gozun aydın tatlımmm
bak ben sana dedım dewam ettırmek daha zor gulum
allah yardım etsın
ınsallah hersey gusel olacakŞeniz
canım anladıgım kadarıyla sen septuluydun ve hamıle kalıp dogum yaptın cok sanslısı ve cesaretlsıın ılk hamılelıgın dusukle sonuclanmıs yınede denemek ıstemıssın ben buna cesaret edemıyorum edememde 6 ay onu tasıdıktan sonra onu kaybetmek cok acı verdı bıdaha bu tehlıkeyı goz onune alamam.sanırım.benım durumum daha zor ozaman benım hamılelıgımde serklajım vardı ona ragmen tutmadı dıkısler ve hazın son neyse ınsallah bızım de senın kadar sansımız olur
sağol canım geçrekten daha farklı stres yaşıyorsun uyurken kontrollü olmaya çalışıyorsun hapşırırken bile tedirgin oluyorsun. Bugün ufaktan bişeyler yaptım aslında normal hayatıma döndüm ama malesef kesilen kahverengi kan gene gelmeye başladıama kan değerim yüksek olduğu iin eskisi gibi kormuyorum tabi bu 9 ay süren yolculuk her an herşey olabilir allah korusun.
birde bana bişeyler oldu geceleri saçma sapan kabuslar görüyorum böyyle birden ses falan duyunca çok korkuyorum deli gibi çığlık atıyorum irkiliyorum bir anda
bence şu sıralar ve öncesinde yaşadığın yoğun stresten kaynaklanıyor olabilir canım bu kabusların..sağol canım geçrekten daha farklı stres yaşıyorsun uyurken kontrollü olmaya çalışıyorsun hapşırırken bile tedirgin oluyorsun. Bugün ufaktan bişeyler yaptım aslında normal hayatıma döndüm ama malesef kesilen kahverengi kan gene gelmeye başladıama kan değerim yüksek olduğu iin eskisi gibi kormuyorum tabi bu 9 ay süren yolculuk her an herşey olabilir allah korusun.
birde bana bişeyler oldu geceleri saçma sapan kabuslar görüyorum böyyle birden ses falan duyunca çok korkuyorum deli gibi çığlık atıyorum irkiliyorum bir anda
bence kendi kararın tabi ama ameliyat olmadan hamile kalma büyük bir üzüntü yaşadın şimdi hamile kalsan bir kere yine kaybedeceğim korkusuyla psikolojikmen kötü bir hamilelik geçireceksin. Bu şekilde düşük riskin hala var.
buarada benim dr profosör çokta tecrübeli bende ona sormuşrum bu ameliyatı olursam rahim ağzı yetmezliği yaşarmıyım ameliyat sonucu diye. Dr biz küçük aletlerle giriyoruz opresyon kısa sürüyor dedi ancak saatler süren bir histeroskopi olursan bu sorunu yaşayabilrisin. Hatta doğum yapan insanlardan kocaman çocuk çıkıyor onlarında 2. çocuklarında rahim ağzı yetmezliği olurdu dedi.
Bizlerde rahim ağzı yetmezliği riski var ama bu ameliayata bağlı değilmiş. Doğuştan rahimlerinde yapısal sorunları olan insanlarda yemezlik daha çok göürlüyormuş.
Çok büyük acı yaşamışssın bence işini artık şansa bırakma. Bu operasyonu geçirmiş biri olarak sana tavsiye ediyorum.
bakalım hayırlısıyla dr gıdıp muanemı olup amalıyatımı bıran once olmak ıstıyorum allahın ıznıyle bır sorunla karsılasmam ınsallah
sen canım laproskopıylemı oldun amalıyatını
bence şu sıralar ve öncesinde yaşadığın yoğun stresten kaynaklanıyor olabilir canım bu kabusların..
iyi şeyler düşünmeye gayret ettt..
ve besmelesiz iş yapma sakın..Allaha güven ve çok çok dua et..
Allaha emanet ol tatlışş..Şeniz
o lekeden kokrkma
kırmızı olmadıgı surece korkma.allaha emanet et,gecelerıde guzel seyler ızle dusun oyle uyu
esıne sımsıkı sarıl
onu sew dokun ona gercekten bak ıyı gelıcektır.
ben oyl eyapmıstım
kanaman olsa bıl ekorkma
bak ben warım onunde ornek
:hulya:
bu bebegın yemeye ekmegı warsa kım ne ederse etsın gelır gulumopuyorumnanaktan.
haklısın canım rızkı varsa ne olursa olsun gelir yoksa ne yaparsan yap olmaz.
kırmızı hiç gelmiyor canım seninde kasılmalar kanamalar aldı başını gidiyordu çok şükür her şey yolunda :)
kızlarr meraba zeyhat nasılsın? tanıdın mı fatih hocanın hastasıyım bendede septum vardı ve bende 7 ekim test yaptım hamileyimmmmmmzemuszemushihoyyytopuyorumnanaktan kk uğuruna çok inanıyorum
arkadaşlar çok zor bir hamilelik geçiriyorum
bu siteyle yeni tanıştım
çok beğendim allah herkese kolaylık versin
inşallah hersey gönlünüzce olur
benimde 10.haftam
çift rahim olayı beni çok korkutuyor
inşallah sorunsuz olarak çocuğumu kucağıma alırım l
lütfen dualarınızı eksik etmeyin
kızlarr meraba zeyhat nasılsın? tanıdın mı fatih hocanın hastasıyım bendede septum vardı ve bende 7 ekim test yaptım hamileyimmmmmmzemuszemushihoyyytopuyorumnanaktan kk uğuruna çok inanıyorum
benım kasılma degılmıs onlar demıstım ya hanı canım
kasılmalar sımdılerde baslıyacak dedı doktor
kanmalarım oldu ewet ıkıkez
hastanede yattım
serumlaral
cıft rahım olmasının sonucuydu bu
allaha sukur gecırdık o gunlerı
zordu ama deger oglum ıcın:lepi::lepi:
arkadaşlar çok zor bir hamilelik geçiriyorum
bu siteyle yeni tanıştım
çok beğendim allah herkese kolaylık versin
inşallah hersey gönlünüzce olur
benimde 10.haftam
çift rahim olayı beni çok korkutuyor
inşallah sorunsuz olarak çocuğumu kucağıma alırım l
lütfen dualarınızı eksik etmeyin
sunway maşallah yolu nerdeyse tamamlamışın.
çift rahimli olduğunu okudum. bendede var uterus didelfis
hamileliğin sırasında özel bir şekilde davranıyormusun. yani hep yatma v.s. oluyormu. gerçi yemek falan yaptığını okudum. birde doktorun farklı bir uygulama yaptımı, ilaç yada rahim ağzı dikişi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?