Rahim Anomalileri

Selam Kızlar; ben geçen cumartesi doğum yaptım. Bebitolarım Ali ve Alp'i sonunda kucağıma aldım... çok güzel bir duygu ve bir o kadar zor...şimdi kendime ayıracak bir dakikam yok inanın zaman su gibi akıp geçiyor; gecem ve gündüzüm karıştı ama değiyor. Allah isteyen herkese bebek nasip etsin...
Oğlum Alp 2,600 kg ve Ali 2,500 kg doğdu. hiç küvöze girmediler Allah şükür.
şimdi kaçıyorum çünkü birazdan Alp uyanır; ve sonra Ali : )
hoşçakalın

canım ovitrelleyi ben kendim yapmıştım.ve yine karnımdan sonuna kadar batırmıştım.hatta yumurtalarım çok büyüdüğü için doktor ovitrellenin yarısını vuracaksın demişti.ben de vurmadan önce yarısını akıtıp,gerisini batırmıştım.ama acımadı hiç merak etme tatlım.
ve bence yumurtalarının büyüklükleri de iyi..inşallah yüzün güler canım..

çok çok sevindim canım..hep aklımdaydın..
acaba aptı bu kız diye hep merk ettik seni..
hadi bakalım hayırlı olsun..Allah analı babalı büyütsün inşallah canım....
inşallah sağlıklı,vatana ,millete,anasına babasına hayırlı evlatlar olurlar..:Saruboceq:
işin gerçekten çok zor canım..
Allah kolaylıklar versin,her işini kolaylaştırsın inşallah..
isimleri de pek güzelmiş maşallah..
seni de ,bebişlerini de kocaman öpüyorum..darısı bizim başımıza inşallah..:Saruboceq:

dınlenıom hep ama 4 bucuk kıloyuda alıwerdım ya

olsun canım boşver..
hiç sıkma canını..
bebişin sağlıkla gelsin de kilo önemli değil..
doğum dan sonra verirsin gider..
sen dinlenmene bak tatlım..
Allah yardımcın olsun..

aynurcum burdasın...hihoyyythihoyyyt
sütün geldi mi?
o konuda bir sıkıntı yoktur inşallah..:Saruboceq:

Basit bir tükürük testinin hamile kadınların erken doğum riskini saptayabileceği bildirildi.
Britanyalı bilim adamları, 34 haftadan önce doğum yapan kadınların tükürüklerindeki progesteron seviyesinin anormal derecede düşük olduğunu belirledi.
Journal of Obstetrics and Gynaecology dergisinde yayımlanan araştırmada, erken doğum yapacağının önceden belirlenmesi halinde kadına kortizon verilebileceği ve böylece bebeğin akciğerlerinin gelişmesi sağlanarak sakatlık ve ölümün önüne geçilebileceği belirtildi.
University College London ve King's College London'daki bilim adamlarının araştırmasında, erken doğum yapma riski bulunan 92 hamile kadına yapılan tükürük testinde, 34 haftadan önce doğum yapanların tükürüklerindeki progesteron seviyesinin 37 haftadan sonra doğum yapanlara oranla çok daha düşük olduğu görüldü.
Hormonun doğum zamanını nasıl etkilediği tam olarak bilinmiyor, ancak uzmanlar, progesteronun iltihaba karşı bazı özelliklere sahip bulunmasından hareketle, düşük hormon seviyesinin bakteriyel enfeksiyona yol açabileceğini düşünüyor. Bakteriyel enfeksiyon, erken doğumun bilenen sebepleri arasında bulunuyor.
Araştırmayı kaleme alan Prof. Lucilla Poston, bu ilk bulguları tasdik için daha büyük bir araştırma yapmayı planladıklarını söyledi

Aynurcuğum hoşgeldin güzel haberlerle geldin. Gözün aydın olsun allah analı babalı büyütsün. Evlatlarınla size uzun sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin. Bütün güzel şeyler sizle olsun. İki çocuk eminim zordur allah kolaylık versin :) kendini çok özletme bekliyoruz fırsat buldukça seni. Tebrik ederim tekrar.

