17 sinde transferim yapildi 3 emriyo yerlestirildi doktorun soyledigi 20 tane yumurtam olmus 12 tanesi dollenmis 3 tanesini transfer etti kalanlar ise yaramazmis dondurmamislar rahim yarim ama guzel ikiz olsada tasir deyince koptum ya bana birini bile tasiyamazsin dediler.neyse 28 inde kan testi yapilacak bakalim hayirlisi duygularim cok donuk asiri bel ve karin agrilarim var kendimi hep hasta hissediyorum bu agrilari taniyorum adet agrisi bunlar hep yatiyorum...nedense sevinemiyorum icime olmayacak diye doguyor bu arada baya acili bir islemmis.
inş. güzel haberler alırız senden aynı durumdayız seninle bana umut ışığı olursun :))
hamiş arkadaşlar inş. sizde hayırlısıyla kucagınıza alırsınız bebişlerinizi dualarım sizlerle.
çok geçmiş olsun canım..kanamalarının kesilmesine sevindim ama şimdi de tansiyon çıktı.yediğine içtiğine çok dikkat et..bende tansiyonla ilgili hiçbir rahatsızlık yok ama dikkat etmediğimde benimki de düşüyor bazen..sonra baş dönmeleri,yere yığılmalar falan..amman zeyhatcım dikkat et kendine..dün işte tansiyornum düşmüş bir anda yere yığıldımtabi bayılmadım iki gün öncede bir anda pat düştüm sürekli baş ağrım olunca eczaneye gittim tasiyonum düşmüş 10-5 olmuş ama düştükten 20 dakika falan sonra gittim büyük ihtimal daha düşüktü biraz toparladı
bir gün öncede sağ kasığım zonkluyor gibiydi her olmasında çokta acıyordu ikisi birleşince dr a gittim ultrasonda baktı ve sancın var rahminde belli dedi
tansiyonumu ölçtü o arada yükselmiş sen düşüğü ne dert ediyorsun asıl tansiyonun şimdi kötü sınıra yükselmiş 14-10 olmuş hamilelrde bu çok tehlikeli yarım birim daha yüselse istirahat veririz dedi kiloma baktı çok almışsın sen böyle tutamazsn zor duğurusun dedi keşke yesemde kilo alsam gam yemem sen eğitim araştırma bile bakşka yere sevkeder doğumda dedi iyice sinirlerim bozuldu
hadi hayırlısı olsun canım..güzel haberlerini bekliyoruz..sen transfer için bayağı acılı bir işlemmiş dedin sanırım ama transferde hiç acı yok kiii...yumurta toplamada da anestezi alıyorsun zaten..17 sinde transferim yapildi 3 emriyo yerlestirildi doktorun soyledigi 20 tane yumurtam olmus 12 tanesi dollenmis 3 tanesini transfer etti kalanlar ise yaramazmis dondurmamislar rahim yarim ama guzel ikiz olsada tasir deyince koptum ya bana birini bile tasiyamazsin dediler.neyse 28 inde kan testi yapilacak bakalim hayirlisi duygularim cok donuk asiri bel ve karin agrilarim var kendimi hep hasta hissediyorum bu agrilari taniyorum adet agrisi bunlar hep yatiyorum...nedense sevinemiyorum icime olmayacak diye doguyor bu arada baya acili bir islemmis.
çok geçmiş olsun canım..kanamalarının kesilmesine sevindim ama şimdi de tansiyon çıktı.yediğine içtiğine çok dikkat et..bende tansiyonla ilgili hiçbir rahatsızlık yok ama dikkat etmediğimde benimki de düşüyor bazen..sonra baş dönmeleri,yere yığılmalar falan..amman zeyhatcım dikkat et kendine..
hadi hayırlısı olsun canım..güzel haberlerini bekliyoruz..sen transfer için bayağı acılı bir işlemmiş dedin sanırım ama transferde hiç acı yok kiii...yumurta toplamada da anestezi alıyorsun zaten..
Benimde adetim gecikti ayın 19 una olmam gerekiyordu olmadım.Bakalım hayırlısı olur inşallah.Öbür seferki gibi düşükle karşılaşmam umarım.Herşeyin hayırlısı.Tam 10 gün geciktikten sonra gidip bi tahlil yaptıracağım.Heyecanlanıyorum sanki ilk seferdeki gibi ama bir taraftanda yaşadığım o kötü durumu hatırladıkça korkuyorum.
nildecim hadi hayrlısı varmı bir gelişme
bu arada tekrar burdasn bişey yaz uyarı gibi o arkadaş sana tekrar msj yollar
Hala kırmızı kart görmedim.Sanırım hamileyim.Dediğim gibi 10 gün geçsin öyle test yapayım ki tam emin olayım.Aslında hamile kalmaktan çok bu süreci sorunsuz atlatabilmem önemli.Bundan önceki talihsizlik başıma tekrar gelmez inşallah
sevindim canım şeker ve tansiyonun düşmesine..rejime devammmm..alkisalkisalkisteşekkürler canım bu pazartesi inslüne başlalamı söyledi dr ama ben başka bir dr a daha gitiim o dahiliyecide diyetisyene yolladı bana bir liste çıkarttı şimdi onu yapıyorum bir hafta o diyetle şekerimi takip edecem eğer iyi giderse diyetle şekerimi kontrol altında tutmaya çalışacağım şu an çok iyi şekerim tansiyonumda düşüş gösterdi
dr hamileyken bırak tansiyonun düşsün dert etme yeterki yükselmesin dedi tansiyon düşüklüğü hamilleğin 6. ayından snra yükselmeyeceğini gösteriyormuş canım
ayyy..nasıl bu kadar sakin olabiliyorsun sen??-tatlicadiarzu-Hala kırmızı kart görmedim.Sanırım hamileyim.Dediğim gibi 10 gün geçsin öyle test yapayım ki tam emin olayım.Aslında hamile kalmaktan çok bu süreci sorunsuz atlatabilmem önemli.Bundan önceki talihsizlik başıma tekrar gelmez inşallah
ayyy..nasıl bu kadar sakin olabiliyorsun sen??-tatlicadiarzu-
10 gün beklemek mi?akannehir
inşallah hamişşşsindir canım ve sorunsuz atlatırsın bu kez...:Saruboceq:
inşallah bu kez o acıları yaşamaz ve sağ salim yavruna kavuşursun canımm..
Ya canım ben bundan önce düşük olayını yaşadığım için çok korkuyorum.Yoksa çok heyecanlıyım.Sonra bu hamilelik sürecine alışıp sonrada onu kaybetmek(4.5 aylık hamileyken), o acıları bedenen ve ruhen yaşamak çok kötü.Allah kimsenin başına vermesin.
nilde benim şu an kasılmam var magnezyum almam gerekmiş dr bana takip et su gelirse önemli dedi senin suyun nasıl geldi anlayabildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?