merhaba kızlar benim bugün kontorlüm vardı. Daha önce ameliyat olduğum için rahmin içi kazınıp incelmiş bebekte kenine en uygun yeri seçmiş şu an rahmin ağzındaymış dr bana eğer başka dr a gitsen bebek öyle aşağıdaki sana düşük yapıyorsun der dedi. Bel ağrılarım ve kanamam ondanmış. Rahim ağzı açılmasını sordun şu an bir sıkıntı yokmuş 13-14 haftaya kadar vaktimiz var bir sorun olursa bu zamanda dikiş atarım dedi.
Zeynep ciğim hayırlı olsun ; hamilesin :) süper bir haber. inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin; gerçi yazdıklarını biraz okudum ama hiç korkma; Allah güven... hamileliğim süresince çok evham yaptım; şimdi çok pişmanım keşke daha rahat olsaydım; ama Allahıma şükürler olsun çok tatlı iki tane oğluşum oldu. Allah isteyen herkese bebek nasip etsin... benim işler çok yoğun şu sıralar; 24 saat çalışıyorum :) : bez değiştir; gaz çıkart; yedir; uyut falan filan ama şikayet etmiyorum; halimden memnunum ...neyse ben kaçıyorum geç oldu...tekrar tebrikler
merhaba zeyhatcım.bende bugün dr a gittim.ulrason çektiler 3 kasımda gel ilaç verelim.Bir hafta sonrada rahim filmi çekelim dedi.bu rahim filmi nasıl oluyo bilmiyorum.Bakalım ne olacak.ultrasonda sağ taraftaki rahmim daha uygun çıktı.benim sorunum uterun bicornusmuş.senin bu konuda bi bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.kendine iyi baka.sCADIARZU
banada çekildi ilaçlı film. Röntgen odasında çekiliyor normal sedye var ona yatıp dizlerini kırıyorsun muayene pozisyonun gibi. Orayı temizliyorlar sonra spekulum takıp bir alet var onun ucuna şırıngayı takıp rahmine yolluyorlar ve ilacı verip hem röntgenlerini çekiyorlar hem monitorden takip ediyorlar. Benim sonrasında kanamam olmuştu tavsiyem giderken ped götür. Narkozlu yada narkozsuz çakiyorlar benimki narkozsuzdu eğer soğuk kanlıysan narkozsuz çektirebilrisin.
cevabın için saol.bi şey daha sorucam neden 1 hafta önce ilaç vereceğiz onda sonra çekeceğiz dediler onu anlamadım.Benim durumu dün iyice araştırdım.Seninde dediğin gibi ameliyat önerilmiyormuş.hamile kalındıktan sonra zamanı gelince dikiş atalıyormuş.Bakıcaz artık hayırlısı.Sende inşallah istediğine kavuşursun:Saruboceq:
Arkadaşlar merhaba uzun bir aradan sonra.Benim hamileliğim hem kolay hem zor geçiyor.Doktor çalışmama izin vermedi evde dinleniyorum sürekli.4 aylık oldu bebeğim ve erkekmiş.Bir süre hastanede kaldım hem sancım olduğu için hem de serklaj (rahim ağzına dikiş) için.İlk narkoz tecrübemdi :) Zeynep o zaman da tebrik etmiştim ama gerçekten çok sevindim Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.Darısı isteyen bütün arkadaşlarımızın başına en kısa zamanda.Sürekli dua ediyorum.ay77 galiba evhamlı olmamak elde değil.İster istemez hele de evde kalınca sadece bebeği düşünüyorsun... :)
zeynep leke falan görüyomuşsun hiç korkma canım Allaha emanet et bu arada ben fatih hocaya gitmiyorum medikal parkta neslihan hanım var çok ii dr. ona gidiyorum ben 3,5 haftalık senin? kendine çok ii bak inan KADINLAR KULÜBÜ çok uğurlu ben çok inanıyorum burdaki herkes annelik duygusunu tatıcak inş...
