geç geldi demek..Canım benim 3. aydan itibaren kanamam olıyordu.Bi kesilip bi başlıyordu.Kanamam olduğu zaman dr progestan veriyordu.Bir defa da iğne oldum.düşmeye yakın orkit kullanıyordum.Düşeceği gün sancım çok oldu aynı adet sancısı gibi (benim adetlerimde sancım şiddetli oluyor)pembe renkte kan geldi ve sürekli çişim geliyordu.Suyun geldiğini fark etmedim.İnşallah hiç bi problemle karşılaşmadan bebeğini kucağına alırsın.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Bu arada ben bugün adet oldum ne yapalım kısmet değilmiş hayırlısı artık .Çalışmalara devam:kedi:
canım boşuna üzüyorsun kendini..ben de uu yum..ve tüp bebek de dahil daha hiç hamile kalamadım..kızlar ben yarım rahimliyim daha önce belirtiğim gibi aslında forumlarda örneklerini okudum anne olan var ancak ben hiçbir zaman anne olamayacakmışım gibi geliyor. inanamadığımdan doktorada gitmiyorum sanki boşa kürek sallayacakmışım ve hayal kırıklığına uğrayackmışım gibi geliyor korkuyorum.
yarım rahimliyim ancak diğerleri gibi değilim mesela ben hiç hamile kalamadım düşük falan olmadı bu da beni daha karamsar yapıyor.
sizlerle paylaşmak istedim çünkü son günlerde çok fena psikolojim bozuk .
yani aklım almıyor küçücük rahime nasıl sığacak bebek belki buna inansam hamile kalabileceğime de inanırım. mafoldumben
bu arada doğum yapan arkaaşlara da hayırlı olsun bebişleri.
darısı tüm isteyenlere.
maşallah canım..bebişin ne tatlı..selam kızlar
ay bebegım bı musade etmıyokı gıremde detay yazam
sımdıde emdı yatırdım ama gozler acık aglar sımcık
zeyhatcım sezeryan oldum ama cok cektım canım cok acıdı ya
walla zordu yanı
sutumde heme gelmedı bı gogsumde sut doldu akmadı ucu cıkmadı falan anamm neler cektım
ama 6. gun hersey duzeldı gobegı dustu oglumun
benım dıkısım alındı
sutum geldı hepsı aynı gun oldu
sukur sımdı ıyıyız ama gecelerı zor gunduzlerı hepten fenaaaa ama deger yanı bılıyon benımde bı ayagım hep dr daydı
allah sanada yardım etsın
bu arada sagol canım oglum tatlı tadından yıyemıyoruz:))
tekım kımsem yok esım yanımda amaoda yakında gıder cok zor oluyo
herkesı optum ınsallah herkes sag salım bebegını kucaklar
kızlar ben yarım rahimliyim daha önce belirtiğim gibi aslında forumlarda örneklerini okudum anne olan var ancak ben hiçbir zaman anne olamayacakmışım gibi geliyor. inanamadığımdan doktorada gitmiyorum sanki boşa kürek sallayacakmışım ve hayal kırıklığına uğrayackmışım gibi geliyor korkuyorum.
yarım rahimliyim ancak diğerleri gibi değilim mesela ben hiç hamile kalamadım düşük falan olmadı bu da beni daha karamsar yapıyor.
yani aklım almıyor küçücük rahime nasıl sığacak bebek belki buna inansam hamile kalabileceğime de inanırım. mafoldumben
darısı tüm isteyenlere.
teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için
bugün daha iyiym arada böylr karamsarlık çöküyor.
ama haftaya doktora gidicem bakalım ne dicek.
nilde ben zaten rahim filmi çektirmiştim yazın. umarım tekrar istemez binbir zahmetle çektirmiştim onu da çok rahat geçmesine rağmen yine de korkarım bir dahakine.
iyiki burası var iyiki varsınız yoksa beni kim anlar
inş. 2010 hepimize bebeklerimizi getirir hayırllısıyla ...