Hadi gözün yadın canım bak tekrar heyecan başlad. İnşallah bu kez tutar bebişelrini kucağına alırsın.

Bu arada seherle konuştum dün telefonda. 15 gün önce sezeryanla doğum yapmş. Apar topar sezeryana girmiş. Kontrole gittiği gün dr bebeğin harekelerinde azalma gördüğü için aynı gün almış. Çok heyecanlıydı. Hepinize selamı var. Bu arada oğluşun adı kaanmış.

Hadi gözün yadın canım bak tekrar heyecan başlad. İnşallah bu kez tutar bebişelrini kucağına alırsın.
inşallah tatlım..inşallah hepimiz alırız..
canım seher ismi yabancı gelmedi bana ama tam hatırlayamadım:1no2:
bana biraz anlatırmısın?kimdi?sorunu neydi?
Allah analı babalı büyütsün inşallah..hayırlı olsun..opuyorumnanaktan

Günaydın canım seher topiğimizin en başından beri bizleydi. Onun rahmi kalp şeklindeydi. Bebek istediği ikinci ayda normal yoldan hamile kaldı. Sorunsuz bir hamilelik geçirdi. Başlarda eşlerimizi nasıl bebek yapmaya ikna ederiz diye birbirimizden akıl alıp onlara komplo kuruyorduk :))

kızlar ya
ıkı uc gundur kasılmalarım war ara ara
ama kısa
cok korkuyorum ya
aglıycam oturup
yarın dr gıdıcem
dua edın nolur

hatırladım canım:kedi::kedi:
Allah analı bablı büyütsün inşallah..

kızlar ya
ıkı uc gundur kasılmalarım war ara ara
ama kısa
cok korkuyorum ya
aglıycam oturup
yarın dr gıdıcem
dua edın nolur

canım ya üzülme ağlama mafoldumben
kasılmalar normaldir belki..
mutlaka doktoruna sor bunu..
dualarımız seninle canım..

sordum canım
kasılmada degılmıs aslında bebegın buyumesıne baglı agrılarmıs
magnezyuma dewam dedı
bebek de ıyı sukurler olsun
sagol gulum benımde dualarım sızlerle
cıft rahım oldugu ıcın tereddut edıyoruz ama yerı su an genıs normal hersey dedı
allahım yardım etsın

Merhaba..öncelikle umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..çift rahim demişsin acaba seninki septum mu yoksa tamamen iki ayrı rahimmi? bende septum vardı da ameliyat oldum o yüzden merak ettim..bende kısa bi süre sonra çalışmalara başlıyacağım çünkü..vereliniortak

merhaba..
teşekkürler canım darısı sızlere..
benım uterus bıcornic nete yazıp bakarsan seklı daha net gorursun
septum yok o perde oluyo galıba o olunca hamılelık zorlasıyo dıye bılıyorum
ıkı ayrı rahım gıbı
soldakı kuculdu su an gorunmuyo
sagda buyuyo oglusum
sen calısmlara basla benıde haberdar et:lepi:

Evet canım bicornusu biliyorum..hatta daha önceleri bendekinin septum mu bicornu mu olduğunu anlayamamışlardı.rahim filminden sonra netleşti ve bu yüzden iki kez histeroskopi ile laparoskopi operasyonları geçirdim.şu an için sanırım artık rahim boşluğu yeterli seviyede..doktorum folik asite başlattı önümüzdeki ay adetliyekn bi kontrol edicekmiş..herhalde ondan sonra başlayabileceğiz..hayırlısı bakalım..çok sabırsızlanıyorum ama napalım az bişey daha bekleyelim artık..inşallah bundan sonra bi problem olmazda hemen başlarız..buarada sen ne kadarlık hamilesin canım??:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…