Rahim Anomalileri

Osetya kan tahliline ne kadar kaldı?Ben 3. aşılama için iğne kullanıyorum şu an.Çarşamba kontrole gideceğim.Bu sefer umutluyum :)

inşallah tatlımibu kez yüzün güler...
benim 2 gündür kahverengi lekelenmelerim oldu..doktora sordum..öncekullandığım bebe aspirinini bıraktırdı..ertesi gün devam edince,adet lekesi de olabilir,git bugün kanına baktır,eğer öyleyse iğneleri keselim,boşuna vurulma dedi.benim bugün 10.günüm..ve sabah kantestine gittimm..sonucum 1.23..yani negatif kızlar.:1no2:.olmadı yaniii...üzüldüm tabii ama çok değil..çünkü çok büyük dualar edip,Allahımdan hep hayırlısını diledim..bu dualara rağmen olmamışsa,güzel rabbimin vardır bir bildiği..
ümidim hep var..önemli olan bunu kaybetmemek,inşallah da kaybetmem..
1 ay dinlenmedeyim..ağustosta dondurulmuşlarla teyrar denicez..Allahtan dondurulmuşlr var..yeniden iğne kullanıp,kavga çıkarmayacağıma seviniyorum..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yumurta takibi yapacak. En ufak dozdan başlayacakmış dr.

Bu arada sonuç için üzüldüm. Bu kadar güçlü olman harika bişey. Umarım ağustosta pozitif sonucu alırsın. Bakarsın aynı anda müjde verirriz :))

Osetya kan tahliline ne kadar kaldı?Ben 3. aşılama için iğne kullanıyorum şu an.Çarşamba kontrole gideceğim.Bu sefer umutluyum :)

Merhaba canım inşallah sende olumlu sonuç alırsın. Senindemi yumurtaların büyümüyordu? Bişey soracağım bana dr reglde gel demişti. Ama 3, gün mü 5, gün mü çağırdı unuttum genelde hangi gün gitmek lazım.

Geçen ay benim ilaç kullanmadan dr takibe aldı. 12. gün 11 mm, 15. günde 11 mm idi. Acaba çabuk yanıt alabilirmiyim büyürlermi?

Merhaba zeyhat benim yumurtalarım büyüyor ama pko.dan dolayı her ay çatlamaybiliyordu.Benim bugün 10. günüm 13mm civarı iki yumurta 10mm bir yumurta var.Bu ay iğneyle böyle oldu genelde 1 ya da 2 yumurtam oluyor ya böyle yumurta yazdıkça tavuk gibi hissediyorum kendimi :) Doktora da 3. günü gidiyorsun canım.Bu arada hatırlatayım bizde yok yok eşimde sorun ben de pko unikorn :)

Sorma canım kadınları niye tavukla bazen özdeştirdiklerini şimdi daha iyi anlıyorum :))

kızlar bu sabah doktorum beni aradı..teselli etti canım doktorum..adetin 3.gününe gel rahim kaınlığına bakalım,ona göre bu ay da dondurulmuşlarla deneyebiliriz..olmazsa bu ay sana doğum kontrol hapı vercem,ağustosta denicez dedi..hayırlısı bakalım..inşallah bu ay uygun olur da tekrar deneriz bu ay..hiç vakit geçirmek istemiyorum..

Osetya herşey ne kadar hızlı ilerliyor bak bu ay tekrar denem ihtimalin bile çıktı. ınşallah rahim uygundurda yapılır. Dr çok önemli sadece sağlık adına bişey yapmamalı psikolojik anlamdada destek olmalılar. Böyleside çok az malesef

evet tatlım ama olmadı..bugün gittik,rahm kalınlığım 10 mm miş,kalınmış yanii..biz daha ince olmasını isteriz dedi doktor..ama vaktim geçiyor dedim..olsun ağustosta deneriz,zaten doğrusu da bu ay hem sizin hemvücudunuzun dinlenmesiydi..bu ay doğum kontrol hapı veriyorum dedi..dedm ne işe yarayacak?hem rahim kalınlığını yarlıyormuş,hem de içi temizliyormuş..onun için benim iş ağustosa kaldı..
dedimki hem ben ağustosa 3 embriyo istiryorum dedim..dondurulmuş old.için 3 embriyo yerleştirebiliriz,olabilir yani ,bakarız artık,ağustosta tekrar bakıcam rahim kalınlığına ,uygun olmazsa bir snraki aya da kalabilir dedi..
bakalı artık,benim iş Allaha kaldı,hakkımızda hayırlısı..

