Rahim Anomalileri

geç geldi demek..
sevinmiştik ama neyse canım hayırlısı..
boş durmak yokk..

canım boşuna üzüyorsun kendini..ben de uu yum..ve tüp bebek de dahil daha hiç hamile kalamadım..
ama ümidimi yitirmiyorum..bir gün anne olacağıma inanıyorum..
bak sunways in de dediği gibi,sen, bebek o kadarcık yere sığar mı sığmaz mı diye düşünmelmaz:..o Allahın işi çünkü..o istedikten sonra öyle güzel sığar ki..
inan yani..çocuk istiyorum sitesine girersen,açık kürsüde birçok uu arkadaş var..konuşursun için rahatlar..
kendini boş yere yıpratma canım..:1hug:

maşallah canım..bebişin ne tatlı..
Rabbim bize de nasip eder inşallah böyle bebişler..
Allah yardımcın olsun..

Canım çok karamsar düşünüyorsunlmaz: sen rahat ol ve hemen iyi bi uzmana git.Rahminin filmini çektir.Eğer yapılacak bir şey varsa dr yapar yapılacak birşey yoksa da çalışmalara başla.Bende öyle hemen hamile kalamıyorum.Baya bi uğraşıp sabretmem gerekiyor Allah sonunu hayırlı getirsin.:Saruboceq:Sen Allaha inancını kaybetme O isterse bunu hiç ama hiç birşey engelleyemez emin ol.Bizi örnek al, bende çift rahimliyim ve bir oğlum var Allah isteyen herkese nasip etsin.Ben daha geçen ay dr a gittim yapılacak hiç birşey olmadığını söyledi(yani benim durumumda, bu rahme göre değişiyor bazılarının tedavisi var)denemeye devam etmeliyim tekrar düşüklede karşılaşabilirim ama bir daha deniyorum ve 3 aydırlı hamile kalamadım hayırlısı olsun.İnşallah senin de en kısa zamanda hamilelik haberini alırız canım:Saruboceq:

teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için
bugün daha iyiym arada böylr karamsarlık çöküyor.
ama haftaya doktora gidicem bakalım ne dicek.
nilde ben zaten rahim filmi çektirmiştim yazın. umarım tekrar istemez binbir zahmetle çektirmiştim onu da çok rahat geçmesine rağmen yine de korkarım bir dahakine.
iyiki burası var iyiki varsınız yoksa beni kim anlar

inş. 2010 hepimize bebeklerimizi getirir hayırllısıyla ...

merhaba canım nasılsın?:icecream:

Bişey diyeceğim arkadaşlar.Diğer konularda bulunan arkadaşlar hergün biraraya gelip haberleşiyorlar bizde ise ben geldiğimde ya bi kişi oluyor ya da hiç kimse olmuyor.Daha sık biraraya gelsek daha iyi olur bence.a.s

allah bebişini bahtını açık etsin tüm yorgunluklara değer ben normalden çok korkuyorum paniğim tekiyim beceremem diye sezeryandada sonrası kötü diye endişeliyim bakalım nasıl olacak

kan kötü haberci çok şükür artık hiç kanmam yok herhalde bebek aşağıda olduğu için bu kasılmalar

inşallah önümüzdeki ay gelir bebişin durmak yok yola devam :)

zeyhat nasılsın üzüldüm şeker çıkmış dikkat et çok kafana bişey takma bu arada kaç haftalık oldun cinsiyet belli mi? merak ettim canım kendine ii bk

16 haftalık canım erkek geliyor bu sene allah versin hep erkek oysaki kızdı en büyük aşkım ama allah bunada sağlık versin :)

seninde oğlun oluyor demek senin sağlığın nasıl iyimisin

moralini bozma inşallah sende doğum yapan kişilerden olursunpapatyanın gittiği dr çok tecrübeli bu konuda bence sıradan birine gitme imkanın varsa ona gitmeni tavsiye ederim yarım rahim üzerine operasyon ve tüp bebek yapıyor

aynen canım..ama ben de her gün mutlaka bakıyorum ,uğruyorum buraya ama görüyorum tık yok maalesefff..

