1 hafta önce 9 saat kendi sancım sonrası normal doğum yaptım. süreç çok iyi ilerledi doğum anı da mükemmeldi. fakat sonrası çok üzücüydü doktor 15 dk uyutucam dedi o anın rahatlığıyla gözüm bişeyi görmedi tamam dedim fakat lokal anestezi ile dikiliyor normalde sanırım bunu o an düşünemedim. daha sonra gözümü açtığımda çok kötü ağrılarla uyandım. meğer doğum sonrası rahim kendini toplamamış salmış ve çok kan kaybetmişim. doku zayıflığı da varmış attığı dikiş tuttmuyormuş doktorun. acil ameliyata alıp 3 ünite kan vermişler. benimle aynı şeyi yaşayn vr mı acabba yrdmcı olsnız
keşke yazdıklarını okumasaydım çok kötü benimde başıma geldi şimdi ikizlere hamileyim ,nasıl doğurucam bilmiyorum inşallah ölmem diye dua ediyorum.benimde pıhtıları elliyle temizledi ölüyorum sandım doğumla beraber 3 ameliyat oldum aynı gün ne çektiğini tahmin edebiliyorum .neyse kurtulmuşsun ölümcül tehlikeli bi durum
keşke yazdıklarını okumasaydım çok kötü benimde başıma geldi şimdi ikizlere hamileyim ,nasıl doğurucam bilmiyorum inşallah ölmem diye dua ediyorum.benimde pıhtıları elliyle temizledi ölüyorum sandım doğumla beraber 3 ameliyat oldum aynı gün ne çektiğini tahmin edebiliyorum .neyse kurtulmuşsun ölümcül tehlikeli bi durum
ne kadar zamanda geçti benim 28 gün oldu iç ve dış dikişlerim duruyor hala hepsi düşmedi doku zayıflığından olsa gerek zor iyileşecek psikolojim alt üst oldu bebeğimle doğru düzgün ilgilenemiyorum bide hepsi üst üste geldi dış hemoroid göğüs ucu yarıkları ve göğsümde bezeler kafayı yicem sanırım.
O lojusalık hormonlarıyla ilgili zaten kendine gelmen 2 üç ayı buluyo ne zaman hazır hissedersen o zaman olur takılma boşver ,benim 7 sene oldu atoni ilk Doğumda oldu şimdi ikizlere hamileyim
O lojusalık hormonlarıyla ilgili zaten kendine gelmen 2 üç ayı buluyo ne zaman hazır hissedersen o zaman olur takılma boşver ,benim 7 sene oldu atoni ilk Doğumda oldu şimdi ikizlere hamileyim