canım benim..kaç gündür aklımdasınn..ŞenizArkadaşlar merhaba uzun bir aradan sonra.Benim hamileliğim hem kolay hem zor geçiyor.Doktor çalışmama izin vermedi evde dinleniyorum sürekli.4 aylık oldu bebeğim ve erkekmiş.Bir süre hastanede kaldım hem sancım olduğu için hem de serklaj (rahim ağzına dikiş) için.İlk narkoz tecrübemdi :) Zeynep o zaman da tebrik etmiştim ama gerçekten çok sevindim Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.Darısı isteyen bütün arkadaşlarımızın başına en kısa zamanda.Sürekli dua ediyorum.ay77 galiba evhamlı olmamak elde değil.İster istemez hele de evde kalınca sadece bebeği düşünüyorsun... :)
zeynepcim..ameliyat olmak zorundaydın biliyorum ama..benim lekeler bebeğin tam rahim ağzında olmasındanmış şimdi düşük önleyici ilaçlar alıyorum ben 5 hafta 6 günlük canım. Benim septum alınırken rahim kazınmış incelmiş o yüzden aşağı yerleşmiş bebek senin rahmin ne alemde varmı böyle bir şey
slm arkadaşlar.rahim anomalileri demek çift rahimmi demek oluyo.benim 11 yaşında bir kızım var.vede çok normal bir hamilelik geçirdim.sezeryanla doğum yaptım. bu kızım ilk evliliğimden.ikinci evliliğmde hamile kalamayınca dr a gittik.hsg de rahimimde perde varmış.uterus bikornus muş.normalde üçgen şeklinde olması gerekirken tepesi göçükmüş.ve ben bu yüzden geçtiğimiz mayıs ayında laparoskopi oldum.ve kasım ayında tüp bebek tedavime başlıcam.benim durumumda olupta hamile kalanınız varmı.birde bu tür vakalarda düşük tehlikesi dahamı çok oluyo.benim anlayamadığım ilkinde kendimi hiç korumadım.neden şimdi böyle bir problem haline geldi?
zeyhat sen kürtaj oldun mu?o sırada mı rahimi inceltmişler ben şuan leke görmüyorum hamile kalmadan önce son kez fatih hocaya gittim gayet ii dedi bir sorun yok ama şimdi ne olur bilemem bu arada bende septum varken Y şeklindeydi ameliyatan sonra T şekli oldu :)) fatih hocanın dediği bu ben kürtaj olurken prof. nejat hoca yaptı yeşim sende vakum kullandık rahime zarar vermesin diye ilk kürtajda önemli rahimi zedeliye biliyolar canım ama inş bişey olmaz çok üstüne titreme rahat ol görüşürüz kendine ve bebeğe ii bak
zeynepcim..ameliyat olmak zorundaydın biliyorum ama..
ameliyat olsak bir dert ,olmasak bir dert yanii..
demek ameliyattan dolayı rahimağzına yerleşmiş bebek..
ben de diyorum ,bebk neden rahimağzına yerleşmiş..fisfisfis
ama rahat olcanım..o kullandığın ilaçlar rahat bir hamilelik geçirmeni sağlayacak..
arkadaşımın 3 y boyunca kahverengi ve kırmızı lekeleri geldi..ilaçlar geçirdi sonra..yakında dğuracak..inşallah seninde burdan güzel haberlerini alacağım tatlım..
sağlıcakla kall..:1hug:
canım benim..kaç gündür aklımdasınn..Şeniz
çok geçmiş olsun..ahhh bu uu yok mu??ne geliyorsa başımıza ondan geliyor..
biliyorum yapması zor ama kendi kendini rahatlatmaya çalışş..kafanı başka yerlere verr..ne biliyim.seni rahatlatacak türden psikolojik kitaplar okuyabilirsinn..veya sürükleyici romanlar..Dan Brown u önerebilirim mesela:) komedi filmleri izle..kafanı rahatlat yani..hamileliğinin ve doğumunun çok güzel geçeceğine inandır kendini..
bu dediklerim zeynepcim senin için de geçerli..Şeniz
erkek anası olacan..harika bir haber bu..bebeğinle geçireceğin güzel günlerin hayalini kurr..
pozitif olman çok önemli..ne yaparsak biz kendi kendimize yapıyoruz aslındalmaz:
sana ve zeynebe sağlıklı,çok mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum..canı gönülden diliyorum bunu..:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Allah bana da nasip eder inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?