Zeyhat benim rahim filmimde tüpün açık olduğu tam belli olmuyordu.Doktor eylülde gel şimdi git rahat rahattatilini yap demişti ama benim tayinim çıktı başka bir ile gitmem gerekiyor doktoruma da çok güveniyorum biliyorsunuz laporoskopi basit ama yine de risk taşıyan bir ameliyat iyi bir doktorun yapması lazım.Yarın başka bir doktordan daha fikir alacağım ve en son kararımı vereceğim.Ev taşıyacağım açık ameliyata dönerse çok zorlanacağım.O yüzden bir doktora daha danışacağım.Eğer karar verirsem perşembe en geç cuma ameliyat olacağım.Şimdilik durum böyle.Bride bebeğinin de senin de iyi olduğuna çok sevindim.beşik de çok güzel gülel güle kullansın bebeğin.Eda mecrin senin bebeklerin kaç haftalık?Görüşürüz arkadaşlar
edamecrin nasıl gidiyor canım hamilelik.Bbak bu beşiklerden sen iki tane alacaksın. İnşalalh senin bebişleride sağlıcakla doğarlar senin beşiklerinide görürüz. Seninkile daha masraflı olacak :) cinsiyetleri ne zaman olacak. Allah varya bir insanı ancak böyle ödüllendirir İkiz veriyor yetmezmiş gibi tek yumurta ikizi ne güzel gelde zeynep kıskanma :) Canım eşim sınıfı geçerse ekimde çalışmalara başlıyorum inşallah. Bak sende hamilesin bolca dua et bizlere.
Zeyhat benim rahim filmimde tüpün açık olduğu tam belli olmuyordu.Doktor eylülde gel şimdi git rahat rahattatilini yap demişti ama benim tayinim çıktı başka bir ile gitmem gerekiyor doktoruma da çok güveniyorum biliyorsunuz laporoskopi basit ama yine de risk taşıyan bir ameliyat iyi bir doktorun yapması lazım.Yarın başka bir doktordan daha fikir alacağım ve en son kararımı vereceğim.Ev taşıyacağım açık ameliyata dönerse çok zorlanacağım.O yüzden bir doktora daha danışacağım.Eğer karar verirsem perşembe en geç cuma ameliyat olacağım.Şimdilik durum böyle.Bride bebeğinin de senin de iyi olduğuna çok sevindim.beşik de çok güzel gülel güle kullansın bebeğin.Eda mecrin senin bebeklerin kaç haftalık?Görüşürüz arkadaşlar
İyi geceler kızlar, ben gene ortadan kayboldum ama tatile gitmedim korkmayın... dün girmek istedim ama bir sorun vardı sitede giremedim..
Edamecrin SÜPER BİR HABER YA ..tek yumurta ikizlerin olacak ha ? çok güzel ya... inşallah herşey yolunda gider.. hiç birşeyi kafana takma ...rahat ve huzurlu olmaya çalış...
Zeyhat canım... ben iyim bu hafta gün aşırı ''çalıştık'' ovülasyon haftamdı dolayısıyla pek giremedim siteye :)
Bride... herşey yolunda gittiğine sevindim... sen artık sonuna gelmişsin... çok güzel ya.. beşikte çok hoşmuş :) kız çocuğa farklı ya gerçekten
Osetya cığım tekrar hoşgeldin... bizde keçiboynuzu kürüne devam ediyoruz... bizde herhalde eylül başı tekrardan testi yaptıracağız...
Bebeğim sana da kolay gelsin... rahat ol ...
Ben dizide izlerken görüyordum pembe pembe, ama bulamıyordum, çok ahım şahım birşey değil, hatta gösterişsiz denilebilir, ama bana huzur verdi bu beşik..Allah kullanmak nasip etsin...
İyi geceler kızlar, ben gene ortadan kayboldum ama tatile gitmedim korkmayın... dün girmek istedim ama bir sorun vardı sitede giremedim..
Edamecrin SÜPER BİR HABER YA ..tek yumurta ikizlerin olacak ha ? çok güzel ya... inşallah herşey yolunda gider.. hiç birşeyi kafana takma ...rahat ve huzurlu olmaya çalış...
Zeyhat canım... ben iyim bu hafta gün aşırı ''çalıştık'' ovülasyon haftamdı dolayısıyla pek giremedim siteye :)
Bride... herşey yolunda gittiğine sevindim... sen artık sonuna gelmişsin... çok güzel ya.. beşikte çok hoşmuş :) kız çocuğa farklı ya gerçekten
Osetya cığım tekrar hoşgeldin... bizde keçiboynuzu kürüne devam ediyoruz... bizde herhalde eylül başı tekrardan testi yaptıracağız...
Bebeğim sana da kolay gelsin... rahat ol ...
doktorum ilişkiden sonra 2 saat yamamı istedi ilk iki gece kalktığımda rahimd hiç sperm kalmamıştı ama dün yine 2 saat yatmama rağmen spermler ordaydı hala içeri gitmemişti neden acaba yumurtlama dönemimmi bitti çok komik bir sorumu oldu çok kafam takıldı varmı böyle bişey yaşayan bida doktor ilişkiden 3 saat sonra kullanmam için bir jel verdi crinone jel bunu kullanan varmı işe yarıyomu
Canım spermlerin en hızlı olanları yumurtaya ulaşır, bunun sayısıda epey azdır, geri kalan spermler yani %95 i geri döner vajinadan akar gider, tüm spermler orada birikseydi ohoo ho :))
Sperm durdukça sıvılaşır ilk andaki kıvamını kaybeder ve akar gider.Kafanı bunlara takma, sen yapacağını yapmışsın, ilişkiden önce ve sonra sıcak banyo yapmayın, birde eşinin sperminin daha hızlı olmasını istiyorsan ilişkiden 1 saat önce acı bir kahve yap, kan dolaşımını hızlandırıyor...Kolay gelsin :) :1hug:
Bu arada ben biraz kendimdeki gelişmelerden bahsetmek istiyorum.Geçen hafta hala oldum.Oğluşumuz dünyaya geldi.Çok minik ya bebek sevmeye hasret kalmışız.Tarif edilemez bişey bu.3 kilo 200 gram doğdu.Normal doğum oldu.
Eşimde artık bebek istediğini sık sık dile getirir oldu.zaten herkes artık sıra sizde diyor.Cumartesi günü doktora kontrole gidicez (biliyorsunuz antidepresan kullanıyorum 1 aydır ve bırakmak istiyorum)Doktor okey dediği takdirde bizde çalışmalara başlayacağız.Umarım doktor ilaçlara devam ettirmez.
Hayırlı olsun gülsenemcim allah analı babalı büyütsün, İnsan bebek sevmeyi özlüyor cidden...
Benimde beşiğim geldi az evvel, kurmadım eşimle kurarız akşama.Ne olur sağsağlim doğurayım nazlıyı sizde dua edin ben zaman geldikçe dahada panik yapar oldum, daha bir endişeli oldum.Ben benlikten çıktım yani :))
Canım gözün aydın beşik gelmiş artık korkma seda nazlı gelsede artık toparlanmış kilo almış büyümüş bir bebiş. Bundan sonra nazlı gelsede inşallah sağlıcakla gelsin inşallah. Hiç moralini bozma çünkü çok yol aldın. Önemli olan artık sağlıklıca kucaına alamn arkadaşım.
Bride normal doğummu yapacaksın?Heyecanlanmakta haklısın.İnşallah sağ sağlim kucağına alırsın bebeğini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?