Bence de git yani beklemek daha kötü..ben olsam çatlarım heralde..olsa da olmasa da allah hayırlısını versin canım..ama sanki benim içime olacakmış gibi his doğuyor bilmiyorum artık) :ecrin_bebek: :CüvCüv:
yapısıklık warsa hamıle kalamama srunu olabılır canım
benım bıldıgım septumda rahım dar olmuyokı
benım kı mesela uterus bıcornıs
benımkı dar ewet
aama sızınkıd egıl
merhaba arkadaşlar.geçen hafta uterus septum ameliyatı oldum.histereskopi yaptılar ve çok şükür başarılı geçti.zaten çok yoğun değilmiş perde.doktor ilaç tedavisi verdi hormon takviyesi.burda tecrübeli arkadaşlar var.bi kaç sorum olucak.operasyondan sonra ilişki yasağı kaç haftaydı?bi de kaç ay korundunuz?şimdiden teşekkürler:)
merhaba arkadaşlar.geçen hafta uterus septum ameliyatı oldum.histereskopi yaptılar ve çok şükür başarılı geçti.zaten çok yoğun değilmiş perde.doktor ilaç tedavisi verdi hormon takviyesi.burda tecrübeli arkadaşlar var.bi kaç sorum olucak.operasyondan sonra ilişki yasağı kaç haftaydı?bi de kaç ay korundunuz?şimdiden teşekkürler:)
Merhaba arkadaslar bende sub septus operasyonu gecirdim rahimdeki perde duzeltildi az yapışıklık var imiş.. bu sebepsiz infertilitenin sebebi olarak gösterilebilir mi?[/QUOTE
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım..septum operasyonundan sonramı yapışıklık oluşmuş, bunu tam anlayamadım!bu arada septum operasyonunu ne zaman oldun ve yapışıklık için ne yapıldı..biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin?? bende septum operasyonlarından sonra yapışıklık oluşmuş ve yapılan ofis histeroskopisi ile açıldı yapışıklıklar..yapışıklıklar hamile kalamama veya düşük sorunları doğurabiliyor o yüzden kesinlikle tedavi edilmesi gerek..
hafif yapışıklık var imiş ve rahimi genişlettik dedi balon tedavisi uygulanacak..
balon tedavisi hk. bilginiz var mı?
Bugün dr gittim tahlil yaptırdım. 11. gün 2 çıktı( çok moralim bozuldu. İlk aydan yanilgi malesef. Şikayetlerimi dr a söyledim. Oda belki eç rahme düşmüştür diye beklemeye aldı. İlaçta vermedi. Regl olmazsan gel bir daha bakalm dedi ama benim hiç umudum yok.
Zeyhatcığım ne olursa olsun sakın moralini bozma bence..daha ilk denemeler bunlar nasıl olsa..bu arada 11.gün 2 çıktı ne demek anlayamadım..şikayetlerin derken ne gibi şikayetlerin canım..belki bi dahaki tahlilde çıkar sakın üzülme olurmu...
Canım bhcg ye baktı. Ben iğneyi aptırdıktan sonra 11 gün saydım ve bhcg ye baklıdı. 2 negatif değer. Ama benim midemde sanki bir sıcaklık var yanma gibi. Birde kazınıyor ama aç değilim. Sinirlilik bel ağrısıda var deyince dr biaz daha beklemeye aldı. elki rahme geç düşmüştür falan dedi ama sanmıyorum. Olmadı malesef. Bu ay hereşeye sil baştan başlayacağım.
Üzülme canım hayırlısı..dediğim gibi daha başındasın herşeyin hemen moralini bozma ve rahat bırak kendini..biliyosunki stres daha kötü etkiliyo..her zaman herşeyin hayırlısı bak en azından bu aşamalara geldin artık ne güzel..artık bi problemin yok..biliyosun nerelerden geldik ben daha o aşamalara gelemedim sen en azından artık denemelere başladın..umarım beraber aynı zamanlarda hamile kalırız da burdan yine gelişmeleri paylaşırız..kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?