın kan almasıyla karşılaştırırsam hiç acımıyor diyebilirim.

erkek bebişimiz canım
ıkı gundur kasılıyorum agrım oluyo soluma yatıyom hep

Bana yarın sabah dr un hemşiresi yapacakmış. Bugün reglin 13. günü bir yumurta 18 mm olmuş. Biri 15 biri 16 mm. Sence bu küçükler yarınaca büyürmü? 18 lik iyi dedi dr..

canım salı günü gittik doktora.baktı,herşey normal dedi..bazı bünyelerde doğum kontrol hapı kullanımının ilk ayında böyle kanamalar olabiliyormuş,endişelenecek bişey yok,rahim zarı da istediğimiz kalınlığa gelmiş,bu ay dondurulmuşlarla deneyelim dedi..hihoyyythihoyyyt
bu ay iğne kullanmayacaksın,sadece rahim zarını kalınlaştırmak için hap vericem dedi..o yüzden daha az stressiz ve rahat olacakmış.
doğum kontrol hapım dün bitti.hap bittikten birkaç gün sonra adet olacaksın.adetin 2.vey 3.günü gel başlayalım dedi.laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…