Rahim Anomalileri

bursam seni anlayabiliyorum eminmin üzgünsündür ama dahada moralini bozma iyi şeyler düşümeye başla bak bu topiğin sahibide seninle aynı durumdaydı şimdi anne oldu canım arkadaşım istanbulda yücel karaman diye bir dr var senin durumunda olan hastalara dünyada bir kaç ameliyatı yapabilen sayılı dr lardan biri papatyada o dr da operasyon geçirdi eğer imkanın varsa sana o dr a gitmeni tavsiye ediyorum

zaten yaza geliyor canım doğum pek soğukta olmaz iyileşene kadar kıoşta gelir benimle doğumdan sonra ilgilenecek kişilerde var en iyisi hiç kasmaya gerek yok sezeyan en iyisi ben normal doğumdada bebeği strese sokarım diye endişeleniyorum dr umu ikna etmeye çalışacam çünkü normal diyor başka bişey demiyormuş durumu iyi olanlara herhalde bana zaten sezeryan yapar şekerden dolayı

iyim zeyhat benimde 16 haftalık oldu çok agır grip geçirdem ama iyiyim şimdi zeyhat sana bişey sorucam hafifte olsa hareket hissediyomusun bebekte?kendine çok ii bak canım

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ben grip konusunda çok şanslıyım kolay kolay olmam hafiften hapşırırım kırıklık olur ama 3-4 saat sonra bünyem savaşı kazanır 2 yaşına kadar anne sütünü almanın faydaları ama genede domuz ribinden korktuğum için 3 hafta önce aşı yaptırdım hayılrısı bakalım

ben bebek hareketimi bilmiyorum ama rahmimde seğirmeler birde batmaalr hissediyorum ama o bebek hareketimi rahim büyüyor omu tam bilmiyorum

canım senden güzel haberler bekliyordum kendimde ümitlenmek için çünkü ben de enin durumundaydım şimdi moralim bozuldu benimde. ama Allah inş. kucağımızı boş bırakmaz ve bize de anneliği tattırır. gerçekten durumumuz zor Allah yardımcımız olsun.

Canım sen çıkmışsın ben gelmişimbilmiyorumkismile bi türtlü aynı zamana getiremiyoruz.Nasılsın bebiş nasıl:ecrin_bebek::1no2:?Benim ki aynen devam

yiyim canım pazartesi 3 li test yaptırdık ultrasonda dr um gayet iyi dedi ama tam sonuçlar çıkmadı

allahım hep takacak bişeylerim var benim çok sık başım ağrır geçenlerdede çok kötü ağrıdı beynim oynadı ertesi gün ensemin sol tarafından bir kitle beze gibi bişey çıktı geçer diye bekelrken bugün şimdi farkına vardım sağ kulağımın arkasındada çıkmış ikiside ağrıyor ve taş gibi sert korkmaya başladım inşallah önemli değildir

Merhaba zeyhatcım.Kafana takma o şişlikleri bence önemli birşey değildir.Çünkü benim de başım ağrıdığı zaman kulağımın arkasında şişlik oluşuyor.Beze gibi birşey annem ağrı toplanıyor der sonra kendiliğinden geçiyor.Tabi yinede dr una gidince sorarsın

Canım hiç üzülme.Benimde başım ağrıdığı zaman kulağımın arkasında şişlik oluşuyor sonrada kendiliğinden geçiyor.Annem ağrı toplanıyor der.Ama yinede için rahat etsin diye dr a gittiğinde sorarsın

Bir hata oluşmuş mesajım ekranda görünmeyince tekrar yazdım.:kedi:

çok sağol canım şimdi dr a gititm geldim acilde gene cerrah varmış adam kemiğinde bişeyler oluşmuş geçer dedi çok rahatladım

sende rahatlattın beni çok kötü korktum demek normal herkeste olabilecek bişeymiş

mrb zeyhat siteyi keşfettiğim günden beri senin yazdıklarını okuyorum:)) çünkü banada septum ameliyatı diyorlar ve sanırım önümüzdeki ay olacağm,ama ben çok korkuyorum bana ameliyattan sonra ne gibi şeyler yaşadın yazabilirmisin?bedensel ve ruhsal olarak..
buarada hamile olduğunuda öğrendim allahım hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inşallah..

kızlar sanırım bende artık koşuşturmacaya başlıyorum görümcem bugün kendi doktorundan randevu almış bana çok heyecanlandım şimdiden. bütün tahlillerimi fimlerimi toplayıp gidicem inş. güzel haberler alırım. salı günü gidicem.Allah yüzümüze bakar inş.:Saruboceq:

Canım benim ,hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız.Yılmak yok tam yol ileri:enbuyukkk:

kendini rahatlatmaya çalış,takma kafana dicem ama olmuyorki dimi??bizim hamile kalmamız ayrı dert,hamileliği sürdürmemiz ayrı dert..o şişlikler de sıkıntıdan stresten çıkmıştır canım..ben de önemli bişey olduğunu sanmıyorum..inşallah en kısa zamanda geçer..

Papatya merhaba bu arada ikimizin nicki de aynıymış jeton yeni düştü :) Nasılsın neler yaptın?Ayın 6sında galiba randevun vardı nasıl geçti?Ben iyiyim elim yüreğimde bekliyorum en tehlikeli dönemlere girdim.
Zeyhat 3lü testte birşey çıkmayacağına eminim olumsuzluklar yaşıyoruz mutlaka ama iyi şeyler düşün.
Veee tedaviye başlayan devam eden diğer arkadaşlar dualarım sizlerle.Siz de bana dua edin sağsalim kucağıma almak nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…