İnşallah canım. Yarın büyük gün. İğnenein zamanı belli olacak. Ovitrelliyi ilk kez kullanacağım. Sen nerden yaptın iğneyi? Birde o iğneyi sonuna kadarmı batırıyoruz yoksa hafif girse yeterlimi? İğnenein ucu 3 cm falan sanırım.
Selam Kızlar; ben geçen cumartesi doğum yaptım. Bebitolarım Ali ve Alp'i sonunda kucağıma aldım... çok güzel bir duygu ve bir o kadar zor...şimdi kendime ayıracak bir dakikam yok inanın zaman su gibi akıp geçiyor; gecem ve gündüzüm karıştı ama değiyor. Allah isteyen herkese bebek nasip etsin...
Oğlum Alp 2,600 kg ve Ali 2,500 kg doğdu. hiç küvöze girmediler Allah şükür.
şimdi kaçıyorum çünkü birazdan Alp uyanır; ve sonra Ali : )
hoşçakalın
dınlenıom hep ama 4 bucuk kıloyuda alıwerdım ya
Selam Kızlar; ben geçen cumartesi doğum yaptım. Bebitolarım Ali ve Alp'i sonunda kucağıma aldım... çok güzel bir duygu ve bir o kadar zor...şimdi kendime ayıracak bir dakikam yok inanın zaman su gibi akıp geçiyor; gecem ve gündüzüm karıştı ama değiyor. Allah isteyen herkese bebek nasip etsin...
Oğlum Alp 2,600 kg ve Ali 2,500 kg doğdu. hiç küvöze girmediler Allah şükür.
şimdi kaçıyorum çünkü birazdan Alp uyanır; ve sonra Ali : )
hoşçakalın
canım salı günü gittik doktora.baktı,herşey normal dedi..bazı bünyelerde doğum kontrol hapı kullanımının ilk ayında böyle kanamalar olabiliyormuş,endişelenecek bişey yok,rahim zarı da istediğimiz kalınlığa gelmiş,bu ay dondurulmuşlarla deneyelim dedi..hihoyyythihoyyyt
bu ay iğne kullanmayacaksın,sadece rahim zarını kalınlaştırmak için hap vericem dedi..o yüzden daha az stressiz ve rahat olacakmış.
doğum kontrol hapım dün bitti.hap bittikten birkaç gün sonra adet olacaksın.adetin 2.vey 3.günü gel başlayalım dedi.laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
inşallah tatlım..inşallah hepimiz alırız..Hadi gözün yadın canım bak tekrar heyecan başlad. İnşallah bu kez tutar bebişelrini kucağına alırsın.
canım seher ismi yabancı gelmedi bana ama tam hatırlayamadım:1no2:Bu arada seherle konuştum dün telefonda. 15 gün önce sezeryanla doğum yapmş. Apar topar sezeryana girmiş. Kontrole gittiği gün dr bebeğin harekelerinde azalma gördüğü için aynı gün almış. Çok heyecanlıydı. Hepinize selamı var. Bu arada oğluşun adı kaanmış.
Günaydın canım seher topiğimizin en başından beri bizleydi. Onun rahmi kalp şeklindeydi. Bebek istediği ikinci ayda normal yoldan hamile kaldı. Sorunsuz bir hamilelik geçirdi. Başlarda eşlerimizi nasıl bebek yapmaya ikna ederiz diye birbirimizden akıl alıp onlara komplo kuruyorduk :))
kızlar ya
ıkı uc gundur kasılmalarım war ara ara
ama kısa
cok korkuyorum ya
aglıycam oturup
yarın dr gıdıcem
dua edın nolur
sordum canım
kasılmada degılmıs aslında bebegın buyumesıne baglı agrılarmıs
magnezyuma dewam dedı
bebek de ıyı sukurler olsun
sagol gulum benımde dualarım sızlerle
cıft rahım oldugu ıcın tereddut edıyoruz ama yerı su an genıs normal hersey dedı
allahım yardım etsın
Merhaba..öncelikle umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..çift rahim demişsin acaba seninki septum mu yoksa tamamen iki ayrı rahimmi? bende septum vardı da ameliyat oldum o yüzden merak ettim..bende kısa bi süre sonra çalışmalara başlıyacağım çünkü..vereliniortak
merhaba..
teşekkürler canım darısı sızlere..
benım uterus bıcornic nete yazıp bakarsan seklı daha net gorursun
septum yok o perde oluyo galıba o olunca hamılelık zorlasıyo dıye bılıyorum
ıkı ayrı rahım gıbı
soldakı kuculdu su an gorunmuyo
sagda buyuyo oglusum
sen calısmlara basla benıde haberdar et:lepi:
ya bu topıkde tenhalasmıs ıyıce:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?