Rahim Anomalileri

Böyle hastalıktan sonra ortalama 10-14 gün sonra yumurta akı kıvamında akıntı geliyormuş. Benden gelmediği için bilmiyorum. Takip et kendini belki oluyordur sende akıntı. Bende geçen yıl hormonlarıma baktırdım hepsi normaldi ama şunuda hiç anlamıyorum madem benim herşeyim normal niye yumurtalarım kendiliğinden büyümüyor çatlamıyor.

Adetin ilk gününden itibarenmi 10-14.günler arası kastediyosun canım..canım bu yeni dr um banada ilk defa yumurtan yaşlı görünüyo yaşına göre filan bişeyler demişti..tabi bende şok..ama dr um bu durumu ilk o ay gördüğünü daha önceki tahlillerde filan görünmediğini yani normal görünüyomuş öncekiler.stres ten dolayı olabiliyo demişti..yani canım belki seninde öle olabilir.canım sen peki hormonlarına filan baktırıyonmu? benim dr hormonlara da bakıyo sürekli..ameliyatlardan sonra,stresten filan etkileniyomuş sanırım..bu takip olayı senin ne kadar yapılacak.yani diyelim hamile kalmadın (ki inşallah kalırsın :)) ) bundan sonraki aşama ne oolacak yani ne diyo dr un..?

Kıslarrrrr herkese merhaba daha Öncede yazmıŞtım sıze rahım kalp Şekıllıydı ama bıraz kalpten azcık daha basık yanı doktor artıka z bır septuma dÖnmÜŞ demıŞıt .dÜn doktorumun ıkna etmesıyle amelıyat oldum basrılı bır amelılat geÇırdım. Kanamam yok gıbı bıŞey Çok az .ama baŞ dÖnmeme var sızdede olmuŞ muydu ve mıĞde bulantım artarsa eĞer doktorumu arayacaĞım .bu arada artık benımde normal bebıŞe hazır bır rahmım var yehuuuuuu

Adetin ilk gününden itibarenmi 10-14.günler arası kastediyosun canım..canım bu yeni dr um banada ilk defa yumurtan yaşlı görünüyo yaşına göre filan bişeyler demişti..tabi bende şok..ama dr um bu durumu ilk o ay gördüğünü daha önceki tahlillerde filan görünmediğini yani normal görünüyomuş öncekiler.stres ten dolayı olabiliyo demişti..yani canım belki seninde öle olabilir.canım sen peki hormonlarına filan baktırıyonmu? benim dr hormonlara da bakıyo sürekli..ameliyatlardan sonra,stresten filan etkileniyomuş sanırım..bu takip olayı senin ne kadar yapılacak.yani diyelim hamile kalmadın (ki inşallah kalırsın :)) ) bundan sonraki aşama ne oolacak yani ne diyo dr un..?

Ameliyattan sonra bir kere bakıldı normalidi sonra ben tekrar istedim gerek görmediler önceden iyiymiş diye. Benimde ilk gittğim dr yumurtalıkların sönmüş demişti :( sonraki ise yumurtan büyümyor dedi aydan aya farklılık gösteriyor. Ama şu bir gerçekki ilaç kullanmasan hiç büyümezler. Bana dr 5-6 ay daha devam ederiz sonuz alıyoruz yumurtaların büyüyor çatlıyor dedi ama ben inan sıkıldım. Çünkü 15 günde 5 kere falan gidiyorum artık iş yerindede kötü bir itibar oluşturmakta istemiyorum. 5-6 ay sonra aşılama olacakmış. Ama onunda yumurta takibine göre sadece % 5-10 daha fazla şans varmış.

Bu arada hasta olduğun günü 1. gün sayarak şöyle 10 gün sonrasından itibaren kendini takip et. Akıntın ne zaman artacak. Birde hep şöyle deyiorlar. Eğer 30 günde bir hasta oluyorsan 14 gün geriye doğru gel. Muhtemelen o gün çatlama günün oluyormuş.

Kıslarrrrr herkese merhaba daha Öncede yazmıŞtım sİze rahİm kalp Şekİllİydİ ama bİraz kalpten azcık daha basık yanİ doktor artıka z bİr septuma dÖnmÜŞ demİŞİt .dÜn doktorumun İkna etmesİyle amelİyat oldum basrılı bİr amelİlat geÇİrdİm. Kanamam yok gİbİ bİŞey Çok az .ama baŞ dÖnmeme var sİzdede olmuŞ muydu ve mİĞde bulantım artarsa eĞer doktorumu arayacaĞım .bu arada artık benİmde normal bebİŞe hazır bİr rahmİm var yehuuuuuu

Geçmiş olsun bende çok yoğun baş dönmesi mide bulantısı olmamıştı. Çokmu kanaman oldu acaba ameliyatta belki narkozdanda olabilir. Benim genelde narkoz aldıktan sonra 3 4 gün çok şiddetli mide bulantılarım baş dönmelerim oluyor. Hatta defalarca kez afedersin çıkardığım oldu. Bu kez ameliyata girmedn önce dru uyardım ilaç veririz dediler sahiden sonrası çok rahattı.

Geçmiş olsun bende çok yoğun baş dönmesi mide bulantısı olmamıştı. Çokmu kanaman oldu acaba ameliyatta belki narkozdanda olabilir. Benim genelde narkoz aldıktan sonra 3 4 gün çok şiddetli mide bulantılarım baş dönmelerim oluyor. Hatta defalarca kez afedersin çıkardığım oldu. Bu kez ameliyata girmedn önce dru uyardım ilaç veririz dediler sahiden sonrası çok rahattı.

