ayin 28 inde gebelik testine gidecektim o sabah kanamam oldu adet oldum yinede test yaptik negatif .29 unda amerikaya evime dondum moralim cok bozuk sagligim bozuldu agrilarim sisliklerim var.doktor bana gulumseyerek yine gelirsiniz uzulmeyin diyor.halden anlamiyorlar ki.ne yapacagimi bilmiyorum esim kendini toparla ne yapacagimiza karar veririz diyor onun destegi ile atlatiyorum.umudum kalmadi ama ona soyleyemiyorum.
Zeyhatcım bende sezeryan oldum ve çok kolay geçti.Ameliyatım lokal anesteziyle gerçekleşti.Bir gece hastanede yattım annem ve kayınvaldem yanımda kaldı.Ertesi günü öğlenleyin taburcu oldum.Yanlız büyük tuvaletini yapmadan çıkarmıyorlar.Ben ameliyat günü akşamleyin tuvalete çıktım.Eve gidince hiç bişeyim kalmamıştı.Çok az ağrım oldu.2_3 gün sonra dahada iyi oldum. Hiç yatmadım.Bence sezeryan daha rahat.Birde üşütmemeye çok dikkat et sezeryan üşütmeye gelmiyor ,ceryanda kalmayacaksın yoksa sancın çok olur.Ben haziranda doğum yapmıştım.Tabi yinede sen ve dr un karar verecek.
iyim zeyhat benimde 16 haftalık oldu çok agır grip geçirdem ama iyiyim şimdi zeyhat sana bişey sorucam hafifte olsa hareket hissediyomusun bebekte?kendine çok ii bak canım
Hepinize bol bebekli bir yıl diliyorum arkadaşlar.Hamile olan arkadaşların da sağsalim bebeklerini kucaklarına almasını(benim de).Amin
ayin 28 inde gebelik testine gidecektim o sabah kanamam oldu adet oldum yinede test yaptik negatif .29 unda amerikaya evime dondum moralim cok bozuk sagligim bozuldu agrilarim sisliklerim var.doktor bana gulumseyerek yine gelirsiniz uzulmeyin diyor.halden anlamiyorlar ki.ne yapacagimi bilmiyorum esim kendini toparla ne yapacagimiza karar veririz diyor onun destegi ile atlatiyorum.umudum kalmadi ama ona soyleyemiyorum.
merhaba kızlar kimse yokmu
Canım sen çıkmışsın ben gelmişimbilmiyorumkismile bi türtlü aynı zamana getiremiyoruz.Nasılsın bebiş nasıl:ecrin_bebek::1no2:?Benim ki aynen devam
Bir hata oluşmuş mesajım ekranda görünmeyince tekrar yazdım.:kedi:
lolamontes sen nasılsın canım?yeni haberler var mı?
kızlar sanırım bende artık koşuşturmacaya başlıyorum görümcem bugün kendi doktorundan randevu almış bana çok heyecanlandım şimdiden. bütün tahlillerimi fimlerimi toplayıp gidicem inş. güzel haberler alırım. salı günü gidicem.Allah yüzümüze bakar inş.:Saruboceq:
Canım benim ,hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız.Yılmak yok tam yol ileri:enbuyukkk:
yiyim canım pazartesi 3 li test yaptırdık ultrasonda dr um gayet iyi dedi ama tam sonuçlar çıkmadı
allahım hep takacak bişeylerim var benim çok sık başım ağrır geçenlerdede çok kötü ağrıdı beynim oynadı ertesi gün ensemin sol tarafından bir kitle beze gibi bişey çıktı geçer diye bekelrken bugün şimdi farkına vardım sağ kulağımın arkasındada çıkmış ikiside ağrıyor ve taş gibi sert korkmaya başladım inşallah önemli değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?