Rahim Anomalileri

Canım seninde hamiş haberini alırız inşallah:CüvCüv:

çok geçmiş olsun canım..kanamalarının kesilmesine sevindim ama şimdi de tansiyon çıktı.yediğine içtiğine çok dikkat et..bende tansiyonla ilgili hiçbir rahatsızlık yok ama dikkat etmediğimde benimki de düşüyor bazen..sonra baş dönmeleri,yere yığılmalar falan..amman zeyhatcım dikkat et kendine..

hadi hayırlısı olsun canım..güzel haberlerini bekliyoruz..sen transfer için bayağı acılı bir işlemmiş dedin sanırım ama transferde hiç acı yok kiii...yumurta toplamada da anestezi alıyorsun zaten..

Benimde adetim gecikti ayın 19 una olmam gerekiyordu olmadım.Bakalım hayırlısı olur inşallah.Öbür seferki gibi düşükle karşılaşmam umarım.Herşeyin hayırlısı.Tam 10 gün geciktikten sonra gidip bi tahlil yaptıracağım.Heyecanlanıyorum sanki ilk seferdeki gibi ama bir taraftanda yaşadığım o kötü durumu hatırladıkça korkuyorum.

Merhaba arkadaşlar hayat nasıl gidiyor?Bana özelden bi arkadaş mesaj atmış kendiside uterus bikornusmuş ve benim tecrübelerimden yararlanmak istemiş.Bende cevap yazarken (nasıl başardıysam)mafoldumbenhem cevabımı hemde kızın gönderdiği mesajı silmişim.alkisalkisalkis

teşekkürler canım bu pazartesi inslüne başlalamı söyledi dr ama ben başka bir dr a daha gitiim o dahiliyecide diyetisyene yolladı bana bir liste çıkarttı şimdi onu yapıyorum bir hafta o diyetle şekerimi takip edecem eğer iyi giderse diyetle şekerimi kontrol altında tutmaya çalışacağım şu an çok iyi şekerim tansiyonumda düşüş gösterdi

dr hamileyken bırak tansiyonun düşsün dert etme yeterki yükselmesin dedi tansiyon düşüklüğü hamilleğin 6. ayından snra yükselmeyeceğini gösteriyormuş canım

nildecim hadi hayrlısı varmı bir gelişme

bu arada tekrar burdasn bişey yaz uyarı gibi o arkadaş sana tekrar msj yollar

nildecim hadi hayrlısı varmı bir gelişme

bu arada tekrar burdasn bişey yaz uyarı gibi o arkadaş sana tekrar msj yollar

Hala kırmızı kart görmedim.Sanırım hamileyim.Dediğim gibi 10 gün geçsin öyle test yapayım ki tam emin olayım.Aslında hamile kalmaktan çok bu süreci sorunsuz atlatabilmem önemli.Bundan önceki talihsizlik başıma tekrar gelmez inşallah

aa ne güzel canım ya inşallah öyledir ve bir önceki yaşadığın kötü şeylerle inşallah karşılaşmazsın iyi sabırlısın valla 10 gün bekleyiş kolay değil :)

sevindim canım şeker ve tansiyonun düşmesine..rejime devammmm..alkisalkisalkis
benim de bildiğim kadarıyla düşük olması yüksek olmasından daha iyiymiş..

ayyy..nasıl bu kadar sakin olabiliyorsun sen??-tatlicadiarzu-
10 gün beklemek mi?akannehir
inşallah hamişşşsindir canım ve sorunsuz atlatırsın bu kez...:Saruboceq:

ayyy..nasıl bu kadar sakin olabiliyorsun sen??-tatlicadiarzu-
10 gün beklemek mi?akannehir
inşallah hamişşşsindir canım ve sorunsuz atlatırsın bu kez...:Saruboceq:

Ya canım ben bundan önce düşük olayını yaşadığım için çok korkuyorum.Yoksa çok heyecanlıyım.Sonra bu hamilelik sürecine alışıp sonrada onu kaybetmek(4.5 aylık hamileyken), o acıları bedenen ve ruhen yaşamak çok kötü.Allah kimsenin başına vermesin.

nilde benim şu an kasılmam var magnezyum almam gerekmiş dr bana takip et su gelirse önemli dedi senin suyun nasıl geldi anlayabildinmi

selam kızlar
ay bebegım bı musade etmıyokı gıremde detay yazam
sımdıde emdı yatırdım ama gozler acık aglar sımcık
zeyhatcım sezeryan oldum ama cok cektım canım cok acıdı ya
walla zordu yanı
sutumde heme gelmedı bı gogsumde sut doldu akmadı ucu cıkmadı falan anamm neler cektım
ama 6. gun hersey duzeldı gobegı dustu oglumun
benım dıkısım alındı
sutum geldı hepsı aynı gun oldu
sukur sımdı ıyıyız ama gecelerı zor gunduzlerı hepten fenaaaa ama deger yanı bılıyon benımde bı ayagım hep dr daydı
allah sanada yardım etsın
bu arada sagol canım oglum tatlı tadından yıyemıyoruz:))
tekım kımsem yok esım yanımda amaoda yakında gıder cok zor oluyo
herkesı optum ınsallah herkes sag salım bebegını kucaklar

nilde benim şu an kasılmam var magnezyum almam gerekmiş dr bana takip et su gelirse önemli dedi senin suyun nasıl geldi anlayabildinmi

Canım benim 3. aydan itibaren kanamam olıyordu.Bi kesilip bi başlıyordu.Kanamam olduğu zaman dr progestan veriyordu.Bir defa da iğne oldum.düşmeye yakın orkit kullanıyordum.Düşeceği gün sancım çok oldu aynı adet sancısı gibi (benim adetlerimde sancım şiddetli oluyor)pembe renkte kan geldi ve sürekli çişim geliyordu.Suyun geldiğini fark etmedim.İnşallah hiç bi problemle karşılaşmadan bebeğini kucağına alırsın.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Bu arada ben bugün adet oldum ne yapalım kısmet değilmiş hayırlısı artık .Çalışmalara devam:kedi:

zeyhat nasılsın üzüldüm şeker çıkmış dikkat et çok kafana bişey takma bu arada kaç haftalık oldun cinsiyet belli mi? merak ettim canım kendine ii bk

kızlar ben yarım rahimliyim daha önce belirtiğim gibi aslında forumlarda örneklerini okudum anne olan var ancak ben hiçbir zaman anne olamayacakmışım gibi geliyor. inanamadığımdan doktorada gitmiyorum sanki boşa kürek sallayacakmışım ve hayal kırıklığına uğrayackmışım gibi geliyor korkuyorum.
yarım rahimliyim ancak diğerleri gibi değilim mesela ben hiç hamile kalamadım düşük falan olmadı bu da beni daha karamsar yapıyor.
sizlerle paylaşmak istedim çünkü son günlerde çok fena psikolojim bozuk .
yani aklım almıyor küçücük rahime nasıl sığacak bebek belki buna inansam hamile kalabileceğime de inanırım. mafoldumben

bu arada doğum yapan arkaaşlara da hayırlı olsun bebişleri.
darısı tüm isteyenlere.

canım rahımın kucuk olmasına nasıl sıgacak dıye dusunmesı nı sen bırak
allah bılır herseyı o ol derse neler olur neler
sen ınancını yıtırme ben den sana dost tawsıyesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…