çok sağol canım..bende psikoloji kalmadı ki zaten:) kafamı dağıtmaya çalışıyorum bu aralar..aslın da yücel beye randevu aldığım içinde mutluyum..çarem ondaymış gibi hissediyorum..evet aydın bey bana rahmin çok küçük değil,bir hamileliği kaldırabilecek genişlikte demişti..ama başka bir siteden diğer uu lu arkadaşlarımlada konuşuoyrum..onlarda diyorki..biz kaç doktoru dolaştık,hiçbiri rahmin çok küçük,hamileliği kaldıramaz demediki,hepsi ameliyata gerek yok demişler..hatta benden önce aydın beye giden bir arkadaşımada aydın bey böyle demiş..o da 2 düşüğün ardından yücel beye gidip operasyonu yaptırdı,tüp bebkle hamile kaldı..son haftalara kadar geldi ve yeni doğurdu o da..ben hep Allaha şöyle dua ettim..Allahım eğerki bu hamilelik çok sorunlu olacaksa,sağlıklı olmayacaksa,yada düşük falan olcaksa hiç olmasın diye dua eetim..hakkımda hayırlısı buymuş..o yüzden operasyonu göze aldım artık..papatya gerçekten çok üzüldüm hep dualarımdasın inşaallah bir an önce bebeğine kavuşursun.Benim tutan aşılamamda endometrium kalınlığı 9 mm idi.10 mm gayet iyi.Ama zamanı gelmeyince herşey mükemmel de olsa olmuyor.Hakkından hayırlısı canım.Ara verip vermemekte senin psikolojine bağlı.Ben taşınınca ara vermiştim ve o zamana kadar sadece yumurta takibi yapılmıştı zaten.Ama tam anlamıyla başladıktan sonra ara vermeyi hiç istemedim.Tüp bebeğe geçecekken doktorum 3. aşılamaya ikna etti.Bir de Yücel hoca sana histereskopi derse (diğer doktorunun rahminin çok küçük olmadığını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam) sonra balon tüp bebek süreci 5 ayı buluyor diye biliyorum.Eğer birkaç ay ara verirsen yaz tatilini bulur.Eğer maddi sıkıntın yoksa ve psikolojik olarak da kaldırabilirim diyorsan benim naçizane fikrim ara verme.Çünkü tedeviye devam etmesen de beklentin devam ediyor.Dualarım hep seninle
söylemeyi unuttum..birkaç aydır eşime bazı ilaçlar vitaminler keçiboynuzu falan içirmiştim..değerleri bayağı düzeldi..eşimde diyorki.operasyonu yaptıktan sonra biraz normal deneyelim diyor..bakalım..bir gidelimde yücel beye..bakiyim ne diyecek?heyecanla bekliyorum..3 defadır tutmamasına ne diyecek?mutlaka test mest ister sanırım..
inşallah yücel beyle bebeğime kavuşurum bende..hoşçakal tatlım..
kızlar bu arada hepimizin CUMHURİYET BAYRAMI kutlu olsun..
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...turkbayragi turkbayragi turkbayragi