ben gündüz işte giremiyorum malesef monitörüm çok ortada akşamalrıda eşim vardiyelı çalışıyor o evde olduğunda giremiyorum yoksa kimse beni burdan çıkaramaz :)

sen nasılsın papatya yeni gelişmeler varmı tedavinde

kızlar size çok güzel bir haberim var bizim bu topiğimizi dasha önce bir arkadaş açmıştı ve topik sonra kapandı bende yeniden açtım işte asıl bu topiğin sahibi hepimizi bu çatı altında tıplayan arkadaşımız doğum yapmış oğlu olmuş oda yarım rahimliydi inşallah yazmama kızmaz ama bu zor süreci çok güzel atlattı ve geçenlerde oğlunu kucağına aldı allah bebeğine hayırlı sağlıklı mutlu yazılar yazsın ailesiyle beraber uzun uzun yaşasın inşallah

ayin 28 inde gebelik testine gidecektim o sabah kanamam oldu adet oldum yinede test yaptik negatif .29 unda amerikaya evime dondum moralim cok bozuk sagligim bozuldu agrilarim sisliklerim var.doktor bana gulumseyerek yine gelirsiniz uzulmeyin diyor.halden anlamiyorlar ki.ne yapacagimi bilmiyorum esim kendini toparla ne yapacagimiza karar veririz diyor onun destegi ile atlatiyorum.umudum kalmadi ama ona soyleyemiyorum.

Canım sakın ümidini kaybetme.Biz burada ne kadar zor durumda olupda hamile kalıp doğum yapan arkadaşlar şahit olduk. zakın üzülme işallah seninde hamileliğini buradan okuruz.:Saruboceq:Üzülüp stres yaparsan durumu dahafa zorlaştırırsın

allah bebişini bahtını açık etsin tüm yorgunluklara değer ben normalden çok korkuyorum paniğim tekiyim beceremem diye sezeryandada sonrası kötü diye endişeliyim bakalım nasıl olacak

Zeyhatcım bende sezeryan oldum ve çok kolay geçti.Ameliyatım lokal anesteziyle gerçekleşti.Bir gece hastanede yattım annem ve kayınvaldem yanımda kaldı.Ertesi günü öğlenleyin taburcu oldum.Yanlız büyük tuvaletini yapmadan çıkarmıyorlar.Ben ameliyat günü akşamleyin tuvalete çıktım.Eve gidince hiç bişeyim kalmamıştı.Çok az ağrım oldu.2_3 gün sonra dahada iyi oldum. Hiç yatmadım.Bence sezeryan daha rahat.Birde üşütmemeye çok dikkat et sezeryan üşütmeye gelmiyor ,ceryanda kalmayacaksın yoksa sancın çok olur.Ben haziranda doğum yapmıştım.Tabi yinede sen ve dr un karar verecek.

iyim zeyhat benimde 16 haftalık oldu çok agır grip geçirdem ama iyiyim şimdi zeyhat sana bişey sorucam hafifte olsa hareket hissediyomusun bebekte?kendine çok ii bak canım

Hepinize bol bebekli bir yıl diliyorum arkadaşlar.Hamile olan arkadaşların da sağsalim bebeklerini kucaklarına almasını(benim de).Amin

canım bu ayın 6 sında yk ile randevu var..spirali çıkartıp,balon takacaklar.ilaçları 2-3 hafta daha kullanmaya devam..ondan sonra yaptırmam gereken genetik pıhtılaşma testlerim var bakalım..
canım merak ettim..çünkü kapanmadan önce de ben de bu topikteydim biliyorsun.mutlaka hatırlamam lazım..o arkadaş kimdi ? ismini yazmak istemiyorsan özelden atarmısın?o da yk ya gitmiş miydi?

üzülme canım..yine denersiniz..doktorlar maalesef böyle..senin senin kadar kimse anlayamaz ve üzülemez..:1hug:
sen yk ya gitmedin değilmi?operasyon falan geçirmemiştin??

Hepinize bol bebekli bir yıl diliyorum arkadaşlar.Hamile olan arkadaşların da sağsalim bebeklerini kucaklarına almasını(benim de).Amin
çok sağolasın canım..inşallah öyle olur hepimiz için..AMİNNNNN....:Saruboceq:
ben de 2010 için bebekli bir yıl diledim..

hepinizi yeni yılı kutlu olsun inşallah hepimizi güzel sağlıklı mutlu ve bebekli bir yıl geçiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…