çok sağol.yok bitanem kanamam durdu bugun çok şükür dunde az olmuştu çok yogun bir kanamam olmadı sanırım narkozdan oluyor. ara ara az miğde bulantısı ve bas dönmesi olucak o kadarda sanırım. yaram ne zaman iyileşir acaba doktorum 10 gun sonra kontrole gel dedi

kızlar size bişey dicem..
sirecim sen de dinle istersen..
ben de 28 günde bir oluoyrum..ve 14.gün çatlamanın olması gerekiyor..ama o günlerde olmuyor işte..
daha erken oluyor yanii..ben bir defasında vaahi paraya kıydım en pahalısından ,en iyisinden yumurtlama testi aldım.ve 14.gün diye biliyorum ya..ne olur ne olmaz diye 9.günden itibaren yapmaya başladım..16-17 ye kadar yaptım ama sinir oldum..çıkmadı..olsa çıkardı..çünkü kaç tane arkadaşım onunla hamiş kaldı..gösteriyor yanii net olarak..anladım ki yumurtlama günüm 9.günden de önce..ama anlayınca da bişey farketmedi yaaa:)
bu arada 3 aylım yeni evlenen bir arkaşımın yeni hamilelik haberini aldım..2 aylık hamişmiş..ama nasıl olmuş şaşıracaksınız..
tam adetinin bittiği günmüş..ve o gün de yumurtlama günüymüş aslında:)denk gelmiş işteee..adetimin bittiği gün nasıl hamile kalırım diye çok şaşkındı arkadaşım:)ama oluyo işte..
naçizane fikrim tabiii...
yani adetinizin bittiği gün yumurtlama gününüz olabilir..dikkat edin..

kızlar size bişey dicem..
sirecim sen de dinle istersen..
ben de 28 günde bir oluoyrum..ve 14.gün çatlamanın olması gerekiyor..ama o günlerde olmuyor işte..
daha erken oluyor yanii..ben bir defasında vaahi paraya kıydım en pahalısından ,en iyisinden yumurtlama testi aldım.ve 14.gün diye biliyorum ya..ne olur ne olmaz diye 9.günden itibaren yapmaya başladım..16-17 ye kadar yaptım ama sinir oldum..çıkmadı..olsa çıkardı..çünkü kaç tane arkadaşım onunla hamiş kaldı..gösteriyor yanii net olarak..anladım ki yumurtlama günüm 9.günden de önce..ama anlayınca da bişey farketmedi yaaa:)
bu arada 3 aylım yeni evlenen bir arkaşımın yeni hamilelik haberini aldım..2 aylık hamişmiş..ama nasıl olmuş şaşıracaksınız..
tam adetinin bittiği günmüş..ve o gün de yumurtlama günüymüş aslında:)denk gelmiş işteee..adetimin bittiği gün nasıl hamile kalırım diye çok şaşkındı arkadaşım:)ama oluyo işte..
naçizane fikrim tabiii...
yani adetinizin bittiği gün yumurtlama gününüz olabilir..dikkat edin..

Çok teşekkürler arkadaşım verdiğin bilgiler için..ben daha öncede dediğim gibi bu konuda pek bilgili değildim ama şimdi sayenizde daha net fikirlere sahibim :)) a.s.

çok sağol.yok bitanem kanamam durdu bugun çok şükür dunde az olmuştu çok yogun bir kanamam olmadı sanırım narkozdan oluyor. ara ara az miğde bulantısı ve bas dönmesi olucak o kadarda sanırım. yaram ne zaman iyileşir acaba doktorum 10 gun sonra kontrole gel dedi

Beni bir ay sonra çağırmıştı kanamam yaklaşık 15 gün sürdü benim. Ama çok dikkat etmelisin inanırmısın benim 1,5 yıl oldu hala en ufak üşütmede rahmimim taş gibi sertleştiğini dışardan karnıma dokununca anlayabiliyorum. Şöylede bir durum var doktorlar histeroskopiyle alındıysa septum doktorlar en erken 2 ay sonra hamile kalman konusunda uyarıyorlar.

Osetyacığım benim hiç olmuyor sanırım çatlamam kendilğinden hiç hissetmiyorum keşke akıntı olsaydı iğneden sonra bile zerre kadar gelmiyor. ılişkiler falan doktorun verdiği saatte oluyor hoş bu ay hiç ona uymadım ama. Keşke anlasaydım belki daha kolay hamile kalırdım.

beni bir ay sonra çağırmıştı kanamam yaklaşık 15 gün sürdü benim. Ama çok dikkat etmelisin inanırmısın benim 1,5 yıl oldu hala en ufak üşütmede rahmimim taş gibi sertleştiğini dışardan karnıma dokununca anlayabiliyorum. şöylede bir durum var doktorlar histeroskopiyle alındıysa septum doktorlar en erken 2 ay sonra hamile kalman konusunda uyarıyorlar.

hımmm çok uzun sürmüş senin kanaman benim şuan kanamam yok gibi bişey sadece ameliyat oldugum gun yani dün vardı. Ama zaten perde çok uzun değildi benim kalp şeklindeydi tam perde gibi değildi belki o yuzdendir.

hımmm çok uzun sürmüş senin kanaman benim şuan kanamam yok gibi bişey sadece ameliyat oldugum gun yani dün vardı. Ama zaten perde çok uzun değildi benim kalp şeklindeydi tam perde gibi değildi belki o yuzdendir.

Ziyaratçi msj ların kapalı oraya yazacaktım ama olmadı. Peki neden tüp bebeğe geçiyorsun başka bir sıkıntımı var?

Back
X