Üzülme canım geç olsun güç olmasın. Peki doktorlar böyle tüp bebekte negatif sonucu alınca bir yorum getiriyorlarmı? Çünkü herşey gayet güzel ilerlemişti sende. Şu sebepten falan tutmadı diye.

Üzülme canım geç olsun güç olmasın. Peki doktorlar böyle tüp bebekte negatif sonucu alınca bir yorum getiriyorlarmı? Çünkü herşey gayet güzel ilerlemişti sende. Şu sebepten falan tutmadı diye.
.. hayır canım..herşey dört dörtlük olsa bile tutmayabiliyor biliyorsun..
onun için ben de sormadım

Zeyhat cığım doğum yaklaştı sayılır. Allah izin verirse bu cumartesi doğum yapacağım :)

a.s.arkadaşlar hepinize merhaba... 25 yaşında geçirdiğim overkist operasyonu sonunda tek yumurtalığım kaldı.. bununla birlikte bu tek yumurtalıkla (üstelik korunurken) hamile kaldım ama ilk evliliğimde çocuk düşünmediğim için kürtaj oldum.. 37 yaşımda yeniden evlendim.. 1.5 senedir korunmadığımız halde hamile kalamıyorum... 2 kere serophene ve genophene ile (artı ovitrelle) yumurta takibi ve takvim metodu 2 kere de aşılama denendi ama olmadı.... doktorum artık hem 39 yaşında olduğum için ve hem de tek yumurtalıklı olduğum için daha fazla oyalanmamı istemedi ve beni tüp bebek için ankaraya sevk etti.... ankaradaki tüp bebek merkezinde ön tetkikler sırasında uterus septum çıktı... bu kanıtlanmış bir kısırlık sebebi değilmiş ama düşük sebebiymiş doktorun söylediğine göre... geçen cuma rahim duvarı için histeroskopi operasyonu geçirdim...
doktorun dediğine göre beklediğinden büyük çıkmış duvar.. spiral takmış.. önümüzdeki adetin 5 veya altıncı günü yeniden histeroskopi yapacakmış.. belki ihtiyaç duyarsa devamını getirecekmiş.. antibiyotik ve hormon ilacı verdiler operasyon sonrası... ardından tüp bebek aşamasına geçecekmişiz... benim kafama takılan 2 şey var.. tecrübeli arkadaşların yorumlarını ruca ediyorum:
1) histerioskopi ardından kanamam 5 gündür hala devam ediyor... ilk iki gün bayağı bi ağırdı.. sonradan hafifledi.. gerçe doktor duvarın beklediğinden daha kalın olduğunu söylemişti ama kanamanın bu kadar uzun sürmesi doğal mıdır??
2) her ne kadar kısırlık sebebi olduğu kanıtlanmış olmasa da rahim duvarından tamamıyla kurtulduktan sonra hemen tüp bebek aşamasına geçmeden acaba biraz daha mı kendimize süre versek?? vakit kaybı mı olur?? gerçi yaşımız kemale erdiği için artık vakit kaybetmemeye çalışıyoruz....
inşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur.. a.s.

Sevgili maat aramıza hoşgeldin. Ayrıca geçmiş olsun. Bende septum vardı ama benimki pek büyük değildi tek operasyonla alındı. Kanamanın olması normal. Önemli olan kanamanın azalması ve renginin yavaşça kahverengiye dönüşmesi. Benimki yaklaşık 15 gün sürmüştü.

Bu arada septum için tedavinde uzun süreceğe benziyor. Ben yerinde olsaydım iyileştikten hemen sonra imkanımda varsa yaş itibariyle tüp bebeği düşünürdüm.

Zeyhat cığım doğum yaklaştı sayılır. Allah izin verirse bu cumartesi doğum yapacağım :)

Aynur canım ne az kalmış. Sabırsızlanıyormusun sayılı gün valla ben bile heyecanlanrım :)) seni düşünemiyorum. İnşallah sezaryanın güzel geçer bebişlerini sağlıklıca kucağına alırsın. Doğumdan sonra toparlanınca doğum hikayeni bekliyoruz haberin olsun.

Sevgili Zeynep ciğim vallah çok heycanlanıyorum ama düşünmek istemiyorum... çünkü daha çok heycan yapıyorum ...vallah çok garip bir ruh halim vardı hamileliğim süresince onu hala üzerimden atamadım... bebeklerden çok fazla konuşmuyorum; ve kimseyi de konuşturtmuyorum; garip bir şey olmuşum ben ya... yüzlerini gördükten sonra rahatlayacağım herhalde... ınşallah herşey iyi gider ya...sende artık çalışmalara başlarsın :) . sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…