selam kızlar
ay bebegım bı musade etmıyokı gıremde detay yazam
sımdıde emdı yatırdım ama gozler acık aglar sımcık
zeyhatcım sezeryan oldum ama cok cektım canım cok acıdı ya
walla zordu yanı
sutumde heme gelmedı bı gogsumde sut doldu akmadı ucu cıkmadı falan anamm neler cektım
ama 6. gun hersey duzeldı gobegı dustu oglumun
benım dıkısım alındı
sutum geldı hepsı aynı gun oldu
sukur sımdı ıyıyız ama gecelerı zor gunduzlerı hepten fenaaaa ama deger yanı bılıyon benımde bı ayagım hep dr daydı
allah sanada yardım etsın
bu arada sagol canım oglum tatlı tadından yıyemıyoruz:))
tekım kımsem yok esım yanımda amaoda yakında gıder cok zor oluyo
herkesı optum ınsallah herkes sag salım bebegını kucaklar
Canım benim 3. aydan itibaren kanamam olıyordu.Bi kesilip bi başlıyordu.Kanamam olduğu zaman dr progestan veriyordu.Bir defa da iğne oldum.düşmeye yakın orkit kullanıyordum.Düşeceği gün sancım çok oldu aynı adet sancısı gibi (benim adetlerimde sancım şiddetli oluyor)pembe renkte kan geldi ve sürekli çişim geliyordu.Suyun geldiğini fark etmedim.İnşallah hiç bi problemle karşılaşmadan bebeğini kucağına alırsın.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Bu arada ben bugün adet oldum ne yapalım kısmet değilmiş hayırlısı artık .Çalışmalara devam:kedi:
zeyhat nasılsın üzüldüm şeker çıkmış dikkat et çok kafana bişey takma bu arada kaç haftalık oldun cinsiyet belli mi? merak ettim canım kendine ii bk
kızlar ben yarım rahimliyim daha önce belirtiğim gibi aslında forumlarda örneklerini okudum anne olan var ancak ben hiçbir zaman anne olamayacakmışım gibi geliyor. inanamadığımdan doktorada gitmiyorum sanki boşa kürek sallayacakmışım ve hayal kırıklığına uğrayackmışım gibi geliyor korkuyorum.
darısı tüm isteyenlere.
aynen canım..ama ben de her gün mutlaka bakıyorum ,uğruyorum buraya ama görüyorum tık yok maalesefff..
ayin 28 inde gebelik testine gidecektim o sabah kanamam oldu adet oldum yinede test yaptik negatif .29 unda amerikaya evime dondum moralim cok bozuk sagligim bozuldu agrilarim sisliklerim var.doktor bana gulumseyerek yine gelirsiniz uzulmeyin diyor.halden anlamiyorlar ki.ne yapacagimi bilmiyorum esim kendini toparla ne yapacagimiza karar veririz diyor onun destegi ile atlatiyorum.umudum kalmadi ama ona soyleyemiyorum.
allah bebişini bahtını açık etsin tüm yorgunluklara değer ben normalden çok korkuyorum paniğim tekiyim beceremem diye sezeryandada sonrası kötü diye endişeliyim bakalım nasıl olacak
ben gündüz işte giremiyorum malesef monitörüm çok ortada akşamalrıda eşim vardiyelı çalışıyor o evde olduğunda giremiyorum yoksa kimse beni burdan çıkaramaz :)
sen nasılsın papatya yeni gelişmeler varmı tedavinde
canım bu ayın 6 sında yk ile randevu var..spirali çıkartıp,balon takacaklar.ilaçları 2-3 hafta daha kullanmaya devam..ondan sonra yaptırmam gereken genetik pıhtılaşma testlerim var bakalım..kızlar size çok güzel bir haberim var bizim bu topiğimizi dasha önce bir arkadaş açmıştı ve topik sonra kapandı bende yeniden açtım işte asıl bu topiğin sahibi hepimizi bu çatı altında tıplayan arkadaşımız doğum yapmış oğlu olmuş oda yarım rahimliydi inşallah yazmama kızmaz ama bu zor süreci çok güzel atlattı ve geçenlerde oğlunu kucağına aldı allah bebeğine hayırlı sağlıklı mutlu yazılar yazsın ailesiyle beraber uzun uzun yaşasın inşallah
üzülme canım..yine denersiniz..doktorlar maalesef böyle..senin senin kadar kimse anlayamaz ve üzülemez..:1hug:ayin 28 inde gebelik testine gidecektim o sabah kanamam oldu adet oldum yinede test yaptik negatif .29 unda amerikaya evime dondum moralim cok bozuk sagligim bozuldu agrilarim sisliklerim var.doktor bana gulumseyerek yine gelirsiniz uzulmeyin diyor.halden anlamiyorlar ki.ne yapacagimi bilmiyorum esim kendini toparla ne yapacagimiza karar veririz diyor onun destegi ile atlatiyorum.umudum kalmadi ama ona soyleyemiyorum.
çok sağolasın canım..inşallah öyle olur hepimiz için..AMİNNNNN....:Saruboceq:Hepinize bol bebekli bir yıl diliyorum arkadaşlar.Hamile olan arkadaşların da sağsalim bebeklerini kucaklarına almasını(benim de).Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?